Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na ide is elfutottunk.
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Revolut
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Óra topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.