Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
donjohnson #36699 üzenetére
Röhej...
-
KisApám
addikt
A Samsung 6800-as sorozatára mennyire jellemző a felhősödés?
Pl. én egy Samsung UE46ES6800-et bámulgatok. Talán megvételre nem lenne rossz.
-
Qadron
tag
válasz
bbazso #36688 üzenetére
Na hát igen, ezen gondolkodtam, hogy a hálózati, meg a teljes keresés között mi a különbség, kipróbálom majd ezt is köszi!
Manuális keresésnél próbáltam én is ezeket állítani, de nem sikerült jelszintet találnia :S Majd megpróbálom ezzel a beállítással (a 121500 KHZ, val legalábbis nem ment..., a szimbólumsebességet meg nem is babráltam)
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #36691 üzenetére
ahha..mert eddig úgy volt, hogy ES6500-tól van ez.
-
nightshadow
veterán
-
bbazso
tag
válasz
Qadron #36680 üzenetére
Háózati keresést kell választani. Sajnos nem is biztos fogja elsőre megtalálni. 2-3 keresés szokott sikerrel járni, mire megtalál kb minden csatornát. Ha megvan minden csati le szoktam menteni, samtoolbox -al szerkeszteni.
Elvileg ezen van az M1, M2 :
frekvencia: 121MHz ( 121,5? )
moduláció: QAM256
szimbólumsebesség: 6900 Ksym/sec -
KisApám
addikt
A SAMSUNG UE46ES6100 kapható 214 990 Ft-ért a Sugárban az Őrs vezér téri Euroban.
Egész jó ár, és nem netes webshopról van szó.
Elgondolkodtató megvételre ennyiért.
Ja, és FULL HD 3D.
-
nightshadow
veterán
Forradalmi lehet az Apple tévéje: [link]
-
LacBp
tag
válasz
Qadron #36682 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, kb most már működik a servio... 1 adást már sikerült elindítani,sajnos a Mélyvízben felsoroltak közül egyik sem indult el.
Igaz nem próbáltam még, hogy csak így megy -e, de én csak azt szerettem volna ezzel a widget -es dologgal, hogy ne kelljen PC -t kapcsolni ahhoz, hogy stream -elt adást nézzek..
De nekem pl azonnal frissít, nem kell 5 perc, amint megnyomom a mentés -t rögtön látom a tv-n a változást.
-
Qadron
tag
Én át tudtam állítani magyarra, valahol a lapfülek vége felé van egy olyan opció, de nem tudom hogy hol.. Azért lett egyszer csak jó, mert gyárilag 5 perces frissítést csinál, plusz minden mappát amit megadsz neki pontosan be kell pipálni, hogy onnan milyen típusú médiát osszon meg a progi. A tv-n ennek megfelelően amilyenre kattintasz, olyanok fognak megjelenni.
Az első lapfülön ott vannak az észlelhető eszközök (szintén 5 perces frissítéssel, szóval nem biztos, hogy telepítés után azonnal láttad), ott a TV-t felismeri kiírja elvileg az IP címet is és be kell állítani a legördülő listában, hogy az milyen típusú tv, mert az mkv-t csak akkor tudja lejátszani.
A widgetes kérdésedet nem is értem... Nem elég, hogy működik? Oszd meg az összes mappát ahol média van és azokat mindig látni fogja, plusz frissíti is magától.
-
Qadron
tag
válasz
tomy0628 #36668 üzenetére
Nekem csak akkor kapcsol be a szemüveg, ha a TV-n kapcsolom be a 3D módot a távirányítóval. Tehát, ha te a gépen elindítod és a gép 3D képet jelenít meg amit kiadsz a TV-re és nem kapcsolod be a TV-n a 3D módot akkor nem fog működni sztem. Én csak játékkal próbáltam, ott olyan beállítás volt, hogy a játék 3D módjában SBS (egymás mellett oldalt) jelent meg a kép, tehát ha a TV-n benyomtam a 3d gombot és beállítottam a SBS 3D módot, akkor csinált 3D képet és akkor kapcsolt be a szemüveg is.
Szóval csak akkor működik, ha a TV-n bekapcsolod a 3D módot.. aktív szemüveg, nem passzív.
-
Qadron
tag
válasz
mihaly13 #36654 üzenetére
Azért ennyire láma nem vagyok, tudom, hogy digitális adásra kellett keresni és kábellel meg is talált mindent amit akartam, csak a közszolgálatit nem és azt is csak digitálisban. (teljes keresés kábel analóg+digitális) Ezt a frekis dolgot mindenesetre majd kipróbálom.
Viszont nincs DVI audio külön ezt direkt kerestem a tv-n csak a fejhallgató kimenet van, meg a service, abba nem gondoltam bedugni
Szóval akiknek 6030-as van azok ne reménykedjenek, mert nemigazán fog menni, feljebb lehet működik, ennél nincs csati, plusz egyszerre nem tud két helyről fogadni jelet ezek szerint..
mondjuk ha a szervíz menüben át lehet ezt állítani valahol, szívesen állok elébe, de téglát nem akarok csinálni a tv-ből
-
PITYU//
csendes tag
válasz
donjohnson #36678 üzenetére
Szia
Sajnos még nem sikerült, mert nem férek a tévéhez. Az asszonypajti és barátnői bitorolják már órák óta e nemes szerkezetet.
Holnap sort kerítek rá, mert a mai nap folyamán szerintem annyi esélyem van mint vakondnak a rotációs kapa ellen.
-
PITYU//
csendes tag
válasz
mihaly13 #36674 üzenetére
Kedves Mihály13!
Nagyon tisztelem benned, hogy segíteni szeretnél és, hogy leírod mindig, hogy mit kell csinálnom. Azt viszont fogadd el légyszi, hogy úgy csinálom ahogy tanácsoltad, így csináltam mikor analóg volt, de most, hogy digitális lett NEM AJÁLJA fel a lehetőséget. Ezek szerint ha digitálisra állok át akkor butább mint a Tiéd. Sajnálom, hogy ilyen a tévém, vagy én lettem butább, de akkor se ajánlja fel. Nincs olyan menűpont, eltünt.
-
Doosa
aktív tag
Tudtok arról valamit, hogy létezik-e wake on lan opció a smart TV-kbe? (D6500)
Majd elfelejtettem, én a TV-t akarom felébreszteni, nem egy NAS-t vagy stb. -
mihaly13
tag
válasz
PITYU// #36671 üzenetére
Nem számít hogy UPC vagy Digi az csak egy csatorna a tévé tudja azt az opciót nem akarod mondani hogy az ES6800-as tévéd butább mint az én EH5450-esem nekem Digim van és oda költöztete a csatornákat ahova csak akarom,csak be kell menni a Smart programba kiválasztod a Csatorna opciót és megnyitod és már látszanak a csatornák számai és a nevei akkor kiválasztod pl. RTL ráklikkelsz és kipipálod azután megnyomod a tools gombot és megjelenek az opciók :megjelenik vagy hét opció köztük van a csatornaszám szerkesztés is ez a te opciód és kinyitod beírod azt a számot ahová szeretnéd költöztetni az RTL-t,csak az a szám üresnek kell hogy legyen mert más kép nem lehet oda költöztetni az RTL-t,ha nem üres akkor azt a csatornát elköltözteted valahová hátra egy üres számra,érted már.
-
donjohnson
addikt
válasz
PITYU// #36671 üzenetére
exportáld pendrive-ra a csatornalistádat és gépen szerkeszd át ezzel a programmal: SamToolBox
ha megvagy, elmented, majd visszaolvastatod a tv-vel és kész. -
LacBp
tag
Sziasztok! Most először szórakozom a Serviio -val. 0.6.1 ezt olvastam itt, hogy ezt ajánljátok, feltelepítve.
Első gond,hogy nem tudom magyarra állítani... Ezen még nem akadnék fel. de akár hány stream -et állítok be, egyet sem lát..
Ha a wmp -ben nézem, az online megosztásokban, akkor sem látja, még a listában sem... A tv -n szintúgy nem jelenik meg semmi a serviio online mappában
Biztos én rontok -el valamit..
de hogy mit..?!
Köszi mindenkinek, aki segít..
-
tomy0628
aktív tag
válasz
nightshadow #36667 üzenetére
Rendben, ha mondjuk Hdmi kábellel összekötöm a gépet és ezt a TV-t , és elindítok egy full hd 3d-s filmet a szemüveggel egyetemben működni fog elvileg?
-
tomy0628
aktív tag
Tudja valaki hogy az UE40EH6030 hoz adnak szemüveget az Auchanban is?
-
mihaly13
tag
válasz
PITYU// #36660 üzenetére
Nem létezik valamit nem csinálsz jól. Smart Hub --csatornák--kiválasztod azt a csatornát amelyet el akarsz mozdítani kijelölöd rányomsz a tools gombra kiválasztod a csatorna szám megváltoztatás opciót és beírod azt a számot ahová szeretnéd a csatornát költöztetni (de az a számon nem lehet más csatorna,ha van el kell költöztetni hátra egy üres helyre azon a számon nem lehet más csatorna üresnek kell lennie). Azt hiszem hogy elég világosan magyaráztam vagy nem.
-
leslieke
Jómunkásember
Mostanában előfordul, hogy csatornaváltásnál 1-2 másodpercig szétesik a kép, majd helyreáll. A TV (D6500) vagy a szolgáltató (Digi) lehet a hibás?
-
mihaly13
tag
válasz
PITYU// #36656 üzenetére
Smart Hub -csatornák megnyitod és a tools gomb megnyomásával megjelenik egy opcios csomag és ott tudod a csatornákat változtatni törölni stb. csak,ha egy csatornát pl. 5-re akarod költöztetni akkor előbb szabaddá kell tenni (az ott lévő posztot átteszed egy hátsó szabad csatorna számra) . Vagy van egy gyorsabb megoldás lemásolod a csatorna csomagot egy USB pendrivre ,leszeded az internetről a "samtoolbox_win7_v0.11.7z"progit és telepíted a PCés azon sokkal gyorsabban el lehet végezni a csatornák rendbetételét.
-
jozsi252
veterán
válasz
nightshadow #36653 üzenetére
Köszi
Illetve lenne egy másik kérdésem. Szeretnénk venni a konyhába egy másik tv-t. Túl sokat nem szánnék rá, olyan 80-85 000 ft-ot maximum. 32"-os legyen. Milyet tudnátok ajánlani? Köszönöm
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
PC-ről történő filmnézésre, illetve hagyományos TV műsorok nézésre néztem ki az alábbi 2 típust:
SAMSUNG UE32EH5000
SAMSUNG UE32EH5300Főbb szempontjaim: Full HD, 32", minél több HDMI és USB.
Érdemes-e az említett kettővel foglalkozni, vagy mást javasolnátok 100e-ig kategóriában?
A segítséget előre is köszönöm
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
es6800.-nál van lehetőség a csatornál pakolására? Gondolok itt arra, hogy az RTL mondjuk az ötösön legyen hanem mondjuk a 10. Analógnál rendben volt a digitálisnál nem tudom a megoldást, nem találom. Vagy digitálisnál nem lehet belenyúlni?
Üdv:
-
krx21
nagyúr
Fölteszem a kérdést újra, hátha valaki tudja a választ, ha van:
ES6100-es készüléknél a Motion kikapcsolásán kívül, hogyan lehet még az Input lag-ot csökkenteni?
PC csatlakozás esetén... PC mode??? vagy valami? -
mihaly13
tag
válasz
Qadron #36609 üzenetére
A csatorna keresésben az antenna opciót "LÉGI helyet KÁBELRA kell tenni "mert másképp soha sem fog digitál csatornákat találni a kábelról .
És a másik problémád ha van egy DVI-HDMI kábelod összekötöd a PC-ét a tévével a jack-2xRCA val a PC hangkártyából a világos zöld pontba dugod a jackot és a 2xRCA-át a tévé audio in pontjára kötöd,de állítólag van a tévének egy DVI audio in jack bemetele is és akkor kell egy másik kábel jack-jack és biztosan megy. -
tomimidi
tag
válasz
Qadron #36609 üzenetére
;-) Ravasz csávó ez a DiGi. Javaslom próbálj infót szerezni hogy milyen symbol rate-en van az adott mux. De próbáld meg esetleg 6000-es symbol rate-.el. A frekit megtalálod az ÁSZF-ben. A QAM biztosan 256, a symbol rate lehet kérdéses ha nem jó amit mondtam. Ha megvan az utolsó is akkor nagy valószínűséggel a tv-d megtalálja egy manuális kereséssel.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy a felsoroltak közül, melyiket lenne a legjobb vétel megvenni? Nem nekem lesz, hanem egyik csaj ismerősöm szeretne venni 1 tv-t. Árba olyan 130-ig menne el kb.
Na most ezek lennének amikre gondoltam, mind Samsung.
UE32EH5300WXXH
UE40EH6030
UE39EH5003WXXHNéha néha összelenne kötve a géppel, filmezés céljából. Szóval így elsőre erre a 3-ra gondoltam, illetve ha van más típus, akkor várom
-
M@te
senior tag
válasz
nightshadow #36643 üzenetére
vettem egy samsungot, de nem azt amiről tegnap beszéltünk. eh5300 smart. 80 cm. este rakom össze, remélem jó lesz az xboxal
-
Snakekiller
csendes tag
Sziasztok,
ES6100-hoz tudna valaki ajánlani képbeállításokat (analóg TV-adáshoz elsősorban)? Ennyi beállítás még a monitoromon sincs és kezdek elveszni közöttük, neten meg jórészt az amerikai modellhez találok tanácsokat, ami tudtommal kicsit más... Köszi!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Szeretnék egy 80-94cm közti LCD vagy LED TV-t venni szülőknek, tehát sorozatok és egyéb TV műsorok nézésre lenne leginkább használva. Erre a célra mit javasolnátok samsungból?!
Szerintem az LE32E420 is elég volna nekik, ha nincs vele gond, de várom a javaslatokat, tanácsokat! Köszönöm előre is!
(kábeles Digi van náluk, ezért a régi CRT-t le szeretném cserélni, ha már egyszer ingyen sugároznak digitálisan és HD-ben)
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kicsibacsi #36636 üzenetére
A társasházban, ahová pár éve költöztünk, még a 80-as években kiépített, "eredeti" KTV rendszer van. De tulajdonképpen a környéken is ez a technika üzemel.
A helyzet hasonló, a jel irgalmatlanul gyenge. Alapállapotban az analóg képminőség gyatra, digitálison meg egyszerűen meg sem találja a csatornák egy részét a TV.
Mivel a másik 3 lakás beruházni a korszerűsítésre nem akar ("jó nekünk így is"), kénytelen voltunk egy antennaerősítőt beállítani, ami ad néhány dB erősítést.
Még mielőtt letámadna a fórum közönsége, ez egy szükségmegoldás.
Így nagyjából minden rendben van és a képminőség természetesen is jobb.
Az, hogy milyen lenne egy jó rendszerrel a vétel, talán sohasem derül ki...
-
mihaly13
tag
válasz
densie #36635 üzenetére
Hát én azt ajánlom neked,hogy mégis vegyél egy Smart Tv-t mert van neki internetje és ez egy nagy előny,nekem egy UE32EH5450W tévém van és semmi pénzért nem cserélném el egy EH6030-ra csak akkor tudod meg hogy mit ér mikor már meg van,filmeket nézek az internetről és még rengeteg szolgáltatás amit a Smart Tv nyújt az nem is lehet elmondani.Azt ajánlom hogy előbb néz meg egy Smart Tv-ét és akkor határozd el magad,hogy mit veszel.
-
tibike8
őstag
Én biztosra veszem, hogy ilyen gond van. Nézd át a kötéseket, elosztót. A szutyok egyszeres vagy kétszeresen árnyékolt réz koaxokat dobd ki és érdemes egyszer beruházni normális, háromszorosan árnyékolt un. RG6-os koaxra és normális elosztóra ami viszont megint nem pár 100ft, de nem is kell belehalni. A koaxra a legjobb szerintem rápréselni a csatikat 'roppantó' fogóval' Ilyennel dolgoznak a szerelők is. A kombinált fogós taknyolás felejtős. Boltban ahol ilyennel foglalkoznak, méretre adnak kábelt és fel is dugózzák, ha kéred. Én egyszer megcsináltam itthon mindent, kicseréltem a kábeleket, csatikat és az elosztót és azóta semmi gond nincs sehol.
-
JoeYi
őstag
válasz
kicsibacsi #36636 üzenetére
próbálok segíteni, remélem nem túl nagy butaság amit írok: ha ez a helyzet amit felvázoltál, akkor feltételezem hogy van egy elosztó a házban ami szétküldi minden szobába a jelet. Nos vagy ezzel lesz a baj, vagy a kábel van rosszul összeszerelve ami tévé és az elosztó között megy. (nem tudom hogy a digitális csatornáknál hogy van megoldva, de régen minőségromlást okozott ha a koax kábelt túl meghajtották valahol, vagy rosszúl szerelték fel a végére a csatlakozót)
-
kicsibacsi
csendes tag
Átvittem a másik szobába a készüléket és ott megtalálta (manuális kereséssel) a hiányzó csatornákat!Aztán visszatéve az eredeti helyére már azt írja hogy gyenge vagy nincs jel.Mi lehet a gond?
-
densie
csendes tag
Sziasztok! Lassan körvonalazódik amit szeretnék, 40eh6030 a tuti befutó, de ahol lenne használva ott nincs digitális szolgáltatás vidéki város t-home kábeltv csillagpontos rendszer, de sztem nem digitális. Ilyen esetben is kijön az előnye a 6030-asnak az 5000 vagy 5300-asal szemben? Sajnos 80%-ban kábeltv szolgáltatás menne rajta szóval nem mindegy melyikkel gázabb a kép.
-
kicsibacsi
csendes tag
Jó reggelt!A "programok hozzárendelése gombokhoz" problémám megoldódott,viszont az M1-M2 (Dunák is) problémám manuális kereséssel sem oké!
-
mrThomi
addikt
Estét !
Nem igazán tudok dönteni, hogy végül melyik samut válaszam ! Az MM-be itt németbe van most egy egész jo ájánlat a samu ue55es6100-ra még pedig 999 euro ! viszont egy online rendelös oldalon a 6800as modell 1444 euro. 450 el több, kérdés hogy megéri e az a pénzt ? Mennyivel szebb a képe ? van egyátalán különbseg ? 200 herz különbség a 6800 + dual core proci elég fullhd3d-ben meggyözö e vajon ? mennyivel jobb a képe a 400 herzesnek ?köszi
-
kicsibacsi
csendes tag
Most már biztos, hogy a frissítés miatt nem találom a "programok hozzárendelése gombokhoz" menüpontot.Helyette Eszközök-Kedvencek szerkesztése van.Számomra érthetetlen a beállítás,elmagyarázná valaki?Az M1 és M2 hiányára a digitális adók között problémámra sajnos az ajánlott fórumon nem jött ötlet.Itt van valaki aki segíteni tudna?Köszönöm!
-
Brady86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung eh5000-es tv-m, eddig rendesen ment, de pár napja néztem usb-ről filmet, és kikapcsoltam a feliratot... Ma pedig újra szerettem volna nézni filmet felirattal, de azt írja ki h nem elérhető... a film és felirat neve ugyan az , egy mappában vannak és még se látja v egyszerűen mintha nem lehetne a "felirat be" lehetőséget választani!
Volt már vkinek ezzel problémája??
Köszönöm! -
-
Sziasztok!
Melyik LED tv-t érdemes venni a konyhába? (48, 54, 56 cm. 100 Hz-es legyen) A páratartalom nem zavaró? (persze nem a gáztűzhely felett lesz)
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
Dictator^
veterán
ES6100-al m2ts (bluray-ből), hogy játszol le 3D tartalmat?
Egyik ismerős vett az ES6100-at, hogy lehet elmondani neki, hogy mi különbség az mkv-s sbs és a bluray (érintetlen) 3d között?
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #36623 üzenetére
Az igazság az, hogy a panel válaszideje miatt a 100 és a 200hz között alig van különbség...
De jól hangzik, a ClearMotionRate 400 meg 800 még jobban! -
-
JoeYi
őstag
válasz
nightshadow #36585 üzenetére
valódi 200hz-ben is kételkedek mióta kiderült hogy es6100 is fullhd3d (ergó lehet 6500 is csak 100hz-es és villogtat)
-
tomy0628
aktív tag
válasz
utánvétel #36617 üzenetére
Igen, elnéztem sajnos.. Ezt szerettem volna igazából: Samsung UE40EH6030 3D
-
tomy0628
aktív tag
Erről a Tv-ről vélemények? Sony KDL32EX650B
-
micsiri
tag
válasz
kicsibacsi #36613 üzenetére
Miért nem a gépeden csinálod a csatorna szerkesztő progival úgy könnyebb és gyorsabb.
-
kicsibacsi
csendes tag
-
Qadron
tag
válasz
HofiZoli #36611 üzenetére
Na igen, erről én is hallottam, olyan kábelt nem adtak sajna.. ez az a megoldás, amikor a videokártya teljes értékű HDMI kimenetellé tehető (hang + kép) Ajánlották azt másik megoldásnak, hogy a hangkártyáról direkt jack RCA kábellel kössem össze a TV-t. Így egyik kábelből jön a hang, a másikból meg a kép. Igen ám, csak a hang oldala nem megy..
Szóval ez akkor működik, vagy eleve halott ötlet.. Csak a fotelszakértők szerint jó megoldás?
-
Qadron
tag
Akik azt ajánlották, hogy ha DVI-ből HDMI átalakítóval csináljak monitort a tv-ből és dugjam rá egy mezei Jack-RCA kábellel a TV-t és akkor lesz hangom is, azok ezt próbálták, vagy csak tippeltek?
Mer egyelőre az van, hogy a HDMI átalakítóval lett képem, de a hangot hiába dugom be nem adja ki a tv-re. A tv-n van külön AV és Kompozit, vagy milyen forrás. Pont ettől féltem, hogy vagy csak egyik lesz vagy csak másik. Még a vagy csak másik sem jött össze, mivel csak kép van és hiába van összedugva a hangkártya a tv-vel nem lát semmit AV-n se a másikon, tehát a hangot sehogy se tudom rávarázsolni a tv-re.
Mit csináljak, hogy jó legyen? Kellene állítani valamit a menüben, vagy mi?
-
Qadron
tag
válasz
kicsibacsi #36605 üzenetére
Nekem sem találta meg valamiért, erre én is kíváncsi vagyok. analógban találta meg csak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kicsibacsi #36607 üzenetére
Akkor nem normális, válaszért tessék átfáradni a megfelelő topikba: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kicsibacsi #36605 üzenetére
Melyik szolgáltatónál?
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok! Normális dolog az hogy a M1 és az M2 nem található a digitális adások között?
-
KisApám
addikt
Az alapszinten kezdve az Isotek EVO3 Isoplug -ot kipróbáltad már?
Nagyon egyszerűnek tűnik arra, hogy látható eredményt érjen el vele az ember.
Arra tippelek, hogy max egy audio- vagy videofil ember érezgetné azt a minimális (gondolom) pluszt, amit adhat.Talán az Isotek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő-nél érezném a változást. Jó esetben.
Lehet, hogy béna vagyok estére, de az AVA-t nem találom boltban, hogy belőjjem az árát.
-
Imifej
senior tag
A sima olcsó túlfeszültség védős elosztók tuti nem kontárkodnak bele a kép és hangzás világba, mert csak egy varisztort tartalmaznak, ami normál feszültség esetén mintha ott sem lenne. A komolyabb "B" tipusú, elosztóba valók, pedig még szikraközt is alkalmaznak, ami szintén nincs hatással a hangra-képre. A szűrők azok más tészta. [link]
-
tomy0628
aktív tag
donjohnson,mihaly13 köszönöm a segítségeteket! A felbontás 1366 768 .Esetleg 60Hzr-ről át lehet vhogy állítani a 75-re mert így elég tompa, vagy ennyit bír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest