-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
norbi1525 #9695 üzenetére
Sajnos már sok darabot nem lehet megkülönböztetni... mert ha nem a dobozból / menü kinézetből bukik ki a dolog... vannak "jó hamisítványon", melyek doboz OK! menü kinézet is OK! csak ha frissítenéd bukod be... ezért is mondjuk ha működik, inkább ne háborgasd és használd... (ha meg mindenképpen frissítgetésre adod a fejed, akkor írd fel a korábban telepített fw számát... minden karaktert... ha betű is van előtte, azt is... N vagy G betű, stb., hogy hiba esetén google kereséssel legyen esélyed vissza downgradelni)
Ha hamisítás miatt aggódsz... 1. vedd az SJCAM logós fajátát.. SJCAM WiFi-set... de mondok jobban inkább vedd már az SJ5000-et... (jahogy az drágább... hát ez van) vagy esetleg Xiaomi-t, jó alternatíva az is... ha az LCD nem létszükség
-
nbence94
tag
kíváncsi leszek a brutális, 1 éves SJ4000 timelapse-re. sajnos attól tartok már nyáron be fog dőlni a dolog, ugyanis vízálló tokban igencsak hajlamos túlmelegedni, na ha erre rátűz a nap, 40foknál szinte tuti elpukkan. [tavaly nyáron számtalan esetet lehetett itt olvasni, hogy kocsiban autóstöltőn hagyva bepukkadt, sőt már sima konnektoros töltéstől is lett baja egyeseknél. ezért én pc-n kívül semmi mással nem merem tölteni, eddig bejött. (~1év) ] ja meg ugye ottvan a párásodás veszélye, beporosodik a lencse stb. szóval kíváncsi leszek meddig lesz ez jó.kétlem, de ha mégis túléli a nyarat, akkor meg télen simán elfagyhat, meg majd minden nap jégkaparóval kell tisztítani a lencsét (a kamera házában melegebb lesz, folyamatosan jégvirág lesz rajta stb. ) szóval ez a kamera nem erre van kitalálva. ti mit mondtok erről ?
-
Moszy
tag
Ez eredeti lehet ?
-
norbi1525
újonc
Sziasztok!
Vettem egy ilyen/hasonló kamerát a mobilxből.
N20141013V01 SJCAM-SJ4000 firmware van rajta, amiről az acmellnél semmit sem találtam.
2db akkut, és angol szabvány szerinti hálózati töltőt kaptam.
A kijelzője kijött a kamera házából.(nem tudom, mennyire gyakori)
Elméletileg egy acmell sd28-at vettem, de a kamerám különbözik az sd28-tól:
A water resistant feliratban, a vízálló tok méretében, csavarjai színében.
Méretei:
tok: 70*51*35,5mm
akku: 28,5*33*10,5mm
kamera: 59*41,5*25mm
Ezek szerint milyen kamerát sikerült vennem?? -
D@reeo
aktív tag
Üdv
A vízálló tokban a párásodás mennyire jellemző? Érdemes ilyen páralenyelő izéket használni? Páralenyelő izéValamint a WIFi kapcsolat nektek mennyire stabil? iPhone 4S-en az első videofelvétel elindítása és leállítása után mindig megszakad a kapcsolat, valamint ha váltok a módok közt, akkor is... Nem a legstabilabb a rendszer. Ez csak nálam jelentkezik ez a probléma, vagy mindenkinél?
-
maj-viktor
őstag
Néztem... csak e termék esetén emelték meg... más hasonló "kaliberű" - méretű csomagnál nincs ilyen... (igen, valszeg sok volt a visszaélés... mondjuk eddig se értettem, ekkora értéket hogy lehet így feladni... de a 30$ posta túlzás... de +5$ TN-es postáért elfogadható lenne még)
-
Czimby
addikt
UK raktárnál +9000Ft a shipping!
Valamint elvileg 31-ig érvényes a kupon, de ma 31.-én már nem fogadta el...
Vagy csak én voltam béna?
Ok megvan, most már engedte a kupont.
87b523
Ezzel viszont 18700Ft, még mindig nem az igazi, 16200körül kellene lennie nem?
Esetleg másik kód kellene? -
Czimby
addikt
És akkor ezen a linken szereplő kamera 100%-hogy eredeti ugye?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Mennyire jellemző, hogy megfogja a VÁM a kamerákat?
Lehet még utolsó pillanatban kihasználnám az akciót, de eléggé szűkös a keret. -
mati12
senior tag
Nekem van. A motorom bukócsövén használom,stabilabb mint a gyári.
Ui: Nem bántásból írom, hanem inkább praktikai okokból. Ha linket raksz be akkor a hsz. ablak alatt találsz egy link nevű ablakot,ha ide másolod be amit szeretnél megosztani akkor az egy kattintással elérhető lesz.
Ez nagyban megkönnyítí a dolgát annak aki mobilról internetezik. -
D@reeo
aktív tag
Udv
Ehhez mit szóltok? http://www.aliexpress.com/item/Handlebar-Clamp-Roll-Bar-Mount-Tripod-Adapter-for-GoPro-Hero-1-2-3-3-4-Cameras/32266754690.html
Van valakinek hasonlója, megéri az árát? -
EczkE
veterán
válasz
GeryGreyhoun #9681 üzenetére
Hogy elhigyjek az az igazi.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
maj-viktor #9661 üzenetére
Miért drágább 3 dolcsival a fake?
-
hatesz
tag
Sziasztok!
Ma megjött nekem is az SJCAM SJ4000
Igazából van egy GoProm is csak gondoltam jó lenne ha motorozás közben egyszerre több nézetböl tudnék kamerázni. Még csak a kicsomagoláson meg a wifi csatlakozáson meg a beállítások böngészésén vagyok túl, fórum elejét olvasgattam eddig (kb 4000ig), így sikeresen kikerültem a más gyártók SJ4000 nevü clone clone cuccait
Egyelöre maradok a jelenlegi fw-nél, ami a G20150408V02
Próbáltam a memória kártyát exfat formázással használni de akkor nem vett fel rá a kamera, bár a felvétel elindult. Így inkább nyomtam egy FOMART-ot a telón(az app-ban így van írva)
Az IOS app-al vannak gondok, néha nem reagál meg a wifit sem találja meg gyorsan a teló de ez nem akkora gáz.
Kipróbálgatom a GoPro rögzítéseimet bár úgy nézem tényleg passzolni fognak! Ja és még megnézem mit kellene esetleg vennem hozzá. Ja +2 akksit meg egy töltöt rendeltem, az mindig jól jön...
Amúgy a 720p 120fps azt jelenti, hogy 30 fps-sel vesz és megnégyszerezi a képeket?
Szóval jó kis kamera ez ennyiért, holnap nyomok pár videót vele. -
EczkE
veterán
Sracok, tanacsot\segitseget kernek.
Itt egy videom. Amit eszrevettem hogy pl 1:51-nel es 4:13-nal valt a kep. Alapbol kekes az egesz, de az emlitett idpontoknal atvalt barnasra ami szerintem kozelebb all valosaghoz.
Otlet hogy ezt hogy tudnam megelozni? Vagy csak ettol a kekes effektol megszabadulni.
SJ4000 wifi a kamera.
-
mirdal
csendes tag
válasz
maj-viktor #9674 üzenetére
Köszönöm!
-
maj-viktor
őstag
nettó 60$ még pár napig:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1568324396750077
(Az!) -
-
Bear
aktív tag
válasz
maj-viktor #9666 üzenetére
Így megvolt, de amit a playből töltöttem le progit az nem ilyen felületű volt. A jól működőnél indítás után látom az elérhető WIFI-ket, a rossz proginál pedig indítás után csak egy szimpla "connect to camera" szöveg van, illetve alul egy galériába vivő nagy lejátszásgomb. (ha jól emlékszem)
-
fuze
őstag
Tényleg mi a legfrissebb fw sima SJ4000-re? Timelapse--es nincs igaz?
-
maj-viktor
őstag
SJCAM-os progival ez és így megvolt!?
SJCAM SJ4000 WiFi Sport Camera (GoPro Clone) -
How to connect with tablet
https://www.youtube.com/watch?v=BQEB7JPaYeU -
Bear
aktív tag
válasz
maj-viktor #9663 üzenetére
Hmmm. Én ezt rendeltem, bár itt az iSmart DV-t lehet letölteni, de egyébként eredetinek tűnik. Hozzáteszem, nem megy az iSmart-tal.
-
maj-viktor
őstag
Ezt cáfolnám, haver tegnap kapott eredetit (a kuponnal 60$-ért)... Direkt lecsekkoltam neki... mert elég bénák az emberek és mindenről azt hiszik eredeti!
/szerk
Pontosítok... ő a simát rendelte...Banggood eredeti WiFi-s:
http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.htmlBanggood fake WiFi-s:
http://www.banggood.com/WiFi-SJ4000-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Waterproof-p-938985.html
fake leírás első sor:
"Note: It is not an original SJcam Wifi SJ4000, and if you want to buy a original SJcam wifi SJ4000, click here."Az eredeti WiFi-s még mindig "SJCAM logós"!
-
mm89
őstag
Tehát akkor a banggodról megint fake jön?
-
pgemil
aktív tag
Hogyan kell úgy linkelni, hogy a "link" szöveg helyett más szöveg legyen?
-
Bear
aktív tag
Nos, a BG-s apk sem jött be. Egy iSmart DV nevű prg-t telepít, de az sem látja a kamerát.
-
Bear
aktív tag
válasz
maj-viktor #9643 üzenetére
Igen, logós. Ezt rendeltem, kaptam...
-
Bear
aktív tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Megjött a Bangood-os SJ4000 WIFi-m. Letöltöttem a playből a hozzá való szoftvert, de nem engedett csatlakozni, üzenet: please updata FW. Az eredeti FW 2014.12 havi volt, de nem jegyeztem meg pontosan. Innen leszedtem a logo-s zip-et. Frissítés után nem indult el a kamera. Végül csak úgy tudtam elindítani, hogy a fenti linkről leszedtem a korábbi FW-hez való új FW-t. Ezzel elindul a kamera, de a gombok funkciói nem az igaziak, a menüben felfelé lépkedni az oldalsó felső gombbal lehet, az alsó gombbal lép be a menüpontba, és azzal tudod kiválasztani a beállítást. Wifi connect még mindig nem megy, üzi ugyanaz. Van ötletetek mivel érdemes még próbálkoznom?
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem 4 méterről a kamerát, amitől kicsit meghajlott a nyák az SD kártya slot alatt, így az SD kártya slot egyik kis lába leszakadt. Van valami szerviz (vagy akár valaki innen), ahol szépen meg tudják nekem forrasztani? Az én pákám ehhez túl vastag, és kellő gyakorlatom sincs ilyen kis alkatrészek forrasztásában.
Köszi!
-
Gerzson6875
tag
válasz
dwelablack #9638 üzenetére
Szia, valószínű ez ilyen.
itt egy videó1080p 30fps, még a régi fw-vel csináltam, de ezen nem hiszem, hogy javítottak.
ezen is leginkább az avarnál látszik vagyis ott zavaró ez a jelenség. -
dwelablack
tag
Sziasztok,
bocs, ha már volt ilyen jellegű kérdés, de nehezen kereshető:
Képeket szeretnék kivágni az sj4000 által készített videókból. A kamera a sisakon van, és a legkisebb fejmozdulásra is élvezhetetlenül bemozdul a kép. A kérdésem az, hogy ez a 30fps miatt van, vagy egyszerűen a képfeldolgozása ilyen?
Vagy van erre valami jó szoftveres módszer? Vagy esetleg valami beállítással a kamerán ez javítható?
Köszi,
Üdv,
Gy. -
Gerzson6875
tag
válasz
sityupityu #9635 üzenetére
Én freissítetem a legújabbra, és mintha jobb lenne, bár már nem emlékszem, melyik verzió volt rajta, régi menüs
a régivel néha begerjedt valamiért, magas hangon sípolt a felvétel, de ez megszűnt. -
maj-viktor
őstag
válasz
II.Démonlord #9630 üzenetére
32GB-ossal használom a kezdetek óta... C10-essel (márkára Kingston és Samsung elsősorban)
SDHC-t támogatja, így 32GB-ig kezeli(SDXC elvileg már problémás neki... de nem is próbáltam, mert nincs 64GB-os kártyám)
-
FW-el kapcsolatban mi a véleményetek?
Nekem a G20141204V01 van fent. Pár hónapja még ez volt a legfrissebb. Érdemes újabbra frissíteni? Mármint van valami valós gyakorlati értelme? -
-
mm89
őstag
válasz
sityupityu #9632 üzenetére
-
-
EczkE
veterán
válasz
II.Démonlord #9630 üzenetére
Nekem G20150408V02 fw-vel kezelei a 32 gigas class 21-es Kingstone kartyamat.
-
II.Démonlord
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Class10 32 GB-os memóriakártyát tud kezelni a kamera? Most jelenleg csak egy 8 GB-os van benne és szeretnék egy nagyobbat, de nem tudom kipróbálni hogy támogatja-e.
Van valakinek tapasztalata?
A kamera fw verziója: W20140928V02u.i.:bocsánat, ha már szerepelt ilyen kérdés
-
mm89
őstag
válasz
sityupityu #9624 üzenetére
Igen találsz hozzá, bár nekem a gyári kapcsok szorultak benne. Teljesen jó cucc ez a heveder, én raktam már a kutyám határa is
-
törölt tag
Üdv!
Edigitalos kamerám van, N20140822V01 FW-vel, ez tudtommal eredeti.
A kérdésem az lenne, hogy lehetne-e rá frissebb FW-t rakni? Illetve ha lehet, érdemes-e? Leginkább az 1s-es opció érdekelne a Capture Mode-ban, azonban ezt mintha csak az SJCAM logosra láttam volna. A kamera SJCAM logo nélküli!
Köszi! -
-
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #9625 üzenetére
A hero 3 és 3+ más, de egyik sem jó SJ4000-re. Lehet kapni rávalót, akkor minek akarsz goprosat?
-
Lenne még egy kérdésem. A GoPro-hoz kapható védőkupakok nem jók az sj-hez? GP-hez is két fajta kapható: GP-67 és GP-68 néven. Látszatra tök ugyanaz mind a kettő, az áruk sem különbözik.
-
Ha veszek mellhevedert akkor a kamerához kapott alapcsomagban találok hozzá konzolt? Csak mert a hevedert tartókonzollal és anélkül is lehet venni.
ui: Ja, és érdekelne, hogy mennyire tartós darab ez a heveder? Köszi
-
DrRape
csendes tag
válasz
maj-viktor #9622 üzenetére
Tudom és értettem is, hogy alapból várható egy torzítás, hiszen ott az a +1 réteg, de már régóta nézegettem mindenféle tesztvideót a kameráról és sehol se láttam ehhez hasonlót, így meglepett amikor a sajátomnál ezt tapasztaltam. Ezt bizonyítja az is, hogy bárhol (ezzel a kamerával foglalkozó fórumokon) mutattam a képeket, videókat mindenki tanácstalanul állt a dolog előtt, mondván ők sose találkoztak ilyennel (vagy ilyen mértékűvel).
-
feket663
tag
válasz
maj-viktor #9613 üzenetére
Köszönöm az infót szétnézek!
-
nbence94
tag
sziasztok! nagyon régóta nem követem ezt a témát, ezért bocsi, de képtelenség többezer hsz-t visszaolvasnom. a kérdés, hogy végül készült-e custom vagy gyári firmware eredeti RÉGI kijelzős, nemwifis sj4000-hez, vagy végül a 0616 maradt a legutolsó? jóformán már majdnem 1 éve jött az a firmware, reménykedem hátha van újabb.
a kamera tavaly július óta szolgál, én szeretem, egyedül a nagyon sárga képet nem tudtam megoldani semmivel , és csak beltéren van ez a jelenség..
(esetleg valami szűrő? )
-
DrRape
csendes tag
Szerintem tuti a levegő miatt nyomja ki magát, de ha kilyukasztom akkor kb oda a védelmi funkció. De nem baj, mert a hordozótáska amit szereztem a géphez, úgyis úgy van felosztva, hogy a vízálló tokkal kell berakni.
(#9608) Könnyen meglehet, pláne mert kb 400 forint volt a kettő együtt, szóval nem panaszkodhatom.
Más: A régi kérdésemre úgy tűnik megtaláltam a választ, ugyanis a széleknél található elmosódást az okozza, hogy a tok lencséje visszatükrözi a kamerát magát, ha nagyon oldalról süti a nap. Csináltam is róla egy videót:
Az elején jobban látszik, hogy az elmosódás az igazából egy tükröződés, a második felében pedig az, hogyha az oldalát eltakarom a nap elől akkor megszűnik a jelenség.
Következő lépés... szigszalag, vagy alkoholos filc...
De lehet inkább megpróbálkozok egy másik tokkal, hátha a lencsét rosszul kezelték vagy valami.
-
maj-viktor
őstag
válasz
feket663 #9611 üzenetére
OLX-en láttam annó "hibás" téglásított kamot (valami nagyon fake szar volt, de lehet a háza pont jó lenne neked) doboz - tartozékok nélkül pár ezerért... lehet még fenn van - eladó... akad valakinek "bontott darab" (én nem szoktam "bontani", csak dobozos új kósza darabok szoktak lenni)...
-
Ol3r
csendes tag
Van valakinek sjcam sj4000 wifin burst beállítás meart az oldalon azt irja hogy kene lennie de az enyemen nincs biztosan originalis kameram van.
-
válasz
maj-viktor #9601 üzenetére
Nem tudok jobbat én sem ennyiért. Persze, eszembe sincs fényképezni vele. Viszont a fakóságot, élettelenséget a videórészre is értem.
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Nem reg vettem egy SJ4000 wifi-t. Elsore eredetinek tunik, de ahogy nezem a kepeket meg videokat amiket csinaltam kicsit elbizonytalanodtam. Kicsit jobb minoseget vartam volna, de meg igy is hasznalhato.
A kerdesem hogy hogyan tudok megbizonyosodni rola, hogy valoban eredeti e?
-
maj-viktor
őstag
válasz
sityupityu #9600 üzenetére
Fénykép résszel én sem / más sem elégedett... sportkamera... így a videója a mérvadó a fénykép funkciója csak plusz... de ennyi pénzért a jelenlegi piacon mit akar az ember!? Ár/értékbe ha mutatsz jobbat...
Annó pont erről csináltam tesztet timelapse összehasonlítás:
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Video #48 - TimeLapse Tests (From RAW video VS RAW pic)
https://www.youtube.com/watch?v=TteY1O8RT4ESJ6000-ről... pont tegnapi... no comment
[Re:] Mire képes egy tizenpárezer forintos akciókamera?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged