- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A K-s csak sima unlocked, nem extreme edition. A feszültség nem tudom hogy jött ide, mikor áramerösségröl beszéltem. A proci lába az áramerösségtöl olvad meg, nem a feszültségtöl. Az Intel doksiban a max áramerösség is specifikálva van, sokkal szigorúbban, mint a vcore. Ja, és ugye azt a részt is elolvastad a doksiban, hogy az 1,5V milyen höfokon, milyen paramétefekkel lehet? Ugyanis ez akkor ennyi, ha minden süti és ebbe bele kell férnie a VRM overshoot-jának is, tehát gyakorlatban max 1,4v fölé menni bátor dolog.
A 6 magos proci tuningját nem tudom, miért hasonlítod egy négymagoséhoz, de elhiheted, hogy egy kétutas szerverbe és 130w-os nyolcmagos procikhoz tervezett platformban több tartalék van tervezve, mint egy 95w-os asztali olcsósított motyóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Padavan firmware
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest