Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
kisbrekes100 #8599 üzenetére
Ha külföld, akkor: foxoffer - bang - geek
(most a bang kissé aggályos, azt nem ajánlanám... inkább a fox)
belföld: electropoint - greyVshop - p1camGreyVshop-nak most van egy -10%-os face akciója
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1532991390283378persze kérdés milyen kell!? (sima - SJCAM logós - Wifi-s?)
azért szóródnak az árak...külföldről csak áfa-vámkezelés nélkül jössz ki jobban... (ezt legjobban csak EU raktárral tudod "kiküszöbölni", persze ez drágább, mint CN ware-s) amúgy szinte "magyar áron" lesz... és még várnod is kell rá 1hónapot, míg magyar források esetén azonnal megkapod / átveheted!
esetleg nem opcionális az SJCAM SJ5000!? (páran már kezdünk átváltani rá)
prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/friss.html[ Szerkesztve ]
-
kisbrekes100
tag
Üdv!
Szeretnék vásárolni Sj4000-et. Szerintetek honnan tudom beszerezni a legolcsóbban? eBay-es megoldástól kezdve bármi jöhet, a lényeg, hogy új legyen és megbízható forrásból származzon!
Várom a válaszokat.
-
"Falsa, Falsa, y Falsa" - már a hirdetésbe is írják, hogy akik adott két dátum között rendeltek azok írjanak nekik.
-
morge
tag
Sziasztok!
Egyik barátom keres sj4000-et, szerintetek ez eredeti? http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videokamera/digitalis_videokamera/sjcam_fullhd_akciokamera_karcmentes_eredeti_2032466462.html
Vagy ha esetleg van valakinek eladó, wifis is érdekelné. Köszi. -
maj-viktor
őstag
Berakom ide is, immáron én is betáraztam az újabb modellekből (SJ5000 WiFi & SJ5000 WiFi PLUS), így akit érdekelnek "compare" videók, írják meg milyen "élethelyzetben" melyik kamerákkal, stb. és ahogy lesz/van szabadidőm - csinálok!
(Szal ami van most kézben: SJ4000 - SJCAM SJ4000 - SJCAM SJ4000 WiFi - SJCAM SJ5000 WiFi - SJCAM SJ5000 WiFi PLUS - SONY AS20)
-
mijos
senior tag
válasz
II.Démonlord #8589 üzenetére
Nekem több mint egy éve van power bankom, minden műszaki cuccnál jól jön, szóval érdemes beruházni rá. Persze ne csájníz 2000 mah-t vegyél...
-
II.Démonlord
tag
Valaki esetleg próbálta már, hogy működik-e a kamera ha egy külső akkumulátorra van kötve? Nézegettem és lehet érdemesebb lenne ilyet hozzá csatlakoztatni, mint pótakkukat rendelni hozzá. Mit gondoltok?
-
-
settenkex
tag
-
Ol3r
csendes tag
Szerintetek ez mukodne az SJCAM SJ4000 WIFI-vel
http://www.ebay.com/itm/Wrist-watch-Remote-controller-WiFi-for-AT200-WiFi-camcorder-cam-control-SJ4000W-/131403053334?pt=US_Camera_Straps_Hand_Grips&hash=item1e983b7916[ Szerkesztve ]
-
szedlaci
csendes tag
Csak érdekességképpen a nagy káoszban:
Kipróbálná valaki, akinek nem BG-s/kamuja van, hogy mit csinál ilyenkor:
- a "Quick Review" bekapcsolva mondjuk 2 s-re,
- "Capture Mode" bekapcsolva (mindegy mennyire),
- aztán elindítani fotóban.
Kérdés: van sorozatkép, vagy nincs? -
Pompi
nagyúr
Az egy nagy topikot nem javaslom, nem tartom jó ötletnek. Pl. az elmúlt időszak többszáz banggoodos hozzászólása nem hiszem, hogy az SJ5000 tulajokat érdekelné. Akkor inkább legyen külön mindennek, ha van elég tulaj és úgy érzik, hogy itt már nem jó, akko legyen külön az M10-nek is.
-
mm89
őstag
válasz
maj-viktor #8573 üzenetére
Köszönöm, folyamatosan olvasom a topicot kb tavasz óta, úgyhogy képben vagyok
(nyáron vettem sima, új kijelzős 4000-et, meg most a banggoodos wifiset)
Még nem biztos, hogy veszek M10-et ki kellene találnom, hogy egyáltalán kell-e nekem két kamera -
maj-viktor
őstag
Igen.. sisak oldalra.. ha "márkásabb", akkor Drift vagy SONY... (most ugyebár a SONY AS20 akciós volt... és így ~30-40E között ellepték a netet, így ez is részben olcsó beszerzés a tudásához képest)
http://prohardver.hu/tema/sony_akciokamerak/friss.html
(hogyha nem voltál képben az elmúlt 1-2hét történéseivel)Vagy a SONY "klón" SJ3000, ennek is van WiFi-s változata... bár volt kezembe én nem voltam megelégedve (SJ4000-hez képest) az SJ3000 WiFi-vel, ahogy az SJ1000-el sem (ezek rövid teszt idejéig voltak nálam)
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
válasz
PoLizei #8570 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor lehet ez csak a banggoodos kamera hibája, hogy megállítja a felvételt...
Esetleg valaki más is kipróbálná 4000 wifivel? (mert ugye Polizei M10-zel próbálta). Előre is köszi!maj-viktor
Topik név:
Már így is szinte minden összehasonlítást, tesztet megosztasz itt is és a többi topikban is, szerintem nem lenne nagyobb a káosz, de igazából mindegy, mert feliratkozok minden topikra és úgyis olvasom őketM10:
Néztem én is több ilyen összehasonlítást, főleg a méret miatt. Látszik, hogy nagyobb, de mint mondtam, a sisak oldalára rögzítve talán előnyösebb ez a forma. persze a legjobb egy cső forma lenne, de azkon nincs kijelző (esetleg a drift HD, de az ugye más árkategória). -
kacsa009
csendes tag
Olyan menüpont van, hogy VideoLapse ez annyiban különbözik a CaptureMode-tól, hogy a kamera mindjárt összefűzi neked egy videóba a sok képet és nem kell neked a gépen és ebből kifolyólag sokkal kevesebb tárhelyet foglal a kamerán mint a sok kép.
Szerk.: VideoLpase modba van 1, 2, 5 másodperces beállítás
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #8567 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Szerintem jó így, hogy van 4000-es és 5000-es topik is!
Persze valahogy jobb lenne egy "általános" SJCAM topik, csak valahogy mégsem - ott nagyon szétszóródnának a kommentek!
Bár most az emberek 80%-nák van 4000-ese (sim-wifis-kamuSD28) van egy 10% 5000-es és egy újabb 10, akinek mondjuk 1000-2000-3000-M10-ese... így a fw-t linkelgetik majd az emberek ész nélkül a különböző fajtákhoz, áhhh totál káosz lenne! Látjátok, hogy csak a 4000-esen belül milyen kavarodások vannak...
Van a:
- logó nélkülüi old lcd-s
- logó nélkül new pcb/lcd-s
- sjcam logós SJ4000
- SJCAM SJ4000 WiFi
- SJCAM SJ4000 WiFi (kamu? elcsúszott betűs fw-es)
- és a különböző kamu kópiák (SD28 és társai)Na most ezekhez mind-mind külön fw való!
Ahogy nézem az 5000-es tudását... lefogja váltani idővel a 4000-es szériát, mert pl. a WB kezelése sokkal jobb, ami nagy hibapont a 4000-esnél... és a 4000-estől sokan pont ez a másolás / jajj kamut kapok, stb. miatt inkább megveszi az 5000-st (ott még szerencsére nem nagyon van másolás és fw mizéria), remélhetőleg csökken majd még az ára egy ~10-20$ és akkor már "megéri"
De az 5000-ből is van ugyebár 3 verzió (sima-wifi-plus), ha most ezt mind 1topikba követnénk, még én se, aki napi szinten próbál képbe lenni sem tudná követni a helyzetet, akkor most a összemosnánk az egészet, akkor lennének a 1000-2000-3000 különböző verzió (min 3) a 4000-es fent említett 6féle verziója és az 5000-es 3féle verziója, ez összesen 12féle FW! Na az lenne a totál káosz, ha ezt egyetlen egy topikba tárgyalnánk meg! Én értem, hogy sokan kíváncsiak a különbségre... de az olvassa mind2 topikot (4000 és 5000) vagy még az olcsó sportkamot (ide belejön a 1000-2000-3000 és M10 és még eseltleg a SONY-sat ugyebár a mostani olcsó tesco-s ár miatt, mivel ezek nem olyan népszerűek... ~10%-os felhasználótábor) és egy fél év múlva szerintem beállhat az 4000 VS 5000-es tábor egy 50-50%-os arányba
Szóval én nem támogatom az egy SJCAM topikot, a fent leírt okok miatt, így moderátorunknak ezzel érvelnék, hogy ne nevezze át a topikot!
M10-nek a súlyához: kicsinek tűnik, de mégsem olyan kicsi... mint az eredeti, ugyebár a miről "koppintották" a Polaroid... Techmoan tesztelte volt egymás mellett kép! Méretre akkora mint az SJ4000 csak "kocka" alakú így hátrafelé jobban kinyúlik, mint a téglatest alakú SJ4000, így adódhat, hogy nehezebb!
Ám pont tegnap fogdostam az 5000-eseket (WiFi és WiFi PLUS) és érezhetően nehezebbek, mint az SJ4000!
-
mm89
őstag
-
Attila444
aktív tag
Nem lenne jobb egy SJCAM topik? Néha már így sem egyszerű követni, hogy külön van a 4000 és 5000. Most, hogy kezd terjedni az 5000, úgyis mindenki azt fogja kérdezni, hogy melyik legyen, 4000 vs 5000 tesztek lesznek...Szerintem jobb lenne egy helyen az egész.
Amúgy meg kár lenne leírni az SJ4000-et csak azért mert a Banggood berendelt egy hibás/kamu szériát. Tény, hogy nagyon sokan vesznek onnan az uk warehouse miatt, hogy ne kelljen áfát fizetni, de egy időre el kell felejteni ezt az oldalt és máshonnan kell venni, ennyi, attól még ugyanolyan jó kamera marad.
A gyártó is folyamatosan próbál tenni a hamisítók ellen, pl a security check-el.
(Most azért nem bánom, hogy betáraztam egy jópár darabot az EREDETIből) -
nemdan
senior tag
válasz
maj-viktor #8560 üzenetére
Na, hát erről beszélek, hogy a capture mód való a TimeLapse-hez.. csak tudnám akkor, hogy ezt is ki kezdte el tévesen terjeszteni..
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz
maj-viktor #8556 üzenetére
Bang - UK raktár
Egyébként a banggood oldalon a termék lapján így írják a problémás darabokat:
12.15 -1.15from CN warehouse and 1.25-1.29from Uk warehouse
Én ugye 01.06-án rendeltem, de nem adták fel még akkor, hanem 01.27-én...(#8559) PoLizei
Köszönöm, ezt még akkor olvastam is amikor írtad, de azért megtettem még egyszer
Azóta hátha már javult kicsit az összeszerelés minősége, de igazából ha működik, akkor nekem se lenne zavaró a kicsit ferde kijelző, vagy a gomb.
Azt néztem én is, hogy a tokon nincs gomb a nyilaknak... Mindegy, belefér.
Én is a kisebb frontfelület miatt venném, sisak oldalán jobb lenne szerintem. Egyébként érdekes, a foxoffer adatlapon az M10 64g, az sj4000wifi meg 58g. Azt hittem, hogy az M10 a könnyebb
Ha wifin telefonról indítod a felvételt, akkor ennél is megáll a felvétel, ha lecsatlakozol telefonnal? Ez csak engem idegesít? Az eredeti sj4000w -nél is így van, vagy csak a banggoodosnál?Egyébként itt ragadnám meg az alkalmat a kérdésre:
Az M10 inkább menjen át az olcsó sportkamerás topicba?[ Szerkesztve ]
-
PoLizei
aktív tag
Nekem semmi bajom nincs az M10-zel, illetve itt már megírtam az anomáliáit, amiknek a nagy része, lehet, hogy az sj4000-ben is tettenérhető. A FW-t még nem cseréltem, előbb tapasztalatokat akarok olvasni az újról, nehogy utána a régi visszahelyezése/beszerzése okozzon gondot, de ez a félelem ennek a topicnak a követésével alakult ki bennem
-
szedlaci
csendes tag
Én is ezt próbáltam faggatni a tulajoktól, de nem igazán jött válasz. Ezért nyomkodtam végig le fel sokszor a menüt, de ilyet nem találtam benne. Véletlenül jöttem rá a Capture Mode kétféle működésére, ahogy fent írtam.
Meg Video Lapse sincs nálam, ami jobb lenne, mert egyből össze is fűzi a képeket videóvá. Ilyen állítólag csak a legfrissebb FW-ben van, ami nekem nem megy fel.
Aki már használta: mivel tudom egyszerűen összefűzni a képeket úgy, hogy a videó MPEG4 legyen? Vagy legalábbis kisebb, mint az egyes képek összege? -
nemdan
senior tag
-
maj-viktor
őstag
Ám jut eszembe ez a probléma ami most van, az a banggood UK raktáras SJ4000 WiFi-seknél jelentkezik (az elcsúszott betűs fw verzió-s), vagy a CN ware-osnál is!?
Most akkor aki "elcsúszott betűs fw-eset kapott" az mind UK raktárból rendelte!? vagy van CN-es is!?
Ezek szerint most aki SJ4000-et akar, annak inkább a foxoffert kell ajánlani... külföldi beszerzés esetén...
vagy belföld esetén most Gery pl. -10% akciózik, így már a sok hamis és vámolás miatt érdemesebb belföldről beszerzni...
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1532991390283378
(így kuponnal ~36E-ért megkapható a WiFi-s)
Persze továbbra is ott van még belföld esetén az electropoint (bár most nekik pont nem látok árat kiírva), meg p1cam-nál a "normál belföldi lista áron" ~40E Ft-értMostanában ugyebár belföldön "sima": ~30E, wifi-s: ~40E... és kuponnal lehet -10%-ozni (ott ahol épp van) és/vagy ajándék kiegészítő / akkumulátor épp hol milyen "akció van"!
-
mm89
őstag
válasz
settenkex #8550 üzenetére
Köszönöm, de én szegedi vagyok, amennyiért felmennék Pestre, már majdnem meg is van a kamera
Szerintem benevezek egyre egyébként, jobban el tudom képzelni a sisak oldalán, a bg -s wifis meg marad mellkaspántra, tankra, egyéb helyekre, ahol nem hátrány a formája.Úgyis gondolkoztam már, hogy kéne még egy kamera
Összehasonlító videókon néha úgy tűnik, hogy másabb a képe, de simán lehet csak beállítási hiba is. Nameg a youtube se a legjobb ezt is tudjuk -
settenkex
tag
válasz
szedlaci #8539 üzenetére
Nem is azért irtam, hanem ha sikerül visszaszerezni a pénzt, akkor a bg helyett máshonnan javaslom a beszerzését. Illetve általánosságban azoknak akik most vennének.
Sajnos a bg-s hibás/hamis kamerákon - ha nem használhatóak - csak a refund segít... Persze csak ha a fentebb irt firmwarek nem keltik életre. De még akkor is reklamálni kell. Mivel Te/Ti egy működő kameráért fizettetek, amit mások ajánlottak tapasztalataik alapján. Ez meg nem az...
Sajnos...[ Szerkesztve ]
-
settenkex
tag
Elvileg ugyanaz a belseje, de ugye újabb termék. Külön kap firmware-t. Ezzel kapcsolatban még nem voltak gondok. Igazából nagyon egyedi a forma (polaroidot nem számolva) a kínai kamerák terén, szóval azt nyugodtan lehet venni. Mellesleg itthon is kapható, meg nálam is van egy, ha gondolod megnézheted valamikor...
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz
szedlaci #8546 üzenetére
Nálam is így van, szerintem direkt ilyen, vagy nem tudom.
Egyébként nekem G20141205V01 fw volt rajta eredetileg, de miután ráraktam a legújabb eredetire valót, nyilván nem működött, így én is azt raktam fel ami neked most vanG20141223V01.A fentebbi kérdésem még mindig él az M10-zel kapcsolatban
-
Minél többet olvasom annál jobban úgy érzem, hogy a 4000-es le fog csúszni. Ez az egész nagyon nagy pecsétet rak a márkára. Pedig mennyien kerestek csak engem azért, hogy hol vettem eredetei. Én meg bőszen linkeltem. Ma meg már ott mindent kapni csak nem eredetit.
-
pgemil
aktív tag
Nekem az AlCORos apk fel sem települ a telefonomra
A korábban linkelt SJCam apk. mennek, pl. #8525
a legfrissebb nem!
Igaz most buherálom a telefonom is (ROM cserékkel)
PC kamera mód nem elérhető, csak egy kék háttér.....
Egyéb bugot, gombcserét nem néztem, csak alapot, hogy látja a telefon és vezérli-e.[ Szerkesztve ]
-
benedek92
csendes tag
válasz
szedlaci #8543 üzenetére
Banggood ügyfélszolgálatát tegnap untam meg,húzódik kb 2 hete ügyem rettenetesen zajos mikrofonú kamerával kapcsolatban,amíg nem volt tényszerűen leírva,hogy vagy kicserélik,vagy pénzt kérek vissza,addig nagyon gyorsan válaszoltak,azóta semmi..most jön a paypalon keresztüli pénz visszaigénylés
-
szedlaci
csendes tag
Én nem akartam csalni, ma írtam BG-nek, hogy nem ezt rendeltem. Persze még nem válaszoltak.
A fura az, hogy náluk külön SKU-val rendelhető "eredeti" és "nem eredeti" is. Lehet hogy vén fejjel is naív vagyok, de ez után nem tudom elképzelni, hogy egy idő után szándékosan hamisat küldenek eredetiként. -
szedlaci
csendes tag
válasz
settenkex #8524 üzenetére
Néhányunknak most persze nem az a gondja hol hol vegyen még egyet, hanem hogy hogyan tegye használhatóvá a BG-s kamerát? Kipróbálná valaki az eredeti és copy kameráját hogy tud-e TimeLapse-et csinálni? Nekem a "Capture mode" nem ezt csinálja, hanem sima késleltetett kioldást! (20141223-as FW)
Talált erre valaki más működőképes FW-t? a januári nálam egyáltalán nem működik rajta.(Még gombcserével sem.)[ Szerkesztve ]
-
Komi15
csendes tag
Akinek az új FW van fent az tapasztalt halkulást a felvételeken?
Mert ha csak az FW csinálja akkor visszarakok egy régebbit.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz
settenkex #8536 üzenetére
Köszönöm, már sikerült, Tamás72 küldött linket. Bár kiderült, hogy megvolt nekem is az, csak türelmetlen voltam a bekapcsoláskor. A sima sj4000 rögtön bekapcsolt, de ennél meg várni kell egy kicsit, amíg csak a kék villog, majd bekapcsol ez is.
Ha telefonnal wifin keresztül indítom a felvételt, akkor az eredeti kameráknál is leáll ha lecsatlakozik a teló?szerk.:
Jah és gondolkozok rajta, hogy veszek inkább egy M10-et
Azzal nincs ilyen hamisítási gond ugye? A belseje kb ugyanez, csak a méret más, igaz?
Sisak oldalán még jobb is lenne a kisebb kocka, az meg nem érdekes h hátrafelé nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
settenkex
tag
És ezzel?
(Mivel ez is egy brandelt SJCAM, csak deisngolt a firmware)
Ehhez ugyanaz a progi, csak talán régebbi picit, (google play szerint is ugyanaz) csak alcor néven fut.
Nekem vitte a tavalyi firmware-rel küldött sj4000 wifit... -
Komi15
csendes tag
Itt egy videó mennyire halk, 40-50-es hangerőnél már eléggé ordít a teknika, ez meg 89-esen alig hallani, telefonnal is csináltam egy videót (Galaxy s4) hasonló hangerőn...
SJ: https://www.youtube.com/watch?v=LqZMWY-6nn4
S4: https://www.youtube.com/watch?v=00yjTc8wMNM
-
Komi15
csendes tag
Mit lehetne tenni a halk felvétel ellen, tok nélkül is iszonyat halk a kamera
-
settenkex
tag
Elvileg ezt nem frissítették, mint a fő sjcam appot, ezért ezzel mennie kellene:
WIFI ACTION CAMERA -
settenkex
tag
válasz
szedlaci #8522 üzenetére
Jó a 4000-es, nem arról van szó, csak azt beszéltük, hogy ha az ember hozzátesz még egy kicsit, akkor már jobban jár az 5000-sel.
Amúgy erről az egész hamis/hibás mizériáról meg nagyon úgy néz ki hogy banggood tehet, mert máshol elzárkóznak ettől (lásd: sjcam oldala). Ettől függetlenül a termék jó! Nagyon is!Viszont aki most akar venni SJ4000-et, az már ne külföldről tegye! "Alig" drágább itthon és könnyebb intézni a garanciát is! Ráadásul elkerülheted a fenti szériát...
Sőt, vásárláskor meg is lehet tapogatni, hogy tuti eredeti-e (az ajánlott boltokban azok!)
Ezt azért mondom, mert már nem akkora a különbség, hogy megérje a fentiekben leírt kalamajkát, meg az - adott esetben - egy hónapos szállítási időt... Itthon bemész, megveszed, élvezed.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Nincs meg valakinek az az sjcam app ami működik a fake banggoodos kamerával?
-
szedlaci
csendes tag
Persze, most már 5000-es. Könnyű annak, akinek még nincs 4000-e, vagy már nincs! De mit csináljanak azok, akiket behúztak a csőbe hamis 4000-ekkel?
Egyébként mi is az a Novatek és Ambarella?
Nem jól emlékszem, hogy volt egy G20141230-as FW is? -
maj-viktor
őstag
válasz
settenkex #8520 üzenetére
Igen - igen és igen! Szintúgy!
Még nagyon a tesztfázis elején vagyok... de amit előzetesen ti is tapasztaltatok / posztoltatok, szinte 100%-ig egyetértek... én is valszeg inkább az SJ5000 WiFi-t fogom ajánlani! (a simát azért nem, mert "csak" kicsit drágábban már WiFi-t kapsz bele... a PLUS-t meg még túl drága ár/értékbe... és nem is igazán látom bele azt a húúúdefasza pluszt, amiért megéri a nettó +40$-t... de még én is nagyon az előzetes tesztek elején vagyok... a PLUS csak a fpst adja pluszba (meg persze Novatek helyett Ambarella, csak kérdés megéri-e a plusz árat... hát nemtudom... most a SONY teszkós akcióval mindenki megoldotta / megoldja a 120fps-ét azzal, nem kell annak a SJ5000 WiFi PLUS)
[ Szerkesztve ]
-
settenkex
tag
válasz
PoLizei #8518 üzenetére
Egyet kell értsek. Én is inkább már az 5000-est ajánlom, mert a wifis 4000-hez képest (itthon) 8ezerrel több csak a sima 5000-es.
Képminőség terén amúgy nagy előrelépés: sokkal szebb a képe, a fehéregyensúly sokkal jobb (az a kékesség ami engem nagyon zavart a 4000-esben, itt már nincs).
Az 5000+-ról még nem tudok érdemben nyilatkozni, de az ára alapján inkább a sima 5000-es, vagy a wifis változata. -
PoLizei
aktív tag
Szerintem a vevőknek át kell már állni az 5000-esekre (vagy az m10-re), ezekkel túl sok a keverés, már lassan a hivatalos forgalmazók sem tudják, hogy mit árulnak, melyik dzsunkáról vették át az árut...
-
mm89
őstag
Na megérkezett a kamera, természetesen a problémás verzió...
[link]
1. El van csúszva a G és a V betű a verzióban.
2. A legújabb android app kéri a frissítést, még nem próbáltam rá, majd este, de úgysem lesz jó.
3. Az előlap kicsit eláll a háztól és hiába nyomom, nem megy a helyére [link]
Egyelőre nincs eldöntve a sorsa, nem szívesen tagadnám le az átvételt...
Várok még vele, hogy végülis akkor ez most eredeti e és csak valami fw különbözés van.[ Szerkesztve ]
-
matyofoldi
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a kamerával kapcsolatban. Az én kamerám milyen kijelzővel szerelt akkor ,ha N20140902 V01 firmware-l rendelkezik, illetve ehhez melyik a legjobb amit érdemes használni? Segítséget előre is nagyon köszönöm. Kérlek emailre vagy facebookra irjatok. -
Az utolsó 4000 wifivel készült, az első igazi éjszakai meg 5000 wifivel. Engedélyeztetés alatt áll, annak a pár embernek mondom aki a legutóbbihoz hozzászólt.
[ Szerkesztve ]
-
-
mijos
senior tag
Olyan gondom van, hogy wifin keresztul letoltom a telora a felvett videot, de kiirja, hogy " nem lehet lejatszani ezt a fajlt" vagy "nem tamogatott tipus". Androidos telorol beszelunk es lehet hogy hozzarendeltem a "Galeria"-hoz alapertelmezettnek. Annyi, hogy azt is kitoroltem az alapertelmezettek kozul, meg az SJHDCam alkalmazast is, es megse jo.
-
Komi15
csendes tag
Nekem most érkezett meg a kamerám. Elektropointos fehér, legújabb fw felment, telefonos aplikáció teljesen jól működik. Matrica van a dobozon szóval minden klappol teljesen eredeti.
-
szedlaci
csendes tag
Az itt sokat szidott Kütyübazár által árult kamera dobozán van SJCAM kód? Mert a BG-nél kimondottan eredetinek küldött dobozán ilyen matrica nem volt.
Megpróbáltam rátölteni a január 16.-i FW-t. Látszólag felment, de utána egyik gombra sem kapcsol be. Tehát más mint az itt leírt gombcserés állapot. Pedig arra gondoltam, hogy ha csak ezen múlik, akkor átforrasztom a két kapcsoló vezetékét. De ez is ugrott. Másnak is volt ilyen?
Visszatöltöttem a dec 23.-i FW-t, maradt minden a régi. -
aFilipp
újonc
Sziasztok!
Őszintén szólva nagyon meglepett engem is amit olvasok az eredetivel/hamisítottal kapcsolatban.
Egy percig sem szeretnék a naivitás küszöbén átlépni, én úgy gondoltam, hogy azért amint a gyári SJCAM logó rajta van, azon példányok valóban eredetinek mondhatóak. Nyilván semmi perc alatt rányomható egyébként.
Megbízható oldalakkal kapcsolatban, a kutyubazar oldalon írtam a szerkesztőknek, hogy valóban az eredeti kamerát forgalmazzák e. Szintén fekete sj4000 wifis kameráról van szó. A válasz az volt, hogy csak gyári termékeket forgalmaznak, és a dobozán található kód alapján az SJCAM oldalán vissza tudom ellenőrizni.
Bár akkor ez felveti azt a kérdést, hogy amin rajta van a felirat és mégis gyanús, akkor elegendő lenne visszaellenőrizni ezzel a kóddal?!
Próbálok minél több tapasztalatot begyűjteni, mert még én sem voltam/vagyok kameratulajdonos, és most az utóbbi posztok nagyon elbizonytalanítottak engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hobby elektronika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- További aktív témák...