- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- UHD filmek lejátszása
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem sincs, de ilyen szépséget elrejteni? Á-á..itt lenne szépen az asztalon, hogy mindig lássam

#8733 Gyuri27 : Ha nem lesz 4600-os F3-as, akkor 5000+BE vagy 4850e lesz. Most van kinézőben egy F3-as, szóval még nem biztos semmi. Az 5000-es ára korrekt ahol veszem, csak a papíros álistájukon nem volt, eddig azért nem is nézegettem, ehhez a laphoz az lenne stílusos
Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.Most meg a 690G helyett veszek egy 740G-t, mert pízt nem adnak vissza, az a kis "sandiegoval" jó lesz a csájéknak, amahhoz meg csak én ülök

szerk: #8735 raul560: Ugyanaz a 2 proci. Samsungból meg mondtam a 250HJ-t keresd, igaz 8 megás, de semmit nem fogsz érezni 16-hoz képest, ha vinyóról vinyóra másolsz akkor lenne jelentősége, de akkor se sok. A 250HJ viszont 1tányéros, halk és gyors..de te tudod

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LG LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix B250f Gaming
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem néztétek, nálam az ocw-n nem megy a lap linkje, csak amit VR linklet, a teljes reviewra page not found üzi jön.