- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #8755 üzenetére
Az 5000 wifi képe a fény csökkenésével szétesik. Látványosan. Ahogy a 4000 is tette.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #8737 üzenetére
Előzetes tesztek alapján, pl. amit Pompi berakott ide, az SJ5000-nek és a SONY-nak sötétbe világosabb a sötétje, így viszont ugyebár zajosabb is a kép... így átlósan bal alsó és jobb felső tuti az SJ5000+ és SONY, ahogy írtam... a nagyobb látószög miatt tippeltem a másikat a SONY-ra...
Egyébként így ránézésre hirtelenjébe nekem is a bal felső a szimpi...
persze mondjuk kérdés hogy készült ez a kép!? Max felbontásokon!? Vízálló tokkal mindegyiknél!? (mert amúgy nagyon nem mindegy), szóval ha szabad a gazda lesz, mindenképpen írd meg ezt is Attila
(van egy saszom, hogy mind vízálló tokos kép... pedig én jobban néznék tok nélküli teszteket... IS!) -
fuze
őstag
válasz
Real_Necro #8287 üzenetére
De nem képként használom ugye. Na mindegy
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Real_Necro #7850 üzenetére
Köszi!
No, kipróbáltam a kamerát egy hosszabb bringaútvonalon a forgalomban. Rendesen megnéztek a fejpánttal és rajta a kamerával...
Kb. 1 órát tekertem összesen, és még maradt két csík. Korrekt. A fejpántnál azt vettem észre, hogy alapvetően eléggé remeg az egész kép, menet közben is, de amikor a pirosnál álltam, nagyon enyhén akkor is. Persze, ha az ember erre nem figyel, akkor fel sem tűnik.Az 1080p jobban szívja az akksit, vagy ez csak egyszerűen szoftveres dolog, és a kapacitásokat nem érinti? Logikusan én úgy gondolnám, hogy a jobb minőségű videó jobban megizzasztja egyébként, ergo gyorsabban merül valamivel. Ja, a fenti is egyébként 720p-ben és 30fps beállítás mellett sikerült, plusz 30mp után a kijelző kikapcsol.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Real_Necro #7809 üzenetére
Így fogok tenni, arra viszont nincs lehetőségem hogy minden egyes beállítás után rögtön normális kijelzőn visszanézzem. Sajnos. Ezért gondoltam, hogy az eddigi tapasztalatok alapján talán van valami általános konklúzió... nekem a fejpánton lesz használva a legtöbb esetben szabadban, így sejtem olyan sok dolog nem kellhet. A sharpness kérdést viszont jó lenne tudni, érdekes, hogy így van kialakítva a menü.
Egyébként úgy tűnt elsőre, mintha a telefonon beállított dolgok egyszerűen nem lennének érvényesek a kamerára (habár írta, hogy elmentette, de amikor visszaléptem volt hogy a régi beállítás volt ott).
10 perc híján a 4. órához közeledik a töltés, és még csak tölt és tölt. Nem merítettem le 100%-osan, de remélem ez a későbbiekben nem okoz gondot.
-
mijos
senior tag
válasz
Real_Necro #7794 üzenetére
Azt a reszet ertettem! 😊
-
mijos
senior tag
válasz
Real_Necro #7792 üzenetére
Masik telonal is befagy a wifis iranyitas szoval a kameraval lesz a gond. Legalabb egy lehetoseg kizarva.
-
mijos
senior tag
válasz
Real_Necro #7788 üzenetére
Legfrissebb van fent. Gyarilag 09.28 volt rajta ha jol emlekszek, most meg mar video lapse is van a legujabbal. Nem tudom hogy a kamera rossz vagy en vagyok bena., vagy esetleg valami bezavarja?
Megnezem majd masik teloval is, de leirom hogy csatlakozok, hatha eszrevesztek hibat: kameran wifi be, telon is, racsatlakozok, alkalmazason belul is connect, majd ha van kep akkor telorol elinditom, ezutan dobta be, hogy nem kap valaszt az internettol!
pompi: koszonom a tippet, rendeltem mar masik jartyat, igy ha azzal is fent all majd a problema, akkor azt jelzem. -
válasz
Real_Necro #7617 üzenetére
Ok. Fő vonal mint munka. Csak néha menni kell.
-
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #7598 üzenetére
Nem inkább ~4gb?
Settenkex
Minden érdekel, teljeskörű összehasonlító tesztet várunk -
mijos
senior tag
válasz
Real_Necro #7595 üzenetére
Koszonom a segitseget neked is, zoli03-nak is. Tegyuk fel en sieleshez fogom hasznalni vagy autoban esemenyrogzitonek, sieleshez erdemesebb beallitani pl. 3 percest mig kocsiban allandot, jol gondolom? Mert ha meg kulon reszekre is szedi, ugyis meg tudom azerkeszteni, hogy folyamatos kepet adjon. (Bocsi nemreg keltem es meg zombi vagyok)
-
mijos
senior tag
válasz
Real_Necro #7570 üzenetére
En csak egyet nem ertettem es hogy azt mire allitsam, a tobbit tudtam te megis bemasoltad az egeszet.
Szoval a cyclic record min legyen? Off-3-5-10? -
veector
senior tag
válasz
Real_Necro #7588 üzenetére
Sima. Nem probaltam teleirni de holnap letesztelem. Azert az idobe telik
-
fuze
őstag
válasz
Real_Necro #7549 üzenetére
Az ég inkább túl erős kék nálam. Mondjuk nekem az iso minden esetben 200 és az exposure is 0. Tungsten-t még nem próbáltam kültéren. Most én az utómunkához legalkalmasabb beállítást keresem.
-
vacs
veterán
válasz
Real_Necro #7392 üzenetére
"A stabi be volt kapcsolva a felvételeknél?"
Mint írtam, a felvételek NEM SJ4000-el készültek, hanem Mobius ActionCam-el.
Sajnos a youtube nagyon lerontja a minőséget, pedig a nyers fájlok gépen visszanézve meglepően szépek.Jelenleg Sony Vegas-t használok, milyen progival érdemes vágni és milyen beállításokkal mentsem a videót, hogy ne romoljon jelentősen a minőség?
SymbianOS: az ilyen videónál, jobb ha nem látszik a sebesség, szerintem.
-
concrete4
tag
válasz
Real_Necro #7350 üzenetére
Köszi a választ.
Sajnálom hogy nem néztem körbe előtte rendesen.Pedig engem pont a full hd felbontás és a minél tisztább és élesebb kép érdekelt volna.
De azóta olvastam hogy full hdban sokkal szemcsésebb és színtelenebb az SD28-as képe. -
Orionk
senior tag
válasz
Real_Necro #7341 üzenetére
A képpontot is elolvastam már.
Azt értem, hogy a Full HD az 1920x1080 felbontást jelent, ami azt jelenti, hogy a kijelzőn függőlegesen 1080 sor pixel van. Az 1920 pedig, hogy vízszintesen 1920sor pixel, azaz képpont.
De ezekhez viszonyítva a 10 megapixel mit jelent ?, hogy a sorokban mennyi pixel, képpont helyezkedik el ? Hát azt már onnan meg lehet határozni, hogy összeszorozzuk az 1080-at 1920-al. Ekkor kapunk 2.073.600 pixelt, ami állítólag 2,1 megapixeles felbontásnak felel meg.
De akkor hogyan lehet, hogy a full hd kamerák 10 megapixelesek, holott fentebb számoltuk ki, hogy a full hd az 2,1 megapixelre jön ki.
köszi
-
dwelablack
tag
válasz
Real_Necro #7247 üzenetére
ez továbbra sem ütőkártya:
- Mi banggood-ról rendeltünk kamerákat, és a wifi nélküliek pont ugyanilyenek mint amit a srác bontott ki...
- Ilyen alapon miért ne lehetne, hogy a mobilx már máshonnan rendel magának?Amit mi kaptunk banggood-tól wifi nélküliek:
FW:
20141122V2
SJCAM-SJ4000van benne magyar nyelv. Kopp ugyanúgy néz ki, mint amit a dagi srác bontott ki..
Valaki tudja, hogy műxik az sjcamhd-n lévő security check?
-
KoVee84
senior tag
válasz
Real_Necro #7225 üzenetére
Írtam az sjcam supportnak, hogy erősítsék meg, hogy ebben a verzióban tényleg van magyar nyelv. A honalpon még nincs fent ez a verzió, az acmell pedig kicsit más verzió számozást használ. Így fogalmam sincs jelenleg, hogy mizu
-
KoVee84
senior tag
válasz
Real_Necro #7204 üzenetére
Banggoodos linkről rendeltem, ahonnan eddig is mindenki eredetit kapott. Megnéztem azokat az oldalakat, ahol írják, hogy miben térnek el a kamuk az eredetitől (menü, tok) és minden klappol. Szóval eddig minden jel arra utal, hogy eredeti.
-
alazif
csendes tag
válasz
Real_Necro #7037 üzenetére
Igen, a stabilizátor gyengeségét én is tapasztaltam síeleskor, pedig nagyon figyeltem rá, hogy ne remegjen (kézben tartva selfi állványról)!
Talán ha a resolution-t átállítanám 1080FHD 1920x1080- ról (ami elméletileg 30fps) 720P1280x720 60fps... majd kipróbálom!
valakinek volt már efféle tapasztalata?
Üdv.A -
BSzabi23
csendes tag
válasz
Real_Necro #7030 üzenetére
Sajnos nem voltunk elég körültekintőek ezügyben,de már lassan ott tartunk hogy veszek egy Sport szeletet és Bounty lesz benne.Nem értem miért kell az ilyet megengedni hogy egy márkanév alatt teljesen mást árulnak.Azért köszönöm a segítséget és felveszem a kapcsolatot ezekkel a fasszopókkal! Sziasztok!
-
kirby76
tag
válasz
Real_Necro #6782 üzenetére
Sziasztok,
először is Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársamnak!
Firmware-el kapcsolatos kérdésem van: 0918V2 van most fent, jól értem, hogy erre nem tehetem fel a novemberit és/vagy a decemberit? -
dbala
tag
válasz
Real_Necro #6782 üzenetére
Azt honnan lehet megtudni, hogy mikori a kamera? Én december elején rendeltem, a 0928-as FW-al jött, nem tudom, hogy frissíthetem-e az újabbra.
-
daveoff
veterán
válasz
Real_Necro #6780 üzenetére
This firmware is only available for the camera which have installed firmware after 20141101
És akkor ez most mit takar? Nekem is a szeptemberi firmware van fent, akkor én is frissítsem? Pár hete vettem a wifis sj4000-et.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Real_Necro #6753 üzenetére
háát olyan mint az ice bucket challenge, csak nem vödör vizet kell öntögetni hanem tolni vágás nélkül 32 sort (16 rímet)
-
dev200
csendes tag
válasz
Real_Necro #6748 üzenetére
Azért e-bayen is van egy pár kedves "eladó", aki véletlenül elfelejti feladni a csomagot. Nem kell mindig a postást gyanusítani. Tracking numberes csomagom még soha nem veszett el és anélküli se sok.
-
sunnysys
tag
válasz
Real_Necro #6746 üzenetére
fasza!
és ilyenkor mit lehet tenni vajon? tracking number (bár a banggood oldala szerint kellett volna, hogy legyen), nem volt. illetve csak ilyen kamu tracking number volt, ami mittudomén meddig követte az eseményeket...
-
sunnysys
tag
válasz
Real_Necro #6743 üzenetére
És ma voltam az 5. számú postán, hátha odakerült, mivel értesítő sem jött (V. kerület, Báthory utca volt a megadott cím), ahol csodával határos módon 20 másodperc alatt végigfutottak egy kézírással teleírt füzet 4-5 oldalán, majd mondták, hogy ott nincs...
Gondoltam, hogy elkérem a füzetet, de olvastam már itt ilyet, hogy 2,5 hétig tartott a szállítás, reméltem, hogy tényleg nincs a postán, és nem csak simán át akarnak verni...
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
Real_Necro #6740 üzenetére
Minden automatán volt, és utána se lett javítva. Viszont ha lesz kedvem rakok fel nyári Ausztriás tósugrálós videót, azt hiszem ott voltak beállítva dolgok.
Szerk: Meg már ment le a nap, ez is közrejátszik szerintem,hogy ilyen ergyák a színek.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
Real_Necro #6737 üzenetére
Jólvan, bocsi
Teljesen jogos amit mondasz
Időközben oda adtam egy barátomnak,hogy próbálja ki a kamerát. Ez lett belőle
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
Real_Necro #6731 üzenetére
Ez gonosz volt
De most már akkor is megkeresem én!
Szerk: viszont válasz nem érkezett arra,hogy ebben benne van a 1mp-es timelapse? Wifitlen,új kijelzős
-
sziszi600
újonc
válasz
Real_Necro #6380 üzenetére
Köszönöm a infót, bocs, hogy csak most reagáltam.
Kicsit sok volt az elfoglaltság!
Holnap belépek a rendelők világába!
További szép napot Mindenkinek! -
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #6545 üzenetére
ez jó!SymbianOS
Legalább valami célzást adj, hogy tudjuk érdemes-e kíváncsiskodnunk! -
válasz
Real_Necro #6545 üzenetére
Nem azéééé!
Én nem biztos, hogy jól szórakoznék másnap.
-
typers
csendes tag
válasz
Real_Necro #6418 üzenetére
Próbáltam körülbelül 5 fw-t és egyikkel sem csinál semmit sajnos...
-
dbala
tag
válasz
Real_Necro #6380 üzenetére
Ha felmerülnek ezek a plusz költségek, mert nem minden esetben szokott.
De aki biztosra akar menni az pl. Banggood-ról rendeli UK raktárból picit drágábban de az itthoni áraknál jóval olcsóbban. -
daveoff
veterán
válasz
Real_Necro #6329 üzenetére
Húú, köszi! Igazad van használhattam volna a keresőt.
-
Adam7k
újonc
válasz
Real_Necro #6276 üzenetére
nem... Szóval akkor eredeti vagy sem? Mert akkor visszamondom..
-
válasz
Real_Necro #6276 üzenetére
Verjük meg!
-
padre71
tag
válasz
Real_Necro #6222 üzenetére
Firmwaret még nem frissítettem, erről nem tudok nyilatkozni.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy miből állapította meg hogy az edigital-os sd28-as,mert én eredetinek gondolom az enyémet nézve. De lehet, hogy én látom rosszul vagy a forgalmazott készülékek vegyes forrásból vannak. -
Beppe91
aktív tag
válasz
Real_Necro #6186 üzenetére
Jó ötlet, köszi. Más kérdés, Wifi-s modell milyen plussz funkciókat tud a simához képest, azon kívül, hogy látom a telefonon a felvételt, erről van valami leírás?
-
Norbedlee
csendes tag
válasz
Real_Necro #6174 üzenetére
Köszi!
ezekre jön még valami plusz költség? vám és áfa?
-
Norbedlee
csendes tag
válasz
Real_Necro #6171 üzenetére
Köszönöm!
-
KeMa
csendes tag
válasz
Real_Necro #6119 üzenetére
Előlapra
Nem a vízálló tokra, nem a szűrőre, hanem a készülék elejére való lapra. Amit először kell leszedni, amikor az ember szétbontja a gépet.
Ami erről a képről hiányzik:
Vagy ezen a képen rózsaszín:
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #6031 üzenetére
Nekem mostanaban a kinai regisztralt csomagjaim 2 het alatt megerkeztek. Csodalkoztam is, regebbrol sokkal-sokkal tobbre emlekszem.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Real_Necro #6019 üzenetére
Ez szar ügy... Akkor valamit mindenképp ki kell találnom. Nehéz ügy, mert ha megtoldom és előrébb kerül a cam, akkor orrnehéz lesz a repcsi, és előrefelé fog repülni akkor is, ha nem szeretném, de hát ilyen ez a popszakma
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Real_Necro #5977 üzenetére
Fekete lyuk...
Én múlt pénteken lebeszéltem velük, hogy a vámkezelés után nem a megadott hatvani címre kérem a csomagot, mert Pesten vagyok a héten, úgyhogy átvenném itt, ha lehetséges. Azt mondták, persze, oké, majd szólnak, mikor mehetek érte, még egy címet is kaptam: Verseny utca 3, EMS központ.
A mai napig nem szólt senki, én hívtam fel őket reggel, hogy akkor most mivan, és közölték, hogy tegnap kiszállították Hatvanba a cuccot, ami ma reggel kézbesítésre is került.
És akkor még örülhetek, hogy megvan a drónom - még ha egy megyével arrébb is, mint én. Ilyen szervezetlenség mellett nem csoda, hogy csomagok tűnnek el.
-
DreaD88
tag
válasz
Real_Necro #5975 üzenetére
Még 2 dologban reménykedem...
hogy vagy az van, hogy csak nagyon elakadt valahol és majd megjön,
vagy hogy nem elveszett, csak valami okból visszaküldték a feladónak.
Egy regszámos csomag már csak nem veszik el, vagy ha mégis akkor a posta elismeri a hibáját és valakinek fizet kártérítést. -
Tobika1
senior tag
válasz
Real_Necro #5951 üzenetére
nem szállít
-
Kovi1987
tag
válasz
Real_Necro #5944 üzenetére
Nincs mit
, örülök ha hasznodra volt.
-
JoinR
őstag
válasz
Real_Necro #5935 üzenetére
Hm meg voltam győződve, hogy nekem NTFS-re van, de most megnéztem és FAT32. Nem működik NTFS-sel azért írtad?
Csak rákerestem a topikban, és valaki írta, hogy exfat-tal is megvágta, sőt, kihagyott kb. fél mp-et, azért mertem ajánlani az NTFS-t, de javíts ki, ha nem jó. -
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5847 üzenetére
egy ilyen cikk után mikorra várható, hogy piacon lesz a termék? lehet általánosítani?
egy hét, egy hónap, fél év? így értem kb.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5830 üzenetére
félre értesz, nem vészmadárkodom, csak nem ringatom magam álmokba.
De Te miből gondolod, ha a 4000-es széria nem tudja a valós 60 fps-t, akkor ez majd tudja a leírtakat?
nagyon hülye hasonlat, de ha egyszer valakit hazugságon rajtakapsz akkor legközelebb már nem fogsz egyből mindent elhinni neki. Én legalábbis nem.
De úgy van ahogy mondod, veszünk és kiderül. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Real_Necro #5824 üzenetére
Most nem degeckedni akartam.
Várható volt,hogy ha kb havi szinten frissülnek az fw-k,foglalkoznak a kammal,ár/érték arányban jó akkor biztos kihoznak valami újat,kicsit jobbat,mást.
Nekem mocira kell,szezonból ~1hó van még hátra,tavaszra már jó lesz. Szóval én ráérek.
-
válasz
Real_Necro #5774 üzenetére
Hogyne érne. Reggeli program megnézni mi van.
-
válasz
Real_Necro #5733 üzenetére
Ha jövő héten nem jön meg a kamera akkor sztem marad a magyar út és harcolok a másiknak a pénzéért, ha meg az is megjön akkor előre szólok: Va
n egy wifis eladó.
Én még az évben 1x használni akarom motoron ha törik ha szakad. -
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5737 üzenetére
Mindenképp reklamálj, és indíts resolution centert, így nem lesz az, hogy kicsúszol az időből, mert az eladó addig hiteget. Van nem egy két csomag ami 2 hónapra jött meg, még nem kell parázni.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
Real_Necro #5731 üzenetére
Én október 8. óta várom a quadcopteremet, egyelőre annyit tudni róla, hogy 29-én "Célországba elküldve / Item sent abroad" lett a státusza, pedig EMS-sel kértem plusz pénzért, és 18-án beszéltem a Banggood ügyfélszolgálatával
Volt valami négynapos ünnep a kínaiaknál október elején, gondolom, akkor torlódhattak fel a rendelések.
-
Mustadjoci
tag
válasz
nekem kb, 4 darab szeptember 20-25 között rendelt csomagom nem ért még ide. Kínából.
-
alfagyuri
tag
válasz
Real_Necro #5733 üzenetére
Erről halottatok már?
http://www.nilox.com/en/camcorders/f-60-evo
Elvben Olasz.
-
válasz
4 hete? Nem akarlak bántani, de én újabban ebből indulok ki alapból. 4 hét után kezdek várni csomagot.
Angliából csak a kamerát meg a mellkas tartót várom. Ne legyen igazam, de utóbbi előbb ideér majd mint maga a kamera. Itt volt a mai nap lehetett csapatni, de nem volt felvétel. Pedig annyira várja valaki, hogy megnézhesse hogyan vezetek. -
akarmi1971
csendes tag
válasz
Real_Necro #5667 üzenetére
Elsősorban sieléshez venném , de most előtérbe került a kettős felhasználás .
OFF :
Az utóbbi időben a kertbe belátogatnak az állatok 4 és 2 lábúak vegyesen . A 4 lábúak megérzik az emberszagot és többnyire továbbállnak , de szeretném látni hogy mit csinálnak.
A 2 lábúak szagát én érzem meg ,és akarok ajánlani nekik némi fa testápolót . Látom az eredményt amit művelnek ,de a rendőrőknek is meg kéne mutanom , hogy ki volt .
ON :Ip Camera rendszer is előtérbe került , de mielőtt elköltenék rá 1-200 ezer forintot megpróbálnám ezt . Hátha elkapok 1-2 állatot és megúszom a nagyobb költséget .
-
HypeeeR
tag
válasz
Real_Necro #5655 üzenetére
Közben kiderült a probléma...VLC-t használok, azzal akartam megnézni a nyers felvételeket. 720p 60fps mód nem tetszik neki. Másik lejátszóval tökéletes.
-
tirdi
csendes tag
válasz
Real_Necro #5651 üzenetére
Úgy gondoltam, telefon segítségével, wifin.
-
HypeeeR
tag
válasz
Real_Necro #5655 üzenetére
Kb 1 hónapja csináltam teszteket, összehasonlítva a másik kártyámmal (Samsung CL10-es 32GB-os), hasonló eredményeket produkált (kicsit alacsonyabb írás és olvasás értékeket). Addig nem akarom formázni, amíg valahogy nem sikerül kinyernem róla a felvételeket.
-
HypeeeR
tag
válasz
Real_Necro #5649 üzenetére
Kingston 32 GB-os CL10-es microSD HC kártya. Eddig nem volt problémám vele, vagyis egyszer előfordult hasonló eset egy videónál, de azt betudtam annak, hogy nem a kamerával formáztam le a kártyát. Most mind a 10 videó kockásodik, miután kiolvastam valahogy a kamerából. Tesztek alapján jónak tűnik a kártya.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Real_Necro #5645 üzenetére
Oké hogy régen kiadták. A kamerát 10.10.-én adták fel nekem, az új firmware-el. De amikor megérkezett, akkor sem találtam még letöltési linket, szívesen megosztottam volna, meg újra is szerettem volna rakni de nem találtam...
A kedves fórumtárs mentalistása miatt reagáltam így. 1 hete ő is meg volt lepődve, hogy van új firmware, pedig akkor már 2 hete használta, lehet van egy kis zavar a kis buksiban...
Link:
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_5454-5454.htmlÉn próbálom követni az eseményeket itt a fórumon, de nekem sem tűnt fel, hogy jött ki új, keresés sem dobott ki semmit. Tehát megosztottam, mint eddigi fejlesztéseimet, de ha mindenki leszarja, akkor azt is felesleges lenne megosztanom ami a zavarokat okozza...
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5560 üzenetére
már megcsináltam. Ebayről rendeltem egyébként.
az lcdnek van egy hajlékony "film" szerű csatija, nem jut eszembe a neve. azon engedett el egy lapka. az igazsághoz hozzátartozik, hogy ment ma rá az 50-60 fok egyfolytában. -
tirdi
csendes tag
válasz
Real_Necro #5535 üzenetére
Értem, és fogom olvasni.
Még azt nem kérdeztem, megéri-e külföldről rendelni, vagy nem sok a különbség? (Ha igen, honnan?)
Aksit, töltőt mennyire merjek használtan, apróhirdetési oldalról venni?
@szepsuti : Olvastam, de sok infó nem volt ott, valamint az még a WIFI-s megjelenése előtt lett írva. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Real_Necro #5511 üzenetére
Ez most visszanyalt..
maj-viktor:
Alap lenne elolvasni,de még mindig könnyebb újból és újból megkérdezni ugyan azt,mint megkeresni.
-
válasz
Real_Necro #5507 üzenetére
Akkor azért írja, hogy csak azzal megy amit ŐK adnak.
-
válasz
Real_Necro #5505 üzenetére
Na de épp PH-n volt valaki aki tőlük folyton tesztelt cuccokat és nem tűntek megbízhatatlannak. Max drágának.
-
Real_Necro
veterán
-
válasz
Real_Necro #5502 üzenetére
Mit? Már várom angliából. Szemezgetek csodás országunk boltjaiból. Peace!
Mivan? Bocs h élek baszki. Nyugi!! -
válasz
Real_Necro #5499 üzenetére
Real_Necro! Sehol nem írja, ergo átver a bolt. Sztem. A sima és a wifis kiadásnak is ugyan az a képgalériája.
JoinR Olvastam. El lehet menni. Viktor is megmondta.
-
válasz
Real_Necro #5476 üzenetére
Amúgy épp ez zavar a legjobban. Mit mutasson a videó ha minden a nagykönyv szerint történik? Mentél te már 40-el (lakotton kívül) Km-eket autó mögött (pappa és mamma) úgy, hogy szembe jöttek és papíron nem lehet előzni? Tudom, hogy velem van a baj de eldurran az agyam. Igazából mitől nem?
Fogjuk fel viccesen. -
válasz
Real_Necro #5476 üzenetére
Erről van szó.
-
icerockk
tag
válasz
Real_Necro #5427 üzenetére
Off: A felsőoktatás bizony ingyen volt, és van is bizonyos szakokon. Ma már vannak olyan helyek és szakok, ahol az oktatás fizetős lett, de pár évvel ezelőtttől napjainkig biztosan ingyen volt. Tudom, mert én is így tanulok BSc-MSc korszakban, és még nálam is jobban tudják azok, akik BSC-MSc előtt jöttek, és azóta is ott vannak, mert nem rakja át őket az állam fizetősre. Kiskpau...
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5411 üzenetére
nem volt az szterintem egy hete sem
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5403 üzenetére
Nem értem a személyeskedés okát, én csak a véleményemet írtam le illetve az idézettem "élményére" írtam egy reakciót, és nem játszom azt a bizonyos ingyenélő magyart... kösz.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #5383 üzenetére
Igen! Él erre is a kuponkód!
Ezek szerint ez az akció, amiről korábban is írtam... (akkor még én se tudtam pontosan mi lesz)Szóval: ha vesztek kamerát és akkut, akkor ajándékba választhattok mellé egy azonos értékű kiegészítőt
(pl.: akku, akkutöltőkeret, fejpánt, autós szett)A kupon kód itt is él, rendelés megjegyzés rovat: "facebook.com/SJ4000HUN"
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1489635614618956
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_5197-5197.html
http://electropoint.hu/hirek/sjcam-sj4000-sj4000-wifi-sportkamera-most-ajandek-kiegeszitovel/ -
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #5374 üzenetére
Erről most kb. a "ROTATE YOUR OWL / CHICKEN" videó jutott eszembe!
https://www.youtube.com/watch?v=9hBpF_Zj4OA
https://www.youtube.com/watch?v=9Xsu9HxN_eU
meg az ebből született Mercedes reklám is megvan!?
https://www.youtube.com/watch?v=axAmED7lqe4
majd Jaguar parodia
https://www.youtube.com/watch?v=3PQS8SFWNQw -
nincskedvem
aktív tag
válasz
Real_Necro #5378 üzenetére
Valami típust tudnál adni,vagy hogy hol lehetne beszerezni? Nem akarok olyan sokat költeni rá, igazából tényleg csak selfizgetni,meg a karom meghosszabbításra kellene. Erre sem lenne elég erős?
-
Nathamla
újonc
válasz
Real_Necro #5370 üzenetére
Ha ilyen volna össze tenném a két kezemet.
Sajnos ennél sokkal jobban rezeg / rázkódik a kép az én felvételemen, abszolút nézhetetlen.
Feltöltöttem egy próbavideót hogy lásd / lássátok mire gondolok.
SJ4000 Wifi, 1 hete sincs hogy vettem. Eredeti.( 1 perctől kezdek el futni )
https://www.youtube.com/watch?v=CiA2BMGXsog&feature=youtu.be -
DonDennis
senior tag
válasz
Real_Necro #5326 üzenetére
Nem tudom csak láttam usb to jack átalakítókat ebből gondoltam, hogy képes lehet rá, elvégre sok gamer fülesnek is már usb a bemenete nem jackes. Meg hát próbálom a lehető legegyszerűbben megoldani hogy lehessen valahogy mikrofont rogziteni a kamerára, mert van ez a módszer is csak hát ehhez kéne keresnem valami szakít mert ezt én biztos nem tudom megcsinálni
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #5308 üzenetére
Nagyon nem... ne tudd meg mennyien óvakodnak a külföldi vásárlástól (amit megértek a kezdők esetén) rengetegen jobban előnyben részesítik a magyar boltban kézzel megfogható termékek-nek, mégha drágább is!
(én nekem / nekünk, akik naponta-hetente rendelnek külföldről akár csak 1$-os termékeket, azok kirázzák a kisujjukból, de még mindig sokan félnek az egész előre fizetéstől / eBay / PayPal-tól stb. (amúgy ok nélkül - jó ott is vannak buktatók, protection időből való kicsúszás - visszaposta, stb.)... azért is - nekik kerestem magyar bolt-os alternatívát, így az electropoint-ot (de már más magyar shoppal is kommunikálok, akit remélhetőleg tudok ajánlani, mert eredetit árul, stb. ezt még lekell csekkolnom - csak szabadidőmből ennyire futja, próbálok sorba haladni, ígyis már túl sokat áldozok az egész SJ4000 témára az időmből, de hamár hobbi-m az egész fotózás/videózás... talán belefér, hogy segítsük a kezdőket)
-
quby
őstag
válasz
Real_Necro #5299 üzenetére
Jóvammá....mit esik nekem mindenki. 10 perccel a hsz-em előt láttam az sj5000-et azért jöttem kérdezni, erre burkoltam máris le vagyok hülyézve. Ha hinnék a marketingdumának, nem az lett volna az első dolgom hogy kérdezek, hanem megveszem. De kérdeztem, igy már tudom hogy nem kell megvennem. PONT.
Akkor ha már itt vagyok és lusta vagyok keresni, hol éri meg a legjobban venni, és melyiket.
Gondolom most elzavartok, hogy olvassak visszább...legtöbb eseten ezt is tenném, de igy hogy már irnom kellett felteszem a kötelező kérdést. -
Thaddius
tag
válasz
Real_Necro #5290 üzenetére
Erről a KAMERÁRÓL eddig nem volt, hordozható töltő volt a téma.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Real_Necro #5274 üzenetére
Az nem baj,hogy van. Szerintem itt nagy harcok lesznek tudásban/árakban ami nekünk lesz majd jó.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Real_Necro #5265 üzenetére
köszi, annyira nem soha nem látott, rendeltem már tőlük többször is, azokkal nem volt gond, de ezt az árat gyanúsan kevésnek találtam ezért gondoltam inkább megkérdezem.
-
Nathamla
újonc
válasz
Real_Necro #5262 üzenetére
Sokszor a legegyszerűbb dolgokra nem is gondol az ember. Úgy látszik ez meg is oldotta. Köszönöm !
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #5230 üzenetére
Ja igen rémlik... te a harmadik félét vetted, azt az atombiztos fajtát... mely elemenként külön rögzíthető!
Na mindegy... most ez jó videóötlet lett így, hogy vitát szült... egy monopod összehasonlító videó!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #5228 üzenetére
Tök felesleges... volt már mind2 egyszerre a kezedbe!? Nekem igen! De mostmár csakazértis csinálok majd "összehasonlító képet" mind2 fajtával változattal... (ha sok időm lesz)
Az 55cm-esel vígan elvan az ember... Na mindegy! Ha valakinek kell a hosszú - vegye azt! (de amúgy az gyengébb konstrukció is... áll vagy 6elemből és vékony fém, míg a rövid 3elemből áll és vaskos darab... sokkal strapabíróbb!
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5220 üzenetére
Hivatalosan 2.30 percet bír 720p 60 fps-nél ha jól rémlik. De nyilván ez olyan mint az autóknál a gyár által megadott fogyasztási értékekkel... ritkán találkoznak a valósággal. Van új fejlesztés az új GoPro-nál, "Auto Low Light mode" néven, ami lényegében az, hogy beállítja magának az alacsony fényerősség/minőségnél a legmegfelelőbb beállítást, hogy a felvétel még így is jó minőségű legyen.
Tánci tánci rögzítésre kell? Kis kézi kamerában nem gondolkoztál? Lehet az lenne a megoldás, mert ha nagyrészt arra kell, akkor lehet jobban járnál vele, még hangot is jobban rögzít. Feltéve, ha nem POV-ban szeretnék felvenni a táncolást, mert akkor akciókamera.
SJ vs GoPro. Hm... az én érvem az utóbbi mellet, az hogy minőség, és jól kombinálható az SJ kiegészítőivel. Az alap modellel kapsz egy belépő kamerát, ami nem teljesít ugyan rosszul de vannak hátrányai - nem cserélhető akksi, beépítve van a tokba (ami nem gond, mert a lencse így nem sérül), nincs wifi - az előnye a minőség.
Olcsóbb, minőségben a hero 3 white és silver edition minőségét hozza, hangban szerintem annyira nem erős, előnye a cserélhető akksi, olcsóbb kiegészítők (de goproval össze lehet rakni, de nem mindent úgy tudom), van kijelző a hátulján. De az új Hero mivel az alap dolgokkal 1080 30fps, 720 60 fps, timelaps, quick capture (1x röviden megnyomod a tetején lévő gombot kameráz, 2mp-ig nyomva tartod kb akkor timelaps) van felszerelve, így az elején a mono kijelzőn nem olyan bonyolult a beállítás.
Én speciel GoPro párti vagyok, de mivel jók az SJ kiegek hozzá, így tetszik az is.
Almafának is ment a többi, az első bekezdés a címzetté
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #5188 üzenetére
Sportolás közben viszonylag kevés autós töltő akad a környéken, akár a hegyen, akár bármerre. Egy 5 perces felvonózás alatt meg a powerbank se segít sokat. Ezért sajnos nálam is dealbreaker a nem cserélhető akksi..
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5190 üzenetére
valószínűleg nem 1-2 év lesz, mire tönkremegy
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5188 üzenetére
szerintem ő arra gondolt ez alatt, amikor kaput lesz az akksi
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Real_Necro #5184 üzenetére
Oké hogy jobb az ár, de vedd figyelembe ha lemerül a beépített akku akkor megszívtad.
-
settenkex
tag
válasz
Real_Necro #5184 üzenetére
Hú, ez nagyon jó ár mindkettőre, talán már túl jó is... =-O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged