Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lee56

őstag

válasz MZsoltee #1313 üzenetére

Talán azért mert egy árban vannak sőt olcsóbb, és a régebbi 960-as X4-ek 140W fogyasztási keretbe tartoztak. Ráadásul [már nem is gyártják], csak 965-öst és az is 140Wos.. A 970 hatékonyabb, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, és vannak boltok, ahol még olcsóbb is csak azért ajánlottam.

X6osítani tudtommal nem lehet egyik phenomot sem, ezt megerősítenéd egy link-el mondjuk?

És ha már a magosítást emlegeted és ajánlod, talán nézz körül a 9xx chipsetes alaplapok fórumaiban, hogy milyen "jó" tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban, még mielőtt pont ilyesmivel reklámoznád őket.

(#1312) silver87 : Milyen stabilitási és áramköri hibákra gondolsz, ilyesmiről még nem hallottam :F (Melegedni meg ugyanúgy melegszik mint a 125W-os vagy 95W-os társai, ha tuningról beszélsz az más tészta, de arra vannak a jobb hűtők, hogy elvezessék)
    Nekem személy szerint pár hónapja van AM3+ lapom, az amit az adataim közt látsz, egy 970 procival és semmi gond nincs vele, szerintem ha lenne ilyen súlyos probléma annak már rég híre ment volna..

Új hozzászólás Aktív témák