Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
-
D@reeo
aktív tag
Az miért jó nekem? Ezen felül postaköltséget is kell fizetnem, mellesleg kb 1.5 hét alatt megérkezik eBayról is.
(#9297) GeryGreyhoun
Ő(k) megbízható "ellenőrzött" eladó. Memóriakártyát eBayen tőle érdemes venni. Itt lehet olvasni kommenteket róla Árban a magyar-szlovák webshopok kb a duplájánál kezdődnek+szállítási költség.Csak nem tudom pontosan eldönteni melyiket vegyem meg.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #9297 üzenetére
Én nyugodt szívvel tudom ajánlani, sinceritytrading az egyik legjobb memória kártya eladó ebay-en. Nekem már több micro sd-m van tőle mind korrekt. Két héten belül itt van.
Hunyus: Nem +700 hanem +900, ami majdnem 30% egy ilyen árú kártyánál. Ha nem sürgős sokat számít ekkora különbség.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
kriszwells #9290 üzenetére
Nekem is hozott vissza vevőm ilyen "hibával" kamerát, aztán kipróbáltuk egy class 10-es Kingstonnal, és jó lett.
(#9294) D@reeo memóriakártyát én nem mernék Kínából rendelni, egyszer vettem egy class 10-es Samsungot, de sebességteszt alapján class 4-es volt (gondolom legalább annyira Samsung, mint amennyire Class 10...)
Inkább szlovákiai magyar webshopok (pl dvdpapa.sk) ahonnan 1-2 munkanap alatt megjön, tudja amit ígér és árban is rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
sssanyi
csendes tag
valaki járt már úgyhogy a felvett anyagot leakarta játszani ugy hogy öszevan kapcsolva a kam a géppel és lejátszási hibát irt ki afájlra ? ez mitöl lehet a kártya rosz vagy nemjol mentete el a videot a kamera ?
-
Hunyus
senior tag
válasz
kriszwells #9290 üzenetére
Ilyen hibába már én is estem,és hiába formázgattam nem lett jó.
Tehát a kártya miatt írja...Kicseréltem a kártyát és gond nélkül ment vele.Én egy Transcend 32Gb cl10 tettem bele.
[ Szerkesztve ]
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Megjött a cucc, nem wifis sj4000. Sajnos csak egy 4gb nokia mirco sd hc van itthon, amivel ki tudom próbálni. Képet készít, de videónál azt írja custer size wront please format... ez azért mert nem sdhc? vagy valahogy meg kell formázni hogy menjen? Kösz!
-
mati12
senior tag
Biztos,hogy sok helyen sokkal olcsóbban meglehet venni ezt a kamerát viszont ami ez mellett szól,hogy ez tuti nem fake és azért a garancia sem elhanyagolható. Szerintem...
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
aronpapa #9287 üzenetére
Nem nagy cucc, aki szemfülesen figyelte a múltkori moszkvateres videót, az jobb áron meg tudja venni
-
aronpapa
tag
Ha valakit esetleg akciós áron érdekel 04.08-ig SJCAM SJ 4000 WiFi, 1 év magyar garival.
-
Ol3r
csendes tag
volt firware update az sjcam sj4000 wifinek? mert eszre vettem hogy az sjcam oldalon az sj4000 wifinel oda van irva hogy van continuous shooting de az enyemben nincs.
-
GeryGreyhoun
tag
Nem sokat, legfeljebb normalizálni tudod a hangot (például Premiere Pro-ban: jobb klikk -> audio gain -> normalize all peaks to 0dB, gondolom más videóvágóban is van ilyen funkció) de csodát ne várj tőle, mert ez a zajt is felerősíti. Én inkább le szoktam venni a hangot, és zenét keverek a videókra
[ Szerkesztve ]
-
Hunyus
senior tag
SJ4000wifi fw d20150126v01
A hang elég halk és eléggé zajos.
Lehet ezzel valamit kezdeni? -
maj-viktor
őstag
válasz
aronpapa #9281 üzenetére
Érdekes, hogy az erdeti (második generációs) SJCAM logósaz 90$-ért adják, ez meg most "akcióba" 100$-ról jóárasítva... 2 alternatívát tudok elképzelni:
1. sajnos kamu fajta (azaz nem az eredeti első generációs)... bár előző fórumtársunk állítólag lecsekkolta és eredeti! (mondjuk én ezt már annyiszor hallotam SJ4000HUN adminként és az esetek 90%-ában kiderült, hogy kamu... nem lehet az "eredeti fw-t" rárakni.. de amúgy ha valaki elégedett akár a kamu képminőséggével - akku idejével, akkor megérheti neki
2. Érzik a "vesztüket" a Xiaomi-val szemben és rohadt nagy készletük van még ebből az "elavult" fajtából... mert azóta ugyebár már van SJCAM logós SJ4000 és SJCAM SJ4000 WiFi + SJ5000 - SJ5000 WiFi - SJ5000 WiFi PLUS és ebben az árkategóriában a Xiaomi Yi most tarolni fog, ez szent!(mondjuk én már nem vették SJ4000-et... túl sok a hamis... illetve képminőségre / WB-ra inkább SJ5000 illetve most új piaci szereplőként akár a Xiaomi és nagyon jó lesz, már látom előre... csak annak pl. nincs sok tartozéka és LCD-je)
[ Szerkesztve ]
-
aronpapa
tag
válasz
Gaborz1 #9280 üzenetére
Nekem pont ma jött meg tőlük (10 nap alatt, NL postával, ráadásul szerencsém volt, mert a papírmunkától is meg lettem kímélve).
Eredetinek tűnik a neten található origi/fake összehasonlításokat nézegetve.
Tavaly szeptemberi fw van rajta.
A video és a fényképek minősége is ok.Nekem ennyiért bőven megfelel arra, amire használni szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 53 dolcsiért a pandawillről megérné?
[link] -
Zseni_vagyok
újonc
Sziasztok!
Sikerült elolvasnom itt is az összes hozzászólást és az SJ5000nél is. Valamiért mégis az SJ4000 mellett állok.
Valaki töltötte már motorról, szivargyújtós csatival? -
-
roekjozsi
csendes tag
Sziasztok,
tudtok mondani egy értelmes lejátszót amivel a nyers felvételeket le tudom játszani?
korábban simán ment vlc-vel, most viszont egy ideje csak szaggatva akadozva ugrálva játssza le a videókat...
media playerrel megy simán, viszont azzal nem tudok screeshotokat készíteni. -
sssanyi
csendes tag
Valaki használta már Pc kamera ként ? mert vmi face time program kell állitolag hozzá de hol tudom azt letölteni ?
-
sssanyi
csendes tag
válasz
kriszwells #9265 üzenetére
Ez már a logóval ellátot uj kijelzős az elsö aksi az alap tartozék amellé jár még 3 om öszesen 4 akksi de már csak pár napig van akcióban aztán 38 ezer huf
-
sssanyi
csendes tag
válasz
kriszwells #9256 üzenetére
Azt nem tudom hogyszint lehet e választani sztem csak fekete meg fehér van itt.
Hát a 3 generácio az csak az hogy az elsö meg a mostani nemtudom belül van e különbség ?
Úgy járt már vki amugy hogy lefagyott neki ? nekem egyszer már sikerült öszehozni akksi ki be utánna viszajöt a kép meg minden . -
maj-viktor
őstag
Utóbbi hetekbe-hónapokba 2kamerát segédkeztem visszapostázni banggood-ra, mert sajnos nem hozta a minőségi elvárást... értsd kamu kamera volt! (vagy legalábbis valami nagyon nem kóser vele... más minőségű anyaghasználat - más fw, mint a gyári, wifis esetén elcsúszott betűs fw, más / rosszabb minőségű videofelvételek)
Banggood értékeléseket is lehet tanulmányozni... valami nem OK! Kifogtak egy rossz készletet vagy valami... külföld esetén inkább foxoffer-t ajánlanám!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
(#9258) Pompi es (#9259) SymbianOS koszonom az infot
, akkor felejtos egyelore!
-
03.15-ös panaszt is olvastam. Én hanyagolnám a 4000-es wifi sorozatot, banggoodról és más helyről is. Akkor inkább sima 5000-es. Lassan úgy is átveszi a helyét, ez a sok probléma meg rásegít.
És mint mondtam, MÉG nincsenek fake 5000-esek. Banggoodról eredeti jön semmi gond vele.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A Bangood-on most 84 dodo a kamera. Szerintetek korrekt ezen az aron (+afa nyilvan, mert gondolom eselyetelen, hogy ne fogjak meg). Eresetiseget nem ketlen, Bangood-on rendben szokott lenni mindig minden (aztan ki tudja...).
Mit gondoltok?
... vagy inkabb mar hozzatenni kicsit es az 5000-est venni? (kocsiba lenne dashcamnek beszerelve).
-
mati12
senior tag
Konrétan mit szeretnél szervizeltetni rajta?
Nekem egy 5000 wifis verzióm van,kb a második használat után sikerült a vízhatlan tok segítségével kivégeznem a wifi és a menü gombok egyikét. Majd megnéztem a Youtube-n néhány videót és nagy bátran elkezdtem a szervízt,ami sajnos nem sikerült mert az egyik csavarnak elnyaltam a fejét. Ekkor ajánlott az egyik ismerősöm egy műszerészt,akihez el is vittem a kamerát. A műszerész kifúrta a lenyalt csavart,kicserélte a hibás gombokat majd esztergált a vízhatlan tok mind az 5 gombjához egy távtartót ami megakadályozza,hogy ismét túl nyomjam a gombokat.
Tehát ha ez szevíznek számít akkor én már szervizeltettem a kamerát.[ Szerkesztve ]
-
.VEGA.
csendes tag
Sziasztok. Valaki szervizeltette már valahol a kameráját? Tudnátok valami címmel segíteni?
-
fuze
őstag
Paintball kisfilm az előző hétvégéről!
-
D@reeo
aktív tag
Aprilia SR 50 robogós rövid tesztvideó, akit érdekel. Alapbeállításokkal. Eredeti 4000 Wifi.
-
totti00
csendes tag
válasz
maj-viktor #9244 üzenetére
Na hát próbálgattam pár firmware-t és volt olyan aminél volt kép, de a gombok nem mind működtek. Esetleg nincsen olyan oldal ahol megtalálható az összes firmware???
-
Ol3r
csendes tag
volt firware update az sjcam sj4000 wifinek? mert eszre vettem hogy az sjcam oldalon az sj4000 wifinel oda van irva hogy van continuous shooting de az enyemben nincs.
-
adamikus
tag
Biliárdozós videó SJ4000-rel rögzítve [link]
-
sssanyi
csendes tag
válasz
kriszwells #9225 üzenetére
hello
http://electropoint.hu/
én innen vettem ezeredeti ! 31 3 akksival a sima ! -
maj-viktor
őstag
Igen, ez volt az... a 30mp-es bekapcsológomb nyomás! Köszi! (így nem kell Gery-t zaklatnom vele!
)
szóval akkor alanyunknak.. próbáld ki ezeket a módszereket...
1. sima fw frissítés
2. 30mp-es lenyomós fw frissítés
3. "kamu bang" link-es fw (<--- legeslegesleges végső megoldásnak) -
Hunyus
senior tag
válasz
maj-viktor #9241 üzenetére
Tessék itt van
-
Hunyus
senior tag
Amúgy a mikrofonjával lehet valamit kezdeni?
Mert elég nagy az alapzaj,sistergés,a beszéd meg elég halk. -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9237 üzenetére
Ha jól emlékszem a ferde - elcsúszott fw-esre a banggood megoldás a kommentekbe adtak letöltési linket az "új / fake? hw-es" SJ4000 WiFi kamokra... őszintén ha be sem kapcsol, akkor már rosszabb nem nagyon lehet, lehet érdemes azzal próbálkoznod... banggood / értékelések között volt link (talán ide is berakta már valaki)... ezzel a sok hamisítással, stb. már én sem vagyok annyira képbe... én is inkább az SJ5000 felé és Xiaomi Sport kam felé orientálódok... illetve ajánlom másoknak is megvételre, mert kicsit drágábbak, de jobbak... és nincs is ez a hamisítás / fake probléma velük, ami az egész "erdeti SJCAM" SJ4000-et sújtja!
Elég beszédesek az utolsó értékelések bang-en...
Esetleg ezt próbáld meg:
"Banggood Reply:
Please come here to downlaod the file and udpate FW again(http://pan.baidu.com/s/1gd3pBcZ)"De csak saját felelőségre! (de szerintem ha azt mondtad be sem kapcsol... rontani már nem tudsz vele!
Mégegyszer írom, ezt a fw-et csak akkor próbáljátok, ha az "eredeti SJ4000 WiFi"-s fw-ekkel nem éled fel!Továbbá volt itt valami praktika, amit GeryGrey írta talán... totál halálra... valami hosszú 10mpes egyszerre gombnyomás vagy hasonló... valaki keresse már vissza / aki emlékszik mire gondolok... (az rémlik, hogy mondta, hogy a kuku-ból hozta vissza... mert annyira tropa lett valamitől)
Rá írok PM-et... ha nem találjuk / találjátok - keresi valaki vissza![ Szerkesztve ]
-
totti00
csendes tag
válasz
maj-viktor #9235 üzenetére
A doboz az utolsó, és a menü mintha ilyen rémlene, igen.
-
totti00
csendes tag
válasz
maj-viktor #9235 üzenetére
Hát nem lenne vicces. A menüben talán ha jól emlékszem 6 oldal volt kék háttér fehér betűkkel, amikor bekapcsoltam bejött az SJCAM felirat és a 7 szín-nek a kis "téglalapjai" amilyen színbe kapható. A doboza, hát talán a legegyszerűbb az lenne ha elküldeném, de leírva előröl SJCAM felírat, az hogy wifi, hogy 30m-ig vízálló, hogy HD TV meg egy ilyen hogy 1080P H.264 FULL HD felirat, ja meg persze a síelős emberke. Hátul meg a színek, meg adatok hogy mit tud a kamera.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #9234 üzenetére
...jól mondod! MÉÉÉÉG nincs!
Amúgy frissítés előtt MINDIG írjátok fel milyen verzió számú fw volt rajta, mert így mi sem tudunk segíteni...
Így első kérdés, amivel talán előrébb vagyunk... hol vetted!? (közbe látom ebay... hát ezzel sem vagyunk előrébb)A doboz kinézet / menü kinézete ilyen volt!?
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1535987993317051
&[ Szerkesztve ]
-
válasz
totti00 #9233 üzenetére
Naaa ez sokat elmond itt a topikban lakóknak. Az app ami kéri a frissítést, ezzel tőőőőőrbe csalva a felhasználót és ezzel lenullázva a kamcsit.
No, mivel nekem kimaradtak ezek átadom a terepet annak aki belefutott ebbe.Vegyél 5000-et, ott még nincs ez.
Sztem ferde G betűs nagyon jó másolatod van.[ Szerkesztve ]
-
totti00
csendes tag
Sziasztok, most vettem ebayon egy SJ4000 wifi kamerát, és le szerettem volna frissíteni a szoftvert rajta. Le is töltöttem egyet és a kártyát leformáztam arra rá az új szoftver és be a kamerába, na akkor azután nem csinált semmit, és amikor próbáltam bekapcsolni a kék led egyszer gyorsan egyszer meg lassabban villogott. Próbáltam újra rárakni a kártyára a fáljt, de a kamerát nem érzékeli a gép. A kártyára ráraktam újra a fáljt és vissza a kártyát a kamerába. Most már ott tartok hogy nem is reagál a bekapcsolásra a kamera ( nem is villog a kék led). Esetleg volt valakinek ilyen problémája, vagy tudtok adni valami tippet hogy mit kéne vele csinálnom?
Köszi:
Dani -
silboy
aktív tag
Banggood-os vásárlásnál lehet egyszerre több kupont használni?
-
hetesipeter
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok mondani nekem olyan oldalt, ahol kapható sj4000-hez alaplapot? -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Webshopot tudtok mondani, ahol az eredetit lehet kapni? Tudom vissza már volt valahol, de nem találom.
Esetleg Ipon-ról? Onnan van az asztali gépem novemberben vettem, gondoltam akkor ezt is lehetne onnan, mivel árban nem kevesebb, mint olx/jofogas stb.?
Kösz! -
válasz
GeryGreyhoun #9214 üzenetére
Ma én is szembesültem vele, el is bszta a felvételt. 5000-es is ilyen.
-
sssanyi
csendes tag
sziasztok
Nekemis megjött az sj 4000 kamera 3 akksival.
ti miröl töltitek hogy kell tölteni ? mert nekem 220 rol megy de a kijelzö zavar hogy világit végig töltéskor ha teljesen feltölt kijelzi hogy tele az elem ?
És a cycle record az mit jelent meert azt irja hogy 3 5 10 percenként kezd uj videot. azt értem de ha kikapcsolom meg 4 gb onként leáll msot 30 percenként megkel álni ujraindtani akor vagy mi ? -
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #9216 üzenetére
Kipróbáltam a Xiaomi 10400-as powerbankommal, és tölt miközben töltöm.
Csak a rendelésnél vigyázz mert nagyon hamisítják.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #9216 üzenetére
Jó lesz ez!
Sima, 3seces képkészítés nem jó? -
GeryGreyhoun
tag
válasz
sambenez #9215 üzenetére
Nekem is powerbank jutott eszembe, de az enyém nem tölt, ha töltve van. Ha a Xiaomi biztosan tudja ezt a fícsört, akkor veszek egyet.
Itt van egyébként az egy éves timelapse-projekt első két hete, eddig szépen teszi a dolgát az SJ4000 WiFi
(A wifi nélküli kamerában továbbra sincs videolapse funkció? Jó lenne olcsóbban megúszni a másik 2 kamerát)
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #9214 üzenetére
Tápold egy xiaomi 10400-as powerbankról. Ha jól tudom az akkor is leadja a tápot ha közben a másik oldalról töltöd.
Így ha elmegy az áram szerintem pár óráig tudja tölteni a kamerát. Így a kamera észre sem veszi az áramszünetet ha emberi idő alatt vége. -
GeryGreyhoun
tag
Most kicsit haragszom az SJCAM-re.
Ha elindítasz egy videolapse-t úgy, hogy töltőre van dugva a kamera, és felvétel közben kihúzod a töltőt, a kamera kikapcsol, hiába, hogy fullon az akksi - viszont ha visszajön az áram, akkor nem történik az, mint az autós módnál, hogy folytatja a felvételt. Több, mint két hete gond nélkül ment a moszkva teres projekt, tegnap viszont valami jóképességű jómunkásember elvághatott valami kábelt, az egész téren elment az áram, és leállt a felvétel
-
Hunyus
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9209 üzenetére
Ez az SJ5000 azért elég jó minőséget csinál
DISNEYLAAAAND
-
GeryGreyhoun
tag
Kicsit még rá kell feküdnöm az utómunkára (főleg motion stabilizer, rendesen zenére vágás meg egyebek) de jó lesz ez
-
maj-viktor
őstag
válasz
Minstrel #9206 üzenetére
Fw-be nem hiszem, hogy nagyon törik magukat... inkább az SJ5000-es modellt frissítik.... (fwbe tuti korrigálható lehetne... de nem is törik magukat... bő 1év után sztem mondhatni, hogy ezügyben nem nagyon volt "javulás"... de van új modell, akkor a régivel minek foglalkozzanak!? Vedd meg az újat... így működik a piac)
Persze vágáskor szoftveresen javítható, ahogy én is szoktam beltérinél korrigálni a sárgásságot, de ez látható minőségromlással jár sajnos...Tervezett elavulás... fogyasztó társadalom... vedd meg az újabbat, ha csak kicsivel is tud többet! (lás iPhone effektus...)
Gondolom ezt a doku-t nem kell bemutatnom:
A Villanykörte Összeesküvés A Tervezett Elavulás története
https://www.youtube.com/watch?v=lJ_5OyF6uOM
A tervezett elavulás története - A villanykörte összeesküvés (teljes) (hungarian)
https://www.youtube.com/watch?v=aM2SoPr9I7kÍgy szerintem aki vétel előtt áll, az inkább SJ5000 WiFi (mert jobb a WB... talán ott nincs még a fake para.... nem hamisítják, mint az SJ4000-et... meg estleg akinek ez is szempont, nagyobb LCD-je van!)
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
Amúgy ez a WB kezelés nem lenne javítható szoftveresen? Vagy már javították volna ha lehetne?
-
maj-viktor
őstag
Sajna ez nagy hibája a kamerának.. a szörnyű WB kezelése... ezt korábban is megírtuk már!
(De szerencsére az újabb modell SJ5000 estén már sokkal jobb, sőt már mondhatni tökéletes a fehér, az fehér)http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/friss.html
-
Hunyus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- További aktív témák...