- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
Hmm, szerintem a feszek miatt inkább mégis az s2h-t veszem - beleolvastam a topikjába is, és nem dicsérik a sima s2-t.
Viszont az új lapokat már nem várom meg, szerintem még egy jó darabig (minimum 1 év) nem fogják rendesen kihasználni a játékok a 4 magot (nem használnám ki az am2+-t), utána is erősebb vga kellene hozzá, de ezt a gépemet nem fogom így fejleszteni, jó lesz ez így még nekem két évig biztosan szerintem.
A hang pedig elég sz*r a mostani giga ds3p lapomban is, ha jobb minőséget akarok lehet jobban járnék egy hangkártyával. /: Amúgy nem htpc lesz, csak mini gép régebbi játékokra (cod, oblivion), meg netre.köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest