Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
''Sima'' M2N [link] mustárban most 18k bruttó, vga hozzá 8-9k bruttó, pár hónaposan vettem egyik fórumtárstól, nekem a 18k-t megértea 2, főleg hogy a vga is tuningbarát
bár mivel nv44-es, valszeg nem tudom a+4 pipeot aktiválni, de gpu/ram órajelet tudom emelni, és azt kell hogy mondjam, szebb képet ad, mint az eddigi integrált vga-s lapjaim.. de az igaz, hogy új áron nem vettem volna meg amennyiért most boltban van
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár mivel nv44-es, valszeg nem tudom a+4 pipeot aktiválni, de gpu/ram órajelet tudom emelni, és azt kell hogy mondjam, szebb képet ad, mint az eddigi integrált vga-s lapjaim.. de az igaz, hogy új áron nem vettem volna meg amennyiért most boltban van