Hirdetés
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Melyik gamer laptopot ajánlod inkább?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem sincs, de ilyen szépséget elrejteni? Á-á..itt lenne szépen az asztalon, hogy mindig lássam

#8733 Gyuri27 : Ha nem lesz 4600-os F3-as, akkor 5000+BE vagy 4850e lesz. Most van kinézőben egy F3-as, szóval még nem biztos semmi. Az 5000-es ára korrekt ahol veszem, csak a papíros álistájukon nem volt, eddig azért nem is nézegettem, ehhez a laphoz az lenne stílusos
Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.Most meg a 690G helyett veszek egy 740G-t, mert pízt nem adnak vissza, az a kis "sandiegoval" jó lesz a csájéknak, amahhoz meg csak én ülök

szerk: #8735 raul560: Ugyanaz a 2 proci. Samsungból meg mondtam a 250HJ-t keresd, igaz 8 megás, de semmit nem fogsz érezni 16-hoz képest, ha vinyóról vinyóra másolsz akkor lenne jelentősége, de akkor se sok. A 250HJ viszont 1tányéros, halk és gyors..de te tudod

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.