- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Egér probléma
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VR topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
mindennapi használatra tökéletes, sőt még a "szokásos" több dolgot csinálsz 1szerre féleségek, tömörítések, de szeretek 3dmarkolni, ott meg egy tuningolt e8200val is több pontot kap a 88gts512 mint ezzel a phenommal, és nem a proci pontokba hanem az sm-ekbe....nem tudom hogy egy intel jobban kihajtja-e vagy vmi más áll a dolog mögött, 12éve nem volt már intel gépem, kiakarok próbálni 1 csúcs modellt, ha jó megtartom 2évig legalább
, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni