Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
áhhh feladom,
Hi all.
Órbítális problémám van, Crosshair alaplapom van és a hangkártyával vagyok összetűzésben,
Vista x64 et akartam használni, hisz az elmult abit kn8 ultra lapomon, kn9s lapomon ment az 5.1 és minden egyes kis beállítás fülkéje, deh...áhhh megvásároltam egy Asus CrossHair alaplapot felrakom a hankártya drivert amit talátam a Asus oldalán (4.8Megás ez már gyanus volt) és nincs semmi ikon, semmi :s
nem fut aktívan se az óra mellet, tehát állítani se tudom, probáltam a vistában átállítani 5.1 re ez szép és jóvolt és ott csiripeltek a hangszórók
deh sehol máshol nem szól az 5.1
úgy érzem ebből Xp lesz mert nem csak az egyedüli problémám,
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest