Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Nekem megy trilliannal az egyesített acc. Csak külön be kell a winlive-ra és a skype-ra is lépni. Hülyeség, de így megy. Szerintem a microsoft nem vonta össze 100-osan a két accountot, csak valahogy összedrótozta őket, de egymástól még valahogy függetlenek.
-
válasz
BullZeye
üzenetére
Aha, nyers win+hivatalos driverekkel már nem lehetett feltelepíteni az exe-s telepítőt, az msi felment, de bejelentkezni már nem lehetett winlive acc-ra, semmi hack, alap win7 prof. De amúgy a winlive varia óta tényleg elszaporodtak a szarságok, és tényleg nem csak én szívok vele.
A semmi hibával soha nem fogok egyet érteni, de tényleg. Előre nem jutunk ebben a témában, így én ezzel a hsz-el ki is szállok. -
válasz
BullZeye
üzenetére
Az, hogy van egy harmadik bejelentkezésed, trillian-on az miért zavar téged? Engem nem zavar. ettől függetlenül tényleg felesleges.
A mailt tök egyszerűen le lehet tiltani (pl.: beállítások plugin-ok alatt), még a megjelenést is testre szabhatod úgy, hogy ne legyen ott a fő ablakban.re: (#3252) localhost
"sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul"
Azért a "hibátlan" és a "megtűrjük a problémát" vagy a "nem tűnik fel, mert nem használom az adott funkciókat" nem ugyanaz. A skype egy összelapátolt szoftver. Nem nagyon (nincs) van alternatívája ennek köszönhetően ilyen. Ha lenne egy google/mozilla org/más nagy cég aki csinálna egy hasonló szoftvert ami képes lenne akár a skype accountot és az msn-t is kezelni, és azt is úgy tolnák mint ahogy a böngészőket, akkor kénytelenek lennének sokkal jobban optimalizálni.
Nem azért mondom, mert nincs olyan ismerősöm aki ne szívna valami miatt a skype-al. Hanem azért mert ha rákeresel a skype hibákra, akkor rettenet sok a találat. Amúgy egy időben (leszámítva az ilyen olyan szellemtevékenységeket) eléggé jól működött, de mióta az msn kezében van és összevonta a winlive-al azóta elég sok vele a gond.re: (#3255) akos3
Neked az aMSN-re nem ugatott a vírusírtó? -
válasz
Vikusz77
üzenetére
Skype misztérium. Semmi különös, nálam is volt ilyen. Sőt olyan is, hogy nem volt belépve de mégis zöld volt, mikor belépett és kilépett akkor elszürkült. Sőt a legfrissebb az volt, hogy küldtem-küldtem az üzenetet és nem kapta meg, felhívni engedte az illetőt, de szöveget küldeni nem. Ez volt az utolsó előtti csepp, az uccsó meg, hogy nem engedett be winlive-al aztán itt kaptuk válasznak a trillian-t.
Szóval a skype egy qrva nagy szellem kastély amiben misztériumként kavarognak az üzenetek. Nekem ennyi a véleményem. -
-
Annak idején keresgéltem én is ilyesmi szoftvereket, de valami gixer volt minddel.
Kösz mind2töknek!
szerk: trillian-ra pattog a nod
amsn-re is -
válasz
D.Orion
üzenetére
Ha találsz valami másik szoftvert, ami be tud jelentkezni ilyen esetekben is és ugyanúgy kezeli a skype és msn accountokat egyszerre továbbá működik a hang/kép/fájl átvitel és lehet chat üzemmódban is használni akkor oszd meg velünk kérlek. Azaz érzésem azért használ a jónép skype-ot mert már másra macera áttérni, mert akkor minden partnert át kéne hurcolni a másik szoftverre.

De ha van alternatíva akkor azért megoszthatod velünk. -
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Sima jack elosztó, vagy hangkari aminek van fejhallgató kimenete amire uazt küldi ki, keverőpult.
Ezek jutottak eszembe. -
válasz
dzsumpika
üzenetére
Skype -> eszközök -> beállítások -> hangbeállítások -> mikrofon -> beállítani a megfelelő felvételi eszközt.
Ha ez nem elég, akkor:
Tálca hangerőikonon jobb klikk -> rögzítőeszközök -> jobb klikk arra az eszközre amit Skype alatt szeretnél használni -> beállítás alapértelmezett kommunikációs eszközként.Ha ez nem segít akkor flex, kalapács, bomba.
-
Ez neked újdonság? És tudod mi a legjobb? Vannak partnerek akikkel csinálja van akikkel nem. A partner mindegy hogy országon belül vagy azon kívül tartózkodik. Ja és ez az ország mizéria rám is vonatkozik. Azaz mindegy honnan tolom. Csak pár taggal szórakozik. Van akitől nem kapom meg a távollétében küldött üzenetet csak akkor mikor bejelentkezik van akitől akkor is mikor bejelentkezem de ő meg sehol. Nyamííí... fő a következetesség.
Ja a legújabb divat, hogy bejelentkezettnek jelzi a tagot, de már nem az. Írok neki és nem kapja meg az üzenetet, majd egy időután rájön hogy azért nem tudja célba juttatni mert már nem is online az illető.

-
Jaaaj az régen volt, aztán meg jött a realplayer alternative, nomeg szerencsére nem sok ismerősömtől kaptam ilyen formátumú file-okat.
A többi engem is érdekel, de már hozzászoktam ezekhez a szarságokhoz.
Ami pl msn-ben megvolt, hogy felhnevet megjegyezte de a jelszót nem, itt meg automatikusan beléptet, vagy semmi és gépelheted a hosszú msn accountot belépésnél.
vicc tényleg -
Basszus! Most megyek és kipróbálom hátha megoldja nálunk is a problémát! Köszi a tippet!
Már ott tartok, hogy kap egy qrva winreinstalt a tetű skype miatt, már mindent kipróbáltam amit itt is írtatok. Sőt még azt is amit nem.
Agyrém. A Microsoft általam legjobban gyűlölt terméke a Messenger volt, a másik általam legjobban utált szoftver a Skype volt, most hogy egy tulajdonban van a kettő.... négyzetre emelkedett az anyázások száma.szerk:
nemjöttbe
kap egy win reinstallt, röhej, hogy így kell megoldani egy problémát... -
Kezd tele lenni mindenem ezzel a "dologgal". A skype-ról beszélek. Az, hogy nem lehet telepíteni szűz win-re csak msi változatban, az még hagyján, de hogy nem enged belépni msn acc-al az már kezd sok lenni. Persze automatikusan elindul a szentem, még jó, hoyg telepítésnél be lett pipálva, hogy ezt ne tegye meg. Beállítások menü mi a fenének? Majd akkor buzeráld ha beléptél, de nem tudok belépni, mert: "sajnos valami hiba történt. próbálja meg újra"
Mindig is egy tákolatnak tartottam, a messengerrel egyetemben. De, ez kezd kicsit túlzó lenni. Cserébe 30mega a szoftver, feltesz vagy 20-at és utána ha bejelentkezel még egy vagon tárhely.Valaki egyáltalán tud valamit mondani miért ugathat az msn acc-ra. Szerettem volna összevonni egy live accountot egy skype accounttal. Amúgy más livce acc-al is be akartam lépni amivel más gépen be tudok, de arra is ez a kamu szöveg jön.

szerk:
ja igen, sima skype felhasználóval belép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vicc tényleg