Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
sziasztok! lenne egy-par kerdesem:
Namost mint adataimnal lehet latni a gepembe egy ASUS M2N-E lap, 2*1GB/800 Corsair XMS2 DDR2 memo es ezekhez egy AMD A64 3800+ Orleans HT proci fog csatlakozni.. namost most meg ugy tudom nem igazan van jo huto erre a procira, igy a kerdes: az alap gyari hutojevel milyen meleg lesz? esetleg ha picit megrantanam 2400Mhz-rol 2600-ra mar tul meleg lenne neki?(kb 4100+) a masik hogy ez nem hatalmas tuning ,ennyit majd birnia kene a procinak, igaz? namost ha tuningra adom majd a fejem, azt is jo lenne megtudni ezeknel hogy is van ez.. ugyebar a athlonxpnel volt egy FSB (ami jobb esetben szinkronban ment a RAMmal) es egy szorzo, es ezeket kellett piszkalni.. (pl 11x200) viszont ezeknel nem tudom hogy is van ez, mivel a memoria 800as.. ez is ugyan ugy 200al szamol, vagyis az FSB az 1/4-ede mint a memoria frekije, vagy 800al, esetleg 400al kell szamolni?(pl 3x800, esetleg 6x400) nem igazan vagyok otthon a temaban, igy jo lenne egy kis segitseg
(FSBt es a memoriat nem akarom piszkalni, hanem szorzo allitassal akarnam a tuningot!)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(FSBt es a memoriat nem akarom piszkalni, hanem szorzo allitassal akarnam a tuningot!)