Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ezt a gyári drivertámogatást nem vágom, nf410+gf 6100..nem cdről szoktam felrakni hozzájuk a drivereket, audionak meg LANnak is általában külön leszedem, ilyen util baromságokat meg nem rakok fel.
Valami normális lapot am2 alá tudsz ajánlani ami intvga-s meg tuningos is? Mert én nem találtam
ez még úgy értelmesnek nézett ki...GB nem kell -antituning-, MSI nem kell - antituning-, abit nem kell -mert csak- asus mérsékelten tuningos, nem igazán kell..asrock jó lenne, de azért lassabb, mint egy ''normális'' lap..bistarból lenne egy, de azt nem kapok itt a boltban, meg más árlistán se láttam..kezdek belefáradni hogy értelmes lap nincs, még olyat is találtam, ami csak sempront fogad
azt hittwem elírták, de nem, a gyártó oldalán is fenn van..
Chipsetnek bőven jó az nv 410 v 430..esetleg 405, nem kell ati vagy AMD..szereztem egy 3500-ös procit, de ha nem találok alá valami normális lapot inkább eladom, mert belefáradtm a keresésbe..
szerk: esetleg a biostar TForce550 jó lenne, csak az ugye ATX, nekem meg mATX kellene inkább, meg az intvga sem hátrány, mert nem akarok 20-30k-t kiadni vga-ra, azalatt meg nincs értelmes..van egy tnt2 32 megás pci-os karim, lehet megy az 550-esbe ha minden kötél szakad
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- GLS AZ ÁRBA! G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 KIT (F4-3600C18D-16GVK) - Újszerű!
- Kingmax DDR4 2666Mhz 16Gb Ram eladó!
- Crucial 16GB DDR5-5600 SODIMM 1.1V CL46
- Keresek memóriákat, SSD-et, nagy tételeben
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez még úgy értelmesnek nézett ki...GB nem kell -antituning-, MSI nem kell - antituning-, abit nem kell -mert csak- asus mérsékelten tuningos, nem igazán kell..asrock jó lenne, de azért lassabb, mint egy ''normális'' lap..bistarból lenne egy, de azt nem kapok itt a boltban, meg más árlistán se láttam..kezdek belefáradni hogy értelmes lap nincs, még olyat is találtam, ami csak sempront fogad