Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Jah, a 3200-estől én is elvárnék annyit, csak ez a proci 1800-ról indul, és 9-es a szorzója
A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Annak, aki kis pc-t akar összehozni, de azért néha jól jönne egy kis plusztöbblet is amit tuninggal el lehet érni, jó választás, nem hiszem, hogy bármiben elmaradna egy ATX laptól. Igaz, az nem tuningfüggő, de 4 PATA eszköz csatlakoztatható rá, tehát 2 IDE csatija van, 4 DIMM foglalat, 2x sata2, külső vga vez. teljes 16x, elvileg USB-s eszközről is tud bootolni, azt kipróbálom és ha műxik ODD-t se kell a gépbe építenem
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz
#1331) éN79 : abból, ha jól tudom, csak 1 fajta változat jött ki 90 nm-es gyártástech-kel, és az EE-s..más nem készült belőle
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz XMP/EXPO - Új, Bontatlan - 2 év garancia
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 10 év garival!
- 2x 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz
- 4x 8GB DDR4 G.Skill TridentZ 3866MHz
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Annak, aki kis pc-t akar összehozni, de azért néha jól jönne egy kis plusztöbblet is amit tuninggal el lehet érni, jó választás, nem hiszem, hogy bármiben elmaradna egy ATX laptól. Igaz, az nem tuningfüggő, de 4 PATA eszköz csatlakoztatható rá, tehát 2 IDE csatija van, 4 DIMM foglalat, 2x sata2, külső vga vez. teljes 16x, elvileg USB-s eszközről is tud bootolni, azt kipróbálom és ha műxik ODD-t se kell a gépbe építenem
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz