Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
(#8372) Pompi
Olvasd csak zoli03 válaszát... ott írja, hogy ő úgy akarja "megreklamálni", hogy inkább letagadja.. mintsem azt mondja, hogy nem eredetit kapott!A második idézet, meg természetesen nem neked szólt, hanem a társunknak aki letagadja az átvételt... (szerintem ez egyértelmű volt)
Én amúgy értem amit írsz zoli... de mondom a paypal új akciója a visszapostát is állja!
Így ha megírod, hogy nem tetszik / nem ilyet akartál / rossz a színe / hibásat küldtetek / hamisat küldtetek, akkor "szinte" kockázat nélkül visszaküldheted! Mert a PayPal a visszapostát is állja! Volt már "rendelés külföldről" topikba erről pozitív példa!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest