Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyerikrisz
csendes tag
Még egy kérdés.
Hogy lehet beállítani, hogy a rejtett fájlokat ne jelenítse meg a lejátszó?
-
megyerikrisz
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Telepítettem pár progit(SPB Shell,ObexInbox,STDict2.1), de az SR után létrehozott egy My Storage mappát, az eredetit pedig átnevezte My Storage 2-re, így viszont azok a programok, amiket előzőleg oda telepítettem,nem indulnak el.Mit lehet tenni,hogy ez megszűnjön?
-
FRENK1988
veterán
Na túl vagyok életem első ROM frissítésén
Köszönet dancsuri-nak és anzo kollégának
akik meghallgatták minden hülye kérdésem.
Most 6.5 professional van fent. Eddig elég jól muzsikál tetszik. Egyedül a pdafanclub boot screen fura. Azt hogy lehet visszaállítani a régi Omniásra? -
anzo
senior tag
válasz
mityku #16988 üzenetére
A SIM kártya és az SD kártya bent is maradhat én soha nem veszem ki amikor frissítek.
Nem fog törlődni az SD-ről az IGO-d csak a My Device és a My Storage törlődik.
A 7z formátum egy ugyanolyan tömörítés mint a zip vagy a rar a TC-vel kitudod csomagolni de ha azzal nem menne akkor innen letudod tölteni teljesen free.
7z Letöltés -
mityku
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Elszántam én is magamat a ROM frissítésre. Telefonom: Még az első szériából származó T-Mobil-os, IGO navival - memória kártyával.
De még van pár, kérdéses rész!
Elolvastam itt is párezer hsz.-t + PDA fanclub topicjait ( Anzo topicjait olvastam főként) illetve az i900.eoldal-on található ROM frissítéses videót is megnéztem.
Kérdéseim (lehet másoknak tök alap dolog, nekem nem teljesen tiszta): frissítés idejére SIM kártya - memóriakártya marad a telefonba vagy kikerül? ( a topicban /topicokban szó volt mindkét verzióról)
- ha marad bent a memória kártya, akkor az IGO is törlödik, nem? ( ebből kifolyólag jobb lenne kivenni)
- szervíz ROM feltevése nem probléma ( kicsomagolás után sima .exe fájl), de mi van a főzött ROM-mal .zp kiterjesztésével ( én Anzo 23529_PFC_HUN.7z ROM-ját akarom feltenni)?
Ezt kicsomagolni nem tudom, vagy a frissítés folyamán magától felismeri a rendszer és automatikusan futtatja?
Hirtelen ennyi jutott az eszembe. ( mint mondtam, lehet másnak ez tök egyértelmű, nekem sajna nem - még így is, hogy elolvastam a hsz-ek nagy részét illetve a videót is megnéztem róla.üdv: mityku
-
darthnewl
csendes tag
-
darthnewl
csendes tag
Ebben igazad is van kevertem a két dolgot, mivel csak az egyikről volt tudomásom.
És igazad van abban is, hogy utána olvashattam volna, hogy hányféle és milyen minőségű resetek léteznek. De utánanézek, hátha még létezik EHR ( ExtraHardReset) vagy esetleg SMMSZEHHR ( SuperManMegySZégyenítőExtraHardReset ).
Viszont én csak egy egyszerü progit telepítettem, aminek ez lett a következménye. És meglehetősen meglepett. Már arra gondoltam, hogy esetleg valami boot-fájlokat/területeket vágott haza. Sajna, nem ismerem a Windows Mobile 6.5-s felépítését/működését, stb...
Ha van valami doksid erről, annak nagyon örülnék. -
anzo
senior tag
válasz
darthnewl #16979 üzenetére
Ebbe most ne menjünk bele, mert ha a készülékre való programot telepítesz akkor annak igen kicsi a valószinűsége, hogy kinyírja az OS-t. A további lépésekről nem is beszélve, hogy kevered a Soft resetet a Hard resetettel stb. Ezért mondom, hogy picit olvass mielőtt neki állsz valaminek sok bosszúságtól kíméled meg magad. Arról nem beszélve, hogy elég könnyen lehet papír nehezéket csinálni az omniádból.
-
anzo
senior tag
válasz
darthnewl #16962 üzenetére
Nem az csak SR=Soft Reset HR=Hard Reset.
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszó lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani. -
FRENK1988
veterán
válasz
darthnewl #16962 üzenetére
Az még csak SR.
Hard Reset of Omnia 21. First switch off your phone
2. Next hold Volumn Up + Screen Lock
3. Then hold Green and Power Button together
4. Then press Answer Call (left) button to confirm hard resetYou must hold the Volume Up + Screen Lock + Green + Power together and hold onto it. Release all once you see the Hard Format Screen.
Ez a HR -
FRENK1988
veterán
Honnan lehet venni komplett készülékházat?
-
darthnewl
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, ez nem az OMINIA2 topic, de hátha tudtok segíteni.
A lényeg, nem bootol a kütyüm.
RESET gomb megnyomása is megvolt, "aksi ki" is megvolt, de semmi.
Elindul, kiírja " Samsung OMNIA2 II ", aztán elsötétedik, és ennyi. -
L Gabesz
csendes tag
Köszi az infót Snowdog (8.3-ra)!!! Ennek ellenére tutin múkodik minden a navival.
Esetleg bluetooth adatok mentési helyének megváltoztatására v.mi ötlet ?
( pl.:my documents helyett my storage) -
FRENK1988
veterán
Milyen programmal lehet fájlokat másolni gyorsan mert csak a Total Commanderrel csak 32kb/s tudok elérni
-
snowdog
veterán
válasz
L Gabesz #16944 üzenetére
Frissítettem az Igo-t (8.3)és a következő a problémám : az Igo névjegyében megjelent egy hibakód ( Error loading file: i18n/naviextras.xhtml ) . Mi ez?
A program szerette vona betölteni az i18n könyvtárban levő naviextras.xhtml-t, de valamiért nem tudta. Talán nincs is ott az xhtml fájl. Gondolom egy részben sikeres frissítés következtében.
-
_ak_
addikt
i900 eoldalon: Magyarított független szerviz rom:XDHK2
Ez a rom ha jól gondolom alapból magyar nem? Feltehetőek ezek a romok fw update nélkül is? Menne ez a rom egy DXID1 telefon/pda résszel?
Az h volt lehetséges, h nekem egy hard reset után magától települt a sunny féle magyarítás?
Ill a szerviz rom felel meg leginkább a "gyári" rom kifejezésre, tehát teljes értékűen használható és benne van minden samsungos cucc?
-
_seth_
veterán
Kicsit upgradeltem a telóm minden téren:
Vodás szoft ugye már rég nincs rajta helyette Anzo 6.5 Hun verzió de abból is a clean + samu progik minden B7300 és omnia lite kinézetű.
A gyári rendkívül szegényes tartozéklistát is már-már elfogadható szintre emeltem:
Ami volt: ceruza, töltő, sztereó fülhallgató... mivel használtan került hozzám a teló a burkolata már karcos volt és repedt néhol.
Ami most van:
-Zsír új eredeti burkolat és cserélt digitizer rajta pedig fullos vastag és tükör hatású fólia de olyan mintha gyári előlapja lenne.
-TV kábel
-utángyártott ceruza van pluszba de annak a minősége nem a legjobb de ajándékba volt
-bőrtok, egyszerű amibe csak bele kell csúsztatni
-bőrtok ami pdakhoz szokott lenni és le kell hajtani az előlapját
-autós tartó
-autós töltő
-fekete szilikon tok
-+ egy samu akku hozzáAmi még kell: egy új eredeti ceruza és akkor teljesen olyan lesz mint egy eredeti és a vicc, hogy így lesz kb annyiba mintha egy drágábbat vettem volna az apróról csak ez ha megfogom zsír új és minden van hozzá ami csak kellhet
Navi az igo8.3 nekem is és megy hibátlanul, trafi, poi, dem, buliding, full eu és viszi gond nélkül, tmc-t tudna ugyan de ott van az 5" gps tmc-vel az autóban beépítve így nagyon nem használom a gps részét de kipróbáltam, hogy ment egyszerre a kettő és ugyanazt mutatta minden téren
Autó hifire (sony xplod bluetoothos) is gond nélkül csatlakozik és számot is lehet léptetni a telefonon akár a hifi szabályzójával is és persze működik a telefonálás is de akár a gps-re is tud kapcsolódni és azon keresztül is lehet telefonálni és még a telefonkönyvet is kezeli.
TV-re kötve BD rip filmet játszva az omnián a tv képe van olyan mint a sima tv adás.
Szóval eddig bevált
-
L Gabesz
csendes tag
Sziasztok !
Frissítettem az Igo-t (8.3)és a következő a problémám : az Igo névjegyében megjelent egy hibakód ( Error loading file: i18n/naviextras.xhtml ) . Mi ez?Köszi
-
gyöngyi07
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok, friss az Omniás. Szeretném ha segítenétek!
Az lenne a kérdésem, hogy feltettem a ThumbCal-t és hiába teszek bele új feladatot a Tuday-on csak a névnap jelenik meg. Rosszul állítok be valamit?
Köszönöm! -
droti25
őstag
válasz
dancsuri #16935 üzenetére
Sikerült frissítenem a 8.3-as igo-ra,viszont olyan mintha nem lenne rajta Magyarország térképe!
Belépek h cím-kérem a település nevét
és innentől kezdve nem aktivak a betük,nem lehet megadni semmit!
Ha arra viszem h Magyarország,akkor az ország kiválasztásánál 0/0 mutat!
Ilyenkor mi a teendő?Külön kell a térképet is rátenni?
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Vettem 2008 decemberében egy samsung omnia pda-t és adtak hozzá egy eredeti nav N GO IGO(888.0.0.49545) szoftvert egy SD kártyán!
Ezt az IGO-t én azóta nem frissítettem,és most elérkezettnek láttam az időt h megtegyem!
Arra lennék kíváncsi h hogyan tudnám legegyszerűbben feltelepíteni/frissíteni a legújabb verziót a pdara!
Mindennemű segítséget szívesen fogadok!
Kösz előre is! -
FRENK1988
veterán
Milyen programmal lehet a telefonban lévő memóriakártyát formázni?
-
dancsuri
veterán
válasz
FRENK1988 #16909 üzenetére
Nem kell szörnyülködni a frissítéstöl én Win7 alatt csinálom igaz 32 bitesen mert 64-re nincs drájver, az eljárás annyiban különbözik XP-töl hogy XP-s telepítőbe integrálva van a telepítő progi, míg Win7 alatt neked kell a telepítő progiba bemásolni a 2 ill. 3 frissítendő fájlt
-
FRENK1988
veterán
válasz
madarasz92 #16907 üzenetére
Akkor kukázni kell valahonnan egy XP-s gépet (az összes havert megtérítettem
)
dancsuri: Ha ez igaz akkor csak valahogy fel kellene tenni a legújabbat -
dancsuri
veterán
válasz
madarasz92 #16902 üzenetére
Na ekkora hülyeséget
szerintem neked nincs is Omniád, mer ha volna nem irnál baromságot. A gyári rom lassu, érzéketlen kijelző, kevés memória.
Ezzel ellentétben a legujabb Magyarított Clean 28227 Gyors, rendkivül érzékeny a tapizásra, bőséges szabad hej, nem beszélve az akku idő többszöröse a gyárinak.
Már csak azért is mert a gyári drájverektöl sokkal fejlettebb drájverek vannak benn. -
FRENK1988
veterán
válasz
madarasz92 #16904 üzenetére
Igen kicsit beleolvasva az omnia frissítése inkább XP-t kíván mintsem az én Win7-em (ami még x64 is). Tehát marad ez nekem
-
FRENK1988
veterán
válasz
madarasz92 #16902 üzenetére
na ezzel jól elszomorítottál
-
FRENK1988
veterán
A közeljövőben (postán múlik) elcserélem az 5800 egy i900-ra. Tulaj szerint még a 6.1 Prof van rajta.
Hogyan tudnám rátenni a legújabb 6.5-ös romot? Valami lelőhely?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest