Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
vegyszer
üzenetére
Jogos, arra megfelel.

Sajnos én is szívtam ezzel a hülye kártyával, csak az AGP-s változatával. Egy ősrégi Athlon XP-s gépbe vették játszani, pedíg mondtam nekik, hogy 3650-et vegyenek. De ezek örültek, hogy 5 ezerrel olcsóbb volt, mint mondtam. Hurrá, vertem is a fejem a falba.
Ha ezek meg azzal jönnek, hogy nem megy Full felbontásban a Crysis, akkor tökön bököm a gyereket. Aztán nem tetszett a kártyának a legfrisebb driver, amin mondjuk annyira nem lepődtem meg. De nem tetszett neki a 9.8, a 9.3, a 9.2 és a 8.11 sem. Aztán a lemezen lévő driver végre jó volt, ami 8.6-os. Az X1950-em megette a 9.8-at is, bár 9.3-nak jelvi az Everest, csak a fileverzió júliusi. Szóval nem egyszerű az élet ezekkel az olcsó ASUS kártyákkal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubuntu Linux
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha ezek meg azzal jönnek, hogy nem megy Full felbontásban a Crysis, akkor tökön bököm a gyereket. Aztán nem tetszett a kártyának a legfrisebb driver, amin mondjuk annyira nem lepődtem meg. De nem tetszett neki a 9.8, a 9.3, a 9.2 és a 8.11 sem. Aztán a lemezen lévő driver végre jó volt, ami 8.6-os. Az X1950-em megette a 9.8-at is, bár 9.3-nak jelvi az Everest, csak a fileverzió júliusi. Szóval nem egyszerű az élet ezekkel az olcsó ASUS kártyákkal.