Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nincs igazad...
"
One thing to point out is that the Z6 uses 3 axes only (yaw, pitch, and roll) with adapted lenses. Indeed, I got worse results with the AF-S 35mm 1.4G and FTZ adapter than with the Z 35mm 1.8S.
Ha még a saját FTZ adapterükkel is ezt csinálja, akkor nem megy önállóan, akkor viszont ennek így nem sok értelme van, pláne úgy, hogy azért még nincs olyan sok natív objektív..."Nincs igazad, mivel a Nikon z 35mm -ben nincs OSS vagy stabi azaz a "natív" lencse azért olyan pici és könnyű,mert már abban sincs stabi. Szóval ha a FTZ -vel felrakot es VR-zet lencse nem jó, akkor az valami FW issue lesz es elég kikapcsolni a lencsebe épített stabit. Egyébként az 5 axis működik minden vintage lens esetén!
Saját lencséknél ezek szerint 3 axis van + lencse oss - ami ezek szerint rosszabb mint a sima 5 axis IBIS ? :)Amúgy olvastam tesztet ahol OSS-es 85mm 1.8 sony -t nézték A7iii -n vs Nikon z6-t 85mm 1.8 z s-el (ami szintén nem stabis, csak ibis) és Nikon ott is sokkal jobb lett.
... Gondolom talán Sony A9 jobb ibis- t kaphatott mint a A7iii ? nem tudom,de elvileg A7 iii ban ugyanaz a gyenge IBIS van mint az A7 ii-ben.
Azért az elgondolkodtató,hogy Z6 még sima Ibis -el is jobb eredményt ad,mint Sony A7m3 OSS lencsével együtt.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest