Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
szállitó
üzenetére
Jó az, bár a helyedben megnézném, nincs-e hasonló árban, vagy max. pár ezressel drágábban legalább 4-500 cd/m2 (én mondjuk azt vártam), de nem feltétlenül kell telhetetlennek lenni.
Ha tudod, mindenképpen nézd meg a képét "ablakon besütő nap" fényviszonyok között (mondjuk vitesd el a kirakatig a boltban, pl.), mert az szépen haza tud vágni bármilyen baró képmegjelenítést, ti. nem látod a baró képet. Bolti, fénycsövekkel megoldott "ragyogás" nem mérvadó.
A beépített hangszórók meg úgysem érnének semmit. A fényerőt kivéve a többi paraméter elfogadhatónak tűnik. És csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy gondosan nézd meg azt is, nem pixel-hibás-e, még ha original csomagolásban kapod is. Az a dolguk a boltban, hogy a kérésedre a konkrétan megvásárlandó készüléket is kibontsák (eklőtted), és bemutassák. Gondolom, a már bontottat, mások által is kipróbált bemutatókészüléket úgysem vennéd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha tudod, mindenképpen nézd meg a képét "ablakon besütő nap" fényviszonyok között (mondjuk vitesd el a kirakatig a boltban, pl.), mert az szépen haza tud vágni bármilyen baró képmegjelenítést, ti. nem látod a baró képet. Bolti, fénycsövekkel megoldott "ragyogás" nem mérvadó.