Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Beírom ide is a nyűgöm mert van egy olyan érzésem, hogy a bajom sajnos alaplapi probléma lehet...
Röviden: nem indul a gépem, se kép se hang se semmi. Be se kapcosl. Mondom eddig mit próbáltam:
-Azonnal a power switch-re gyanakodtam de az a helyén van úgy fest. Még lehet, hogy a házon van vmi gebasz a gombal de látszólag az is rendben van. Próbáltam bekapcsolni a gépet az alaplapról a jumper rövidrezárásával, de ebben nem voltam biztos, hogy kell csinálni: elvileg csak a power switch 2 tüskéjét érintem meg egy fémmel nem? És akkor azonnal indulnia kéne a gépnek... ha ez a helyes elárás akkor sajnos ez nem működött.
-Teljes CLR_CMOS BIOS reset meg volt...
-Táp káble ki/be megvolt.
Innentől kezdve passz. Config-om az adatlapomon.
Köszönöm a segítséget, ötleteket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Formula-1
- Mini PC
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Használt Ryzen 5 3600 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13400F, 14400F, 12400F OEM Tray
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest