- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Betévedtem most egy Fb-csoportba ("Sony A7III-A7IV"), ahol azonnal ez a (csupán 3 napos) post jött velem szembe az alábbi képekkel különböző A7IV tulajoktól:
[kép - 70e expo]
[kép - 30e expo]
[kép - 3700 expo]Nyilván mindig lesznek gyártási hibás darabok, viszont anno ilyeneket már az A7III-nál is láttam (fotókon persze, plusz cikkeket a jelenségről), így azt gondolnám, hogy a következő generációra (vagy ha tömeges hiba, az aktuális generáció javítására) ezt már megoldják.
Nyilván nem riogatásnak szánom (és persze azt is tudom, hogy az A7III-ból is bőven van ami 3-400e expo felett is tökéletesen működik), de megmondom őszintén, számomra kissé aggasztó ilyet látni a legújabb generációban is.Ettől függetlenül még mindig ez a kiszemelt, csak ezek nem túl szívderítő képek, mert bár garancia lesz bőven, csak nem a szervizt szeretném járni vele, hanem használni.
Ezek a userek "tehetnek róla" amúgy, hogy ez lett a vége? El lehet ezt kerülni valahogy? (És nem a mechanikus zár használatának mellőzésével.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Szólánc.
- Realme GT 2 - aláírjuk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Canon EOS R10 váz
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged