Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
-
blakey
titán
A fényerő a kontraszt a háttérvilágítás az auto fényerő "együtt járnak", tehát ha az egyiket elállítod akkor a többit is utána kell hangolni, különben vagy tompított lesz ahogy írjátok vagy túl fényes, nekem van beállításom Auto fényerőre is, mert valóban másképp dolgozik a panel, teljesen másképp nyúl az értékekhez így vaktában állítgatni nem éri meg, sikerült olyat beállítani ami világosban is és sötétben is megfelelő fényerővel dolgozik ráadásul a BFI-t is 1-es fokozaton használom ami tovább csökkenti a háttérvilágítást.
-
lumpika
tag
Gyerekek
Mi értelme van ennek a fényerő versenynek?
Nálunk az xe85 legkisebb takarékos módban fényerő szabályzó bekapcsolva üzemel déli fekvésű szobában mellette ablak. Semmi problémám vele. Bőven elég a fényerő még ilyen beállításokkal is. Igaz ha szembe tűz a nap a redőny félig lemegy, de tökéletesen élvezhető. -
vlevi
nagyúr
válasz
#20221952 #38788 üzenetére
Nekem pl. nincs gondom az 55"-os XE85 bevilágításával.
Csak akkor látom, hogy nincs semmi bemeneti jel, tökfekete, és csak azt nézem, hogy felhősödik-e.
Egyébként észrevehetetlen.IPS-re egy példa, innen, a fórumból : [link]
És az XE85 nálam, erősen felnagyítva.
[link]"Az autó fényerő rádob a képi világra egy "tompítást" - Tilos!"
Megnéztem, igazad van. Tényleg más a kép 35-s fényerővel, automata fényszabályzóval, mint pl. 20-asra levett fénnyel, fényerőszabályzás nélkül. Így hagyom, 20-ason, aztán, ha nagyon világos lesz, akkor majd meglátjuk. -
blakey
titán
7-10 között van a kalibrált háttérfény W75C-n Auto fényerő és BFI nélkül, ezekkel azért jóval magasabb.
-
Joshi
titán
válasz
sting2 #38777 üzenetére
Ahogy írtam ezt csak úgy látod, ha a tévé be van állítva neked megfelelő fényerőn, és nézel egy filmet este sötét szobában. Pl a sötét jeleneteknél mennyire zavaró az oldal bevilágítás vagy az esetleges felhősödés. Ha az XE90-es széria tényleg jó ebből a szempontból, akkor szerencsére a Sony foglalkozott a témával, mert 2016-ig elég gyakori hiba volt ez a háttérvilágításuknál.
Összehasonlítottam az XE85 - XE90 - XE93 típusokat. Meglepődve látom, hogy csak az XE90 Direct Led-es.
Akkor biztosan az XE93-nál is magasabbra kell venni a fényerőt ahogy az XE85-nél. Megerősíthetné egy XE93 tulaj, konkrétan ő mennyin használja a fényerőt. -
törölt tag
Hát, ez így nehéz lesz.
Most van egy Panasonic belépő szintű plazma tv-m és még jó is lenne, de a költözés során meghibásodott (illetve az új ingatlan méretéhez képest kicsinek érzem a 42" méretet).
Ezért keresem az utódját, de ha ilyen technikai anomáliák vannak, akkor nem merek semmit sem venni, mert azért a Sony Bravia KD-65XE9305 a maga akciós 600 ezer forintjával sem az a kategória, aminél félvállról vennék bármilyen olyan problémát, ami előfordulhat a technológia miatt. -
vlevi
nagyúr
válasz
hunaqua #38782 üzenetére
Nekem is xe85 van, es nalam 30-ra allitott fényerővel sincs baj.
Hozzateszem, hogy az automata fényerő be van kapcsolva. Ha azt kikapcsolom, akkor tenyleg atomvillanassal felérő fenyereje van :)
Ez hdr-nel vehető eszre, mert ott az automata fényerő szabalyzas ki van kapcsolva. -
sting2
addikt
A 65 XE90, nagyítóval keresve sem árulja el, hogy LED tévé - jó cucc.
Igaz, pontosan szemből nézve, illetve a Fényerő 14 - Kontraszt - 90 állásban és a létező összes "képjavító" kikapcsolásával.
Egyedül a Local Dimming és a XDR az ami középen van hagyva és slussz.Legtöbbször a felhasználó "helytelen" beállításai okozzák, a legkirívóbb példákat.
A felcsavart fényerő, a túltolt gamma és társai, sok esetben kéz a kézben járnak, amikor szétvilágított kijelzőt látok... -
kovi6327
csendes tag
Sziasztok,
XE85-ben létezik hogy csak 100M-es ethernet van és kispórólták a Gpbs-t? Sajnos nem találom specifikációban.. A routerben mindig 100M-ként látszik. -
vlevi
nagyúr
válasz
#20221952 #38769 üzenetére
IPS-nél az IPS Glow effektet szokták kiemelni, ami egy lilásszürke fátyolt húz a képre.
De az egyenetlen háttérvilágítás mindegyik típusnál előfordulhat, legyen az IPS, VA, vagy TN panel...
Ez sajnos az Edge-LED világítás hátránya, hogy nem sikerül tökéletesen egyenletesen szétteríteni a fényt a panel mögött. A nagyobb gond akkor van, ha a széleken erősebben átjön a fény a panelre. -
-
sting2
addikt
válasz
NavySeal #38765 üzenetére
Szerintem ez olyan, mint például egy autó és annak a felszereltségi fokozatai.
A XE 90 is nagyon jól sikerült, remek kijelző.
Jól beállítva, nem hiszem, hogy ha egymás mellett látnád őket akkora különbségek lennének.
Finomságok már csak ezek, nem mindenki fogékony ezekre az " ízekre", lehet te sem.
A méret viszont egy konkrét, határozott benyomás, nem hiszem, hogy sokat kellene gondolkodni azon, hogy 55 vs 65 coll... -
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az XE9305 megéri e a felárat? XE9005 FALD, viszont gyengébb az upscale-ben, képfeldolgozásban. Egy 55" 9305-ért kb egy 65"-os 9005-öt kapni. 4k konzol, valamint filmnézés kevés TV adás egy viszonylag világos szobában lenne. -
hakos1987
őstag
köszönöm, tesztelem akkor!
-
hakos1987
őstag
Egy kérdésem hadd legyen: honnan lehet csekkolni, hogy adott tartalom (legyen akár PS Game vagy 4K film) hdr módban megy épp? (XE93)
-
Joshi
titán
válasz
gugika #38756 üzenetére
Én meg pont azért vettem 65A1-et mert a homogén háttérvilágítást csak a ZD9 hozza ami még drágább is, persze a kontraszt még annál se éri el az OLED-t. A beégéssel nincs gond, és szerintem a csúcsniten se kell ennyire leragadni. Ahogy írtam egy késő délutáni és esti szobában bőven elegendő az oled fényereje. Sokan játszanak OLED-en teljes megelégedéssel, a sötét részekkel semmi gond a Sony 1-nél, én pont ez miatt vettem Sonyt LG helyett. El kell tökölészni a beállításokkal de kb ennyi.
(#38757) gugika otthoni környezetben teljesen jó az OLED 700 nites fényereje hidd el. Azért is írtam hogy ha te általában nappali fénynél tévézel akkor jobb a minőségi lcd.
-
gugika
csendes tag
Itt egy videó, am jól szemléleti a nit erejét:
https://youtu.be/YUKs1XjEgZk
-
gugika
csendes tag
Elsősorban elnézést a korábbi hozzászólásaimból adódó helyesírási hibákból, ugyanis melóból írtam.
Olednél (prémium kategóriás) a csúcsnit 700, ami kb. Egy 10x10 cm-es területet foglal magában. Teljes képernyőre ez 150-300 nitet jelent, ami egy belépő szintű led lcd, kb 150.000Ft kategóriájú tévé is tudja. A Prémium led lcd Sonyból teljes képernyőre 700-900 nit, helyibe 1500 nit! Uhd filmeknél igenis látszik a tévé nit ereje!!!
Én is úgy voltam vele, hogy oledet veszek A1, de sajnos szerintem még nincs kiforrva, értsd; beégés, élettartam, nit hiány, fekete árnyalatok megjelenítése. -
Joshi
titán
válasz
gugika #38745 üzenetére
A csúcsnitet lcd-nél se tudod kihasználni, különben mást se látnál mint egy fehér maszatolást. Otthoni környezetben bőven elég a 2017-es OLED-nek a 700 nites fényereje. De ami egyértelműen az OLED mellett szól az a homogén fekete háttér. A linkelt videók egy elállított OLED-et mutatnak, én semmilyen esetre sem venném referenciának. Ha szinte csak nappal tévézel, akkor egyértelműen LCD ez nem kérdés.
-
hakos1987
őstag
válasz
junior11 #38751 üzenetére
Jól rémlik
Követem a topikot, mint a csendes gyilkos
Szóval: szerintem nagyon jó TV, gyönyörű képpel. Igaz,ehhez megfelelően be kell lőni, de beállításban tudok segíteni, neten vannak fent támpontnak kalibrált beállítások. Androiddal 0 problémám volt eddig, videólejátszónak Kodi gyönyörűen teszi a dolgát, Telenor MyTV-t és Youtube-ot nyúzom még ezen kívül. 4K filmet csak külső vinyóról vagy külső lejátszóról tudsz nézni, hálózatról nem tudod akadás mentesen behúzni (Youtube 4K videók kivételek), hála a 100-as LAN portnak.
Ami a betekintési szöget illeti.... khm.... Nekem szemben van a kanapé a TV-vel, azon ülhetek bárhova, szuper minden, de ha pl. konyhából nézem kb 45 fokban, hát onnan már jelentősen fakulnak a színek (nem lesznek fakók, de nem is olyan élénkek, mint szemből). de ugyan ez igaz a függőleges tengelyre is. Vagyis azt mondom, relatíve szűk tartomány az, ahonnan veszteségmentesen tudod nézni. VA panel már csak ilyen.....
Fényerő: burtális, de marhára tetszik, mikor van 1-1 lámpa, nap vagy pl. robbanás, ami világít és kifejezetten vakítónak érzed, nagyon realisztikus. A fekete szinte tökéletes, jól működik a háttérvilágítás lekapcsolása (Local dimming). Film közben nem feltűnő, csak ha full fekete képnél van egy világos valami, hogy körülötte fátyolosan van némi fény, ebből a szempontból nem OLED, hogy pixelenként kapcsoljon le...
Ha megnézed, 55" LG OLED árban van, no meg Samsung 55" Q7F. Én nem bántam meg, újra ezt venném. -
törölt tag
Sziasztok!
Ezt a TV-t nézegetem, kérdésem az, hogy van-e tapasztalat arról, hogy milyen panel van benne (én azt gondolom, hogy valamilyen VA panel), illetve hogy mennyire szűk a tartomány, ahonnan még képminőség veszteség nélkül nézhető a tartalom (jelenlegi haldokló plazma tv bárhonnan nézhető, gyakorlatilag nincs betekintési szöge)?
A válaszokat előre is köszönöm! -
sakal83
addikt
válasz
gugika #38745 üzenetére
Jaj ne. Volt mar előtted oled?
Ledek közül bármelyik oleddel csak a Sony xe90 es esetleg Pana ex780 tudja felvenni a versenyt. De csak akkor ha minden jellemzőit sorba vesszük beleszamitjuk. Képminőségben egyertelmu oled. En a fullhd oledemet egyedul xe90ra cserelnem el akkor ha kisebb osszeget rafizetnenek.
Ertem a nitet. De mi a helyzet a feketével betekintesi szöggel kontrassztal színekkel?
Amiben jobb az xe90 az a mozgasmegjelenites a nit. A tobbi jellemzője közül par kozel van az oledhez ezert mondom egy nagyon korrekt tvnek. Meg én is szemezek vele
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nemethchek19 #38741 üzenetére
Április körül szokott megjelenni itthon az új széria.
-
gugika
csendes tag
válasz
Lackooo84 #38739 üzenetére
Szerintem meg egy prémium led lcd legyen szó nappali illetve éjszakai fényviszonyokról sokkal több árnyalatot tud kezelni, ehhez jön a csúcs nit, (helyi fényerő 1500) amit az oledek, max 600 nitet tudnak, teljesbe meg 350-et. Ezzel szemben az oledek sötét árnyalatai, inkább feketék, valahogy nem megy nekik a sötét közeli áranyalat átmenetek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
nemethchek19 #38743 üzenetére
Szerintem kicsi a 49"
:)
Viccet félretéve, emiatt nem összehasonlítható a két tv ára. -
nemethchek19
aktív tag
Igazából 2017-es TV-t szeretnék venni, konkrétan a 49XE9005-ös modellt, de várom, hogy 300 alá menjen az ára. Abban bízok, hogy a 2018-as tv-k megjelenésével bekövetkezik az áresés. Most is néha-néha leakciózzák 320-330 000 Ft-ra, de még mindig nagyon közel van árban az LG 55EG9A7V OLED tvhez, emiatt még mindig nehezemre esik kiadni ennyi pénzt 49XE9005-re.
-
vlevi
nagyúr
válasz
nemethchek19 #38741 üzenetére
Az árukeresőn lévő árdiagram alapján a 2017-es 55xe8505 április elején jelent meg.
500 ezer körüli áron, november-decemberben pedig jobb helyeken 300 körül lehetett kapni.
Az A1-es is április közepe, vége, 1.2millióért, de év végére annak az ára is jelentősen csökkent. -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
A 2018-as Sony LCD/LED tv-k mikor kerülnek be a magyarországi boltokba? Találkozott már valaki konkrét dátummal?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
PrinceHerceg #38733 üzenetére
Igen elírtam KD-55XE9005 akart lenni.
Amúgy megéri a felárat a KD-55XE9005 a KD-55XE8505 -al szemben. Most úgy tűnik megint vissza ment az áruk az Adventi akció szintjére?
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #38731 üzenetére
Maga a készülék( készülékek, 2 db 43W809, 1 db 55W809 ) hibátlanul üzemel. Néha egy kis Youtube, képernyőtükrözés mobilról,stb. Minden szépen megy rajta. A nagyra van kötve a sok dolog. Otthoni kamerarenszer,számítógép,házimozi erősítő. Mindegyikben kártya van, szinte csak HD műsorokat nézek. Valóban lassabb a csatornaváltás,mint régen mikor UPC STBox volt, de már megszoktam.
Egy kérdés, ezen van olyan funkció,hogy a jelenleg nézett és az előtte nézett csatorna között ide-oda léptessek? Van hogy egyszerre adnak két jó focimeccset... :-)Az újraindulás inkább az 55-ösnél gyakori, majd mindennapos. A 2 kicsinél egy hónapban egyszer-kétszer.
Már én is próbáltam mindent,az Androidon a VLC playeren kívül nincs más,csak amit nem lehet letörölni. -
Gaben01
őstag
válasz
PrinceHerceg #38733 üzenetére
Köszönöm. Ha lesz időm ránézek a Pólusban.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Gaben01 #38724 üzenetére
Ezért kéne utána nézni a dolgoknak, mert lehet, h neked eleve más igényeid vannak, mint amit mi itt tanácsolni tudunk! Természetesen fényévekkel jobb TV az XE9005 egy W755-től, de a nagyobb TV árából lehet, hogy inkább OLED-et vennél ha látnád élőben is kettejüket, ergo ha tudod nézd össze őket pl egy M.M-ban!
< CyberBob > teljesen azonosak, de nem írtad el véletlenül az EX-et?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
#46129152 #38729 üzenetére
Nálam meg a play áruház őrült meg. Nem tölt be semmit (először azt hittem nem kap netet), csak kiírja, hogy rh-01-es hiba.
Próbálkoztam a play áruház/szolgáltatások adatait törölni, sőt, még a frissítéseket is eltávolítottam, de csak annyit értem el, ohgy kiírja néha, hogy a google leállt. Újraindítás sem segített.(#38706) pvil:
Nálam (w809c) a home menüben a home gombot hossza nyomva nem csinál semmit. Az alkalmazás csempék alatt mit értesz? Az alkalmazások ajánlásait, vagy az alkalmazások ikonjait? (Nálam ha ok gombot hosszan tartom, akkor úgy tudom törölni az alkalmazás ikonját, de így sajnos vele megy az alkalmazás is, amit nem szeretnék)Egyébként én az ajánlott alkalmazásokat (nem az alkalmazások ajánlásait) szeretném törölni (ezt a játékoknál már megoldottam, hogy mindent olyat töröltem, vagy letiltottam). Ezt itt lehet valahogy?
Nálam is lassú a csatorna váltás (főleg a hd-knál), erre volt valami trükk felgyorsítani? -
törölt tag
55w809 mostanában megint rájött,hogy gyakran újraindul. Régen jártam itt, van erre valami új ötlet?
-
-
Gaben01
őstag
válasz
Gsx-rr #38725 üzenetére
Éreztem,hogy megfelelő helyen vagyok,ha kioktatásra van szükségem. Mivel már nem tudok 65" méretben fHD Sony-t venni, csak 4K-t, így naívan azt feltételeztem, hogy itt esetleg normális stílusú választ is kapok. A 8005-öst láttam élőben, pénzt nem adnék érte. A 9005-öst viszont még nem láttam, de úgy gondoltam, hogy másnak van vele tapasztalata. Nem igazán értem a gúnyolódást a méreten sem, az oled meg végképp nem tudom hogy jön ide.
Egyébként tudom mire van szükségem, egy 65" fHD Sony-ra. Tudsz ajánlani? Mástól várok segítséget? Igen, ez egy szakmai topik. Addikt, őstag, egyre megy, a stílus rangtól független. -
Gaben01
őstag
válasz
PrinceHerceg #38723 üzenetére
Igen az, mivel 1 éve nem igazán foglalkoztam a témával. Ha a mostaniból lenne 65" méretben,akkor vennék, de nincs.
Köszi a segítő hozzászólást, így mindjárt okosabb lettem.
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes egy 55W755-ről váltani egy 65XE9005-re? Nem a 4K, hanem a méret miatt. A 755-nek rohadt szép képe van,de nálam is igaz lett sajnos a mondás,hogy nincs túl nagy tv. Nem feltétlenül váltanék, csak akkor, ha képminőségben nem visszalépés. Előre is köszönöm.
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan médialejátszót ajánlani a Sony XE85-ös sorozatú tévéhez amely az alsó felső fekete sávok csökkentésével nem széthúzza a képet (nyúlánk alakok lesznek) hanem a fekete sávok csökkentésével belezoomol a képbe?
A Kodi és az SPMC tudja ezt a megoldást ha kikapcsolok egy gyorsító codec-et a videóbeállítások/gyorsítás opción belül viszont így a magasabb bitrátájú FullHD filmek lejátszása többé már nem folyamatos, kisebb nagyobb akadások figyelhetőek meg (4k filmekről nem is beszélve). Ha nem tudtok más médialejátszót akkor esetleges más beállítások a Kodin-belül lehetővé teszik-e a fekete sávok eltüntetését a képek megnyújtása valamint a folyamatos lejátszási élmény akadályozása nélkül? -
lumpika
tag
válasz
kacsa7 #38719 üzenetére
Közben rájöttem hogy mindig más eredmények jönnek ki. A digi honlapján 20 mbit fölé nem ment. A speedtesten teljesen mást mutatott. Ott ha vártam kicsit indítás előtt és megtalálta a legjobb szervert akkor odatett a 40nek. Nem tudom. Az biztos hogy ytn egy jó minőségű 4k sample videót nem tudnák 40 Mbittel puferrelés nélkül nézni
-
kacsa7
őstag
válasz
lumpika #38709 üzenetére
Ha az android épp be van lassulva, akkor vannak anomáliák. Én volt, hogy a 120mbit-es netből 10-et tudtam kábelen és 20-at wifin. Tehát van amikor a kábel még rosszabb a tv-n... A wifi sem túl acélos, ezt már korábban írtam.
Az ac-s wifi inkább dísz. Legalábbis én próbálgattam, és 2,4ghz-en 95Mbit-et, míg 5ghz-en 105mbit-et mértem .. Egy Samsung Galaxy S7 a tv alá berakva 250Mbit-et tudott 5ghz-en. Szóval fos wifi van benne kb, egy vicc... Youtube-ra jó, másra édes kevés. XE85.
Van amikor 5ghz-en fele annyi sem megy át, mint 2,4ghz-en.
-
bj13
tag
Sziasztok!
Valakinek lenne ötlete, hogyan tudnám felbütykölni [link] a 8005-ösre?
Leszedtem néhány apk-t, de nem akarnak felmenni. -
blakey
titán
Elsősorban kalibrálással, de ne számíts drasztikus csökkenésre, maximum elviselhetőre lehet állítani, engem zavar úgy is. Háttérfény, fényerő, kontraszt, auto háttérvilágítás, stb. állítással. Ha a neten zalálsz vallamilyen kalibrált beállítást akkor azt kipróbálhatod és finomhangolhatod tetszés szerint vagy szakemberrel kalibráltatod.
-
lumpika
tag
A 40mbites kábeles netnél 22mbitet mér a tv utp-n. Az azért elég necces. Fix ipn.Le vagyok hangolódva. Xe8505
-
blakey
titán
válasz
delibab #38700 üzenetére
Egy nagyméretű készülék esetén betelefonálsz és helyszínre mennek, nem neked kell bevinni a készüléket, ha netán el kell vinni akkor belátásod szerint cselekedsz, sufni szervizbe nem érdemes menni, Etele úton elég "sufni szerviz" van.
(#38706) pvil
Az alkalmazás csempéket menüből is ki lehet kapcsolni, nekem ez az első dolgom, hogy ha gyári visszaállítás van vagy új készülék üzembe helyezés. Minél több aktív csempe van kin annál lassabb a felület kezelése, több RAM-ot fogyaszt. -
pvil
tag
Üdv, mindenkinek!
Külföldi fórumokon olvastam, hogy xe9005-nél van egy lehetőség a menü sebességének gyorsítására.
A HOME gombot hosszan nyomva bejönnek alkalmazás csempék, majd ezeket törölve,
javul a helyzet. Én egyenlőre csak kettőt töröltem, de eddig az a tapasztalatom, hogy valóban jobb lett.Amennyiben ez volt már akkor bocsánat a duplázásért, ha kipróbáljátok jöhet(nek) a vélemények.
(arról nem szólt a fáma, hogy másik modelleknél is így van, gondolom az Android verziótól függ)
-
törölt tag
válasz
delibab #38700 üzenetére
A szervizzel már jó 20 évvel ezelőtt is gondok voltak, de akkor még volt arra lehetőségem, hogy a szervizben tudtam mondani, hogy "Az Istvánnal meg van beszélve, ő javítja meg nekem a leadott eszközt" és tényleg meg is lett javítva, nemcsak fogta a port.
De, mondom, ez 20 évvel ezelőtt volt, szerintem már nem is él az öreg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest