Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz PH-User #6547 üzenetére

Abszolút. n játékok alá nem is húzom a procit, mert fölösleges. Ellenben 3D-s munka, vagy amit elég gyakran csinálok, a konvertálás miatt jól jön a plusz MHz.

Továbbra is azt mondom, hogy erős procit venni játékokra fölösleges. Ha teljes részletességgel játszol, nem éri meg. De ha mindenképpen húzni akarod, 4GHz fölött már nem tapasztalsz mérhető változást. De azt is aláírom, hogy az SB, és főleg a 2500K best buy. Konvertre nem elég, meg semmilyen nemű munkára sem, de csak játszani, és pötyögni költséghatékony. :R

És tényleg jó az SB, ár-értékben nagyon ott van. Én is olyat veszek, igaz csak átmeneti célra, de megúszom 70k-ból a dolgot. Régen volt már ilyen, aláírom.

És még egyszer, a tesztet nem azért dobtam fel, mert háborút akartam a két tábor között. Csak volt pár érdekes kijelentés, és arra akartam válaszolni. :)

SipiBcs:

Köszönöm az elismerő szavakat. :B :R Sajnos az 1155 nem az én világom, de LGA2011 -ig a legkézenfekvőbb, és leggazdaságosabb megoldást jelenti számomra. Nem akarok sok pénzt beleinvesztálni, majd a nagy tesóba, de oda is csak akkor ha rendesen kiforrja magát. :)

Új hozzászólás Aktív témák