Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP300V5A-s06HU notebokom, melybe szeretnék venni egy SSD-t, de a mostani winchestert is meg szeretném tartani és lehetőleg, úgy, hogy nem külső meghajtóként használjam.
Gyárilag van a vinyón valami restore partíció amin vannak driverek meg ilyesmik.
Csinált valaki már ilyet, ilyen típusú notebookal?
Tudtok adni tanácsot, hogy tudnám ezt megtenni? Az optikai meghajtóról le lehet szedni a külső fehér keretet vagy "szegélyt"?Köszönöm a válasz(oka)t előre is!
-
fPApi
őstag
válasz
misionline #1296 üzenetére
Mondjuk meglepő lenne, ha egyszer tudnának is valamit ...
Én megnézném, hogy a hozzáadott win-ben az IE-ben is megvan-e a hiba és ha igen, akkor garanciálisan oldják meg (ha a garanciában a hozzáadott szoftver is szerepel)!
-
fPApi
őstag
válasz
misionline #1291 üzenetére
Akkor ez már meghaladja a mi képességeinket! Valami samsung szakit kellene keresni, de esetleg én megpróbálnám a szervizt is a hozzá adott win-el.
-
jzsolt79
tag
Napot,
Van nekem egy r538-as laptopom és arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e az optikai meghajtója helyére hdd beépítő keret? Egyáltalán a samsung laptopok tudnak-e ilyesmit, vagy az optikai helyére csak optikai kerülhet. Mert őszintén szólva ez az optikai drive ami benne van egy lapát sz*rt sem ér, mindig külső meghajtót használok ha kell, sokkal értelmesebb lenne a helyére bedobni egy második vinyót.
-
misionline
tag
Szia.
Persze úgy is próbáltam, hogy felment a win8 feltette a drivereket, csak bt és deidkált vga drivert nem tett fel, Akkor még mindegyik böngésző jól ment, ha feltettem vga driverét utána lett közvetlenül a gebasz.
Próbáltam, hogy új win telepítés, más drivereket pakolgattam fel, a firefox és többi is jól ment végig, csak a vga driver tett neki keresztbe.
-
fPApi
őstag
válasz
misionline #1289 üzenetére
Úgy is próbáltad, hogy újratelepítés után csak windows + VGA driver + firefox? És semmi egyéb nincs telepítve (a többi driver is win-es)?
-
misionline
tag
Még mindig azzal szenvedek ezen a notin:SAMSUNG NP370R5E-S01HU, hogy ha fel telepítem a vga drivert
AMD Radeon™ HD 8750M 1024MB)
onnantól kezdve a firefox nem kérdezi mentem e a jelszavat, és nem is menti, a chrome és az IE böngésaző sem menti el..
A ctrl+D gombokkal a firefox nem kérdezi hova akarom menteni a könyvjelzőt simán csak elmenti és kész..
A vga driver telepítése előtt rendesen működik azaz menti jelszavakat és választható hova mentek könyvjelzőt.Valaki remélem tudja a megoldást mert ez nagy csalódás számomra ettől a notitól....
-
misionline
tag
válasz
misionline #1287 üzenetére
Ahogy felteszem a dedikált vga drivert, egyből nem mentik a böngészők a jelszavakat..
-
lsc
nagyúr
válasz
misionline #1284 üzenetére
Firefoxnál a win8 a gond, az az enyémen is gond volt, firefox topicban segítettek. Amd drivert meg samsungtól szedd le, az amd oldaláról nem jó.
-
fPApi
őstag
válasz
misionline #1283 üzenetére
Megnézted, hogy a notebook honlapján nincs-e frissebb driver?
-
misionline
tag
Az amd oldalárol leszedett driverrel is ez a helyzet.. nem feltétlen a driver szerintem valamelyik dolog amit még feltelepít.. majd csak rájövök, ilyenkor hiába törlöm az amd drivert a firefox nem jól műkszik...
-
Drughi
addikt
válasz
misionline #1281 üzenetére
Mi köze van a firefoxnak az amd driveréhez?
Én pont ezek miatt használok chrome-ot.
Minden egyes telepítésnél, csak beírom a gmailes accountom és a chrome szépen visszatölti az összes elmentett adatomat. (jelszavak, felhasználó nevek, mentett oldalak, kiegészítők stb) -
misionline
tag
Igazad van.
Le is töröltem a gyári oprendszert, tettem fel másikat szépen aktiválta is magát ahogy kell, érezhetően gyorsabb...
Van egy olyan problémám, hogy win telepítés után a firefox megy szépen ahogy kell neki, ezalatt azt értem, hogy ha valahova beírok felhasznevet és jelszót rákérdez, hogy megjegyezze e és a másik, hogy ha megnyomom ctrl+D gombot felugrik egy kis ablak és tudom választani hova mentem az oldal könyvjelzőjét...
Ha viszont feltelepítem az dedikalt vga driverét catalystot, akkor onnantól kezdve a firefox sem és egyik böngésző sem menti a jelszavakat, nem is kérdez rá, és ha a ctrl+d-t nyomom simán csak elmenti a könyvjelzők helyre és rá sem kérdez én hova akarom menteni...
Próbálok más drivert mert ez az a driver amivel adták...
-
fPApi
őstag
válasz
misionline #1276 üzenetére
Ami hibákat írsz, annak semmi köze a notebookhoz adott winhez. Annak csak az a baja, hogy tele van pakolva mindenféle, a normál használónak haszontalan programmal, amelyekről sokszor nehéz eldönteni, hogy biztonsággal törölhető-e, de egyébként a windows normálisan működik, ha felraktál minden drivert rendesen.
Én is mindig kipróbálom a notebook-al adott wint, aztán mindig rájövök, hogy jobb a tiszta telepítés, de a "szemét" miatt és nem olyan hibák miatt, amit írtál. Azokat persze okozhatja az is, hogy a "szemét" tisztítása közben olyan programok/szolgáltatások tűnnek el, ami kell a rendszernek. -
-
lsc
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1277 üzenetére
Amennyiben samu programja fent van /win7-nél easy settings/ ott a hűtést csendesre lehet állítani, akkor a proci állandóan 2d órajelen megy, talán az a gond.
-
Sziasztok! Samu ultrabook procijával(i5-3317U) lenne egy kis problémám.(ma vettem használtan)
Win8 élményindex csak 3,6-ot hoz rá, elvileg 6 felett kéne lennie, illetve az Aida CPUID szerint csak 798MHz a cpu clock. Ez mitől lehet?? Kicsit aggódom -
pro70
senior tag
válasz
misionline #1271 üzenetére
Letöröltem ez egész recoveryt, nagyon felidegesített
...Letöltöttem egy windows 8 rtm hun-t, kiírtam és feltettem...mivel a szériaszám stb. alapján van regisztrálva az operációs rendszer a gépeden, teljesen mindegy milyet és milyen időközönként cserélsz benne merevlemezt, abban a pillanatban ahogy csatlakozik a számítógéped az inernethez, beélesíti magát a win8-ad!
-
fPApi
őstag
válasz
bladesks007 #1273 üzenetére
Szerintem ez ízlés dolga, a driverek fönn vannak a sami honlapján. És én pl. nem szoktam mindent fölrakni, csak a chipset-et, a vga-t, meg mondjuk a LAN-t, a többiből nekem eddig jó volt a windows drivere.
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Épp egy Samsung NP300E5X laptopra telepítek rendszert ismerősnek. Érdemes felrakni a mellékelt easy software manager -t v. inkább egyenként telepítsek drivereket?
Előre is köszi!
-
misionline
tag
válasz
misionline #1271 üzenetére
Úgy néz ki bios beállítás volt a ludas, ...
-
misionline
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy SAMSUNG NP370R5E-S01HU noti, windows 8 al vettem.
Szeretnék ssd vinyót bele tenni.
todo backup progival klónoztam azt a lemezt ami eredetileg benne volt de amikor beteszem az ssd-t valami hibát ír ki, nem bootol be teljesen róla csak egy kék képernyő és hibaüzenet.
Próbáltam a gyári recovery használatával lemezmásolás néven is. szépen át is ment mindent de ugyanaz a hiba.Valaki cserélt windows8 al rendelkező notiban ssd re vinyót? Hogyan klónozzam, hogy simán bootoljon róla?
-
vans?
őstag
udv!
nem jatszik valaki veletlenul Samsung 300E notin FIFA13-mal? Ugyanis kidob a jatek, amikor elkezdodne egy meccs, csak a gyenge renderelesi szinten fut el, de akkor meg jatszhatatlanul. GeForce GT 520MX, core i3 2310M @2,1 GHz, 4 giga RAM...
koszi!
-
misionline
tag
Üdv.
Van egy noti amin előtelepített licenszes windows 8 van. Mit kell tennem, ha ki akarom ssd re cserélni a benne lévő winyót?
A win8 eredeti, adták hozzá de semmi telepítője, semmi kódja nincs, elvileg egy rejtett recovery partición van és ha telepíteni akarom akkor onnan tudnám.Hogyan mentsem ezt le és tegyem át az ssd re amit beleteszek?
-
lsc
nagyúr
válasz
fifticenti01 #1267 üzenetére
-
fifticenti01
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy kezem alá kaptam egy Samsung NP300E5C-A02HU laptopot. Windows 8 volt rajta, mivel nem engedte újrarakni a laptopon ezért kivettem a winyót és egy asztaliban újraraktam, viszont most ahogy bekapcsolom bedobja a samsung logóját újraindul és bedob a bioszba.
Valakinek valami ötlet hogy hogyan lehetne megoldani win 7el a dolgot?Előre is köszi a válaszokat!
-
lacibacsi
addikt
Konkrét típusokhoz kapcsolódó 3D Mark eredményeket hol tudok nézegetni? NP300E5X-S02HU típuson keveslem a 7960 eredményt (3D Mark 06). Vagy ennyi az annyi?
-
Kozs
tag
Nekem a wifi drivert a Driver Genius jol letöltötte. 3 napos friss oprendszerem van, eddig egyfolytában wifit hazsnáltam semmi akadás/szakadást nem tapasztaltam. Szal akkor esélyem sincs frissiteni a drivert pedig azt olvastam hogy elég jol sikerült a frissités. Hát jolvan akkor nem szernvedek vele tovább visszafog kerülni a honlapos. Köszi a segítséget!
-
Kozs
tag
Sziasztok!
Van egy np350v5c notim, lecseréltem a gyári win8-at egy win7-re. Szenvedtem egy csomót a dedikált vid kártyával. Végül Driver Geniussal rárakta a 13.1-es drivert(elméletileg), mert hiába feltelepítette rendesen valami mintha még mindig nem klappolna. Leszedtem az oldalról az Easy Software Manager-t,automatikusan frissiteni akarja magát,ha hagyom hogy frissitse akkor sw updatet kapok, ami ugye nem keres win7-re drivert. Ha megszakitom a frissitést és elinditom akkor kapok egy olyat hogy ismeretlen hiba probálkozzon késöbb. Gépresi, újratelepítés, újra letöltöttem úgy felraktam és ugyanezt a hibaüzenetet kapok. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baja? Vagy rakjak fel rá egy win8-at és sw update? Vagy Driver genius és ne szorakozzak a samus progikkal?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Drughi
addikt
Színkalibrálásban tud valaki segíteni?
Elég fakónak látom a színeket a gépemen (NP350V5C) -
pro70
senior tag
válasz
misionline #1255 üzenetére
-
pro70
senior tag
Indítsd el az SW Update-et, de ne telepíts semmit...manuálisan mentsd, exportáld (mondjuk az asztalra) [link] a videókártya illesztőprogramot! Töröld az összes AMD programot, utána telepítsd! Egyforma gépünk van, soha nem volt ilyen gondom! Ne is próbálkozz máshonnan (még az AMD oldaláról se) leszedett driverrel! Asztalon jobb egér gomb [link] ...ha nem ezt látod vidd vissza a boltba!
-
-
Drughi
addikt
Tőltőről megy és játék alatt sem kapcsol be.
sőt, a system tray-en sincs ott az ati ikon, hogy a beállításokat elintézzem.
catalyst_mobility_64-bit_util -et fel sem engedi telepíteni, mert nem látja a kártyát.13-1_mobility_vista_win7_win8_32-64_hydravision ez pedig felmegy, bár nyoma az nincs
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
misionline #1246 üzenetére
Beallítottad a jelszó megjegyzést a böngészőben?
-
Drughi
addikt
Üdv,
Vettem ma egy Samsung series 3 NP350V5C-S05HU típusú gépet.
Egy gondom lenne vele, hogy a dedikált videókártyát sehogyse bírom működésre bírni. (AMD 7670m)Eszközkezelő szerint minden rendben van, de mégsem.
Próbáltam a gyári drivert manuálisan feltenni, vagy a sw update progival, de nem ment.
AMD oldaláról leszedtem a 13.1-es catalystot, de úgy sem jó.
Illetve próbáltam az amd-s driver keresővel, de az nem is látja a kártyátValaki tud segíteni?
-
misionline
tag
Nemrég vettünk egy Samsung notit. SAMSUNG NP370R5E-S01HU
Win8 van rajta(hívatalos9
Böngészők nem jegyzik meg az oldalakhoz a felhasználónevet és a jelszót.
Mit lehet tenni? -
Drughi
addikt
Jól tudom, hogy a Samsung Series 3 notiknál az NP300 szériát, az NP350 számmal jelzett gépek váltották?
-
fPApi
őstag
Megjött a válasz. És természetesen arra nem válaszoltak, hogy mi okozza a problémát és hogyan lehet az SW Update-en belül megoldani!
Helyette megadták a laptop honlapján is megtalálható BIOS Update Sotware elérési linkjét, amivel lehet a BIOS-t frissíteni (még nem próbáltam, hogy azzal megy-e, az SW Update-nek épp az lenne az értelme, hogy egyben lekezeli az összes frissítést).
Ennyit a szuper támogatásról! -
lsc
nagyúr
Nálam is ugyanez, majd írd be légyszi mit válaszolnak.
Az a röhej hogy win 8 alatt egyszer frissített 07-re, de kipróbáltam hogy mi van ha beállítom a bioszt hogy tudjak win7-et telepíteni, akkor kiakadt teljesen, mire életre pofoztam "visszaállt" 05-re. Az a szép még hogy a wifi-t azóta nem mindig tölti be indulásnál, kevés erőforrásra hivatkozva.
-
Mikisys
őstag
válasz
brainticket #1233 üzenetére
Kár, pedig akartam.
Ha akármelyik Windows alatt nem működik megfelelően a gép, akkor az lehet, hogy hibás, vagy telepítési gond van vele, ütközik telepítés közben valamelyik hardver, a szoftverrel.Ha mégis telepítesz Linuxot a gépre, az sokkal megbízhatóbb lesz internetezéshez, letöltésekhez, mint a W-akármelyik.
A Linux kezelése egyszerűbb, egyértelműbb és gyorsabb is.
Én Linuxot használok netezésre, levelezésre, szöveg-táblázat-egyéb kezelésére, mert mindent tud és ingyen, amit a Windows csak pénzért.
Néhány olyan progit, ami Windows alatt megy csak, azokat W7-alatt használom.Üdv!
-
pro70
senior tag
válasz
lacibacsi #1234 üzenetére
Samsung Easy settings Ugyanez a verzió található a hivatalos oldalon is!
-
lacibacsi
addikt
NP300E5X-S02HU laptopra Win7 x64-et telepítettem. A Samu oldaláról letöltöttem a drivereket, amiket szépen sorban fel is raktam. Azonban azt vettem észre, hogy az Fn billentyűvel csak a hangerőt tudom szabályozni, illetve kikapcsolni, a többi funkció nem reagál.
A kérdésem az, hogy melyik drivert kellett volna feltennem, vagy mit hagyhattam ki a sorból? Vagy esetleg valami más titok van, amivel előhozhatom az Fn működését?
Köszönöm.
-
Mikisys
őstag
válasz
brainticket #1230 üzenetére
Jellegzetes Win(8) hiba.
Nem hagyja érvényesülni a Firefox-ot, vagy mást az Explorer.
Próbáld meg eltávolítani az Explorert, ha így sem jó, akkor javasolnám Linux telepítését az internet használatához és megszűnik minden hasonló hiba.Üdv!
-
brainticket
aktív tag
Sziasztok,
lenne egy Samsung laptopos problémám, hátha alapból vágjátok rá a választ:
tesómnak vettem egy SAMSUNG Series 7 NP700Z5C-S01HU laptopot decemberben, valami gond van vele a böngészőkkel, a cache-el konkrétabban, gyakran azt csinálja hogy csak szétesve, félig hoz be weboldalakat, és semmi más nem segít, csak ha teljesen törli a böngésző cache-t, előzményeket.
Firefoxban és chrome-ban is ezt csinálja (IE-t nem használ) szóval nem egy böngészőhöz köthető.
Nem lehet hogy a beépített kis gyorsító SSD működik valahogy rosszul a böngészőkkel? vagy valami egész más baja van?
Kegyetlenül idegesítő 20 percenként browser cache-t törölni...
Win8 van a gépen gyárilag -
fPApi
őstag
Korábban írtam, hogy ha a notebook a saját energiagazdálkodási beállítása szerint megy aludni, akkor alvás közben folyamatosan megy a ventilátor, miközben ha egy parancsikonra rakott alvás paranccsal, akkor nem. Mivel használható választ nem kaptam, így tovább kutakodtam, és azt vettem észre, hogy ha a win 8 csempés felületén van a gép, amikor elmegy aludni, akkor minden rendben van, a ventilátor is "aluszik". Erre varrjon valaki gombot ...
-
cellpeti
nagyúr
üdv
honnét tudok Samsung R538hoz drivereket leszedni. A wifivel lenne gondom. A router mellett is csak 3as, míg a T500 kint a teraszon is 5ösön fogja
-
lacibacsi
addikt
Takarítókat kérünk topikba!! Köszönjük!!
-
pro70
senior tag
Az úgy jó ahogy van...ne foglakozz vele, csak összezavar
698GB = 714,752MB = 731,906,048KB = 749,471,793,152B
-
Zsd1223
csendes tag
Elvileg megoldódott a probléma, találtam egy programot amit lefuttattam és elvileg mindent letörölt a merevlemezről, kikapcsoltam a gépet és azt vettem észre, hogy mikor elindítom egyszer csak leáll. ezt eljátszottam vagy háromszor mire feldolgoztam, hogy mi lehet a probléma... Windows 8-ot bedugtam pendriveről és egyből indult a telepítés ott szétosztottam a partíciókat és jelenleg telepít is. Viszont az lenne a kérdésem, hogy egy 750gigás vinyó esetén az jó, hogy csak 698at használhatok?
-
Zsd1223
csendes tag
-
Zsd1223
csendes tag
Hogy tudom formatálni az egészet úgy, hogy nem tudok be bootolni semmit? eddig mindig a telepítéssel együtt formatáltam... HDShredder-rel pedig nem nagyon sikerült mert ugye futó rendszerben nem tudja végigfuttatni a formatálást.
-
pro70
senior tag
Azt nem vágom...csinált nekem hasonlót mikor a recovery particíót kimásoltam külső vinyóra, a gyárit totál lepucoltam, csinátam a "szokásos" "c" ill "d" partíciót és a teljes recoveryt bemásoltam a "d" partícióra..elkezdtem (volna) ráhúzni a 8-at és totál káosz, be se bootolt, teljesen megbolondította a "d"-n lévő recovery! Legkomolyabb hogy letöröltem az egészet ill. azt gondoltam hogy törlődött is, de nem
..Akárhányszor újrapartícionáltam, csinált magának rejtve 10-20 gigát! Megőrültem!!! Lényeg, formatáld a vinyódat, de lassan!...Én HDShredder-t használtam..szépen leküldött róla mindent, azóta f@sza ill. gondolom hogy jó, már eladtam
SSD-del nem lesz gond, gondolom már hasít is a gépedbe!
Többiek
Ma reggel (és azóta is) ez a kép fogad, ha frissíteni próbálok [link]
...járt még így valaki rajtam kívül?
-
Zsd1223
csendes tag
Üdv!
Nekem az lenne a problémám, hogy egy teljesen jól működő Gyárilag Windows 8-al ellátott samsung gépet (NP300E5C-S05HU) szerettem volna újra telepíteni egy windows 7-el. Először a bootolással voltak problémáim, de sikerült megváltoztatni a bottolás sorrendjét nagy nehezen és sikerült feltelepíteni egy 32bites windows 7-et, csak ezt tudtam feltenni mert nem volt kéznél 64bites és fontos volt mindenképpen, hogy telepítve legyen. Ez után, hogy új partíciókat hoztam létre és felraktam a windows hetet a gép már nem akar bootolni lemezről és a BIOS-t sem tudom behozni, hogy átállítsam a bootolási sorrendet. Igazából mintha ki lenne kapcsolva a BIOS.Ötletek, hogy miért nem tudom megnyitni? Esetleg valami megoldás? Jelenleg sehonnan és semmit nem bootol. Gondolkoztam azon, hogy valahogy a BIOS-t frissíteni kellene vagy esetleg valahogy eredeti állapotára visszaállítani.
-
hejnekem
csendes tag
sziasztok
tudtok valamit a samsung series 7-ről, azon belül az np700ról? vélemények, tapasztalatok?
-
törölt tag
Sziasztok!
Panelillesztéses kérdésem lenne.
Asztalon jobb klikkel lehet ezt állítani ugye, de folyton eldobja a beállításomat. Ez még a kisebbik baj, de ha alapvetően a windows felbontása ugyanaz mint a kijelzőé, akkor nem tudok itt állítani semmit. Így mindig le kell vennem a felbontást, azátn átállítani a panelillesztést aztán visszahúzni a felbontást ha valami 4:3-as játékot vagy akármit akarok használni.
Van valami külső program amivel ezt lehet vezérelni? Esetleg valami módszer hogy ne felejtse el a beállításaimat. Előre is köszi!
(Samsung NP300V5A-S02HU) -
lsc
nagyúr
válasz
misionline #1204 üzenetére
Ha kell átvált, vagy jobb klikk az asztalon és a váltható grafikus rendszer konfigurálása.
-
misionline
tag
Üdv.
SAMSUNG NP370R5E-S01HU notit sikerült szerezni, alapból a cpu ba integrált grafikus vezérlőt használja, hogy lehet átváltani a dedikált vga ra?
-
lacibacsi
addikt
A külső ház egy megoldás. Olyannyira, hogy most is abban van a vinyó. De pont az a célom, hogy ne kelljen egy külön házat "cipelnem". Lehet, hogy lúzer dolog, de nekem csak egy ilyen kategóriás laptopom van, ebben szeretném megoldani a beépítést.
A ki-be szereléssel kapcsolatos tanácsod köszönöm.
-
KDOG
tag
Na... telefonon egyet sikerült elérni... camponában nem szeretik felvenni.
"Én ehhez nem értek, hozza be"nemvicc. Nem vittem. Vettem minipci-e kártyát, mondom soha nem megy tönkre, de hátha........ nagykerben is pislogtak, mit veszek....
Samsung mindenre gondolt, a szerelhetőségre nem. Kb 20+csavar, és pattintós műanyagfülek... Komolyan mint ha valami kínai tetrist szednék szét... ripp-ropp... éééééééééés hát nem szarul volt rajta az AUX kábel a kártyán (de ez mire kiderült) 6 hónapig érintkezett úgy ahogy... Most már rendesen. Meg is oldódott, a gond. Viszont elképesztő, hogy a gyártok a szerelhetőségre nullát gondolnak, meg az anyaghasználat ebben az árban.
Nem samsung fika... konkrétan a samsung az egyik márka, amit ajánlok, új és olcsó laptopban, ha mindenképp olyat akarnak. Viszont egy kis
fejlődéstTERVEZÉST elvárna az ember....
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync