Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Lassan eljön az idő a gépcserére. A processzor szerintem már kiválasztva: 905e. Csak kicsit az ára menne lefelé még.

Alaplapot és ramot kell még választanom, ehhez kérnék segítséget.
Régebben nem volt ez gond, mert ha lap kellett, akkor abit.com és kész, de most alig ismerem a modelleket.
Asrock, msi-t nem szeretnék. Úgy hallottam, az asus és gigabyte elég jó gyártók.A gépet elég hosszú távra tervezném, 4-5 év. Szempont az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény és stabilitás (jó minőség). Meg persze a Linux kompatibilitás, de ennek majd utána nézek.
Az alaplapoknál van valamilyen alacsony fogyasztású modell osztály? Vagy ott ez nem kifejezett?A csipset is kérdés lenne, hogy milyen? Azt tudom, hogy az ati csipekben lévő gpu tud hibrid corssfire-t 3xxx-es kártyákkal. De nekem 4670-es van. Azzal lehet ilyet?
Végül is az lenne a cél, hogy a hétköznapokban csendes, takarékos legyen, de ha meg kell lódulni - néha játék, vagy forgatás vagy hasonló - alatt, akkor legyen benne lóerő.

A másik, a ram. Az addig ok, hogy ddr3, de hány mhz? Mondjuk 2*2 G vagy 1*4 ezt majd látom.
Összefoglalva, milyen gyártót, csipsetet és ramot javasoltok? Egyáltalán jó helyen kérdezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Formula-1
- Mass Effect pótlék? - Rövid játékmenet videón az EXODUS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Telefonjavítás, szerviz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OpenWRT topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest