Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na ide is elfutottunk.
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.