Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Amit én tudok az nem releváns neked - nem tért még át a systemd-re, ez volt az egyetlen ok amiért slacket használok és semmi rocket science nincs rajta - egy raid1, samba, transmission, nginx meg persze a minecraft, ilyesmik

Patchelni patchelik rendszeresen és van 3rd party package is hozzá (slackbuilds) de nem tűnik egy cutting edgenek az tény. Jó öreg text configok semmi varázslat, szerintem a vanilla megbízhatóság az erőssége a leginkább. (dependency checket nem tud a package managere, ez volt a legfurább benne de ha nem bolygatod sokat akkor jól elvan, legalább nem hal be a dependency check
)
Én 14.1 stablen vagyok, ez amolyan LTS féleségnek felelne meg a divatos disztróknál. -
F34R
nagyúr
Szervernek, kb annyira ajanlhato mint minden mas.... stabil viszont kernel oldalrol nincs eleresztve, a current release is 4.9.50-nel megallt. Ha akarsz valami ujabbat azt kezzel kell leforgatnod.. Viszont azt tudnod kell hogy default ugy mukodik a Slack hogy magadnak forgatod a csomagokat. Telepiteskor a legtobb csomagot elered binary formaban. Cserebe groupokra van osztva ezert picit kesze-kusza. Egyebkent a rc.init es az eudev mellett ajanlottabb serverre mint a mostansag divatos disztrok. Ha kimondottan az uj technologiak erdekelnek akkor nem ez lesz a te disztrod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest