Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16198 üzenetére
És ha estetleg vársz? Akkor sem megy tovább? Ha akkor sem akkor szervíz ha még gariis. Lehet, hogy az előbb én rosszul írtam, de ha a videó szerint csinálod és nem megy az már baj
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16196 üzenetére
Akkor a videót nézd meg mégegyszer a linken. Híves és le gombok egyszeree tartod, cerkával megnyomod a tetején a reset gombot, és előjön a figyelmeztetés. Arra hívás fel gomb és akkor van HR.
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16194 üzenetére
Úgy csinálod ahogy a videón van? A figyelmeztetésre megynomod a hívás kezdeményező gombot és ott ugyanúgy megáll?
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16192 üzenetére
Az a baj, hogy amennyire emlékszem csak windows alatt lehet választani, hogy mit tröljön, a nyomkodós HR azt hiszem visz My Device-t és Storage-t is. DE nyomd be a kombinációt és nézd meg mit ír ki, mert még kérdez mielőtt megcsinálja. Ha telefonszámok SIM-n vagy zon is rajta vannak, akkor azokat nem bántja.
-
Poonkie
tag
válasz
SonicVersus #16189 üzenetére
Sajnos ez esetben ha a géppel sem tudsz már kapcsolatot teremteni, a gombkombinációs Hard Reset az egyetlen kiút.
[link] Arra nem emlékszem már, de azt hiszem ez a my storge adatait is törli. -
SonicVersus
tag
Üdv!
Egy olyan gondom lenne,hogy kiirta a teló,h kritikusan kevés a memória,majd kikapcsolt,bekapcsolom és a pannon intronál kifagy, a háttérben futhat, mert azokat a hangokat produkálja amit szokott. Járt esetleg valaki így ? Megpróbáltam összekötni géppel,hogy leszedjek dolgokat de az se ment
-
kiskacz
senior tag
válasz
_dagi_ #16174 üzenetére
Ellenvélemény!
Még nagyon régen - Nokiás koromban megszoktam az XT9-nek keresztelt kiegészítést.
Én igenis használom! És nagyon jó.Magyar valóban nincs, (alapból) de tanítható, a mentett kifejezések menthetőek. Így pár vonással kész egy komplett sms.
(Hatd reset előtt érdemes körülnézni a win könyvtárban, ott vannak a lementendő XT9 fájlok.)Én egy innen letöltött cerka nélkül alkalmazható bill-el használom (Levi_100) ebben az esetben a samu_1 bill helyébe lép - és igenis tökéletes!!!
-
_dagi_
csendes tag
Sziasztok!
Információra lenne szükségem: használt, de még garis T-mobilos Omnia boldog új tulajdonosa vagyok. Az XT9 beállításoknál szeretném a magyar nyelvet kiválasztani, de nincs a listán. Van 13 féle nyelv, de a magyar nincs közöttük.
A T-mobil ügyfélszolgálatánál nem tudtak segíteni.
Jogosan hiányolom a magyart?
Vagy eredetileg sem volt hozzá!?
Előre is köszönöm, D.Agi -
LA_COSTE
senior tag
válasz
madarasz92 #16168 üzenetére
Javaslom a többit is...nagyon jó ötlet volt, aki kitalálta ezeket.
-
Kombat
őstag
válasz
bajtokarpi #16166 üzenetére
Az online catalogban, csak háttérképek vannak, nem témák. Egyébként ingyenesek.
Másik kérdésre: Először a Mortscrip-et kell futtatni és utána az installt. -
bajtokarpi
őstag
Üd.!
SPB Moile Shell-ben a témáknál van olyan, hogy online catalog, ilyenkor felkúszik a netre, és behoz egy rakás jó témát. Azt kérdezném, hogy tudjátok-e ezért kell külön fizetni, vagy ingyenes? A másik kérdésem letöltöttem az új skin pakkot (SpbMobileShell3.5.1-WQVGA-Skins_Release4.5.2_Update), telepíteném a Install_WQVGA.mscr fájlt, de azt írja, hogy nincs hozzárendelve program, a 2-es verziót is így telepítettem, de azzal nem volt ilyen probléma. Van vkinek ötlete, mi lehet a gubanc?
Köszi
-
Luissimo
veterán
válasz
tibigym #16159 üzenetére
elnézést biztos a neveltetésem miatt van, hogy átsiklok ezen-azon, de szerencsére vannak itt élesebb szemű fórumtársak.
felhívták a figyelmemet egy levélváltás előzményünkre,
lásd 15586 és 15635-ös posztok.Szóval hogy te lexarod, hogy én mit hiszek el és mit nem...
Hmmm.
egészségedre, az anyagcsere végülis nagyon fontos dolog.
érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat, nem is értem a stílust, de persze ez önmagát minősíti.
akkor legyél büszke a szerzeményedre és szorítsd, túl ne adj rajta !bocs hogy reagáltam, máskor nem fog előfordulni
-
Poonkie
tag
válasz
Napfénysüti #16163 üzenetére
Nem is a 20-ra gondoltam hanem az 50 k alatti határra
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Poonkie #16162 üzenetére
Na olyat nem fogsz kapni 20-ért...
Ez kb olyan mikor T400-at láttam 130-ért. Azzal biztos nem stimmelt valami (és nem azért mondom mert én használtan vettem sokkal többért), egyszerűen ennyi pénzért nincs ember akinek tiszta forrásból megérné...
Ami túl olcsó az nekem mindig gyanús. De lehet bennem van a hiba. -
Luissimo
veterán
válasz
tibigym #16159 üzenetére
ez is relatív.
attól függ mikor kitől lopták és mennyire sürgős nekik tuladni rajta.
de én ilyen árú kütyüvel nemlennék nyugodt, mert az IMEI szám alapján a lopott kütyüket nyomontudják követni és bármi lehet !!
Láttam én már a Verseny utcai bolhapiacon, Mioc720-ast is 20-ért árulni, még a tartóban volt, de nemtudom hogy éppen hol siratta az előző tulaj,( meg a betört szélvédőjét, amit szintén nem uszott meg 20 ezer alatt, nyalván !!)
minden ralatív, ez tény !! -
Poonkie
tag
válasz
Napfénysüti #16156 üzenetére
Az olcsó ár nem feltétlen baj, ki lehet fogni jót, csak türelemmel kell lenni
-
o_tom
aktív tag
Hello
Mielőtt Omniát vennék, megkérdezném tőletek, hogy volt-e ezekben a készülékekben valmi hibás sorozat, vagy gyengébb eresztés, amiket esetleg érdemes elkerülni?
ÉS ezeket hogyan lehet felismerni?
Vásárlásnál mire érdemes komolyabban odafigyelni, mit érdemes megnézni jobban rajta? -
LA_COSTE
senior tag
Adódott egy kis problémám: az üzeneteimet nem tudom kattintásra megnyitni, pedig ezelőtt megcsinálta. Mi lehet a gond? Elállítottam valamit?
Anzo: nem lehet ezt a telefonfelvételi dolgot orvosolni valahogy?
-
TomKiss
tag
Már korábban, egy másik outlook fiókkal szinkronizáltad ezt a készüléket, és emiatt nem megy. Vagy válts felhasználót, vagy a levelezőben profilt...
Kieg:
de a legjobban akkor jársz, ha csinálsz egy mentést!!!! az adataidról, törlöd a párosítást, visszatöltöd a mentést, majd újra párosítasz, szinkronizálsz. -
TomKiss
tag
Nem igazán értem mit szeretnél...
Leszinkronizálod az Outlookot a PDa-val, hogy az adatok meglegyenek a gépeden. A gépen egyesével javítod a névjegyeket, majd az AS-t úgy állítod be, hogy a változásokat a PDA-n írja át, és mehet a szinkron.
Ha a SIM-re akarod a számokat, akkor a plusz infókat (e-mail, több telszám, stb) bukta. Elvileg van egy SIMTkui (vagy vmi hasonló) ezzel lehet tömegesen másolni egyik helyről a másikra, de még sosem próbáltam.
(egyébként az AS-el szinkronizált adatok a PDA memóriájába mennek) -
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16139 üzenetére
-
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16137 üzenetére
BASSZUS !!
Királynőt megölnötök nem kell félnetek jó lesz ...Ismered ezt a mondatot?? Remélem!!
Tudod, egy jókor, jóhelyre elhelyezett vessző az csodákra képes és a mondatok értelmének megváltoztatására.hogy is szólt a mondatod?
Nem egy sima telot akarok nem pda-t...
Itt hova kellett volna a vessző, hogy ugyértsem ahogy Te ??
Szerintem az első nem után meg a második nem elé !!
na nem nyelvészfórum, csak magyarázom a bizonyítványt, hogy mértnem értettelek !!
Bocs. -
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16135 üzenetére
mért, szerinted én mit írtam, síma telefont??
Meg se nézted?
IRGUMBURGUM !!
HTC_KAISER_TYTN -
adam_
senior tag
Valaki leírná, hogy mi az AS-es szinkronizálás fontosabb lépései, ha a telefonkönyvembe akarom átírni a telefonszámokat +36-al kezdődőekre?
Valamint egyes telefonszámok SIM-en mások pedig a telefon memóriájában vannak, nem lehetne valahogy egységesíteni, hogy vagy mind a SIM-en legyen, vagy mind a teló memóriájában?
Köszi!
-
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16131 üzenetére
jaa, egy htc Kaiser-hez már elég olcsón hozzá lehet jutni klf. internetes árverési oldalakon és annak is hasonló qwerty billentyűzete van...
-
Rick4
félisten
válasz
Luissimo #16129 üzenetére
A múltkorinál megmondtam, hogy akkor most 2 hétig minden beszélgetés befejezve. Vicces, hogy én 35 vagyok, ő meg 30, és erről kell beszélgetnünk... Szerencséjére 120km-rel arrébb lakik.. De sebaj, a doog pozitív oldalát nézve legsalább találtam egy nagyon tuti programot..
-
pierci
csendes tag
válasz
madarasz92 #16055 üzenetére
köszönöm
-
dancsuri
veterán
válasz
bajtokarpi #16124 üzenetére
Pontosan mi az hogy nem sikerül?
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Lehet, hogy hülyét fogok kérdezni, de felszeretném telepíteni ezt a progit (Telefonszámok nemzetközi formára hozása egyszerűen) letöltöttem a jar fájlt, de nem sikerül települnie. Nem telepítettem még java-s alkalmázást omniára, ki tudnátok segíteni?
Köszönöm!
-
LA_COSTE
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne ismét szükségem: Anzo új romjánál nekem a hívásfelvevő gomb nem mükszik, csak a csúszkás rész. Hogy lehetne beállítani, hogy a gombok (is) működjenek? -
mviktor
csendes tag
válasz
dancsuri #16115 üzenetére
Az rendben van hogy egy cég,csak arra gondoltam hogy mindkettő a todayt módositja.De a Plusnál meg lehet adni telepitésnél az összetevőket,és kivettem a today-ra vonatkozó dolgokat,így oké.De! Tegnap felraktam és ma nem ébresztett a lelkem csak rezgett....Még jó hogy felriadtam rá
Lehet közte összefüggés?
-
Rick4
félisten
válasz
Luissimo #16102 üzenetére
Tegnap tettem fel a g-profile nevű progit, nagyon állat, időhöz, wifi hálózathoz, rádugott füleshez igazít profilokat. Csináltam is kettőt gyorsan, este 10-reggel 8:30 között 20% csörgés hangerő, 8:30 után magától profilt vált, 80% hangerő emelkedőn, és minden okés. Lehet egy profilban elindítani, leállítani programokat, sms, mms, e-mail emlékeztetők választható zene, ismétlési idővel, hívásszűrés, meeting előtt konkrétan 3 katt a kijelzőn, és már néma is. Van egy pöcs haverom, aki nem érti meg, hogy hét végén 9 előtt ne csörgessen. Most 7:30-kor sikerült neki az asszonyt felébreszteni... Most már meg van oldva... Tetszik..
-
mk6
csendes tag
válasz
dancsuri #16051 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat de sajnos ezt az újratelepítést hiába csinálom meg az igo índításnál a következó hiba üzit kapom:The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?Igen,nem. Az igennél
rogram application database cannot be found.Please insert original application SD card. A nemnél:lefagy.Tudsz még esetleg segíteni?
-
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16112 üzenetére
jaja, fiam is büszkén nyomkodja az sms-eket, ő is most mult 16 decemberben, de azért egy mail íráskor már soxempontból előny egy rendes hardver billentyűzet, lássuk be.
Ezt csak akkor tudnád, ha mindkettőt kipróbáltadvolna már.Nekem már nem kell olyan kütyü, amin nincs hw bill !!!
-
mviktor
csendes tag
Erre senki semmit?[link]
-
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16109 üzenetére
lehet
de annak sose lesz ilyen teljes qwerty billentyűzete. -
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16107 üzenetére
Sejtettem
ez nem a legolcsóbb bolt, ennél van 10-15%-al olcsóbb is !!
SpeedShop -
Luissimo
veterán
válasz
TomKiss #16104 üzenetére
van hát, de ez már a cicoma kérdése.
értitek remélem, miről bbeszélek !!
Originálban , saját telefonrésszel, saját teloprogrammal nem tudja !!
Na.
de mondtuk, hogy tökéletes telefon nincs !!
a szélső nyomógombok utáni kapkodás ilyen esetben pedig nem a legmegfelelőbb rutinmatatás !! -
mviktor
csendes tag
Sziasztok
Próbálta már valaki együtt használni a Spb mobil shellt és az spb pocket plus-t?
Nem akadnak össze? -
Luissimo
veterán
válasz
Kombat #16099 üzenetére
bocs de ez nem az a fícsör!
a htc TP2 tudja azt, amikor hívás jön, hogy van egy csuszka, jobbra-balra, felvesz vagy elutasít, illetve van alatta egy gomb., ami a némítás gombja, tehát ",máramár nemcsörög tovább"
ez igen gasznos, ha egy meetingen ülsz.
igaz , hogy a fejjel lefelé fordítás is elnémítja a kütyüt, de ha lefeléfordítod nemlátod kit némítasz el, illetve, az nem mindenkinek kedvére való megoldás.
na mindegy , csak mormogok itt magamban !! -
Luissimo
veterán
válasz
madarasz92 #16100 üzenetére
mennyi?
30 !
mimennyi??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest