Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Igen, fotós népbetegség, én a kiadásra szánt összegtől függően 1-30 nap közti ülepedési időt adok magamnak, természetesen ilyen kaliberű fotós cuccoknál már 30 napot. Ez baromi sokszor mentett meg felesleges cuccok vásárlásától, a gond az amikor pl. 30 nap után is piszkál.
Régen volt még egy szabályom, amit viszont viszonylag ritkán tudok betartani. Amiről egy percet is hezitálsz kell-e neked az nem kell. 2 éve elektromos bringával voltam így, mert nem kis tételt jelentett, azonban azóta sem bánom egy percig sem hogy megvettem végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest