- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #22 üzenetére
Újra írnám ezt a hozzászólásom, mert többen írtátok privátot hogy már a képek nem élnek, és megszeretnék csinálni a kábeltakarást úgy mint én, így újra berakom a hozzászólásban itt:
Ez volt a kiindulási pont:
Igazából nem is a konzol a felrakás volt a nagy dolog, mert azt bemértem, ki lett fúrva a megfelelő helyen, és fel lett rakva:
A nagyobb munka az a kábeltakarás volt...Mivel a fal beton, így nem akartam vésni, még nagyobb meló lett volna, így kitaláltam hogy veszek dekorkövet, és mögé berakom a kábeleket...
A dekorkő amit vettem valójában egy fehér hungarocell, amit le kell a kívánt színre festeni, viszont nem mind1 hogy csináljuk...
Ami kellett hozzá: Maga a dekorkő, matt fehér alap festék, dió színű lazúr festék, ecsetek, ragasztó, egy puha rongy, tapétavágó (a képen látható miből mit vettem):A dekormintákat méretre kell vágni, úgy hogy az adott helyre pont passzoljon (tégla szisztéma rakással), értelemszerűen, ha ez kész a fehér festékkel le kell kenni a dekormintákat elejét, és széleit, majd száradni hagyni:
Száradás után jöhetett a dió színű lazúr, ezzel szépen le kell kenni minden oldalát (kivéve a hátulját), majd egyből egy puha kendővel letörölni finoman...Így teljesen kő hatást kapunk, miután mindet lekentük, jöhet a száradás...
Száradás után már csak ki kell rakni szépen az egészet az említett tégla rakás szisztémával, ahol a kábelek fognak menni, azt a részt hagyod ki csak...A felrakáshoz ecsettel rákened a ragasztót vékonyan a dekorkő hátuljára, majd rányomod a falra, ami kb pár perc perc után már meg is köt...Azoknak a daraboknak ahol a kábel fog menni, a hátulját finoman tapétavágóval kivágod, persze úgy hogy ne lyukadjon át, és hogy minden kábel beleférjen...Majd ezt kétoldalú ragasztóval felrakod, ha esetleg még kellene kábelezni könnyen letudod így szedni ezeket a darabokat.
Ezzel tulajdonképpen kész is:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest