- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halli!
Nos, láttam a prividet,írtam is egy közepesen hosszú szösszenetet,de mire a végére értem volna, opera bezáródott valami hibával
.. ment a levesbe.. és pont el kellett mennem.
Na de akkor mégegyszer:
Sajna nem tudok gyakorlati segítséget adni. Nekem is csak szűk fél éve van meg az omnia, nem csináltam még ROM-cserét.
Kicsit "fázok" tőle, sok lenne nekem egy levélnehezékért 40e ft (annyiért vettem anno)
Pláne,hogy igazándiból teljesen jól működik a cucc..(többnyire , dehát ez winfos..izé.. win,)
Plusz asszondják, elég jól sikerült rom ami rajta van. Ha jól lőttem be, pont a te általad linkelt Romovics van nekem is.. DE! Ez nem magyar ám!Ez az, amiért szemeztem anzo ROM-jaival.
Romfrissítés után ahogy olvasgattam,nem szabna gondnak lenni a szolgáltatóddal.. miért is lenne? Szóval ugyanúgy mennek majd a dolgok, max kicsit más felületen.
PIM backup: először is a lényeg, hogy a mentés vagy a kártyán legyen, vagy a my storagen. A device esetén asszem törlődik Olyan mintha a c meghajtóra raknád, aztán oda telepítenél egy új rendszert.
A visszaállítás meg annyi, hogy az új rendszeren megint elindítod a PIM-et, és nem backupot, hanem restore-t választasz, majd megadod neki,hogy hol van a mentés.
Aztán még kérdez azt hiszem párat, pl hogy mit akarsz visszaállítani.. csak telszámok, csak sms.. stb... (gondolom értelemszerűen all) aztán már pakol is fel..
Ha van minimális angolod, menni fog.. (én nem tudok angolul, csak amit összeszedtem pc miatt, mégis sikerült elsőre)
Sajnos az utóbbi hibádra a fentiek miatt nem tudok érdemit válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo 3
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged