Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- RAM topik
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az újságokkal pl. a nagykerben csinálják, mert több városban is próbálkoztam, mindenütt hiányoztak a nagy méretű poszter mellékletek a spéci lapokból. Ott könnyű, és nagy tételben lehet vele üzletelni. Hardvereken ekkora haszon biztosan nincs, de pl. egy posztert 2-3szor annyiért eladnak, mint annak az újságnak az ára, amelyikhez INGYEN adták.
Másik trükk: A gyártó által adottnál sok kisker (van kivétel?) rövidebb gar-t ad, néhol még a gyári gar. szelvényt is sajátra cserélik (ha az előbbin szerepel a gar. idő), így ha az ott kapott gar. idő után visszaviszed a cuccot javítani, persze ott hagyod (javíthatatlan - mondják), és inkább fizetsz egy újért, nekik meg ingyen van egy újabb hardverük, amit eladhatnak.
Nemrég egy LG DVD-íróval jártam három hónapig a kálváriámat, akkor derült fény pár ilyen turpisságra. Erre pl. 2 év gart adtak (máshol csak 1-et, tehát ez még jó aránynak számított), de a Fogy. Véd. Fel. szerint erre biza 3 év járna. De ez csak 1 példa. Az, hogy az LG és szaxervize mit sz@rakodott egy garos javítással (pl. 3x kaptam a javíthatatlan készülék helyett állítólag újat, amelyek mind hibásak voltak), utána meg még nekik állt feljebb a panaszom miatt, az a cég Mo.-i képviseletét minősíti, akárcsak kísérleteik a papírok gondos eltűntetésére, amit, feltámadó önérzetemnek hála, végül nem tudtak megtenni. Máskülönben semmi bizonyítékom nem lenne a jogszabályok és az elemi illemszabályok tudatos áthágására. Szóval az LG termékeket pl. én leírtam.
Bocs az off kitérőért, de talán pár ember figyelmét felhívtam a visszásságokra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS notebook topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest