Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Beírom ide is a nyűgöm mert van egy olyan érzésem, hogy a bajom sajnos alaplapi probléma lehet...
Röviden: nem indul a gépem, se kép se hang se semmi. Be se kapcosl. Mondom eddig mit próbáltam:
-Azonnal a power switch-re gyanakodtam de az a helyén van úgy fest. Még lehet, hogy a házon van vmi gebasz a gombal de látszólag az is rendben van. Próbáltam bekapcsolni a gépet az alaplapról a jumper rövidrezárásával, de ebben nem voltam biztos, hogy kell csinálni: elvileg csak a power switch 2 tüskéjét érintem meg egy fémmel nem? És akkor azonnal indulnia kéne a gépnek... ha ez a helyes elárás akkor sajnos ez nem működött.
-Teljes CLR_CMOS BIOS reset meg volt...
-Táp káble ki/be megvolt.
Innentől kezdve passz. Config-om az adatlapomon.
Köszönöm a segítséget, ötleteket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest