- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
990FXA-UD7-ből 3 revízió lesz, ha kijön a rev.3.0.
Rev.1.0 - első revízió.
Rev.1.1 - módosított VRM vezérlés, LLC állítási lehetőség a BIOS-ban.
Rev.3.0 - UEFI.További olvasnivaló: [link].
BIOS frissítést a Visherához kap a többi is, azok csak az UEFI boot lehetőségét nem tudják (nagyon speciális esetben kellhet csak, otthoni felhasználónak halál felesleges)
HGyu.
-
Na hát ez viszont gázul hangzik. Te voltál a béta teszter.
Az én lapomban még egyel sem lehet felvinni a szorzót valamiért (nem indul), windows alatt overdrive-al meg fut 4ghz-en is. Ellenben a régi lapomban meg hiába ment biosból a szorzóállítás, mégsem ment 3,8ghz-et se stabilan. (Giga 790x-ud4p) Sok gyenge lapba futottam bele idióta hibákkal hogy már alig merek venni valamit és inkább beérném azzal ami működik úgy ahogy szeretném. -
silver87
tag
Köszi az infókat megfogadtam és 6970 lett a vga biztos választása abból is a 2gigás.
Most viszont ujabb problémába ütköztem miszerint az am3+ alaplapokkal sok a gond.
speciel én a gigabyte ga-990fxa-ud3 lapot akarom de olvastam róla hogy gagyi a bios és amit kézhez kapok az nem is müködik mig lenem frissitem a biost rajta. ram slotok hibásak illetve 1333mhzen kezeli az 1600as memokat.
Nézzek másik gyártót vagy nem olyan vészesek ezek a hibák? -
silver87
tag
Nos először is már magának a prohardvernek a tesztje az fx-es procikkal kapcsolatban az volt a véleménye hogy akinek x4es procija van ne váltson mert nem éri meg a 6 magos fx proci az x4 teljesítményével ért fel ez a tesztekben is jól látszik.
Még eddig senki nem győzött meg az fx procikról hogy érdemes azt venni.Vga terén pedig igen nincsenek jóban, mivel az intel nvidia párti. az amd meg ati vagyis már szinte egy és ugyanaz a márka. Ezért feltételezem hogy egy amd-s alaplap és proci nem kezelné ugy az nvidia kártyát mint az intel konfig, de már ugyis mind1 mert letettem a voksom a 6950 mellett bár szintén dilemma hogy 1 gigás de magasabb mag órajel, vagy 2 gb és alacsonyabb mag órajel.
-
silver87
tag
Már agyon olvastam magam tesztekkel és kb a 6 magos fx ugyanugy teljesít mint az x6 csak az fx-nek stabilitási, melegedési, és áramköri hibái vannak a prohardver és más tesztek alapján. És a stabilitási hibák eléggé ijesztőek amiket olvastam. van akinek szószerint meghalt a gépe és szerviz nem egy hozzászólotól olvastam.
Vélemény? esetleg rendelkezel ilyen procival? -
leviske
veterán
Ami meg lett erősítve (tudtommal) az AMD részéről, az az, hogy a Trinity FM1 kompatibilis. Miután egyelőre olyanokról nem szól a fáma, hogy sideport, meg egyebek, ezért gondolom számottevő hátrány talán nem is érhet senkit, ha nem vesz majd az új APU-hoz új lapot.
A kérdés pontosan inkább az új felsőkategóriás procik AM3+ kompatibilitása, mert felmerült a lehetősége egy FMx alapú foglalatnak a Komodo kapcsán. Bár ezt nem tudom, hogy azóta cáfolták-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- GT710 passzív videokártya
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest