- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
sting2 #39047 üzenetére
Na, hát az nem én vagyok
Meg azt nem hinném, hogy egy TV elem az első két hónapot nem bírja ki, de aztán a következő 5 évet pedig igen.
Te nem láttad, mit szenvedett a TV, mire egyik helyről átlépett a másikra. A program guide a két lépés közben beszaggatott.
De, hogy megnyugtassam (vagy mégjobban felb***m) magam, és téged is, este teszek bele másik elemet, és szénné nyomkodom -
kets520
tag
Kdl 50w808c nél hogy lehet aktiválni a digitális kézi hangolást? és a program lista átvitele részt?
-
Ronam
addikt
Resident Evil 7 season passt erdemes megvenni? Lassan a jatek vege fele jarok, nagyon bejovos. Igazabol arra lennek kivancsi, hogy mennyi tartalom van abban a par dlc-ben?
-
vlevi
nagyúr
Szerintetek mi lehet ezzel a nyamvadékkal? 55XE8505.
1-2 napja azt csinálja, hogy a program guide-ban, quick actionban, a home menüben, szóval mindenütt, ahol kellene, marha lassan veszi észre, hogy megnyomtam a távkapcson a középső tárcsa valamelyik gombját. Emiatt a folyamatos scrollozás marhára nem akar működni. Agyfaszt kapok tőle, hogy már az ilyen alapfunkciók működése is kínlódás. Természetesen a TV már volt újraindítva (konnektorból kihúztam pár percre), de semmi hatása. Aztán egy idő után mintha magához térne, és lehet használni normálisan. Természetesen alkalmazás semmi nem fut, nincs ui. olyan, amit érdemes lenne használni. -
kets520
tag
Kdl 50w808c nél hogy lehet aktiválni a digitális kézi hangolást? és a program lista átvitele részt?
-
McReay
aktív tag
Erre valakinek valami ötlete?
-
Peti78
őstag
SZiasztok!
Vettem egy Sony tévét. HDMI vel csatlakoztattam a pc-hez a HDMI1 es portra amit az input választásnál a HDMI/ARC kiválasztásával érek el.
Átdugtam a 2-es portba a kábelt, (ugyanúgy a pc-hez csatlakoztatva) de azt írja nincs jel. (a jelenetválasztás megváltozott)
Sem a HDMI/ARC, sem a HDMI választásával nem érek el változást. Nézegettem a menüben van-e valami opció, de nem találok. Nem működne a másik port? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
CoolBoy323 #39020 üzenetére
Tiéd Vesa 200x200 szabvány, szóval olyan kihúzhatóst keres amit tudja ezt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs #39018 üzenetére
Köszi. Persze végig...
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Van egy SONY KDL-55W755C típusú készülékem.
Van valami megoldás arra, hogy ha csatlakoztatok egy pendrive-ot a TV-hez akkor az automatikus lejátszás ne induljon el? Nagyon idegesítő, hogy mindig megszakítja az éppen használt alkalmazás működését. -
szzoo
tag
válasz
CoolBoy323 #39007 üzenetére
W805B falra helyezése a talppal történik: [kép]
W805B/C/A specifikációit meg tudod nézni. Különbségek azért is vannak, mert más évben jelentek meg: A=2013, B=2014, C=2015, és így tovább.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ArthurShelby #39011 üzenetére
Jelenleg egy samsung es5500-öm van. Ennek a beépített média lejátszója nekem tökély, és a sony is tudja ezt emlékeim szerint. (NAS-ról miniDLNA, mkv film nézés)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
CoolBoy323 #39010 üzenetére
Nem.
(vagy én nem tudok róla)
De veszel hozzá egy jó kis médialejátszót, amit hdmi-n keresztül csatlakoztatsz, és még jobb droidod lesz, mint nekünk van. Pl blakely is így használja, pedig neki droidos. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ArthurShelby #39009 üzenetére
Nem lehetne valahogy felokosítani droidra?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
CoolBoy323 #39007 üzenetére
Az oprendszer. A B a régi sony rendszer, a C az android (az A nem tudom mi).
-
CoolBoy323
nagyúr
W805B /C/A között mi a különbség?
Illetve 805B 42" milyen VESA szabványú? Kellene fali tartó hozzá...
-
tony70
tag
Sziasztok 55x8507c-m van és amikor az iphonomról szeretnék videot áttükrözni akkor olyan mintha a chromecast nem működne holott a haverom 55w855-ön simán megy az én telefonom! A youtube-ot azt átbirom a képernyőt tükrözni! Tv-m lanon van míg a haveromé wifin. Mit kellene beállítanom?
-
L4D1K
őstag
válasz
ArthurShelby #39004 üzenetére
Szerintem elhozom 130 ért. 4K nak nem látom értelmét. 3D sose érdekelt, okos TV egy szánalom bármelyik márkánál, plazma meg nincs már használtam sem.
-
ArthurShelby
addikt
A w75c, és a w80c ugyanaz (csak az utóbbi 3D képes, de ezt egy titkos beállítással át lehet állítani a w75c-nél). A legjobb fullhd tv.
A következő jó (4k-s) tv az XE85.Én nyáron vettem (használtan) az 50w75c-t 130-ért biztosítással, garanciával, de az pofátlanul olcsó és kivételes (alkudozós
) eset volt.
-
bubuka55
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy KDL 55 W809C tv-m. Pár hónapja(szerintem azóta mióta a 6-os Android van rajta) néha kiírja hogy: " A HueyModule alkalmazás sajnos leállt".
Ennek mi az oka? Van hogy egy nap 3-szor, van hogy 2 napig semmi. Tökmindegy hogy tv-adás megy vagy a Dune-ről a film. Megnyomom az Ok-t a távirányítón és eltünik. Bajt nem csinál, csak zavaró. Hogy lehetne ezt megszüntetni?
Különben ha valakinek egy mérnöki csoda kell akkor vegyen ilyen tv-t. Egy éve használom a legnagyobb megelégedésemre. Iszonyúan szép és tiszta képe van, a színek valóságosak. Simán megvan a feketéje is plazma szint.
Szerintem ez a Full HD LCD tv-k királya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest