Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Lassan eljön az idő a gépcserére. A processzor szerintem már kiválasztva: 905e. Csak kicsit az ára menne lefelé még.

Alaplapot és ramot kell még választanom, ehhez kérnék segítséget.
Régebben nem volt ez gond, mert ha lap kellett, akkor abit.com és kész, de most alig ismerem a modelleket.
Asrock, msi-t nem szeretnék. Úgy hallottam, az asus és gigabyte elég jó gyártók.A gépet elég hosszú távra tervezném, 4-5 év. Szempont az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény és stabilitás (jó minőség). Meg persze a Linux kompatibilitás, de ennek majd utána nézek.
Az alaplapoknál van valamilyen alacsony fogyasztású modell osztály? Vagy ott ez nem kifejezett?A csipset is kérdés lenne, hogy milyen? Azt tudom, hogy az ati csipekben lévő gpu tud hibrid corssfire-t 3xxx-es kártyákkal. De nekem 4670-es van. Azzal lehet ilyet?
Végül is az lenne a cél, hogy a hétköznapokban csendes, takarékos legyen, de ha meg kell lódulni - néha játék, vagy forgatás vagy hasonló - alatt, akkor legyen benne lóerő.

A másik, a ram. Az addig ok, hogy ddr3, de hány mhz? Mondjuk 2*2 G vagy 1*4 ezt majd látom.
Összefoglalva, milyen gyártót, csipsetet és ramot javasoltok? Egyáltalán jó helyen kérdezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BMW topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest