Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete4
tag
válasz
IstiDani #7995 üzenetére
Örülök hogy sikerült
Ugyan azt a típust szereztük be úgy látszik.Egyébként nem megy fel a kamerára semelyik frissebb verzió sem.Illetve igen csak rossz gombkiosztással
Remélem ez majd változik mert sokkal színesebb,részletesebb és szebb a menüje a frissebbeknek.
A lényeg hogy működik. -
törölt tag
Na ez aztán szép kör volt ami lefutott itt a topikban az elmúlt napokban
Ha erre hamarabb kerül sor , lehet meg sem rendelem a kamerát
Össze kéne szedni a dolgokat, mert igencsak káosz lett. -
mijos
senior tag
FElraktam egy firmwaret. Folyamatosan újraindul a kamera, miután betölt, de még azt se engedi, hogy letöröltem a rámásolt firmwaret, így még mass storage módba se tudok belépni, és telóm sicns amin le tudnám formázni a kártyát. Ötlet?
Másik üres memóriakártyával sem kapcsol be rendesen a kamera, így nem tudom letörölni.
-
Pompi
nagyúr
válasz
dwelablack #7988 üzenetére
Ilyen azért előfordulhat, hogy egy szállításba kétféle kerül bele, főleg ilyen váltás idején, de még akár régi sjcam logo nélküli nem wifist is lehet szerintem venni, szóval itt most nem látom a kavicsot
-
dwelablack
tag
Tessék fiúk, még egy kavics az amúgy is hömpölygő tóba:
Összefutottam tegnap a társasággal, akinek rendeltem a kamerákat.
a 2 wifi nélküli közül csak az egyik tudja a magyar nyelvet
Ugyanaz a rendelés, ugyanaz a csomag -
Pompi
nagyúr
Én élek a gyanúval, hogy ezzel a banggoodos szállítmánnyal nem stimmel valami, nagyon gyanús, hogy nem eredeti. Ez a 20141223-as fw is gyanús, mert sehol máshol nem jelent meg, azóta vannak frissebb, hivatalos fw-k, amikkel nem működnek ezek.
-
loosht
senior tag
Úristen mekkora káosz van! Már előre félek, hogy ha végre már megjön a kamera, (ami k.vára késik) fog-e rendesen működni! Szánalmas, hogy az Angliában 6-án postázott csomag nem jön meg, de a 7-én Kínából rendelt csomag már 13-án itt volt.
-
concrete4
tag
IstiDani
Attól hogy fehér lett a képernyőd nem lett rossz a kamerád.Igazán nem értem hogy miért nem tudsz csatlakozni a géphez.Valószínűleg valamit nagyon rosszul csinálsz.Eleve a memóriakártyára mentesz.
Az kell a gépbe,és letörölni azt a verziót ami most feltettél.És visszarakni azt ami rajta volt.Akkor tuti jó.Ha meg nem írtad fel vagy nem mentetted el ami rajta volt eredetileg,akkor próbálkoznod kell.
Viszont arra figyelj oda hogy V01-ES vagy V02 est teszel fel.Mert az egyik verziónál mindig "fehér" lesz a menüd. -
Tamás 72
tag
Megjött a válasz a Banggoodd-tól! Ugyanazt a kinai oldalt linkelték ahonnan én is letöltöttem a firmwar-ét és nekem ezzel müködik..
Itt a levél:
Hello friend,
Thank you for your letter.
Please come here to download the file ( http://pan.baidu.com/s/1gd3pBcZ )
1.Format the MicroSD Card, unzip the firmware file.
2.Copy the firmware file(s) (.bin) onto the root of the MicroSD Card
3.Connect the camera with charger, the camera will be upgraded automatically
4.After the firmware update is completed be sure to delete the files or you will be prompted to upgrade again
Looking forward to your reply.
Have a nice day,
Terry -
-
Mélyponton a topic.
-
maj-viktor
őstag
Valóban eléggé összevissza komment lett, ezt nem tagadom...
(ám azt a 2015-et javíthatnád 2014-re modként)De nekem a magyar nyelv is sántított, hogy az most biztos eredeti-re van-e!?
Mert ugyebár a fake-re hamarabb volt magyar!És ahogy írtam én az itteni tapasztalatok alapján szűrtem le azt az egészet, saját tapasztalatom nincs ezekkel az "újabb fw-kkel"...
-
fotosjani
aktív tag
válasz
IstiDani #7973 üzenetére
Megnyerted a 2. helyet
Vissza olvasol és meglesz a megoldás.
Itt a megoldás.#7972 Tamás 72 Gondolom (I)G20141223V1(/I) akartad írni a 30.-ai az más.
-
IstiDani
újonc
Sziasztok, hatalmas gondba vagyok remélem itt segítségre találok! :/
Megvettem kis Sj4000 gépemet és használni kezdtem. Probléma volt hogy nem tudtam kikapcsolni a dátum mutatását felvételnél, hiába kapcsoltam ki a beállításoknál ott maradt...
Gondoltam egy frissítés megoldja...én hülye...
Frissítettem, azóta a lefele "zoom gomb" a felvétel gomb meg minden... és az "Ok" gomb nem reagál semmire!
Ez mitől van hogy lehet?
Köszönöm a válaszokat/segítséget előre is! -
Tamás 72
tag
Itt lehet hogy helyesbitenem kell most van fent rajta G20141230V01 és ezzel megy.Elötte amikor megvettem a kamerát nem tudom milyen volt mert full laikus voltam és nem tudtam,hogy ez fontos lehet és mivel nem ment az android ráfrissitettem a sjcam-ról a legfrisebbet amivel összeomlott a rendszer.Életem első kamerája..
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Tamás 72 #7968 üzenetére
Nekem ha nem is az első éjszaka, de második éjszaka szoktam választ kapni.
Más:
Ilyen lencsevédő szettet rendelt már valaki? -
Pompi
nagyúr
válasz
Tamás 72 #7967 üzenetére
Hát valami oltári kavarás lehet, mert ahogy láttam neked eredetileg G20141230V01 fw volt fent. Tehát tutira novemberi utáni fw-vel jött a gépet, vagyis a hivatalos infók szerint mennie kell rajta az új G-s 20150116-nak, sőt igazából csak ezen kellene menni.
Másrészt nekem ma estig szintén ez a G20141230V01 volt fent (igaz nekem eredetileg W-s fw volt, de már a G20141204-re frissítettem korábban), és ment a wifi kommunikáció androiddal.
És ha jól értem, akkor a banggood küldött egy G20141223V1-s fw-t - ami se az sjcam.com oldalon, se a majmos oldalon nem volt fent. És ezzel megy minden.
Ezek alapján ez a szállítmány erősen sántit. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy a magyarországra érkező nem banggodos, hanem sjcam-es (Electropoint és Grey) kamerák milyenek lesznek!
-
Tamás 72
tag
Kérdésem lenne, hogy mi a tapasztalat a banggood válasz reakció idejéről? ( 3 napja semmi válasz)
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #7961 üzenetére
Az a baj, hogy néha (sietségből figyelmetlenségből mittomén) te is össze-vissza írsz megtévesztő dolgokat
"és a ti leírásotok alapján már VIDEOLAPSE funkcióval és magyar nyelvvel"
Wifisre nem volt még magyar nyelv, az nem wifisre volt. Nem wifisre viszont videolapse nem volt még
"Ami G-s fw-el jön (és arra nem rakható a W-s wifi-s fw)"
Ezt nem tudjuk, mert miért is akarna valaki régebbi dátumú fw-t tenni a gépére, a G-s fw-k az újabbak.
"4. SJCAM SJ4000 WiFi (SJCAM logós és W-s fw-es) <---- ~2014.Szeptembertől
5. SJCAM SJ4000 WiFI (SJCAM logós és G-s fw-es) <--- ~2014.Decembertől"az 5. helyesen novembertől.
Egyébként most idemásoltad a majmoktól azt amit én is írtam, azaz hiába a kiírás és a figyelmeztetés, van akinek (itt a topikban eddig mindenkinek aki próbálta, legalábbis nem olvastam ellenkezőjét) felment a november előtti wifis gépre a G-s fw. Én is azután frissítettem, hogy itt többeknek sikerült, mert vonzott a videolapse funkció.
-
Tamás 72
tag
válasz
Nekem nem volt rajta magyar nyelv de VIDEOLAPSE viszont igen ami persze a kinai oldalról frissités után már nincs.
Egy kérdésem lenne, hogy mi a tapasztalat a banggood válasz reakció idejéről?
Mert nekem már három napja nem jön semmilyen válasz a problémámra,pedig csatoltam videot is és részletes leiást.Vide itt:[link] -
mm89
őstag
válasz
2. SJ4000 NEW LCD/PCB <----- ~2015.Májustól
Javítsd kérlek, mert fontos hsz
Később még jól jöhet -
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #7958 üzenetére
Ám én erről már írtam itt kommentet (ezekszerint nem olvastátok), hogy a wifi-sből is van már "2.verzió"...
Ami G-s fw-el jön (és arra nem rakható a W-s wifi-s fw)Majmos oldalon is írtak róla...
"Many new owners of the SJ4000 WIFI wonder about your firmware version G20141101V01. The Internet provides little or no information about it. Particularly strange is the " G "before the number. So far, there has always been a "W" for WIFI. The WIFI version de SJ4000 received a small hardware update, so that the firmware had to be changed. The update has probably resulted in the smallest recording time of the photo was reduced to 1 second.
All Cams before firmware G20141101V01 can firmwares, beginning with the "G", use NOT. Does your this anyway, this results in a black screen, the famous black screen. Just back draufspielen the appropriate firmware. However, it is rumored that there are no problems with some firmware and works perfectly. Thus, it is up to you.So, no more concerns. It's the original of SJCAM, but with little change in the hardware and therefore new firmware.
The new firmware G20141204V01 you will find here at the firmwares"
http://metropolitanmonkey.com/neue-hardware-neue-firmware-g20141101v01-g20141204v01/
&
"The firmware for the SJ4000 WIFI initially had the letter " W "should probably for WIFI available. Since November 2014, is the firmware G20141204V01 for the WIFI version of the SJ4000. What it should be is not clear. First, there was confusion about this firmware. She was supposed to work only for the cams from November 2014 and older models a black screen cause (black screen).But more and more users report that they have tried it and it turned out that the firmware is also compatible with the older models of SJ4000 WIFI. Of course, I played the firmware on the Cam and lo and behold, it works! Not only the order of the settings have changed a little, it is also still more and been better translated. The most gratifying is the new feature that has been added with the new firmware: Lapse Video .
This setting allows real time-lapse to. Man sets, time interval at which images are made, which are stored at the end of the video. Previously, you had to put together the photos manually on the computer into a video."
http://metropolitanmonkey.com/g20141204v01-klarheit-und-freude/Szóval ti olvastok is!? Vagy csak észnélkül frissítgettek!? O.o
Ezekszerint az SJ4000 verziók:
1. SJ4000 OLD LCD/PCB <--- 2014.Januártól
2. SJ4000 NEW LCD/PCB <----- ~2015.Májustól
3. SJCAM SJ4000 (ez az SJCAM logós) <----- ~2014.Augusztustól
4. SJCAM SJ4000 WiFi (SJCAM logós és W-s fw-es) <---- ~2014.Szeptembertől
5. SJCAM SJ4000 WiFI (SJCAM logós és G-s fw-es) <--- ~2014.DecembertőlAzaz ezek attól még eredetik, csupán mindegyikre más-más fw való!
(én ezt szűrtem le... tesztelni nem volt még időm, de elég logikusnak tűnik... hogy pl. az új banggood-os wifi-s szállítmány az a G-s fw volt... és a ti leírásotok alapján már VIDEOLAPSE funkcióval és magyar nyelvvel)/szerk
(#7960) Pompi
Akkror izé fordítva a G-s a W-sre vagy a W-s a G-re... már énse tudom / értem - megzavarodtam!De ám ponthogy még a WiFi-s egész jól leszűrhető volt az "új menü kinézettel", mert a "hamisítók" más milyen menü felépítést használtak annál...
Meg itt is nem feltétlen BLACK screen meg WHITE screen problemről számoltak be az emberek, hanem hogy a nyíl lett a OK gomb és fordítva... stb.
BLACK akkor jött, ha totál rossz fw-t raktál (pl. kamu kamerára eredeti fw-t)
WHITE, ha a NEW LCD-re OLD fw-t vagy fordítva...
Ez a fordított gomb problémák meg a G VS W-s fw-eknél fordult elő, nem!? -
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #7958 üzenetére
"Ott meg le volt írva, hogy a W-s nem frissíthető a G-esre "
Igen, de ez sem igaz. Én is és többen még itt a topikból simán frissítettük a W-s fw-s gépet (tehát novemeber előttit) G-s fw-re.
Még jó, hogy azt írtam nemrég, hogy a wifis-s eszközökkel és firmwarekkel nincs ekkora kavarás
-
mm89
őstag
válasz
maj-viktor #7956 üzenetére
A changelog tényleg kéne..
Egyébként van arra mód, hogy az éppen aktuális fw-t lementsem a kameráról? (még mindig ne kaptam meg, jan. 6-i rendelés, bangv)
-
Pompi
nagyúr
válasz
maj-viktor #7956 üzenetére
Banggoodról vették.
Kíváncsi vagyok, hogy a Greyhez vagy az Electropointhoz érkező új szállítmány milyen lesz.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #7952 üzenetére
Konkrét boltot vagy linket írjatok... én ebbe a napi 100komment síránkozós - majrézásban nemtudom már kikövetni ki-ki hol és hogy...
Ám komolyan én nem értelek még mindig titeket... (kezdjük azzal, hogy alapból csak úgy frissítenék, hogy felírom a régiverzió nevét, hogy esetleges hibás frissítés esetén visszatudjam állítani)... meg minek frissíteni!?
Működik a kamerád!? Igen! A magyar nyelv miatt!? (bár mostmár kezdek kételkedni, hogy az eredetin van magyar nyelv... mert ami mindenféle fw-eket is összezatyváltok meg kutyulnak az sjcam-osok is... már nem lehet kiigazodni... meg persze a másolok... kár hogy ilyen apróság miatt leírják az sj4000-et... és tényleg a rendes gyártó egy HIVATALOS changelog-ot kiadhatna! -
Tamás 72
tag
válasz
Kolondrum #7952 üzenetére
sjcam hivatalos oldalon olvasható a FQ ban:"There are some users reports that their camera's "OK"button doesn't work anymore after upgrade the firmware.That's because the one they got is not from SJCAM, it's copy/fake ones, just looks same, but the inner design is different, that's why SJCAM firmware can not run on it properly"
Szerintem majd az idő eldönti.
-
válasz
maj-viktor #7951 üzenetére
Ott vette ahol én és a videóm fölött kommentelte, hogy hamis.
Sztem nem hamis csak szar.
fotosjani!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Tamás 72 #7948 üzenetére
Én ebből csak egy valamire tudnék következtetni, hogy nem eredeti SJ4000 kamod van! Ha minden mással eredeti fw-vel nem működik...
Hol vásároltad!? (bocs ha volt kérdés-válasz már, de itt az utóbbi 1hétbe csak a "siránkozás megy" és semmi hasznos komment - válasz nincs)
/szerk
Már boccs, de a fájlnév a fw-eknél ugyanaz, csupán a "belseje" más... és lesz különböző dátumozású!
Ez olyan, hogy egy weblap kezdő oldalának is "gyárilag" index.html, itt is alapból van "egy neve" a fw fájlnak -
fotosjani
aktív tag
válasz
Kolondrum #7945 üzenetére
Egy a lényeg:
A most érkező G20141205V1 Dec 05 2014 verziójú SJ4000 Wi-Fi teljesen más és alapból nem működik benne a Wi-Fi kapcsolat, (valószínű megint az alaplapon módosítottak és elhamarkodottan adták ki).
egyetlen FW van rá csak az összes többi nem jó.
És nem kompatibilis vele az új SJCAM HD app sem. -
maj-viktor
őstag
Én csak annyit fűznék ehhez a frissítgetési káoszhoz, hogy ésszel!
És mielőtt frissítesz - mindenképpen írd fel, hogy milyen verziód volt feltelepítve, amivel rendesen működött!Pontosan, ha N van a fw verzió előtt akkor aztis, ha G, azt is stb.
Így jóeséllyel ha ugyanazt a fw verzió megtalálod, azzal vissza "downgradelheted"...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Kolondrum #7942 üzenetére
De már mind1, hogy mi volt. Fel kell rakni a legfrisseb 0.9.7.10-es applikációt és a legfrissebb 20150116-os fw-t, és megnézni, hogy mi van. Egyelőre ezt még senki nem próbálta az új tulajok közül szerintem.
fotosjani: persze, hogy nem fogsz tudni kapcsolódni. gyerekek olvassátok már el, hogy mit ír ki a program és ne csak szájhagyomány útján terjesszétek a sokszor false infókat. Az új applikáció a 0116-os fw-vel régebbi eszközökre nem kapcsolódik, DE EZT KI IS ÍRJA, tehát figyelmeztet, hogy frissítsd a firmware-t. De ezt (is) leírtam már, de néha úgy érzem más nyelvet beszélek....
-
Tamás 72
tag
válasz
Kolondrum #7940 üzenetére
Szia! Kösz, hogy érdeklödsz!
2015 Január 5.-én vásároltam a Banggoodon sjcam4000-et.A wifi androiddal nem kommunikált csak ájfonnal.
Frissitettem innen [link]
Frissités után az"OK" gomb nem működik,a wifi ledje nem villog az exponáló gomb szerepét átvette a lefelé mutató nyil.A menüben csak a felfelé nyillal lehet mozogni persze csak felfelé.Probáltam feltenni régebbi több firmwar-ét hátha vissza áll a rendszer de a gombok ugyanúgy nincsenek a helyükön hang sem volt. -
Tamás 72
tag
Én nem tudom te milyen állitást és szövegkörnyezetet olvastál de itt az állitás:
(#7914) fotosjani válasza Tamás 72 (#7910) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2015-01-22 10:42:05fotosjani
(fanatikus tag)Köszi.
Ezek szerint ha valaki ezzel a verzióval kapja a cam-ot,
akkor óvatosnak kell lenni a frissítéssel.(#7915) Tamás 72 válasza fotosjani (#7914) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2015-01-22 10:44:10Tamás 72
(újonc)Én azt javaslom hogy ezt tegye fal azonnal ha androidos telon akarja használni mert csak ezzel lesz jó.(wifis)
Köszönöm mégegyszer neked is ,hogy próbáltál segiteni! -
Pompi
nagyúr
válasz
fotosjani #7934 üzenetére
El lehet hinni, de kijelenteni, hogy mindenki akinek wifis eszköze van frissítsen erre (az egyébként már outdated) firmwarre, mert csak azzal fog működni az androidos wifi kapcsolat nem túl szerencsés.
Új széria új hibával az persze ok, de nem ez volt az állítás.Egyébként ahogy írtam már közben van új firmware és új androidos applikáció is.
Nekem a 20141230-as fw volt fent, az új androidos alkalmazás közölte is, hogy frissítsem a firmwaret. Ezt meg is tettem, feltettem a 20150116-os fw-t és működik az androidos kommunikáció (hozzáteszem, hogy eddig is működött, szeptemberi fw óta mindig, most az új appal nem ment, de ki is írta, hogy frissítés szükséges)
Kis szépséghibája van az új firmwarenek, hogy a verzió számában a 2015 helyett 2014 van, a fw dátuma stimmel.
-
Tamás 72
tag
Szia! Most 2015 január van az ,hogy augusztusban mi volt az egy másik történet,bár annyi a közös ,hogy elvileg egy fajta kameráról van szó!Jobb lett volna ha akkor veszem és akkor nincs ez. Vedd a fáratságot légyszives és nézd ,olvasd el a 2015-ös januári hozzászolásokat véleményeket az alábbi linken mielött kritizálsz.Probléma volt van a kamerával amit a banggoodon vettem de ezt jeleztem is itt pár napja akkor kellett volna a segitség ismétlem segitség amit azt hiszem tőled pont nem jött.Bár hála azért akadt itt pár jó fej emberke aki átérezte a dolgot és próbált segiteni mert gondolom ez az oldal arról is szól.
Itt a link: [link]
ja és a magyar srác Attila néven aki szerepel a Customer rewievs-ban az elsők között Nem én vagyok.
Egyébként nem vitatkozni jöttem ide és ne is vedd annak csupán reagálni szeretnék a kérdésedre illetve hozzáM szolásaidra.Respect,
Tamás -
fotosjani
aktív tag
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?!
Miért nem lehet elhinni hogy a Banggood-ról mostanában érkező Wi-Fi-s SJ4000-eken nem működik a WI-Fi kapcsolat?
Itt a PH még nem sok mindenkinek érkezett ebből a szériából, de majd jövő héten biztos lesznek többen is.
Kérlek olvasd el itt a Banggood terméklapján a kommenteket,
sokaknak nem működik a Wi-Fi.Ez egy új széria, új hibával.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Tamás 72 #7929 üzenetére
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?! Hogy lehet az, hogy itt már augusztusban, szeptemberben, októberben voltak sj4000 wifi tulajok akiknek ment a kommunikáció androidos eszközzel...
kezd megint burleszké válni a topik, azt hiszem pár napig megint hanyagolnom kellene...
-
settenkex
tag
Sziasztok!
Lassan befejezem az SJCAM gyűjtőoldalt. Ez azt jelenti, hogy akár a hétvégén indulhat is az oldal, aminek célja, hogy magyar nyelven elérhető legyen minden az elmúlt egy év alatt felgyűlt felhasználói tapasztalat.
Ezen felül külön szekciót kapnak a firmware-k, melynél jelezni szeretném a változásokat és az adott firmware rövid összefoglalását, információit.
Szintén elérhető lesz egy megbízható bolt gyűjtemény linkekkel.
Szeretnék egy ajánlott kiegészítők listát.
Természetesen az Original <-> Fake összehasonlítás sem maradhat el.A projektben szeretném a segítségeteket kérni: küldjetek be anyagot, firmware-ket, tapasztalatokat, amiket - a forrás megjelölésével - kitennék az oldalra.
Ha valakinek kedve van részt venni az oldal szerkesztésében, keressen meg privátban
Szép napokat!
-
dbala
tag
válasz
ziarimotachi #7922 üzenetére
Mennyire masszív ez a monopod? Mennyire hajlik? Én is ilyet tervezek venni a rögzítés miatt nem a sima teleszkóposat.
-
mijos
senior tag
Valaki árulja már el, hogy total commanderben hogy rendelem mov kiterjesztéshez, az "mpc hc"-t ? Mert ez a retk mindig az alapértelmezett böngészővel nyitja meg a mov kierjesztésű videókat, és hiába megyek rá, hogy fáj>horrárendelés>mpchc.exe, mindig visszaállítja "quicktimemovie"-ra amitől tökönszúrom magam, mert nem játssza le a videókat. Köszönöm.
-
Pompi
nagyúr
Frissült az Androidos program, aktuális mert a firmware és kamu témával is összefüggésben vannak a változások:
Újdonságok
1. This version apk will detect the WIFI hardware in your camera, then remind you to update the right firmware;
2. Then the phone will contact WIFI of the camera well;
3. Please notice, if your camera doesn't have SJCAM brand on the case and packing, and if it's not the genuine SJCAM camera that please don't use SJCAM firmware, otherwise the camera can not work with the firmware and will be frozen.(stopped work), we unable to fix it for you. -
ziarimotachi
tag
Sziasztok!
Megjött az új monopod a kamerámhoz, Aliexpressről. 78 cm teljes a hossza.Ha valakit érdekel tőle rendeltem:
Most 1 hónap alatt ért ide de ezt betudom a karácsonyi kavarásnak Dec 16, rendeltem. elvileg 25-én már Magyarországon volt a TN szerint.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Tamás 72 #7915 üzenetére
Azért a firmware-es kavaráshoz és hisztihez az ilyen hozzászólások is hozzátesznek negatívan.
Egyrészt eddig is ment androidos telóval a wifis kamera, nem kell a hisztit kelteni, vicces lenne, ha decemberig kellett volna várni egy nyáron megjelent készülékhez, ugye ezt te is belátod, ha nálad nem ment az más tészta.
Másrészt az általad spanyol viaszként megtalált kínai oldalon levő fw-re azt írod, hogy G20141223V1, de ennél van már újabb fw wifishez, az ismert oldalakon (sjcam.com és metropolitanmonkey), hisz a G20141230V01 már kint van egy ideje és most, hogy ránééztem az sjcam.com-ra már van 20150116-os is.
-
veector
senior tag
Új hivatalos nemwifis fw van:
20141218 -
HUNPSP
aktív tag
válasz
Real_Necro #7850 üzenetére
Köszi!
No, kipróbáltam a kamerát egy hosszabb bringaútvonalon a forgalomban. Rendesen megnéztek a fejpánttal és rajta a kamerával...
Kb. 1 órát tekertem összesen, és még maradt két csík. Korrekt. A fejpántnál azt vettem észre, hogy alapvetően eléggé remeg az egész kép, menet közben is, de amikor a pirosnál álltam, nagyon enyhén akkor is. Persze, ha az ember erre nem figyel, akkor fel sem tűnik.Az 1080p jobban szívja az akksit, vagy ez csak egyszerűen szoftveres dolog, és a kapacitásokat nem érinti? Logikusan én úgy gondolnám, hogy a jobb minőségű videó jobban megizzasztja egyébként, ergo gyorsabban merül valamivel. Ja, a fenti is egyébként 720p-ben és 30fps beállítás mellett sikerült, plusz 30mp után a kijelző kikapcsol.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
concrete4 #7897 üzenetére
Szétnéztem a sjcamindonesia.com oldalon.
Találtam náluk 20150106 firmware-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest