Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadhorse26
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34499 üzenetére
De hogyan?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Deadhorse26 #34498 üzenetére
AllShare lesz a Te barátod
-
Deadhorse26
csendes tag
Sziasztok!
Megoldható valahogyan, hogy a laptop vinyóját elérje a tv, mintha egy külső HDD lenne?
Az a gondom, hogy ha HDMI-vel kötöm össze a gépet a tv-vel, akkor a lejátszott filmekben ilyen nagyon apró szaggatások vannak, amik engem eléggé zavarnak. A kábel elméletileg a legújabb, direkt 3D-hez, a laptop egy elég jó HP i3-as procival, 1 gigás ati kártyával, a tv UE40ES6540. Próbáltam már elég sok lejátszót(PowerDVD, Splash Pro, VLC, Kmplayer) és egyik sem ad olyan tökéletes és akadásmentes képet, mint amikor külső merevlemezről játszom le a filmet. A vinyót csak kölcsön kaptam, ezért lenne jó valamilyen megoldás.
A tv-n hiába látom a választható csatornák között a számítógépet, ha rámegyek, akkor azt írja "A kérés nem teljesíthető"
A gépen Win7 64bit van.
Ha valaki tudna segíteni, akkor előre is köszi! -
zzz56
csendes tag
válasz tibike8 #34487 üzenetére
A módszer amit leírtál valóban működik az analóg- és a "légi" tuner átváltásakor.
De az UA40ES6540-nél a beépített műholdvevő tuner váltása a digitális tunerre sajnos csak
így megy a távirányítóval:
1 - Csatornalista gomb
2 - Piros gomb
3 - Nyilas gombokkal tuner kiválasztása
4 - Enter
5 - Exit gomb nyomása kétszer
Vagy pedig Menü-Csatorna-Antenna-Műhold-Enter.
De így is sokat kell nyomkodni a távirányítót. -
mutyi
őstag
Haver vett egy 6800-as Samsung tv-t. UPC előfizető, mondtam neki, hogy egy modul kell bele és abba kell tenni a kártyát, így nem kell a set top box neki, ami sima scart-os.
Tudnátok segíteni,hogy melyik modulra van szükség és hol lehet legolcsóbban megvenni?
Köszönöm! -
swis
tag
válasz nightshadow #31890 üzenetére
Esetleg valaki nem próbálta még a D 6570-s szériát ezen billentyűzet valamelyikével?
A Logitech K400 és az mk250 az használható azt megtaláltam a fórumban,de csak az E szériához?
Esetleg valami más wifis vagy usb-s billentyűzet nem lehet jó hozzá?Biztos,hogy csak egy fajtával működne a D széria amit itt a hozzászólásodban írtál?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz kutyman #34469 üzenetére
A legújabb SHARP TV-kben már kiküszöbölték ezt a jelenséget, sejthetően a következő generációs Samsungokban is már meg lesz oldva, de jelenleg ez az ára a kis fogyasztásnak Természetesen a boltok polcain kiállított tévéknél ebből semmit nem érezni, csak elsötétített szobában válik markánssá.
És ez mennyiben igaz? Mármint az edgeLEDnél javítják, vagy más technológiánál már alapból nem lesz ilyen..? Megéri várni a kövi szériás edgeLED-et?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
tjnet
aktív tag
válasz sz.z.csicsi #34484 üzenetére
A villamosgép hibát kell megszüntetni vagy esetleg fordítsd meg a villásdugót a tv-n vagy egy túlfeszültség leválasztó is segíthet esetleg ha nem ip tv-t nézel hanem antennán keresztül(digitális kábel tv, analóg kábel tv, mindig tv, sat tv).
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Valaki tud ötletet mivel küszöböljem ki,hogy a D7000 tv-n ne kockásodjon és zavarjon be a villany kapcsolás és más villamos gép működésénél elindulás leállás. Sejtem nem a tv hibája de zavaró. -
zzz56
csendes tag
Helló!
Készülék: UE40ES6540. Egy hónapja használom, eddíg +vagyok elégedve. Ami egy kicsit zavar: A műhold- és a "légi" vétel között (természetesen) naponta többször is átkapcsolok.
Ehhez a távirányítón 5 gombot kell megnyomni.
Ha sötétben mellényúlok, kezdhetem elölröl. Sajnos úgy néz ki, hogy nincs más lehetőség a tunerek közötti átkapcsolásra. Nagy kár, mert így a kezelés eléggé körülményes. Pedig a TV képes rá, mert pl. ha a nézésütemezést használom, akkor gyönyörűen átkapcsol. Nagyon jó lett volna egy külön nyomógomb a távirányítóra. -
Flashget
félisten
Tudtok mondani olyan külső házat (nem horror áron)amibe akár IDE akár SATA csatolós HDD-t lehet rakni és egy egy D6500-ra kötni USB-n?
Pár használt nem nagy GB-os HDD-t kaptam amik elvileg jók PC-be, de nem tudom a TV-vel is működnének.Realme GT Master Edition
-
donjohnson
addikt
válasz sToOrm01umbb #34472 üzenetére
jó, de miért írod át avi-ra a kiterjesztést? mkv-t is simán le kéne játszania.
wmp helyett pedig használd ezt: Samsung AllShareThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
rasky
senior tag
válasz sityupityu #34474 üzenetére
LG volt az előző kettő, 5590-es. Hibák: villogó kijelző, "vertical banding", pixelhibák, szaggató filmlejátszás. Az ES6100-al eddig nagyon megvoltam elégedve, illetve vagyok is ezt a hibát leszámítva.
-
veterán
-
rasky
senior tag
válasz nightshadow #34471 üzenetére
Nem megbízhatóak ezek a mai tv-k, már ez a harmadik fél év alatt, amivel gondom van/lett. És még ez a türhető kategória mind közül. Mindegy, majd meglátom mennyire zavar a későbbiekben...
-
sToOrm01umbb
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nemrég vásárolt ES6100-unk, és gépről UTP-kábelen keresztül wmp-vel szoktam 3D filmeket lejátszani úgy ,hogy átírom az mkv kiterjesztést avi-ra.
Na most evvel az volna a problémám ,hogy az utóbbi időben néha befagy a film csak spontán majd fogja magát és újra indul a TV.
Ha esetleg valaki tudja ,hogy mi lehet vele a probléma annak előre is köszönöm a válaszát. -
rasky
senior tag
Tegnap este megjelent egy ilyen folt az ES6100 képernyőjének a jobb oldalán Szerencsére nekem csak egy van belőle, de világos részeknél azért észrevehető...mi a fene lehet ez??
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Sziasztok.
Ismét egy kis segítséget kérnék.
Próbáltam ma belépni a tv (EH5300) social tv alkalmazásába. Feljött egy ablak, hogy jelentkezzek be a samsung fiókommal. próbálnék is, de minden esetben hibás jelszó üzenet jön.
A tv regisztrálva van a samsung oldalán, van samsungapps.com, samsung.com, és tv.samsungapps.com fiókom is, mindegyikhez ugyanaz az emailcím és jelszó van.
Mi lehet a baja?
Köszönöm! -
kutyman
aktív tag
Üdv!
LE40B530-as tv a következőt produkálja: hang beállításokban a szinkronhangnyelv magyarra van állítva. Viszont minden tv bekapcsoláskor angolra vált, és mindig manuálisan vissza kell állítani magyarra. Régen nem volt ilyen gond,mi lehet a probléma?
(firmware frissítés, oda-vissza nem segített) -
gukker1
tag
válasz donjohnson #34455 üzenetére
Én mire megkaptam a kamerát április volt,a novemberben vásárolt tv-hez,a csomagfeladás napja a Samsung részéről január 20 körül volt,a csomagszállítóknál kallódott 3 hónapig!
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
Tom-y
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is előjött a C650-nél előforduló zúgás.37 colos a TV,most 1 éves.Ha a háttérvilágítás nem 20-as értéken van vagy nincs elég fény a képernyőn,akkor zizeg.Garanciában foglalkoznak ilyen hibával?Köszi! -
donjohnson
addikt
válasz sityupityu #34458 üzenetére
hát kb.
elavult lesz aztán feleannyit se fog érni.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
XZoli
aktív tag
helló
a számítógépem a tv-ét ismeri fel elsődleges kijelzőnek ez van a HDMI kábelen, a monitor lett
a másodlagos kijelző ez DVI kábelen van, hogy lehet a monitort tartósan elsődlegesnek beállítaniköszi Zoli
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
veterán
válasz donjohnson #34457 üzenetére
Már nem is lesz divat az a telefon mire megkapod.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
leslieke
Jómunkásember
válasz donjohnson #34455 üzenetére
Ne aggódj. Nekem a "TV+Skype kamera" akcióban hónapokat kellett várni mire megjött az utóbbi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
van itt olyan aki a "TV + Galaxy Y" akcióban visszaküldte a papírok másolatait és már megkapta a telefont?
mert már kezdek lassan beletörődni, hogy nem is fog jönni, mert elfogyott a készlet.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
liquivent
csendes tag
Sziasztok!
régen irtam már, de nagyjából követem a fórumot.
Néhány hónapja sikerült vennem az itt elhangzott tanácsok alapján egy 40 colos 6300-as TV-t.
Eddig többnyire csak filmeket nézegettem a TV -n külső winchesterről, de szeretnék a UPC -től valamilyen TV csomagot rendelni.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Ugye a TV elvileg tud felvenni külső vinyóra, pendrive-ra, stb...
Ha nem Mediaboxot kérek az előfizetés mellé, hanem CI+ HD Cardot, akkor tudok felvenni vele abban az esetben, ha a CI card nem DVR -es?
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy igen, fog működni, hiszen a kártya nem tiltja le a TV funkcióit, de jobban hiszek az itt fórumozóknak, akik esetleg tapasztalatból beszélnek.Illetve lenne egy másik nem Samu, nem LED Tv, hanem sima hagyományos, ha erre Mediabox lenne dugva és sima, hagyományos módon szimpla videóra szeretnék felvenni, akkor ez működő dolog?
Tudom, van DVR funkciós mediabox is, de ezt édesanyámnak gondoltam, ő pedig nem egy technikai zseni, igy maradna a megszokott módszereknél...köszi előre is a segitségeket.
-
Tin
veterán
válasz keke69 #34451 üzenetére
ha csak az a műsor, akkor is lehet pár oka. bár nem nézek BK-t, de volt már odakapcsolva a tévé, és az az adás jellemzően nagyon túl-éles, ahogy az rtl klub általában. a hajnál és az éleknél a kódolás miatt simán lehetnek anomáliák, általában a gyorsabb mozgások is ott kockásabbak a nagyobb kontraszt-különbségek miatt. ez a képkockák váltakozása miatt simán lehet vibrálás-szerű esemény. keress rá pl. arra, hogy moiré.
-
keke69
őstag
Mivel nem írtam mást csak ezt a műsort így kizárható az összes többi műsor és csatorna is. Kábeltv-m van simán a koaxális kábellel összekötve.Mivel csak használni szeretném a tv-t így fogalmam sincs milyen beállításokkal tudnám kiköszöbölni ezt a problémát ezért nem piszkáltam a beállításokat,ha megjavítani nem tudom vele más adót,adást már elrontani nem akarok.
Bocsi az előző hozzászólásomért,de ma kicsit agresszívabb vagyok a szokásosnál,bár ez nem mentség!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
BBéci
legenda
válasz keke69 #34448 üzenetére
A poénkodás megengedett itt a Fórumban.
Amennyiben csak azzal a tévéműsorral jelentkeznek az említett furcsaságok, nem a TV hibája.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tin
veterán
válasz keke69 #34448 üzenetére
de azért lássuk be, a te kérdésed sem volt túl pontos. a BK-ban rossz, eddig oké, de a többi adással mi a helyzet ugyanazon a csatornán? másik csatornán mi a helyzet? másik forrással mi a helyzet? a tévé saját vevőjén jött be az adás? analóg vagy digitális? hdmi esetén más portra dugva mi a helyzet? más képi beállításokkal mi a helyzet?
szóval elég sokmindent kellene kizárni, mielőtt bármit lehetne mondani, mert lehet a probléma forrása az analóg vevő, a digitális vevő, a csatlakoztatott médiabox, a hdmi bemenet, más bemenet, sőt akár lehet maga a szolgáltató is.
-
-
1501N
tag
Helló!
Szabad mindigtv-s csatikon tegnap eluralkodott nálam a piros szín. Tapasztalt valaki ilyesmit? Analóg csatornák jók, illetve a pc bemenet is. Csak a digitális csatikon csinálja, de ott mindegyiken. Elromlott? -
Tin
veterán
válasz Flashget #34441 üzenetére
enyém sem annyira vészes, inkább csak én vagyok szőrözős. a két sarokban a kisebb foltot nem is veszem észre, középen van 1-2 alig észrevehető, az egyetlen ami zavar, ami középen alul van, ha mondjuk 21:9-es filmet nézek. valamelyik nap nekiálltam kimasszírozni, azóta kevésbé látszik. ha meg majd nem tudom megszokni, úgyis felhívom a szervizt...
hozzátenném, nekem sem olyan a tévém, mint a képeken a clouding. sötétben, sötét jelenetnél magasabb fényerőn észrevehető, egyéb körülmények között nem, vagy csak odafigyelve.
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy a barátok közt-ben a kép villog vibrál,főleg a ruhákon(ruhák élein) illetve a hajon lehet nagyon látványosan észre venni.Valaki tapasztalt már ilyet,és ha igen van rá valamilyen beállítási megoldás?D5000-es széria.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
vacs
veterán
Köszi a válaszokat srácok, érdeklődni fogok vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Flashget
félisten
válasz Signum04 #34440 üzenetére
Olvastam hogy a 6800-asnál a Clouding nagyon sűrűn előfordul és elég zavaróan, a 6560-as ilyen tekintetben mennyire gázos?
Bármelyik LED tv-ben ez előforduló hiba..még a drága D8000-ben is volt ilyen panel.
Ez inkább szerencse kérdése mit fog ki az ember..néztük azt is, hogy samsung gyártású a panel vagy beszállító által készült..nekem utóbbi van és alig venni észre Clouding-ot míg másnak samu gyártás és felhősebb.Realme GT Master Edition
-
Signum04
tag
Sziasztok,
A választásom végül az ue40es6560-ra esett, csak még várok picit hátha novemberben leakciózzák egy picit, és gyűjtök róla egy kis infot, azért csak 200k fölött van.
A kérésem/kérdésem az lenne, hogy akinek ilyen tv-je van, írhatna egy kicsit hosszabb monológot, mi az a mi tetszik milyen tapasztalatai vannak, mire érdemes figyelni, van e valami nyűgje,
Esetleg mivel használja, mivel kompatibilis, milyen típusú filmeket játszik le vele, 3D mennyire kihasználható médialejátszóval. Minden információ érdekelne.Olvastam hogy a 6800-asnál a Clouding nagyon sűrűn előfordul és elég zavaróan, a 6560-as ilyen tekintetben mennyire gázos? Én úgy tudom hogy a kettő típus között csak a dupla proci a különbség, akkor elvileg a panel ugyanaz, vagyis, valszeg ez is ilyen extra Cloudingos? vagy mik a tapasztalatok?
Köszi szépen
-
BBéci
legenda
válasz róland #34436 üzenetére
Ha full, akkor nem SBS, mert nem egymás mellett hanen egymáson, picit elcsúsztatva vannak a képek, ahogy a dupla objektívvel rögzítették.
Neve szekvenciális, vagy frame packing 3D.
Megjeleníti a 6100 is, de csak felezett felbontással.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Crytek
nagyúr
-
róland
veterán
Aktív: a használandó szemüvegben folyadékkristályos lencsével szabályozzák az adott szemhez jutó képi információt. A szinkronjelet a tv küldi. (Samsung, Sony)
Passzív: általában polarizációs technikával szabályozzák az adott szemhez jutó képi információt. (LG, mozik)
A filmekben mindkét szemhez tartozó képi információ megtalálható. Teljesen független, hogy azt miként jeleníti meg az adott termék.
SBS: Side by Side, azaz két egymás melletti képet jelenít meg az eszköz.
Half-SBS: Az egyik kép a fullHD kép 1/2-nyi pixelszámával, míg a másik annak csupán 1/4-ével.
Full-SBS: mindkét kép teljes fullHD képi információval. A 6100-as sorozat nem tudja ezt megjeleníteni.Szóval neked Half-SBS kell.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
gryphus
csendes tag
üdv!
d5000-es széria támogatja a UPC-s ci+ mediacard-ot?
USB3.0 pendrivot felismeri?Köszi!
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
-
sandró60
addikt
Már sokszór leirtuk,hogy a frissitést akkor kell elvégezni ha valami nem megfelelő működést tapasztal az ember.Mindenki abban "reménykedik",hogy a frissitésel valami új funkciót is kap a tv.Csak a kisebb nagyobb bugokat(hibákat)javitgatják.Tehát ha neked idáig megfelelően működött én nem frissiteném
-
asb88
tag
Na végül az UE22D5003 mellett döntöttem. most próbálom belőni, de a mediacardra nem reagál semmit. Azt írja elvileg jeleznie kéne, ha modul behelyezése történt, de semmi...Valami ötlet?
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Most vettem egy samsung eu32es6100 tv-t.
Az a kérdésem: Mién fajta 3d-s videofájlok megjelentésre alkalmas a TV ?
Itt arra gondoltam hogy ha jol tudom több fajta 3d. is van.
Aktiv- Passiv/ és azon belül is kategorizálható. De ehhez sajnos nem értek.
Valaki elmagyarázna emberi nyelvén?
Előre is kösziÉs még egy kérdés:
SMARTHUB rol hogy tudok törölni töltött alkalmazásokat?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
UE32d5000PW-hez jött ki szeptemberben frissítés. [link]
Nem tudjátok mit javít? Érdemes frissíteni?
-
asb88
tag
UE22D5003 és UE22ES5000 között valami lényegi különbség? Melyiket érné meg jobban? Bőven elegendő lenne tv nézésre (filmeket megnézem gépen), meg a lényeg hogy mediacarddal menjen, de az meg a leírtak alapján úgyis megy.
-
Genji
őstag
Én Auchanban vettem a tv-m és ott vettem +2 évet (13 ropi volt). Ez esetben a 2 év alapgari után indul a +2 év (+1 év Samu gari párhuzamosan megy az első két év után rgo vagy/vagy) azaz összesen 4. Ez a +2 év cseregarancia bármilyen hiba esetén + biztosítás is egyben ami mindennemű kárra (elemi, törés, stb) is vonatkozik.
Az adott helyen ahol kötötted a +2 évet érdeklődj utána, mi van benne pontosan!a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Flashget
félisten
Valaki próbálta már ezzel a típussal, vagy valahogy meg lehet győzni a hölgyet, hogy mégis menni fog ezzel a tv típussal is?
Ez csak duma mert nincs elég kártyájuk lehet...másnak is adtak D6500 tipushoz és simán megy csak az EPG megy ékezetek nélkül.
Az ilyen hölgyet csak szemléltetéssel tudnád meggyőzni..bevinni egy ilyen készüléket rakjon bele egy kártyát majd hangolás után dob egy hátast és elkezd magyarázkodni neki ide nem írták le ezt a trehány munkát...
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
asb88
tag
válasz Flashget #34391 üzenetére
Köszi szépen! Egyetlen (elég nagy) probléma, hogy most voltam benn UPC-nél, ahol kicsit lekezelően azt mondták, hogy csak azokhoz a típusokhoz hajlandóak mediacardot adni, amelyek benne vannak a listájukban. Amit én kinéztem (UE22ES5000) az nincs benn a listában, így mondták hogy ezt el is felejthetem, mert úgyse fog működni. Persze mikor anno net be lett kötve elsőre arra is azt mondták, hogy ide nem is lehet olyat... Valaki próbálta már ezzel a típussal, vagy valahogy meg lehet győzni a hölgyet, hogy mégis menni fog ezzel a tv típussal is? Még egy nagyon láma kérdés: az tényleg igaz, hogy csak annyi kell hogy áram alatt legyen a tv + mediacard (persze minden megfelelő beállításokkal) és már megy is az adás?
-
Tomomo
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34415 üzenetére
Ja, ok, én innen néztem és kettő van: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.459536127424101.111163.110909255620125&type=3
Nem találtam leírást, hogy melyik milyen... -
-
Tomomo
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34361 üzenetére
Melyiket állítottad be? Én az elsőt és nekem is szürkés fólia effektus lett. Este kipróbálom a másodikat is. UE40ES6540S TV-m van.
-
GLOCK34
aktív tag
Esetleg kicsit magasabb kategória?
Az ismerőseim körében van egy d8000,d7000+a saját 7000 tévém,de a videón látható ocsmányság egyáltalán nincs. Gondolom az es-nél is jobb a magasabb kategória.
Vagy ennyire lutri mit veszel?! -
swis
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni az itt lévő hozzáértőktől.
A samsung d 6570 hez mlyen usb-s vagy wifis billentyűzet van ami működik a tv-vel és lehet böngészésre használni.
Esetleg valakinek van ilyen működő billentyűzete?
Ha tudtok mondjatok már konkrét tipusokat. Kb. milyen árban vannak ezek? -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Samsung LE40C650L1WXXH tv-m van
Parszor frissitett neten firmware-t miutan megvettem.
De most nem akar, annak ellenere hogy a jelenlegi verziom T-VALDEUC-3011.0
es a Samsung oldalan van mar T-VALDEUC-3015 az LE40C650L1W modelhez, ami gondolom ujabb.
Szerintetek frissithetem USB-rol?
vajon miert nem talalja meg neten keresztul az ujabb verziot?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
toldy
őstag
Sziasztok, az LE37D550 típussal működik a upc mediacard? elég az sd is csak működjön. Idén tavasszal lett vásárolva.
Az élet nem habostorta.
-
aldebaran
őstag
válasz szunyog199 #34404 üzenetére
Szeretném tőled megkérdezni, hogy a te tévéden is jelentkezik ez a jelenség? [link]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #34404 üzenetére
Egy reset megoldotta!
-
szunyog199
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha elindítom a Smart Hub-on belül a webböngészést, akkor a képernyő háttere nem hófehér, hanem ad az egésznek egy sötétebb árnyalatot. Viszont ha bekapcsolom a PIP módot, hogy közbe menjen az adás, akkor leveszi az egészről a sötétes árnyalatot és szép tiszta fehér lesz. Egyébként Samsung UE40ES6540 a készülék típusa.
Azért érdekel a dolog, mert amikor először bekapcsoltam, akkor nem jelentkezett ez a jelenség. -
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest