Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
PH-User
üzenetére
Abszolút. n játékok alá nem is húzom a procit, mert fölösleges. Ellenben 3D-s munka, vagy amit elég gyakran csinálok, a konvertálás miatt jól jön a plusz MHz.
Továbbra is azt mondom, hogy erős procit venni játékokra fölösleges. Ha teljes részletességgel játszol, nem éri meg. De ha mindenképpen húzni akarod, 4GHz fölött már nem tapasztalsz mérhető változást. De azt is aláírom, hogy az SB, és főleg a 2500K best buy. Konvertre nem elég, meg semmilyen nemű munkára sem, de csak játszani, és pötyögni költséghatékony.

És tényleg jó az SB, ár-értékben nagyon ott van. Én is olyat veszek, igaz csak átmeneti célra, de megúszom 70k-ból a dolgot. Régen volt már ilyen, aláírom.
És még egyszer, a tesztet nem azért dobtam fel, mert háborút akartam a két tábor között. Csak volt pár érdekes kijelentés, és arra akartam válaszolni.

SipiBcs:
Köszönöm az elismerő szavakat.
Sajnos az 1155 nem az én világom, de LGA2011 -ig a legkézenfekvőbb, és leggazdaságosabb megoldást jelenti számomra. Nem akarok sok pénzt beleinvesztálni, majd a nagy tesóba, de oda is csak akkor ha rendesen kiforrja magát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs