Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefhu
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy SAMSUNG NP350V5C-S04HU-t teljesen újonnan, de valami nem stimmel.
A problémámat az elejétől kezdeném: windows update, Samsung SW update lefutott, elvileg minden kész. Gondoltam tesztelem egy gyors DOTA 2 meccsel a gépet.
Játék betölt, medium grafikai beállítások mellett volt kb. 20FPS-em. Gondoltam biztos az integrált Intel HD4000-en fut a játék, amiatt ilyen alacsony. Irány a Catalyst, Dota 2 átállít 'Nagy teljesítményre', nyertem is valamit, most már minden csutka legalacsonyabb beállításon 60FPS körül. A Valve Source engine-je fut a játék alatt, az új verzió gépigényesebb mint a régi, de azért akkor is egy 2004-es grafikai motorról beszélünk.
Mivel egyáltalán nem vagyok képben a mobil hardver terén, utánaolvastam a HD7670M-nek, és azt szűrtem le, hogy csak nem kéne ennyire gyengének lennie.
Ugye a gyári Samsung SW UPDATE program lefrissített mindent, a BIOS-tól kezdve a touchpad driverig, viszont a Radeon ill. az Intel HD4000-es driverét nem, elég öregek voltak már. Ezért manuálisan töröltem a Catalystot, továbbá driver sweeperel a maradékot is lepucoltam.
Catalyst, ill. Intel HD driver feltepelít, de a helyzet változatlan. Továbbra is kevés az FPS-em, még a Counter Strike 1.6 sem az igazi sebesség terén. Valóban ennyire gyenge lenne ez a Radeon kártya, vagy csak valami energiaellátási ill. a váltható grafikus rendszer beállítások között nem jó valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Home server / házi szerver építése
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest