Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letsgo
tag
válasz
muzliur #19499 üzenetére
Nekem a Beállítások/Kapcsolatok/szolgáltató beállítások alatt ott van a mind 3 szolgáltató beállítása! Ha ez nem oldja meg akkor pannon oldalán eléred a beállításokat!ez segít ha manuálisan szeretnéd állítani!
-
muzliur
csendes tag
Samsung Omniám (i900) van és megrenedeltem a Telenornál a Mobil online szolgáltatást és nem tudom használni nem csatlakozik fel az intenetre.Folyamatosan a t-mobile-os web and walkos gprs el akar csatlakozni mert régen tmobilos volt. Mit kell és hogyan átálítani,hogy jó legyen, ja és hol? mert semmi olyat nem igazán találtam ami jó lett volna.:S
-
plgr
tag
Sziasztok!
Külön alaplapot be lehet szerezni ehhez a készülékhez? Sajnos a töltőaljzat megfáradt, nem tölt illetve az adatkábellel sem lehet mit kezdeni. Egy helyen voltam, ott azt mondták ki kell cserélni az egészet, ami ~15k. Ennyit pedig nem szeretnék kiadni. Neten keresgéltem, sem külföldi sem hazai oldalon nem találtam.
Ötlet?
Előre is köszönöm,
üdv -
Okosság
tag
válasz
csaresz002 #19493 üzenetére
Igen érdekel, az enyém is fekete! Szólj, ha mehet a biznisz.
-
Blaze13
tag
Hello!
Fordult már elő valakivel (rajtam kívül), hogy megrázta a telefon, mikor csatlakoztatva volt a számítógéphez? Esetleg, valaki tudja, hogy ez miért történhetett? -
krisz12071
aktív tag
Hali!
Tudna nekem valaki küldeni egy linket,ahonnan lehet letölteni jobb játékokat?Ingyenes oldalra gondoltam,amit itt tilos hirdetni.Épp ezért priviben légyszives!
Üdv:
Krisz -
Okosság
tag
Nincs valakinek olyan porvédő kis ablak, amivel a töltő csatlakozót lehet eltakarni?
Sikerült kettétörnöm...és ez miatt nem akarok egy komplett házat megvenni.
-
jojo9212
csendes tag
hy van egy samsung i900 omnia 16gb-m és akárhogy álitom a bluetoothot mindig vissza ál a saját eszkőre. mit tudok csinálni hogy a my storrage-ba rakja ne a saját eszközbe ???
-
jojo9212
csendes tag
hy van egy samsung i900 omnia 16gb-m és akárhogy álitom a bluetoothot mindig vissza ál a saját eszkőre. mit tudok csinálni hogy a my storrage-ba rakja ne a saját eszközbe ???
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19488 üzenetére
Először is köszönöm TomKiss privát válaszát. Bár nem segített, de akkor is köszönöm.
Ekkorát még nem sz@ptam rádióval. Végül is csináltam egy HR-et, amit nem is kellett volna. Ráadásul az egész délutánom ráment, míg visszaraktam rá minden programot. Az IGO-val még vannak problémáim, elindul az SD-ről, de a programok között nem találom a parancsikonját, pedig az is csináltam neki. Na mindegy. Ha valaki tud ebben segíteni elfogadom
Én még ilyen buta rádiót nem láttam. Amikor már megszólalt végre és beállítottam a csatornákat, véletlenül rányomtam a frekvencia kijelző alatt kis nyílra és átváltott kockára. Lehet hogy csak ez volt a baj?Akkor jöttem rá, hogy azzal ha elindítom a rádiót még nem biztos hogy szól is, be is kell kapcsolni azzal a kib@sz@tt kis nyíllal. Külön bekapcsolója van.
Minek még külön kapcsolgatni? Nem elég csak elindítani? Ez már túl van bonyolítva.
Na mindegy. Ha valakit esetleg érdekel a kicsike, szóljon bátran, nem sokára a vaterára kerül. Na nem ezért a hibáért, csak már meguntam a windows bonyolúltásgát, androidot akarok.
SPB.Mobile.Shell.v3.5.3.Build.9885-RCAPDA van rajta, gyári autós tartó, töltő, tv-kábel van hozzá.
És nem röhögni a hülyeségemen -
-
válasz
grafikus17 #19486 üzenetére
TMC-t használsz? Esetleg az bekavarhat..
Keresni keresi az adókat? Megáll ha megtalál egy erősebb adót?Ha nagyon nem megy, csinálj egy HR -t .. persze előbb ments, mert lesz szitkozódás...
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Áprilisban hallgattam rajta utoljára rádiót. Most újra akartam, és tök néma. Ha rámegyek a csatorna listára, azt írja a rádió ki van kapcsolva, pedig benne van a headset.
MP3-akat tudok rajta hallgatni, tehát a füles jó.Mit javasoltok? -
logarithm
őstag
Sziasztok, azon gondolkoztam manapság, hogy nincsen ock és sector, meg anzo román kívül valami jó fajta főzött rom, amit ajánlotok, valaki mondjon valamit
-
Rick4
félisten
válasz
somnia #19483 üzenetére
A vicc, hogy nem volt már benne sim, amint tettem bele, 1 perc alatt pozíciót fogott. Ma el is vitte az új gazdája, egy Mio 168 után biztosan felüdülés lesz neki...
Én meg már jó két hete mást használok, egy x10 mini lett belőle, ég és föld a két rendszer, mind tartalmilag, mind az azt körülölelő dolgok egészen másak... Most már tudom, hogy a Microsoft elb@szta rendesen...
További jó fórumozást, én töröltem is ezt a topicot a kedvencek közül.. -
Rick4
félisten
Visszajött az Omniám a szervizból, majdnem mindent kicseréltek, korrektek voltak. Visszatettem a 6.5-ös romot, phone részt, és visszatettem bele a LEGÁL igomat. Azonban kb 1.5 óra alatt nem tudtam elindítani, mire betöltene, mindig memóriahibára hivatkozva leáll. Van erre valami olyan megoldás ami jó? debug reserve memory nem oldotta meg. Vagy csak az a baj, hogy a naviextras-nál most frissítettem a szoftvert? Nem gond, van backup, csak mégse mindegy.
-
csaresz002
senior tag
hát nem tudom,nálam ezek a nyelvek vannak telepítve:
angol
kínai (hagyományos)
cseh
dán
német
görög
finn
francia
magyar
olasz
japán
koreai
holland
norvég
lengyel
portugál (braziliai)
román
orosz
szlovák
svéd
török
kínai (egyszerűsített)
portugál
spanyolOmniával menj fel ide: http://home.msn.com -> Set MSN Location
elméletileg itt kell nyelvet állítani. -
N_A_S
veterán
válasz
csaresz002 #19476 üzenetére
Aha.. magyar romot nem használok akárki is főzte, egyik se az igazi Azért thx. Valószinüleg ezért magyar neked a WLM
-
penge111
addikt
ok megvan a fekete négyzetes probléma, beállítottam, hogy legyen egér, de valamiért nem tudta skinezni, gondolom a főzött rom miatt
Csak ki kellett kapcsolnom a mouse funkciót pffff
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Ma csodálatos dolgot produkált a kis féltve őrzött pda-m, szóval egyik percről a másikra kirakott egy nagy fekete négyzetet (0.5 cm*0.5 cm) a képernyő közepére. No mondom sebaj, szoftreset hmmm 3* indítottam újra és a piros bejelentkező kép után megint ott volt. Na mondom aksi ki be hátha semmi, ugyan az. Utána már mikor másodjára vettem ki az aksist már be se tudtam kapcsolni. na szívem ekkor már hevesen kalapált, fogtam töltőre tettem, hál istennek reagált rá, bekapcs de továbbra is ott volt az a csúnya fekete négyzet. Mondom király lehet hard reset lesz, amit még sose csináltam (kb 3 hónapja van meg a pda és htc klón rom van rajta, amivel nagyon gyors a készülék, ezért nem is próbáltam romot cserélni) Még próbáltam egy utolsó dolgot, van nekem egy kis notepad progim, amibe lehet akár rajzolgatni is, fogtam és el kezdtem a négyzetet satírozni, eleinte semmi de ahogy a képet le fel csúsztattam amit készítettem, hirtelen el kellett a négyzet vibrálni, majd eltűnt.
No kérem ez mi volt, mi okozta ezt, számíthatok e arra, hogy hamarosan meghal a készülék?
-
csaresz002
senior tag
-
N_A_S
veterán
válasz
csaresz002 #19472 üzenetére
Jap
Erre gondoltam. De ez 10.6
Neked milyen rom van fenn? Magyar?
Flashre feljebb már írták: uZard (nem próbáltam)
-
penge111
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdésem, létezik-e flash i900-ra mármint olyan, hogy pl operával vagy explorerrel működjenek a flash tartalmak, gondolok itt olyanra, hogy pl honfoglalózni vagy más flash játékokat játszani ezáltal a neten. Nekem pl nem megy a youtube operában, se explorerben, de előző tulaj felrakott egy youtube progit, és az meg megnyit minden videót ami a youtubon van, de az is kellene, hogy neten más flashtartalmú dolgokat is megnyisson az opera.
Tudok egy progiról flash lite 3.1 a neve, de nem tom élesben ez működik e.
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
hangszórót honnan tudnék szerezni?
-
N_A_S
veterán
válasz
Feenyx #19396 üzenetére
A legfrissebb verzió tudtommal ez: 10.7.0061.05000.2000
Amit somnia linkelt korábban az csak 10.6, viszont az magyar elvileg, a 10.7 meg angol.
10.7-et úgy tudod leszedni hogy telefonnal felmész az WLM honlapjára (http://wlm.com)
Nem változtatod meg a régiót (hagyod angolon), és ráböksz pl a Hotmailre, majd kiválasztod a Touchscreen Windows Phone-t. -
-
-
somnia
senior tag
válasz
FoxiestFox #19457 üzenetére
Az SD kártya gyökerébe másolj be egy " welcome.not " fájlt ami teljesen üres ekkor átugorja a kalibrálást!
-
válasz
csaresz002 #19456 üzenetére
Igen, érzékeli.
De akárhol nyomom, nem enged tovább. -
csaresz002
senior tag
válasz
FoxiestFox #19455 üzenetére
ha nem kell átállítani a kapcsolatot phone-ra,akkor elméletileg igen. bár én eddig akárhány anzo rom-ot feltettem mindegyiket kalibrálni kellett
amúgy nem értem miért nem fogadja el neked,mert ha rátartasz,csak akkor megy tovább a kereszt.vagyis érzékeli
-
-
tresh
veterán
válasz
csaresz002 #19452 üzenetére
igen csak szerintem kb ezen az áron rablás de ha annyira gyorsba kell
akkor belefér
-
tresh
veterán
válasz
FoxiestFox #19450 üzenetére
digitalizáló haldoklik benne két verzió ebayről veszel bele egyet nem nagy összeg a másik pl egy anzo rom amiből ez ki van véve hogy tud használni a készüléket
-
válasz
csaresz002 #19449 üzenetére
Hard reset után vagyok.
Előtte nem tudom volt-e vele gond (vagy hogy mi az egyáltalán), nem az enyém a készülék.
-
csaresz002
senior tag
válasz
FoxiestFox #19448 üzenetére
gondolom nem volt gondod a digitalizálóval előtte.... soft reset esetleg?próbáltad?
-
válasz
csaresz002 #19447 üzenetére
Igen, próbáltam úgy is. Hajszálpontosan érintettem, nyomva is tartottam.
-
csaresz002
senior tag
válasz
FoxiestFox #19446 üzenetére
tartsd a pálcát addig a közepén,amíg magától nem lép a következő sarokba.nem lehet hogy hamar vetted el vagy nagyon messze volt a kereszttől??
-
Sziasztok.
Hard reset megvolt, de az "align screen"-nél nem megy tovább. Akárhányszor érintem is meg a megfelelő pontokon, újra és újra kéri. Mi lehet a gond? -
csaresz002
senior tag
válasz
grafikus17 #19442 üzenetére
a G, 3G, 3G+, H, E mind,mind függ a halozati lefedetsegtol. na meg persze hogy milyen savszelesseg van engedelyezve
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19442 üzenetére
Közel egy hónapos szenvedéssel sikerült rá jönnöm, miért csak G ikon látszódott. A beállítások-egyéb-sávválasztásnál a 900/1800 volt beállítva. Próbaképp átváltottam automatikusra, hátha, és láss csodát, hasít 3G-vel, mint álllat.
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19425 üzenetére
A sebesség méréssel kapcsolatban kérdeznék tőletek. Már nem tudok másra godnolni, mint hogy a telefonom rossz. Pld ha operával böngésztek a telefonon, nektek milyen ikon jelenik meg fenn a hálózatnál? G,vagy 3G ? Mert nekem mindig csak G látható, bárhol is használom.
HSDPA be van jelölve a kapcsolatoknál -
Letsgo
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy normálisan működő msnt?
WM6.5 van rajta! Ezt az egyet nem tudom szóra bírni rajta! -
linux-fan
csendes tag
válasz
DeltaPower #19435 üzenetére
Ahhoz hogy holdat találjon ahoz kell internet a gépeden és szinkronizálni kell active sync-el ilyenkor letölti hogy a műholdak mikor és hol lesznek egy hétre előre és így könnyen fog találni!!
-
linux-fan
csendes tag
Helló mindenkinek!!
Olyan kérdésem lenne hogy a 6.5-ös romnál hogyan tudom beállítani a facebookot??
Letöltöttem a programot meg minden az sms-s is megvolt de folyton kidobja hogy dismis!
Ha valaki betudta állítani az kérem segítsen!
Előre is köszi! -
Teng
aktív tag
Valaki leírná, hogy milyen verziójú IGO8al működik neki az Omnia, úgy hogy holdat is talál meg miegyéb.. mert vagy holdat se talál vagy el se indul nekem amit eddig találtam..
-
-
somnia
senior tag
válasz
FoxiestFox #19430 üzenetére
Töltsd a hálózati töltővel!
Ahhoz , hogy USB-n tudd tölteni el kellene indulni a masinának , hogy lássa a PC. -
Sziasztok.
Van nálam egy Omnia, amivel a következő történt: lemerült hard reset közben.
A vodafone-os logó bejött, utána a zöld WM indítókép, majd elhallgatott.
USB-n gépre dugva semmi jelét nem adja, hogy venné a töltést, és egyik gombra sem reagál, nem lehet bekapcsolni.Mi a teendő?
-
csaresz002
senior tag
azt mondja meg nekem valaki,hogy miért nem tudok csatlakozni az itthoni wifi-mhez
csatlakozás.....csatlakozás....aztán semmi. ezt azóta csinálja,mióta routerként használtam az Omniát (cm internet sharing)valami ötlet?
-
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #19426 üzenetére
Bocsi, nem mobil netem van, otthonin toltam. Így ezt nem tudom tesztelni.
-
logarithm
őstag
válasz
enginev3.0 #19423 üzenetére
-
grafikus17
senior tag
válasz
logarithm #19424 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megmérted.
Igazából a mobil internet megrendelése előtt szerettem volna megnézni, hogy ha a telefonra megrendelem az 5GB-os csomagot, mennyivel is menne?
Igen, nem tudtam rajta netezni, mert mint írtam GPRS sebességgel tudtam felcsatlakozni a Balatonparton, utószezonban a toronytól légvonalban kb 1 klm-re. Alíg tölti be az oldalakat, ami nem is csoda ilyen sebességnél.
Már minden lehetséges beállítással próbálkoztam, de az istenér nem megy feljebb.
Most már azon vagyok hogy átrakom egy SE telefonba, ami 3,6 -ot tud csak, de arról a telefonról tudom hogy működött már 2Mbit/s körül 1 éve. Ha azon is ilyen lassú lesz, akkor nem a telefon a hibás.
Egyébként voda vitamax kártyára egy 50Mb-os net van megrendelve. -
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #19420 üzenetére
Lemértem Wifin keresztül 5584Kbps a Le és 9180Kbps a Fel.
Usbn keresztül (windows mobile centeren át) 8375Kbps a Le és 7591Kbps a FelEbben az egészben az a szép, hogy 15/1-es netem van. ( tehát Le 15424Kbps Fel 1128Kbps ez a valódi netem.)
Amúgy számít valamit is, hogy mennyit ír? nem tudsz netezni, torrentezel a telefonnal?
A tesztet ezzel hajtottam végre [link]
Operában nem volt flash-em. Szerintem meg ne a minit használd, ha nem a rendeset. -
enginev3.0
félisten
Helló
Telefont szeretnék venni, és jó lenne ha androidos lenne, erre az I900-ra lehet androidot varázsolni?
-
fradi81
veterán
válasz
csaresz002 #19419 üzenetére
A rendszer menüben megcsináltam, nem lett jobb, szervíz?
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok tudom valamivel szabályozni hogy fix legyen az omnia procijának a sebessége?
tcpmp-ben vettem észre hogy néha 200mhz, máskor 400, és volt hogy 600 is volt a sebessége és van hogy elfelejt fentebb kapcsolni és akadozik minden. van valami progi ami kezeli ezt a processort? xcpu scalart probáltam de eléggé bugos vele -
grafikus17
senior tag
Sziasztok.
Tegnap megnéztem a telefonon a net sebességemet. A http://speedtest.datanet.hu/datanet.html oldalt használtam,mert itt nincs flash, és 5,2 Mbps sebességet írt ki, opera minit használok. De , ha összekötöm USB kábellel a géppel, és az internet megosztás menüpontban csatlakoztatom, jó ha 40 Kbit/s-ot, de inkább 29-34Kbit/s -ot mérek.
Miért van ekkora különbség?Kipróbálná valaki a saját I900-ján, ha van rajt net kapcsolat, hogy neki mennyi lett. És milyen beállításokkal tudott esetleg Mb-eket mérni?
Előre is közszönöm.
-
fradi81
veterán
Hello
Mitől lehet az hogy ha bökünk a kijelzőre a ceruzával, mellékattint, mintha el lenne csúszva. Találkozott már valaki ezzel? Egyébként alig volt használva a teló. Ebből vannak hamisítványok? bár ez nem hiszem hogy az.
-
Ice!?
őstag
hogy érted, hogy kezd beszarni? a digitalizálóra gondolsz [egyre nehezebben érint..], vagy maga a kijelző?
ha garis még, akk egyértelmű, ha nem, otthon is ki tudod cserélni a cuccokat. digitalizáló 4k körül van asszem.
nekem most volt cserés, 3700pénz volt postával.más: milyen alkalmazásokat [programok, játékok stb..] használtok? ilyen s2u2 -hoz hasonló "minőségi" appokat honnan tudnék még szerezni?
nézegettem fórumokat, meg ilyesmik, de értelmes dolgot nem nagyon találtam. -
somnia
senior tag
válasz
lizakattila #19413 üzenetére
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Omnia készüléket és sajna vannak még sötét foltok.
Első körben szeretném a telefont teljesen gyári állapotra visszaállítani.
Na most ezt meg is találtam, hogy hol kell (Hardveres újraindítás/Memória törlése).
Itt viszont kér egy kódot - ezzel nincs is semmi bajom, megadnám neki.
De hogy a fittyfe...be tudok oda billentyűzetet varázsolni, hogy be is tudjam írni a kódot? -
válasz
csaresz002 #19410 üzenetére
Hangszórót most hirtelen nem találtam, de Mikrofon van külön... lehet találsz olcsóbban is! Ez csak egy keresés volt. (mobilnettről vagyok)
-
adam_
senior tag
Ha kezd besz@rni a kijelzőm, de csak egyik részén, azzal mit lehet kezdeni, szervíz? .. és ennek mennyi a költsége? ..vagy egyéb alternatívák?
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
hangszóró kapható külön a telefonhoz, vagy nem cserélhető?
üdv.
-
tomkac
csendes tag
sziasztok! Nagyon láma vagyok WM témába, eddig tulnyomo részt androidot használtam, de most ugy alakult, hogy omniám is lett.
Nem tudok WM 6.5 alá létezik e olyan program amelyet widget formájában ki lehet tenni a föképernyőre a nem fogadott hivások, sms-ek, emailek kijelzésére.Valamint olyan program amivel widgetként lehet a föképernyőről bekapcsolni a wifit, bluetoothot és egyébb beállításokat.
Ha létezik ilyen megköszönném ha nevüket megosztanátok velem. -
djxp01
senior tag
Két dolog érdekelne:
1: Olyan program , lehetőleg free amivel blokkolhatom automatikusan a magánhívásokat . (olyasmi program mint a Steelsoft BlackList 4.3, csak ingyenes kellene)
2: Flash 9? installálható verziót Omniára esetleg tud valaki ? Mert feltettem a flashlite-ot , mennek a youtube-os videók vele, de sok oldalon flash hibát ír ki a telefon, hogy Flash 9 required
Köszi
-
gurabli
őstag
válasz
logarithm #19186 üzenetére
Na ezt, úgy tudod megcsinálni, hogy edit icon-ra mész mind1, hogy melyiknél.
Látod a screen és az icon paramétereket. Legyen 0;0 akkor ez azt jelenti 0-as oldalon vagy, és a 0dik ikon, ha csinálsz még egyet akkor mondjuk legyen a screen 1 az ikon meg 0. s akkor csak sorba kell őket raknod ahogy szimpi. A lényeg a screennel tudsz több oldalt csinálni.Tudom, nagyon láma kérdés, de hogyan "lapozol" az ikonok/oldalak között?
Abban tudtok segíteni, hogy lehet elérni, hogy a feltelepített Resco CM legyen az alapértelmezett telkönyv és SMS kezelő, pl hogy tudom az iphone today-en elérni, hogy az SMS ikonra kattintva a Resco féle SMS menüt hívjam elő és ne a Winmobilost? (huh, remélem érthető)
OCK Eclipse.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest