Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
A Palnts vs. Zombies, ami SW Update-en van, próbaverzió, ugye? Annó, mikor megvettem a laptopot, ez első volt, amit töröltem, meg sem néztem, hogy teljes-e vagy csak trial.
-
válasz
szaboi6512 #1598 üzenetére
sajnos a Samsung supportja nincs a helyzet magaslatán egyébként sem
-
szaboi6512
őstag
válasz
LaptopSystem #1597 üzenetére
szuper de beleirhatták volna a specifikációba!
-
válasz
szaboi6512 #1596 üzenetére
az intel lett a jó hozzá
-
szaboi6512
őstag
válasz
LaptopSystem #1595 üzenetére
végül melyik lett?
-
-
válasz
szaboi6512 #1593 üzenetére
na igen sem az eszköz kezelőben nem találom sem az Aida nem írja
-
szaboi6512
őstag
válasz
LaptopSystem #1592 üzenetére
De milyen gyártó adja a wifi kártyát atheros vagy milyen az nem mindegy hogy ki a gyártó mert ahhoz megfelelő driver kell hozzá! nekem Samsung NP300E5C-S04HU van és atheros a wifi kártya!
-
Win 7 64Bit
-
szaboi6512
őstag
válasz
LaptopSystem #1590 üzenetére
milyen op rendszer milyen wifi kártya/ gyártó/?
-
sziasztok
ehhez SAMSUNG NP700G7A-S03 a csoda masinához keresem a wifi drivert de a Samsung oldalán nem nagyon találom ebben tudtok nekem segíteni? -
válasz
lasarus1988 #1588 üzenetére
Én most cseréltem ki a A T-home os Samsung R540 ben egy SSD -re és abban nem volt semmi lezárva simán kicsavaroztam és kicseréltem elvileg nincs nyoma a cserének. De a gyári vinyo fel van matricázva a pontos típussal nekem, szóval ha gariztatni kell max visszarakod ha kérik, bár írtad, hogy megkérdezted őket.
Egyébként csak Sata2 -es szóval kár volt Sata3 mast beleraknom. De a gyorsulás így is igen szembetűnő. -
kecsawi
senior tag
válasz
lasarus1988 #1583 üzenetére
Amennyiben a kisablakon látsz HDD, Memory feliratot, akkor azok cseréje nem garanciavesztő. ( Ellenkező esetben érdemes a hivatalos szervizt írásban nyilatkoztatni ha szükségesnek tartod.)
-
lsc
nagyúr
válasz
Nekem azt írták kicserélhetem, nem gond.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Szia!
Elvileg RAM csere és merevlemez csere esetén nem ugrik a gari.
-
lasarus1988
tag
Sziasztok!
Vettem egy NP550P5C-S03HU típusú notebook-ot. A kérdésem az lenne, ha kicserélem a winchester-t SSD-re, akkor ugrik a gari?
Van ennek hivatalos módja vagy csak az otthon megoldom marad?
Köszi
-
planbmokus
senior tag
válasz
Archttila #1581 üzenetére
A gépet ahol vettem, ott volt Windows tábla, nem emlékszem pontosan melyik típus, de meggyőző volt fogásra.
Én is nézegettem az Ultrabook-okat, majdnem az lett nálam is, de az ajándék dokkoló és a strapabíróság az Series 4-re billentette a mérleget.
Eddig nagyon tetszik, lassan majd összehozok egy cikkre valót is belőle.+Közben beazonosítottam, hogy egy ATIV XE500-as volt a tábla Samu.
-
Archttila
veterán
válasz
planbmokus #1579 üzenetére
Szia
Gratulalok a gephez!
Hasznald egeszseggel! Nekem a Series 9-es ultrabook-ra esett a valasztasom (egyelore meg ez a neve)
de sajnos csak augusztus kornyeken lesz meg a teljes osszeg
Na de: Turelem, series (ATIV)? -et terem
ps.: Addigra remelm lesz 8GB-os verzio is...
-
kurtuzov
senior tag
Sziasztok!
AZ új ATIV névvel jövő gépekről tudtok már valamit?
Engem az Ativ Book 5 érdekelne, jelesül az, hogy tényleg igaz-e az alaplapra szerelt 4GB RAM és van mellé egy slot is, így akár 12GB RAM is lehet. Csak mert van egy fölös 4GB modulom és akkor beletenném.Illetve mit tudtok ezeknek a szerelhetőségéről? Természetesen SSD csere miatt.
-
planbmokus
senior tag
Sziasztok!
A mai naptól én is a Samsung notebook tulajdonosok táborát gyarapítom.
Az alanyom:Samsung Series 4 400B2B
-Intel Core i5-2450M Processor (3M Cache, 2.50 GHz)
-12.5"" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective
-500GB S-ATA Hard Drive (7200RPM)
-4GB DDR3 1333MHz (4GB x 1)
-Windows 7 Professional (64-bit)
-Ujjlenyomat-olvasó
-1,3MP webcamÚjonnan és kaptam ajándékba egy dokkolót!
-
fPApi
őstag
Az SW Update feladja telepítésre a Norton Internet Security-t. Jól gondolom, hogy ez valami próbaváltozat, kipróbálta már valaki?
-
Archttila
veterán
Sziasztok
Mi a kulonbseg a Samsung Series 9 NP900X3C-A03HU, es az NP900X3C-A01HU kozt?
-
A T-home os Samsung R540 be van értelme sata3 mas SSD -t venni vagy abban még csak Sata2 -es vezérlő van?
-
online1986
tag
Samsung NP370 Ati 8750M oc valaki probálta már?
-
klasszsrac
tag
válasz
Mikisys #1571 üzenetére
Pár hsz-szal feljebb van a típus. Sima telepítés nem is okozna gondot. Csak az előre telepített win8 és recovery partíció érdekes számomra. Jó lenne, ha megmaradna :-)
Mondjuk most a saját recovery partícióját kementettem a saját recovery programjával egy másik partícióra.
Csak azt nem tudom még, hogy azt milyen programmal tudom majd visszaállítani, ha mégis hazavágom a partíciókat :-)
A régebbi Acer laptopom felkínálta, hogy kimenti Dvd-re. 4 lemez lett az. Itt csak a komplett partíciót mentett egy másik partícióra. -
Mikisys
őstag
válasz
klasszsrac #1570 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen a hardvered, de az Ubuntu-Linux nekem például, gond nélkül feltelepítődött és remekül működik, Win7-mellett.
A Linux telepítésénél leírnak valamilyen betartandó sorrendet és javaslatot a telepítéshez, érdemes azt követni.
A BIOS-t lehetőleg nem frissíteni, mert mindkét működő rendszer összeomolhat.Üdv!
-
klasszsrac
tag
Akkor még egy kérdés, ha már így benne vagyok.
Nekem még más bios-om volt. Ennél nem találok boot sorrend állítást. A linux külső vinyon volt/van. Ha usb-re dugtam akkor felajánlotta indításnál, hogy mit akarok indítani. Itt hiába dugom semmi, biosban sem találok boot állítási lehetőséget, legalábbis amit idáig megszoktam :-) -
Bobrooney
senior tag
válasz
klasszsrac #1568 üzenetére
Én kivettem az optikai meghajtót és így 2 vinyó van benne!
-
lsc
nagyúr
válasz
klasszsrac #1566 üzenetére
Veszel egy vinyót vagy ssd-t, kicseréled aztán azt telepítesz amit akarsz, ha gond van vissza az eredeti vinyó és mehet szervizbe.
-
klasszsrac
tag
Üdvözlet a Kedves Samsung tulajoknak :-)
A héten sikerült vennem egy NP350V5C-t. Előre telepített win8, recovery...ami kell. Viszont szeretnék rajta linuxot is futtatni. Le is választottam neki egy 100G-s partíciót. De nem mertem még neki esni :-) Nem szeretném a recovery partíciót elbukni. Attól tartok, hogy ha telepítem a linuxot, annak a bootloadere tönkre teszi azt. Illetve olvastam valami uefi vs. linux problémáról.
Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Samsung SPS
tag
válasz
lasarus1988 #1562 üzenetére
Szia! Azt saccolom, hogy fizetős, mert a leírásban benne van, hogy a downgrade után nem lesz többet elérhető a recovery partíció, ergo tudsz róla, hogy bedarálod örökre szegénykét
Mondjuk az örökre mégsem örökre, mert ahogy beszéltük van megoldás...
-
fPApi
őstag
válasz
lasarus1988 #1562 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, ha megkérdezed a szervizt!
-
online1986
tag
válasz
Samsung SPS #1561 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
lasarus1988
tag
válasz
Samsung SPS #1561 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! És ezt a szervizben ingyen megoldják vagy fizetős a művelet? Csak azért kérdezem, mert a hivatalos win7 downgrade leírás szerint gyalultam le a partíciókat, mert sehova nem engedett telepíteni.
Köszi
-
Samsung SPS
tag
válasz
online1986 #1554 üzenetére
Sziasztok, online1986, lasaurus1988! A Recoveryvel a Windows aktuális állapotát lehet lementeni a Recovery által ismert formátumban (a 16 gigás ismeretlen formátum a mentéskor fennálló windows-állapotot tartalmazza). Ha közben legyalulod a vinyót, a Recovery partíció eltűnik, és nem lehet többet visszatenni, csak szervizben.
Ami a Win 8 visszatelepítését illeti, megtörténhet, hogy ideig-óráig működik külső rendszerrel is a kulcs, de valószínű, hogy egy idő után már nem fog, mert ugye nem ugyanaz az OS lett feltelepítve, mint ami a gépen gyárilag fent volt.
Tehát ahhoz, hogy vissza tudd telepíteni a gyári Win-t, szervizben kell visszarakatni a Recovery partíciót.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
lasarus1988 #1557 üzenetére
Én ugye SSD-t raktam bele, a dvd helyére pedig bekerült a saját winyója. A recovery nálam sem működik, bár sokat nem használtam eddig se.
-
lasarus1988
tag
válasz
lasarus1988 #1555 üzenetére
Ma reggel kicsit játszottam.
Megpróbáltam feltelepíteni a Samsung oldaláról letöltött Recovery Solution-t, de mivel nem találta a recovery partíciókat, ezért a telepítés leállt. Tehát a kidumpolt 16GB-os gyári export semmit sem ér.
Aztán felraktam egy szűz Windows 8 Core-t és egyenlőre úgy tűnik, hogy sikeresen aktiválta magát.
Remélem így is marad. -
csasaKKP
senior tag
Érkezett pár frissítés, driver az SW Update-be. Bluetooth driverrel óvatosan.
Szerintem belekontárkodott a Samsung. A frissítés módosíthatja a HID eszközök konfigurációs fájlját (.ini file). Ézért nekem a külső billenytűzeten nem működik pár funkciógomb (pl. Hangerőszabályzás csak a notebook saját billentyűzetén működik mostantól nekem...). -
lasarus1988
tag
válasz
online1986 #1554 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mivel ma a hivatalos Samsung-os leírás szerint downgradeltem a rendszert win7-re, amiben le is írják, hogy a recovery nem elérhető többé. Mielőtt azonban ezt megcsináltam a recovery-vel kiexportáltam a gyári fájlt, ami kb 16gigás lett és értelmetlen formátumú.
Még egy kérdés:
Ha alaplapon van tárolva a licence kulcsom (mivelhogy OEM), akkor ha egy ugyanolyan verziójú windows 8-at (amúgy egy Samsung NP550P5C-S03HU laptopon milyen verzió fut, a tulajdonságokban nem írt semmit) rátelepítek ami eredetileg rajta volt akkor az aktiválni tudja magát? Vagy a recovery-vel kell elérni, hogy abból a 16gigás valamiből visszavarázsolja az eredeti rendszert?Amúgy próbáltam ghost-ot win7 telepítés előtt csak nem ismerte fel a belső meghajtót. A boot pendrive-ot és a külső winchestert (USB3) azonban felismerte.
-
online1986
tag
válasz
Samsung SPS #1553 üzenetére
Sziasztok hogyan tudok samsung particiot megcsinálni ,hogy müködjön a recovery?
Partició méret,type:?Előre is köszi -
Samsung SPS
tag
válasz
lasarus1988 #1551 üzenetére
Szia! Ahogy kecsawi is mondta, F4-gyel elindíthatod a Recoveryt, a licenszkulcs miatt pedig ne aggódj, az alaplapon tárolják.
-
kecsawi
senior tag
válasz
lasarus1988 #1551 üzenetére
Emlékeim szerint a samsung recovery programja szépen újrarakja a rendszert, ha már nem az eredeti van fenn, de a partíciókat nem törölted, akkor biosból is el lehet indítani ( NP530-nál F4-el kell).
Vásárlás után érdemes a tiszta rendszert lementeni, vagy kiírni recovery dvd-re. -
lasarus1988
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung NP550P5C-S03HU típusú notebook-om. Gyárilag előretelepített windows 8-al érkezett, viszont Recovery DVD-t nem kaptam hozzá. Hogyan lehet a recovery partícióról újratelepíteni a windows 8-at? A win8-as címkén még egy licence kulcs sincs.
Köszi
-
PPatrik
aktív tag
Én a régebbi gépemmel több mint egy évig szívtam a gyári rendszerrel. Majd felraktam egy win 8 előzetest, de azzal se lett sokkal jobb, így akkor ment vissza a gyári.
Egyébként az sw update működik valakinek? Nekem meg se nyílt, így letöröltem.
Drughi: Kódom sincs.
Csak egy gépem van, amin gyárilag volt win 8. Jaa és a dizájnos matricám is megvan.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
kecsawi #1544 üzenetére
Ez gyomlálhatatlan. Alapból 3gb memóriát használt, kékhalálozott, meg ilyesmik. Két hete kigyomláltam, de még mindig nem az igazi, igaz most már csak 1,5gb memóriát használ. Na most értem el odáig, hogy tiszta win lesz, üresen és csak a legfontosabbakat rakom fel. Ha így is érdekes dolgokat csinál akkor szervíz. És mivel alig 1 hónapos a gép, azonnal vissza fogom kérni a pénzem, menjenek a francba. Azt jöhet az acer s7 fél milláért, bár annyit nem ér az egész.
Komolyan veszek egy 5 éves, 5 kilós laptopot, és akkor legalább nem kell rá vigyázni, meg az nem romlik el, mint a mostani fosok, komolyan befosok. -
PPatrik
aktív tag
Sziasztok!
A laptopomra szeretnék egy üres windows 8-at rakni, mert amit a géphez adtak az tele van szemetelve. Honnan tudnék ilyet letölteni? -
Aramanna
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy R580-as Samsung notebookom van, és ha lenne ötletetek, mi lett a DVD olvasóval, szívesem venném. A probléma a következő: ezer éves írott cd-t, dvd-t, zenei cd-t beolvas minden gond nélkül, de a napokban vásárolt játék DVD-t, illetve az eredeti DVD filmeket nem hajlandó beolvasni. A lemezek jók, másik lejátszón is kipróbáltuk őket.
Előre is köszönöm.
Aramanna -
Mr X
veterán
Üdv!
Samsung RV510-A02 laptopom van. Gondolom azt felejtsem is el, hogy a Celeron T3500 helyett belemehet egy Core2Duo T6400 pl.
A kérdésem, hogy milyen Pentium CPU-t tudnék belerakni a drágaságba, amit kezel is?
-
lsc
nagyúr
válasz
online1986 #1536 üzenetére
Az mit unlockolna? I3-ból i7-et csinál vagy mi?
-
online1986
tag
Sziasztok van Samunál NP370R5V-hez unlock bios?
-
csasaKKP
senior tag
A BIOS-ban érdemes bekapcsolni a Fast BIOS Mode-ot? Annyit csinál, hogy lerövidíti a POST folyamatot.
-
net84
őstag
válasz
online1986 #1529 üzenetére
Köszi!
Nekem S02HU és semmi nem volt hozzá... -
net84
őstag
válasz
online1986 #1527 üzenetére
Neked volt hozzá driver lemez? Az meg hogy a....melyik verzió?
-
online1986
tag
Sziasztok írnék néhány tapasztalatot Samsung NP370R5V ha Driver lemez meg van akkor manuálisan kezd egyesével telepíteni és nem Auto round Win7-hez teljesen jól mükszik.
Win 8 szerintem sokkal kompatibilisebb a géppel és a Driver Lemez Full kezeli !
Ja és a ATI 8750M VGA DX 11.1 támogatása is mükszik WIN8 al -
net84
őstag
válasz
Bobrooney #1525 üzenetére
Megkísérlem, köszi!
A Win8-al azért nem is kísérleteztem, mert anno Win7-re történő váltáskor (kénytelenek voltunk, mivel XP már régen nem volt) rengetek hiba jelentkezett (hiába volt a kompatibilitási mód). Használunk olyan speciális szoftvereket (hivatali SW-k), amik néha még a támogatott op. rendszerek alatt sem működnek megfelelően (sajnos ez van, ezt kell szeretni, nincs alternatíva). Új verzió pedig nem fog érkezni, helyette át kell majd térni a teljesen felhő alapú alkalmazásokra, remélhetőleg nem IE korlátozással.
-
net84
őstag
válasz
Bobrooney #1523 üzenetére
Vírus, malware nincs.
Friss Win7 van fent, és igen, jogtiszta,eredeti.
Valami ütközésre gondolok én is. Az első két-három napban, amikor telepítettem és vadásztam a drivereket, semmi gondom nem volt. Aztán az FN funkciók fele még mindig nem ment, így vadásztam tovább a neten és közben pakoltam fel az egyéb SW-ket. Amit utoljára telepítettem: FN funkció vezérlő, win7 biztonsági frissítések. Ezt követően jelentkezett a következő nap reggelén a hiba.
Az alábbi esetekben mindig lekapcsol:
1. - akku üzemmód alatt, futó böngészővel, levelező klienssel, üresjáratban
2. - akku üzemmód alatt, csak az alap programokkal (nem került elindításra semmi, csak amit a windows indít el betöltéskor)
3. - ugyanaz, mint a második, csak töltőre csatlakoztatva
4. - akku üzemmódban, aktív használat alatt
5. - töltőre csatlakoztatva, aktív használat közbenAmikor nem kapcsol le:
1. - akku és töltős üzemmód alatt is, bekapcsolás, rendszer betölt, szabályos leállítás, majd egyből indítás. Ez után használható gond nélkül a gép, nem áll le. Sőt! Ha napközben 0,5-3 órára le van kapcsolva a gép és újra el van indítva, akkor sincs vele gond, nem áll le szabálytalanul.SW Updater - a notebook típus nincs a listában, típus keresőbe történő beírása esetén pedig eredménytelen a keresés.
Win8-am nincs, így azzal nem tudom kipróbálni sem. Hosszútávon nem megoldás egyébként ez sem, mivel több programunk sem megy megfelelően Win8 alatt.
Elviekben itt is van a BIOS-ban ilyen funkció. Gondolkodtam is rajt, de töltőre csatlakoztatva is hülye a gép, így nem foglalkoztam vele.
A cég, ahol vettem, telepített egy ugyan ilyen típust, náluk nem jelentkezett ez a hiba (és az ügyfél sem vitte még vissza). Megyek hozzájuk, kipróbálom azokat a drivereket, amiket ők használtak. Ha azzal is csinálja, akkor valami más a gubanc.
-
Bobrooney
senior tag
Megnézted vírusok és malware-k ellen a gépet?
Új windows telepítése? Mivel céges eredeti windowsnak kell fent lennie. Lehet valamelyik frissítés kavar be neki, vagy annak a hiánya.
SW updater sem talál rá semmit?
Esetleg win8 kipróbálása, hátha..
És a biosban van (legalábbis nekem) hogy accumulator calibration vagy battery calibration, egy próbát még megérhet. -
net84
őstag
Röviden leírom a tapasztalataimat...
EZZEL a hibával kapcsolatosan a Samsung-hoz fordultam segítségért. Elsősorban az érdekelt volna, hogy mikortól lesz Win7 (meg egyáltalán bármilyen) driver az NP370R5V notebook-hoz. Illetve érdekelt volna, hogy a hibajelenséget okozhatja-e valamilyen driver/sw hiba/hiány.
Annyival időközben kiegészült a történet, hogy első indítás után minden reggel egyből leállítjuk a gépet, majd újra bekapcsoljuk. Így nem jelentkezik a fenti hiba.
A Samsung MO ügyfélszolgálata egy rakás sz*r. Onnan, hogy az akku le van merülve és azért áll le, eljutottunk oda, hogy inkább küldjem szervizbe, megnézik. Ezzel csak a következő a probléma.
1. Mivel eredetileg Free DOS-os, így szoftveres hibára nem él a garancia.
2. A háztól-házig szolgáltatásoknál a felhasználási feltételekben ott van, hogy nem garanciális hiba esetén az oda-vissza szállítást ki kell fizetni.
3. Driver továbbra sem érhető el a készülékhez, így a szoftveres hibát nem tudom kizárni.Samsung ügyfélszolgálat tapasztalatok:
- nem olvassák végig az üzeneteket, 3 kérdésből 1-re sikerül válaszolniuk
- továbbra is azt javasolják, hogy küldjem el a notit szervizbe, ha nem garos, akkor megmondják a kollégák, hogy mit lehet csinálni (és természetesen kifizethetem az oda-vissza szállítást!)Mivel cég-cég között történt a gép vásárlása, illetve rendszeres beszállítónk, akitől a notit vettük, így nem, de egyébként, ha magán/otthoni gépnek vettem volna ezt a *****, akkor már rég a fejükbe húztam volna.
Az egyszer biztos, hogy ez volt az első és az utolsó Samsung notebook, amit vettem (akár céges, akár magán).
-
Kozs
tag
Sziasztok! Visszakerült a windows 8 a gépemre(gyárilag is az volt rajta),csak mikor rálett rakva a win7 teljesen lelett formázva a merevlemez,így egy letöltött verzió került rá. Aida 64-el megtaláltam a termékkulcsot a parancssorban "slmgr.vbs -ipk <termekkulcs>" ezzel a megoldással beírtam a kulcsot,kiírta hogy sikeres,de nem történt semmi. Ha automatikusan akarom aktiválni akkor DNS: a név nem létezik hibát kapom. Van valaki aki tudna segíteni hogyan tudom aktiválni az os-t?
Előre is köszi -
SLSuny
csendes tag
Valaki tud a Fehérről egy képet adni?
-
SLSuny
csendes tag
De hát jó nem?
Mennyi ramot bírhat az a gép? Mert ugye ez a beállítása:
PROCESSZOR: Intel Core i5-3210M 2.50GHz
MEMÓRIA MÉRET: 8GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD8750
MEREVLEMEZ (HDD): 1000 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: Nincs
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 8
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100/1000MBps /Gigabit/
BLUETOOTH: Igen
USB PORT (2.0): 2 db
USB PORT (3.0): 2 db
FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
MINI HDMI: Nem
MICRO HDMI: Nem
DISPLAYPORT: Nem
MINI DISPLAYPORT: Nem
LOKALIZÁCIÓ: Magyar
SÚLY: 2,5 kgHa 8-as van benne nem 2 db 4-es akkor érdemes még 1 8 asat rakni?
-
SLSuny
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek SAMSUNG Series 3 NP370R5E-S01H-ról? Játék célra?
-
csasaKKP
senior tag
Igen, pont ugyan ez a típus. Ilyen hiba nem (Chrome-ot használok, de Flash-es oldalakat nem nézek,/nem játszok Flash játékkal. Csak reklámok, amikkel szoktam találkozni.), de más előfordult március közepén. Pár oldallal visszább. Meg BF3 campagin módnál vannak bugok, hibaüzenet, ismétlődő hang. Multi jó.
-
csasaKKP
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest