Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
válasz
bepi81 #10466 üzenetére
"Szerintem a Bangood-os (tehát, a bal oldali) egészen biztosan nem eredeti SJCAM."
Azért gondolom azt te is érzed, hogy a szerintem meg az egészen biztosan használata egy mondatban nem valami hiteles. A régebbi szériás sj4000 kameráknak ilyen volt a doboza és nem volt logó magán a kamerán sem. Ha felmegy rá az sjcam fw, akkor eredeti. -
KoVee84
senior tag
válasz
szasza0802 #9854 üzenetére
Eltérnek a kamera méretei
-
KoVee84
senior tag
válasz
szasza0802 #9850 üzenetére
nem
-
KoVee84
senior tag
válasz
maj-viktor #9751 üzenetére
"már most kint van? Furcsa, mert Gery csak nemrég linkelte, hogy lesz. Illetve az is furcsa, hogy a Novatek chipset ilyen felbonátsokat tud"
Olvasd már el mivel indítottam
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz
maj-viktor #9748 üzenetére
Köszi, de olvasni én is tudok, nem kell dolgokat a számba rágni.
A geekbuyingon ez áll, ezért kérdeztem: "In Stock Dispatch: Normally ships in 2 - 7 days" -
KoVee84
senior tag
Ha itthon vetted és tényleg hiányzik a menü fele, akkor szerencséd van, küld vissza a pics@ba, kérd vissza az árát és vegyél egy eredetit banggoodról, most úgy is akciós.
Ráti SJ4000+: már most kint van? Furcsa, mert Gery csak nemrég linkelte, hogy lesz. Illetve az is furcsa, hogy a Novatek chipset ilyen felbonátsokat tud
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz
veector #7855 üzenetére
Akkor itt van még plusz 2
Hello Gabor,
The supplier gave me 2 new firmwares today, please try these 2 again, if it's still not work, and if you think you can put up with this, I am willing to partial refund, or exchange one with you. But please try these firmwares:
https://www.dropbox.com/s/slufu4uaeiddgai/FW96650A1.bin?dl=0
https://www.dropbox.com/s/vjf57xyo4tfgtgl/FW96650A.bin?dl=0[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
Írtam a BG CS-nek, hogy nem vagyok 100%-ig elégedett a kamerával a hiányzó funkciók és a szerintem kicsit gyengébb videó minőség miatt. (nem wifis 20141122V02)
Hi Gabor,
I am sorry for the trouble, we have figured out why, the supplier gave us a wrong batch last month, V02 version is more of a simplified version than V01, as you tested it, it's not as good as V01 version and lack of some functions, but it's an original, just this batch was wrong, for the problem, here are all the firmwares I got from the supplier, you can try to flash them one by one:
https://www.dropbox.com/s/i7d81c8buv17ya3/SJ4000_Firmware.zip?dl=0
https://www.dropbox.com/s/huwwhn6odo0fg23/SJ4000-firmware.zip?dl=0Regards,
Jeremy -
KoVee84
senior tag
válasz
dwelablack #7307 üzenetére
Eredeti lesz ez. Nézd meg a 7286-os hszemet!
-
KoVee84
senior tag
válasz
dwelablack #7252 üzenetére
[link]
Ha kiderül, hogy kamu, akkor én visszaküldöm a pékbe és mérgembe veszek egy 5000+-t[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz
dwelablack #7248 üzenetére
itt a megoldás a verziószám mizériára a Banggoodon: [link]
"I received an explanation from Banggood. There is a new batch of cameras from SJCAM, version v02 which has this new firmware(20141122v02), and is not compatible with older firmwares until they realize about it.
Banggood stopped all this new versions since i talked with them. Write them and try to solve it."[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz
Real_Necro #7225 üzenetére
Írtam az sjcam supportnak, hogy erősítsék meg, hogy ebben a verzióban tényleg van magyar nyelv. A honalpon még nincs fent ez a verzió, az acmell pedig kicsit más verzió számozást használ. Így fogalmam sincs jelenleg, hogy mizu
-
KoVee84
senior tag
válasz
Real_Necro #7204 üzenetére
Banggoodos linkről rendeltem, ahonnan eddig is mindenki eredetit kapott. Megnéztem azokat az oldalakat, ahol írják, hogy miben térnek el a kamuk az eredetitől (menü, tok) és minden klappol. Szóval eddig minden jel arra utal, hogy eredeti.
-
KoVee84
senior tag
-
KoVee84
senior tag
válasz
mricsi9405 #7191 üzenetére
nem fake, ezt rendeltem én is, UK raktárból, BGDEAL kuponkóddal -10$.
-
KoVee84
senior tag
Srácok, megjött a kamerám. Bangood, nem wifis, dec 23-án rendletem, már jan 5-én megjött, de a postás csak 6-án dobott be értesítőt...
Ez qwajó (19.000 Ft-ért meg pláne
). Ja, és van magyar menü!
Viszont ahogy nézegettem a beállításokat, arra nem jöttem rá, hogy ez tud-e olyat, mint a Gopro, hogy videó közben x másodpercenként lő egy képet is?
-
KoVee84
senior tag
Nekem nem jött meg az UK raktáras, nem wifis, dec 23-i rendelésem...
-
KoVee84
senior tag
Akik ma megkapták UK raktárból, mindenkié wifis? Én is 23-án rendeltem, nem wifiset, kíváncsi vagyok megkapom-e én is...
-
KoVee84
senior tag
Sziasztok!
Ugye ő eredeti?
Kell fizetnem rá vmi plusz költséget az országba érkezéskor (Vám, ÁFA)? Elméletileg 73 EUR lesz holnap az ára.
köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- GODOX TT350S RENDSZERVAKU - SONY-HOZ
- Sony DSC RX10 M4 - tartozékokkal, garanciális 2029.10-ig (2848 expo)
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Nikon 5200 + AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR kit + rengeteg tartozék
- Sigma 150-600mm C teleobjektív ( Nikon )
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához