Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na ide is elfutottunk.
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk. -
inf3rno
nagyúr
Szerintetek mennyire ajánlható a Slackware szervernek? Leginkább az érdekelne, hogy a relatíve új technológiákat, mint pl btrfs, docker, opencl, stb. mennyire sikerül beletenni a fejlesztőknek, mennyire friss a kernel, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Külföldi fórumon egyébként már írta egy Alpine-os srác, hogy neki teljesen bevált btrfs + docker-nek, azért inkább első körben azt próbálom. Azért kösz, hogy írtad, legalább lesz hova fordulnom, ha esetleg nem jönne össze az Alpine és mégis Slack lesz. Nem vagyok egy nagy szám üzemeltetés meg Linux kérdésben, sosem foglalkoztam komolyabban vele, kódolni jobban szeretek... Örülök, hogy systemd-vel kapcsolatban közös nevezőn vagyunk.