Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
Nem tudom mi lehet, esetleg valami plusz funkció nincs bekapcsolva a menüben?
Vagy próbáld meg a még korábbi verziót. -
Pompi
nagyúr
"Az a "vacak" tesco--s sonyAS20 pedig, megy "
Már tegnap sem értettem miért hozod ezt az AS20-at mindig. A vacak SJ4000 is megy, ha eredeti. Ezt kellene megérteni és nem körtét az almával hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
Én meg nem kapok lóf@szt sem tőlük, pedig 6-án rendeltem. Már kétszer beszéltem velük és mindig annyival ráztak le, hogy várjak türelemmel. Na ja, csak közben mindenkinek megérkezik, csak nekem nem. Elég gyanús, hogy azt már valaki más használja nagy örömmel! Ma megint írtam nekik, de ha nem fizetik vissza a pénzemet, akkor megy a paypal dispute. Első rendelésem volt bang-ról, de az utolsó is!
-
Pompi
nagyúr
Letagadni, hogy nem jött meg, az marhára nem fair. Mondanám, hogy örülj neki, hogy nem kellett aláírni semmit, mert így nem kellett vám kezelési költséget és áfát fizetned és ennyi erővel lehetett volna eredeti is a kamera.
Azzal, hogy letagadod, hogy megjött a későbbiekbeli magyarországra való postázást teszed kockázatossá, azaz lehet, hogy pár ilyen bejelentés után azt mondja a banggood, hogy basszus, hát Hungaryba nem mennek el a csomagok, tegyük tiltó listára, mert nekünk nem éri meg egy fekete lyukba postázni a termékeket.
Főleg, hogy van ennek hivatalos módja, PayPalon keresztül simán. -
-
Megkerestem, letöltöttem, egyszerűen visszatöltöttem: G20141223V01 firmware
-
mm89
őstag
Sajnos nincs TN a bangnál ha eu raktárról kéred
Én is onnan rendeltem, meg az utóbbi időben többen is. Mindenki megkapta már, én még várom. Remélem jövőhéten megjön.
Egyébként banggoodon paypallal fizetsz, ott meg ugye van buyer protection. Mivel nem adnak TN-t így bizonyítani sem tudják, hogy megkaptad. Tehát ha nem kapod meg akkor a paypal ELVILEG visszaadja a pénzt. Még nem jártam így, a banggood-tól minden megjött eddig. (persze tudom, a szállítás nem rajtuk múlik) -
maj-viktor
őstag
Ha eltűnik... akkor eltűnik... se pénz, se termék nincs...
Persze azért PayPal-al fizetve esetén van esély, hogy visszakapd a pénzt... de a dispute alatt bizonyítanod kell a "dolgokat"... elég hosszas levelezés kell angolul feléjük (egy jó 3-5 levélváltás, hogy mi is a helyzet.... türelmedet kérik stb., hogy megfog érkezni csak a posta miatt késik... bla-bla-bla és akár 1hónap is míg jóesetbe visszakapod a pénzedet)(mondjuk én a mai napig nem értem miért "spórolják ki egy ~100$ termék esetén a TN számot... max 1-2$ba kerülne pluszba.. jó EU-s posta esetén több, mondjuk 5-10$, de akkoris... megéri nekik az a veszteség, ha elveszik!? Én belföldön még a pár száz forintos bizbaszt is csak ajánlottan - regisztráltan adok fel, mely ~300 Ft felár a Magyar Postánál)
Nekem van pozitív és negatív tapasztalatom is a "PayPal védelmével", szerencsére inkább pozitív... (ha okosan levelezel, "értelmesen leírod a problémádat" és kénytelen vagy eszkalálni, akkor a PayPal a te javadra dönt, meg persze rendesen "bizonyítva" a dolgokat...)
DE TN NÉLKÜL BIZTOSAN NEM RENDELNÉK!
Vagy válaszd a drágább postai módot vagy rendeld inkább kínai raktárból TN-el! Esetleg sima sj4000 esetén volt eBay-es eladó aki EU-ból küldi... WiFi-s változat esetén még nem volt asszem vagyis nem írt senki (én se kerestem) én ha valakinek kell (ismerős), mondom neki, hogy ok.. segítek megrendelni Kínából, de akár 1hónap is lehet míg megjön! Ha meg instant kell, akkor meg magyar forrás és www.electropoint.hu, stb.[ Szerkesztve ]
-
Geoakebono
csendes tag
Én csináltam a nyáron sok vízalatti képet, nagyon rendben vannak. Itt meg lehet nézni
vízalatti fotók -
Papa-Het
aktív tag
Igen, illetve ahogy a másik hozzászólásban is írták, vezérelni. Úgy kell elképzelni a dolgot, hogy a gopro appal (iOS és android és wp) lehet minden beállítást kezelni a kamerán, illetve irányítani is hogy mikor vegyen, illetve álljon le a felvétel. az appal továbbá azonnal szerkesztheted az elkészült fotót vagy videót, majd töltheted is az arckönyvre, vagy instagramra. de van hozzá egy ún remote key, [link] aminek segítségével nem a kamerán kell mókolnod (ami egyébként ugyanaz az analóg kijelző mint a kamon is van), hanem ezt nyomkodod. a wifi távolság nagyjából 180 méter ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához