- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Szia!
Kb. egy-két hónapja raktam össze egyet a kollégámnak.
A lényeg így emlékezetből: a tuning megyeget vele, +fesz is adható a memóriának +0,3V , proci 1,9V-ig, NB-nek semmit
A 4000+ 2700-on elketyegett vele, de terhelés alatt
aztán az alaplap rendesen elkezdett melegedni és vissza is vettem mindent majdnem alapra. 90°C kicsit soknak tűnt.
IGP (bár úgy látom neked nem fog kelleni, órajel 200-600 közt állítható, alap 400) elég gyengécske, 3dmark05-ben 1200pont lett
Egyébként azóta is problémamentesen üzemel. -
theniel
aktív tag
köszi
Én is valami hasonlóra gyanakodtam
Még annó az volt a divat, mondjuk nálam speciel egy pinacle tv tuner illetve talán még a voodoo 3dfx 2-es kártyám esetében, hogy ilyenkor ki kellett venni a kártyát a foglalatból, aztán visszarakni, és csak akkor tudta újra felismerni.
Itt is valami ilyesmiről lehet szó. Csak ugye itt nehezebb kivenni, mert integrált.
Megyek kutakodok a biosban. -
AND1
őstag
Nézegettem a 780-as lapokat, de sehol sem láttam. Épp azon gondolkoztam, hogy lehet nekem elég a GA-MA69GM-S2H. Először csak zeneszerkesztés és net-re lenne. Később akarok vga-ba invesztálni. Gianninál a GA-MA69GM-S2H megvan 15-ből. Már csak vmi keveset fogyasztó, de mégis erős cpu kell majd. Ahhoz tipp? Mostani legjobb ár/érték arány?
Bocs a kérdésekért, de nemrég szabadultam a s754-es rendszeremtől és azóta azért változott a világ
-
HERR Z
veterán
s3 leginkább tuningra jobb, illetve nemtudom fesszel mennyire játszhatsz s2-es lapokba(ms csótányokba ugye feszhez nem nyúlhatz, asrockba legalább csökkentheted)
új lapok között lesz ami megáll 15k-nál szerintem, inkább gond hogy cebit után lesz rajt, akkorra lesz hivatalos catalyst 8.3
akkor várj ha:
-kell az erősebb vga
-kell hogy am2+ legyen(médiapécébe phenom később)
-kell esetleg a jobb hang(alc889a/d ahogy néztem vs a mostaniakon alc883)
-akarsz hybrid cf rendszert(amihez hd vga kell ugye és nem 2400/34x0)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest