Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
-
laca1944
csendes tag
válasz horvathkrisz #35779 üzenetére
Ritkán szólsz, de akkor is minek.
Kár ezért a kötekedő, fej felett átbeszélő stílusért.
Ha valami bajod van írd meg nekem.
Részemről ennyi,,,,, -
Petrica
csendes tag
Sziasztok! Elhatároztam vásárolok uj tv-t, Samsung EU40ES6300. Ennek digitális tunera van. Edig ok lenne.Reggel elmentem a DIGI szolgáltatohoz és megmondták, csak mübolygo vétel lehetöségem van, nincs bevezetve a kábel itt. Kérdésem: ki lehet iktatni a set-o-box használatát e tv-nél mivelhogy van LNB bemenetele és kod kártyát is lehet használni egy olvaso segitségével. Nagyon zavar a sok távirányito...Természetesen a kisasszony nem tudott erre válaszolni. Van valakinek ötlete? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
Ra3
őstag
Üdv mindenkinek, tv vásárlás elött állok és pár napja böngészem a topicot, lg lm620-al szemeztem eddig, de aztán a gyenge frissítés meg egyéb felhasználók által tapasztalt képi jelenségek miatt inkább most az eh6030-as felé hajlok, ezzel kapcsolatban érdekelne hogy le tudná-e valaki mérni a készenléti fogyasztást? Itt idézett valaki pár napja az egyik üzlet fórumából, ahol 16 wattos készenléti fogyasztást emlegettek, azért érdekel a dolog.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
BBéci
legenda
válasz hosszug #35790 üzenetére
A tévé rettenetes hangkeltőiről hallgatsz zenét? Az még a híradóhoz is csak kompromisszummal elfogadható.
Egyébként a legtöbb tévében kikapcsolható a kijelző.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hosszug
tag
Üdv Mindenki. Van egy EH5300 - ás készülékem, tudja valaki hogy zene hallgatás közben kikapcsolható e valahogy a kijelző??
-
mrThomi
addikt
Sziasztok
Azért teszem fel itt is a kérdést, mert a samsung tv-k is érdkelnek, de most találtam egy nagyon jo alternativát. Na errol a keszulekrol lenne először szo: philips 46 PFL5537K!
Ma megneztem,nem nez ki rosszul,fenyevekkel jobb a kepminosege a 3-4000 szerianal! 699 euro azaz 199.000 ezer ami sztem elég jo árnak mondható, na most ebben az arkategoriaban van jobb samu ? Igazabol azoknak a design-ja jon be jobban.lenyeg hogy nagy legyen, mert 5 méterröl kell néznem ami eléggé messze van, ezért csuktam ki a 107 centiseket, de a 117 talán megteszi !
Jatekra hasznalnam meg,egy lenovo Y580assal rakotve! Meg anyit hogy van a tvbe wifi.ez anyit tesz hogy ha itthon wifis a ruter akkor racsatlakozok es mar megy is a net ?3d annyira nem érdekel engem, gondolom benne van az árába azért, de az az igazság, hogy amiket néztem mindegyik tartalmazta...
Ami a legfontosabb a képminöség -
zsolyx13
csendes tag
Sziasztok.
Valaki linkelt egyszer egy olyat, ahol a képméreteket össze lehetett hasonlítani (egymásba voltak rakva a különböző méretek). Nem tudná még egyszer belinkeli valaki?
KösziUE40EH6030
-
VGYke
addikt
Szia! Nyilvánosan elnézést szeretnék kérni Tőled és mindazoktól, akiket a hozzászólásodra írt válaszom felbosszantott. Válaszom már nem olvasható, mert kimoderálták.
Egyszerűen félre olvastam hozzászólásod, ilyen módon :"Miskolciak figyelmébe. "Csak nálunk akció nov 13-ig euronicsban:" Pedig nem vagyok dixlexiás, legalább is szerintem A szemüvegemre gyanakszom, mert az kizárt hogy sör az oka...
Egyszerűen felkaptam a vizet azon, hogy még egy számomra fontos kérdésre nem kapok választ, addig félreolvasásomból adódóan itt hirdet az euronics. Utólag belátom, még ha hirdetne is, nem az én dolgom ezt kifogásolni!Kedves JoeYi, ne haragudj rám, ismételten elolvasva hozzászólásod már látom, csak segíteni akartál!
Ugye szent a béke?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
AttyVin
aktív tag
Nincs ezzel semmi gond, mindenkinek joga van arra, hogy "beszéljen".
"Virágozzék száz virág!"
Sok éve regisztráltam, de keveset "beszélek", amikor valami miatt kell (kérdés, felelet, információ, stb.).
Ennyi.
Üdv, Vino
-
JoeYi
őstag
nem önreklámként, de úgy látom megint kezdenek ugyanolyan kérdések feljönni, idelinkelem a tudástárakat:
2011-es TV-k: Samsung LED TV tudástár - D széria
2012-es TV-k: Samsung LED TV tudástár - E széria
-
utánvétel
aktív tag
Azért ennyire nem kell lehurrogni, demokrácia van
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
horvathkrisz
addikt
AttyVin, utánvét, en a helyeben ujonckent kussolnek. Mar az elejen a szivünkbe lopta magat...
-
utánvétel
aktív tag
válasz laca1944 #35708 üzenetére
A fórum azért van, hogy átbeszéljük a problémákat, ha valaki nem ért valamit itt segítséget kap(hat)
Képzeld csak, ha megveszed az adott terméket, majd otthon vered a falba a fejed, hogy "erről, meg erről" a problémáról miért nem szólt Neked senki, pedig itt le volt írva.
Szóval pont jó ez így.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
mihaly13
tag
válasz sinus1 #35769 üzenetére
Nekem egy UE32EH5450W tévém van és nagyon megvagyok elégedve vele,egy kicsit vastagabb mint az ES típusok de nem felhősödik,SMART Tv lehet internetezni vele a Skype csak Samsung kamerával működik mint minden Samsung tévé és a falra van szerelve mert csak 7 kg. UE32EH5300W egy hasonló tévé szerintem nagyon megfelel a igényednek vagy egy UE32ES5500W ami valamivel vékonyabb de van felhősödési rizikó.
-
AttyVin
aktív tag
válasz laca1944 #35767 üzenetére
Nem, de ez ORDÍTOTT és ezért tűnt fel.
Amúgy nemigen szoktam "beszólni" az öncélú okoskodás jegyében (más fórumon sem).
Egyébiránt OFF-ban ment, hogy a szakmai dolgokat ne nagyon zavarja...
Részemről ennyi.
PS.: Ez nem az a fórum, de "magyarosan" inkább Z-vel írandó...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
stefi68
addikt
válasz utánvétel #35771 üzenetére
Azt gondoltam is.
Viszont olyan azért lehetne, hogy beállítható legyen, hogy egy 4:3-as képarányú képből mennyit vágjon le felülről és mennyit húzza szét oldalra. Egy pár éves LG TV-nél mintha láttam volna ilyet.Az én régi Sony (crt) tévémen még olyan is van, hogy levág a tetejéből és az aljából kicsit, úgy hogy a logó és alul pl. a futó szöveg még látszik és oldalra úgy húzza szét, hogy a közepén csak kis mértékben, a szélén pedig egyre jobban. Így a képernyő közepén lévő alakok nem torzulnak annyira. A kör kör marad, persze a szélén már tojás alakú. Na ilyet sem láttam még máshol...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
sinus1
csendes tag
Sziasztok!
Samsung TV-t szeretnék venni, megköszönném ha tudnátok modelleket ajánlani. Árban 150e körül lenne ideális, SMART akkor érdekel ha megy bármilyen webkamerával a skype, 3D nem kell. Láttam a boltokban, hogy van series 5 és 6, ezek között mi a különbség? Persze full HD kellene, és 80 centi körüli max. méret.
Köszönöm!
-
Batib
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Samsung Ue37ES6710 modellszámú tv megfelelő cam modullal és előfizetéses kártyával (cryptoworks) alkalmas-e a UPC direkt vételére? A gyári leírásban csak DVB-S2 (mpeg4) szerepel míg a UPC DVB-S (mpeg2) sugároz. Hiányos lenne a leírás vagy sajnos valóban igy van. Ha valakinek biztos infoja van, kérem ossza meg velem !
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
QuippeR
tag
válasz [CS]Blade2 #35759 üzenetére
Nem tudom melyik lenne jó falra. Inkább csak azt mondanám, hogy szerintem ebből a szempontból nagyjából ugyanolyan az ES6100 meg az EH6030. (De hangsúlyoznám, hogy a videóra alapozom ezt az állítást, mert nekem egyik típus sincsen.)
-
JoeYi
őstag
válasz [CS]Blade2 #35762 üzenetére
ahogy én látom semmi. Én is csak a távolság miatt passzolom, csak Miskolc és környékieknek érdekes
-
[CS]Blade2
addikt
Az a gáz, hogy nekünk jó lenne ma vagy holnap ez és ennyiért, csak 16.000Ft lenne a benya oda-vissza. Látom, hogy van kiszállítás 4.000Ft-ért, de kérdéses, hogy azt kérhetem-e, hogy onnan hozzák 180+4K-ért. Helyben 200K-ért van az euronicsban. Azt kellene tudni, hogy mi a feltétel a 180K-s árhoz.
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz QuippeR #35757 üzenetére
Melyik lenne jó a 6030 helyett falra?
Más: az gáz, hogy a számítógép asztal felett lenne a falon, és az ágyról néznénk fekve? Az asztal kb 80 cm magas, van rajta egy 23"-as dell, szóval úgy 1,5 méter magasan lenne a TV alsó kávája. Vele szemben 3 méterre van az ágy vége, és kb 50cm magas, szóval a szemek olyan 70cm-nél lennének.
Szóval igazából az alsó betekintési szög érdekelne, hogy mennyire gáz ezeket így nézni.
(Vicces, hogy 1080p-hez elvileg ekkora távolságra a 75"-osban kellene gondolkodni. Eddig megvoltunk a 23"-os monitorral is, 3méterről is élesebb az 1080p, mint a divx, de persze jobb a székről, ahol látod, a szőrszálakat egyesével. )[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
A Samsung TV-knél hogy van megoldva a képarány váltás?
Értem ez alatt, hogy van a távirányítón egy erre dedikált gomb, vagy a menüben kell mélyebben turkálni hozzá?
Milyen arányok választhatók (4:3, 14:9, 16:9, nyújtott, levágott)? Van-e beállítható nézet, ahol a levágás és a nyújtás tetszőlegesen állítható?A mostani "régi" Sony tv-m pl. megjegyzi melyik csatornát milyen nézetre állítottam és automatikusan arra a csatornára lépve beállítja az előzőleg választott nézetet.
Itt van ilyesmi?Sok helyen ahol már ilyen tv-ket néznek, meglepve tapasztalom, hogy nem foglalkoznak az összenyomott fejekkel, meg a képarányokkal. Ilyenkor mindig csodálkozom, hogy ennyire nem érdekli őket, vagy csak nem tudják hogy lehet átváltani más képarányra .
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1 éve nem jártam itt, segítséget szeretnék kérni. Van egy UE40D6100-as TV-m, és ha valaki tudna hozzá olyan képbeállítást küldeni, amivel igazán élvezhető lesz a minőség, azt nagyon megköszönném. Kicsit halványnak tűnik a kép, bár ez lehet, hogy a max. háttérvilágításnak köszönhető.Tudom, hogy az ilyen kérések a kedvenceitek
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Hooper
őstag
válasz Imifej #35748 üzenetére
Nem hangzik jól
Sajnos a panel volt már javítva (forrasztva ha jól tudom) akkor ez hozhatta elő az újabb hibát. :/Más:
iOS telefonról történő wifis vezérlés csak akkor működik ha a TV közvetlenül a routerbe van dugva?
Nálam most a routerből a gépbe megy a vezeték, és mivel az alaplapomon 2 lan port van a gépből megy közvetlenül a TVbe. -
TriplaT
csendes tag
Hali!
kérdésem a köv lenne :
ue40d6500 001013 szoftware kérdezi hogy frissitem a 001018 ra.érdemes ? van különbség valamiben ?
köszi!
-
Imifej
senior tag
válasz Hooper #35704 üzenetére
Nálam is így kezdődtek a gondok valamikor réges-régen. Egyik hiba javítása hozta magával a másik hibát. Ha egyszer forrasztás közben felhevítik a panelt, akkor az ólommentes technológia miatt kontakt hibás lesz az alaplapon lévő proci. A végén csak a teljes alaplap cseréje oldott meg mindent! Sajna ez a hercehurca, majd egy évembe került. Most van egy tartalék C670 panelem is hozzá, ez megy bele, ha lejár a gari, és megint előjönne nála valami.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
JoeYi
őstag
válasz [CS]Blade2 #35740 üzenetére
én nem merem biztosra mondani, de szerintem hónap végére több helyen is lesz ennyiért. Abból gondolom, hogy Ausztriában most is 599 euróért lehet megvenni webshopból, több heylről is
-
ladlac
tag
válasz istvanszucs #35712 üzenetére
Igen jó. Eltávolítottam a lejátszási listából, újra hozzáadtam, és mostmár megy rendesen.
-
PITYU//
csendes tag
válasz [CS]Blade2 #35740 üzenetére
Szia
Én 1,5 hete vettem es40 6800-t. 3, 20-ról nézem. Erősen gondolkodom, hogy lecserélem 46-ra. Véleményem szerint ha meg van rá a keret és a hely is adott, akkor megéri. Ha én cserélem, már csak buktával tudom, de így is gondolkodom rajta. Szubjektív válemény.
-
[CS]Blade2
addikt
Most akartam kérdezni, hogy végignézve a E szériáról írt logout-os cikket, az UE46EH6030 lett a kiszemelt, de webshopokban számunkra az 190, vagy inkább 200K. A 40-es 140K.
Nem láttam egymás mellett 40-est és 46-ost, így nem tudom eldönteni, hogy megéri-e azt a plusz 60K-t.
Kicsivel több, mint 13cm-vel szélesebb, és majdnem 7,5cm-vel magasabb.
(927,5 x 548 x 93,1 mm vs 1060 x 622,5 x 96,2 mm)Ez az ár már jó lenne 4 szemüveggel, kábellel, ha az a Miskolc Tatabánya lenne.
-
mutyi
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung 46ES6560-as készüléke barátomnak.
Előbb próbált volna 3D-s filmeket lejátszani, amik mkv-ben vannak és az Avataron kívül az összes 3D-s mkv filmre azt írta a beépített médialejátszó,hogy nem támogatott formátum.
Ez mitől lehet?
Egy külső winyón vannak a filmek, tehát usb porton keresztül próbálta lejátszani. -
krx21
nagyúr
Félre bizony, rendesen...
A panel bejtatása, csak plazmánál áll fent! Ott ez a korlátozott fényerőben és kontrasztban valamit a statikus tartalom kerülésében (ez a legfontosabb) merül ki...
Ott ugyanis a kapilláris cellák, melyben a plazmásított gáz van, melyet foszfor réteg vesz körül, kisebb mértékben de folyamatosan változik... Főleg a foszfor öregszik... Ez a változás az első időszakban a leggyorsabb, később lelassul... Ezért óvatosan járatjuk be, mert az elején hajlamosabb a beégésre.
Ez egyébként 200-500 óra is lehet...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hello!
Van egy UA32EH5000 tv-m, tudja valaki hogy lehet a felirat alá fekete hátteret tenni?
A SamyGo-n rátaláltam az Outliner alkalmazásra, de az csak profibb tévéhez lehet, mert az enyémen nincs game mappa...
Jobb lenne valami firmware hach, ha van.
-
Signum04
tag
Sziasztok,
ezt találtam, vélemény? mennyire lehet valós a dolog a fogyasztás tekintetében??"Ez egy ár-érték arányban az egyik legkiválóbb készülék. Én egy SONY kb. egy éve vásárolt készüléket vettem ennyiért. Ez a készülék amivel többet tud, mindenképpen klasszissal jobb nála, egy tényező kivételével...
Ez nem más mint a készenléti - avagy - stand-by - áramfelvétel. Elképesztő, hogy hogyan engedheti meg magának egy neves gyártó, hogy hamis műszaki adatot adjon közre, holott ez köztudottan törvénybe ütköző. Erről már volt néhány műsor a TV-ben. A készenléti áramfelvételre írták, hogy 0, 3W. Pedig az kb. 16w! !!.
Na mármost.... Tegyük fel, hogy bedugom a TV-t és soha nem nézem (ki van kapcsolva) és így is elfogyaszt éves szinten 140kW-ot. Hát ez azért gáz. Ráadásul nincs rajta egy igazi főkapcsoló, amely teljesen levenné róla a feszültséget, úgy ahogy azt egy régebbi SONY-nál volt. Sajnos a TV-t minden alkalommal kikapcsolás után ki kell húznom a konnektorból. Kerestem a beállításoknál nem volt rá opció. Vártam rá több órát a kikapcsolást követően, azt feltételezve, hogy bizonyos idő elteltével lekapcsolja magát teljesen, úgy ahogyan azt a Fischer klímám teszi. (kb. fél óra múlva 7W-ról lecsökken 0, 8W-ra.
Szóval ez nagyon csúnya dolog a SAMSUNG részéről, hogy valótlan adattal forgalmazzák a terméküket. Én meg is fogom keresni a fogyasztóvédelmet. Nekem azért volt fontos ez, mivel nálam ez volt az elsődleges adat, ami alapján készüléket kerestem, és erre így jártam." -
krx21
nagyúr
válasz laca1944 #35708 üzenetére
Valamilyen szinten egyet értek vele... Akit nem érdekelnek ezek a hibák, akkor ne keresse...
De jobb az elején tisztában lenni vele...
Mondjuk később el kezdem monitornak használni a TV-t és akkor derül ki hogy egy csúnya piros pötty ott figyel a szövegszerkesztő elő bekezdésénél... Vagy a híradó helyett sötét tónusú filmeket kezdek el nézegetni (pl: gyűrűk ura stb) És látom, hogy komoly a felhősödés...
A fórum általában műszaki szempontból közelíti meg a készülékeket...rasky:
"Piros, kék, stb színek nem ajánlottak egy nyers panelnél! Be kell előtte járatni..és utána mehet a pixelhiba keresés, mert sajnos ha ezzel kezded, te magad okozhatsz hibákat a TV képernyőjén."Hát ezt nem tudom honnan szedted?
Nyers panel? Ez nem plazma... Itt a képtartalom és az erősebb igénybevétel között nincs összefüggés!...
Maximum a háttétfény gyengébb és erősebb beállítása között lehet élettartam különbség, evvel sem érdemes foglalkozni...
A pixelhiba minél gyorsabban kiderül annál jobb, a 3 napos garancia miatt is...
Később is kialakulhat, de általában a pixel hibák a gyártásnál vagy a szállításnál keletkeznek.
Persze van olyan rosszul sikerült darab is ahol havonta lesz egy... Ez a ritkább eset... -
Qadron
tag
válasz nightshadow #35684 üzenetére
Az egyik boltban a specifikációnál ez van: Képernyőfrissítés: 50 Hz
-
radiátorbéla
csendes tag
válasz Laci2277 #35719 üzenetére
szüleim 20 éves dobozát fogja váltani ajándéknak gondoltam.. ami azért komoly mert a 20 év alatt nem volt baja...és most is megy hibátlan azt leszámítva hogy nekem van lcd-m és hozzászoktam tehát ha náluk vagyok és megy a tv akkor cca fél méterről látom mennyi a meccs
-
Laci2277
senior tag
válasz radiátorbéla #35718 üzenetére
Én is ma rendeltem meg, kíváncsi vagyok rá nagyon. Egy 7 éves szintén Samsungot vált le.
-
radiátorbéla
csendes tag
nem olvasgatok tovább mert belezavarodok... ue40eh6030 -at veszek amire kell arra jó lesz... csak tv-t nézni kell meg filmeket + ps3 ...tényleg input lag? vkinek tapasztalat ps3-al? minden másra pl skype stb ott a gép, telefon stb...
holnap délelőtt meg is rendelem...szerintetek kedden kihozzák ha raktáron illetve készleten van? tehát lehet másnapra kérni? asszem az 'álom" cégtől fogom én is jókat hallottam róluk...
-
Laci2277
senior tag
Üdv!
Lesz egy Samsung ue40eh6030-as tv-m szeretném összekötni a számítógéppel, amihez van dvi kábelem. Ugye ezen a tv-n nincs ilyen ezért egy átalakítóval oldanám meg. Van ennek valami hátránya, egyáltalán működik a dolog?
-
lecsoo4
tag
sziasztok! egy smart tv lehet vírusos? ha igen mi a teendő vele?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Szerintetek a Samsung UE40B7000WWXXH tévé, (tulajdonságok pl: itt, sajnos a Samsung honlapján már nem találom a specifikációkat...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ennek a (UE40B7000) LED-es típusnak és tudásnak (pl. médialejátszás, wifi kapcsolat, számomra tökéletes kép, stb.), melyik mostani TV felelhet meg, amelyik 3D megjelenítésre is képes és átlagembernek megfizethető?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
JoeYi
őstag
hardveres érdekesség samygo fórumról:
ES7000 és ES8000 -es modellekben Echop proci van, ami nem más mint egy Dual-core ARM Cortex-A9 1Ghz GPU-Mali-400 MP4 proci. Vagyis két magos cpu 4 magos gpu-val. Pont ugyanilyenek vannak a felső-közép kategóriás telefonokban. Nem lenne meglepő ha idővel megjelenne az android ezeken a tévéken
(másik érdekesség, hogy az ES7100-ban csak egy mezei egymagos proci van, pont ugyanolyan mint az ES6500-ban, szóval érdemes kerülni - bár elméletileg csak az orosz piacra szánják)
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Igen a PC-n összehangolod a bill-egeret és már jó is lessz.Nálam iggy lett összehangolva.Után már usb-n csatlakoztatod a tv-be a vevőegységet
A Logitech oldaláról ilyen exe-t kell letölteni-unifying210exe.Ezzel lett megoldva az összehangolás a számitógépen.[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok, lenne két problémám:
lecseréltem a HDMI kábelemet egy hosszabbra (3-5m azt hiszem), és ezzel a kábellel se kép se hang..a PC látja h csatlakoztattam a TVt, de ott a source-nál nem jelenik meg semmi (több bementet is poróbáltam)
Lehet hogy a kábel rossz? mondjuk akkor nem értem hh látja a gép a TVt.másik:
előfordul hogy egyes csatornáknál szétesik a kép és a hang. Az antenna kábel TV csatlakozójának megmozgatása meg szokta oldani a problémát.. eddig a legyötört kábelre gondoltam h meg van törve vagy valami, de most ki lett cserélve (sőt el is költöztem) és a hiba továbbra is fennáll.
Igy néz ki
ha nem a kábel akkor a panel csatlakozójával lehet bibi?(Samu LE40C670)
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata UE-37ES5500 készülékkel kapcsolatban? -
rasky
senior tag
válasz sandró60 #35700 üzenetére
Gondolom a setpointra gondolsz, de az csak PC-re való tudomásom szerint. A lényeg, hogy két vevőm van, egyik a gépben, a másik a TV-ben. Gépet kikapcsolom, de akkor sem megy, úgyhogy az nem zavarhat be.
blakey: Nekem a pcdream-es futár konkrétan nem engedte megnézni, hogy mit képzelek én, hiszen nyers panel stbstb..
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Pixelhiba keresést csak alapos átnézéssel lehet, nem kell max fényerő meg kontraszt, elég közép állásban is és azt a 2 percet kibírja a panel, ha van akkor vissza lehet vinni, ha nincs, akkor örülés, de később is kialakulhat, sajnos, ill fordítva is, eltűnhet. Felhősődés elég komoly betegség lcd-knél, a samu nagyon hajlamos rá, sajnos, d6510-en elég kemény volt, 30-40%-os háttérfénnyel és normális kalibrálással némileg csökkenthető, sötétben egyáltalán nem zavaró állapot is elérhető, persze ehhez már elég jó tv kell.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest