Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A K-s csak sima unlocked, nem extreme edition. A feszültség nem tudom hogy jött ide, mikor áramerösségröl beszéltem. A proci lába az áramerösségtöl olvad meg, nem a feszültségtöl. Az Intel doksiban a max áramerösség is specifikálva van, sokkal szigorúbban, mint a vcore. Ja, és ugye azt a részt is elolvastad a doksiban, hogy az 1,5V milyen höfokon, milyen paramétefekkel lehet? Ugyanis ez akkor ennyi, ha minden süti és ebbe bele kell férnie a VRM overshoot-jának is, tehát gyakorlatban max 1,4v fölé menni bátor dolog.
A 6 magos proci tuningját nem tudom, miért hasonlítod egy négymagoséhoz, de elhiheted, hogy egy kétutas szerverbe és 130w-os nyolcmagos procikhoz tervezett platformban több tartalék van tervezve, mint egy 95w-os asztali olcsósított motyóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest