Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Igen láttam csak gondolatom több helyről jöjjön az infó
Valahogy én is így gondoltam...szacsee:Egy huszár jelen!
Szeretek vele játszani,csak mivel 15 év AMD-nél megszoktam a milliónyi tuning lehetőséget ezért a sok kérdés.Itt ha jó látom van vagy 4-5 lehetőség és kifújt,bár még mindig nem vágom az Intel mélylélektanát 
D1Rect
sak azért venném a lehető legnagyobbat,mert egy ideig nem akarok procit+lapot váltani(ezért vettem cf-et is),bár ezt minden évben megfogadtam.Az utóbbi 2 évben 4 különböző procim volt.Ezt elkerülvén inkább most az aktuális "csúcsot" céloznám.Úgy érzem ha felál a rendszer 2 évig eleszek vele változtatás nélkül(remélem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahogy én is így gondoltam...
Szeretek vele játszani,csak mivel 15 év AMD-nél megszoktam a milliónyi tuning lehetőséget ezért a sok kérdés.Itt ha jó látom van vagy 4-5 lehetőség és kifújt,bár még mindig nem vágom az Intel mélylélektanát 
sak azért venném a lehető legnagyobbat,mert egy ideig nem akarok procit+lapot váltani(ezért vettem cf-et is),bár ezt minden évben megfogadtam.Az utóbbi 2 évben 4 különböző procim volt.Ezt elkerülvén inkább most az aktuális "csúcsot" céloznám.Úgy érzem ha felál a rendszer 2 évig eleszek vele változtatás nélkül(remélem
).