Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galant
tag
Valami ötlet a 17391-es hsz-re?.
-
Luissimo
veterán
válasz
dancsuri #17395 üzenetére
"én itt megpróbálok segíteni de van aki zokon veszi. Bocs ha valamelyik hozzászólásommal megbántottalak"
EZT NEMÉRTETTEM, szerintem te kissé fordítva ülsz a lovon, pajtás !!
És nem kell az leiromlassan duma sem, nem vagy értelmi fogyatékosok körében, tehát nemkell ez a stílus.Fogalmam sincs mi zavar téged a hozzászólásom pontos értésében, de gondolom, valaki majd egyszer megmagyarázza mit akartam írni !!
Olyan dolgokat vettél magadra , ami nem rólad szólt, látod "hókutya" rögtön vette a lapot, hogy ő volt idecitálva!!
gyengébbek kedvéért: hó = Snow, kutya = dog !!
Hátha összerakod és leesik végre.
ha nem aludj rá egyet... -
dancsuri
veterán
válasz
Luissimo #17393 üzenetére
Nem hogy értelme nincs kikapcsolni, hanem tilos. és hogy miért: nagy a család, éjjel történhet bármi, a legváratlanabb időpontban jön egy jó üzleti ajánlat, Stb.
A PC-t meg azért nem kapcsolom ki SOHA mert az a nyavajás Utorrent nem engedi.
És mégegyszer leírom lassan:, te ajánlottál valamit és én is a többi a felhasználók dolga, -
Luissimo
veterán
válasz
dancsuri #17385 üzenetére
MIVAAAN ??
Milyen zok??
Nanemán?
Frontvan, basszus?
milyen sértődöttséget tapasztaltál a soraim közt, neadjisten a betűim közt??
nemértelek, kristálytisztán, márneisharagudj, most énvoltam a legközelebb, hogy valakire megsértődj??
Az oxios memori -t én pl. fogom, lefuttatom, felszabadít néhány megabájtot , aztán köszöniszépen eltűnik a balfenéken.
nem fut sehol háttérben és nem is lapul ott !És van még egy ilyen hasonló "eltakarítónéni", ugyhívják, hogy CleanRAM !
de ezt már meg sem merem említeni, csak lábujhegyen...de mindenki aztcsinál , amit akar, ebben igazad van.
Én is minden 2-3 nap kikapcsolom a telefont.
Csak felhoztam példának hókutyánk multkori véleményét, hogy semmi értelme nincs kikapcsolni a telot ...Non capisco...
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #17383 üzenetére
Bizony, bizony. Azóta sem volt kikapcsolva, éjjel, nappal megy.
Igaz hogy nem túl sokat használom, néha telefonálok, viszont az ébresztő programot (Pocket Musik) gyakran használom. SMS-eket naponta kapok. Ezen kívül naponta frissítem az időjárás jelentést. Ezt csak azért írtam ide, hogy legyen viszonyítási alapotok.
Azóta sem volt reset, a jelenlegi memória állás:
Storage: 63.13 MB
Program: 42,55 MBElőző állapot:
Storage: 68,91 MB
Program: 45,48 MBElég sok programot telepítettem. Pontosan nem tudom az össz telepített méretet, de soha nem kell resetelnem. Legutóbb itt ítam róla: (#16417) snowdog válasza Luissimo (#16416) üzenetére
Ez a ROM van a gépemen: i900-DXID1-OMNIA-WM614
"Új verzió, egérkurzor nélkül: Windows Mobile 6.1.4 tartalmazza az Internet Explorer Mobile 6-ot, ugyanazt az élményt nyújtja, mint az asztali számítógépek böngészője.
Sokkal felhasználóbarátabb lett a grafikus felület, mely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az alkalmazások használatát.
Szabad belső tárhely: 98 mb" -
Galant
tag
Még egy kérdés:A kijelzőn felül van egy ikon:A nincs aktív adatviszony.Azt hol lehet eltüntetni,esetleg kikapcsolni?
-
dancsuri
veterán
válasz
Luissimo #17383 üzenetére
olvass pontosan "a memóriakezelő a háttérbe fut, tehát használ memóriát, ami amúgy is alig van. és ha NÁLAM tulzásba viszi aszivárgást akkor ujraindítom" és azt is irtam, hogy az ÉN véleményem. miattam annyi tveak progit használsz amennyit akarsz.
én itt megpróbálok segíteni de van aki zokon veszi. Bocs ha valamelyik hozzászólásommal megbántottalak -
Okosság
tag
Ezt omnián lehet művelni?? :
[link]
Komoly lenne!
Hasonló volumenű játéknak örülnék... -
Luissimo
veterán
válasz
dancsuri #17375 üzenetére
nana, van itten egy kutyatagunk a hóból, aki esküszik mindenre, hogy ő sosem kapcsolja ki a zomniáját ("mért is tenném, az a dolga, hogy belegyen kapcsolva"...) és esküszik mindenre, hogy neki nincs memoriaszivárgása.
Na, azt a ROM-ot kéne megszerezni, mert nekem a htc-n is komoly fogyások tapasztalhatók néhány nap után (sajnos ugyfest ez a WinMob áldásos hatása...)
-
Okosság
tag
Ha még mindig nem mutatja az MP3-akat a beállításoknál, akkor hozz létre a "My Documents" mappában egy "My Ringtones" mappát.
Így már biztos hogy mutatnia kellene.Dancsuri:
Nálam is ilyen volt a sunny billentyűzet. Holnap HR után az lesz az első, hogy megpróbálok összehozni 1 normális billentyűzetet és csak utána hangolom be az egészet! -
Galant
tag
Van egy SPB nevű progi.Azt honnan lehet esetleg ingyen letölteni?Sok jót olvastam róla.Bocs a sok kérdésért,de még új a PDA-m és szeretnék minnél több infót a használatához.
-
volvoguy
addikt
4 kérdésem volna hozzátok.
- Rezisztív kijelző ellenére mennyire reagál jól az ujjal való nyomkodásra, mennyire finom a görgetés? Illetőleg a multitouch hiányát hogyan hidalták át?
- A kijelző felbontása nem túl nagy más modellekhez képest. Ez a gyakorlatban mennyit "ront" a minőségen. Nagyon kockás, vagy nem észrevehető?
- Ha rárakom a a legújabb Winmo 6.5-öt, az ad hozzá olyan extra funkciót, mint pl. a görgetőrutin? Tudtommal ez nincs a gépben, vagy nem mindenhol működik
- a Különféle témák, Skinek letöltése és telepítése jár garivesztéssel, vagy csak letöltöm, installálom, és kapok egy "vadi új" GUI-t?Köszi
Üdv -
D@niel
addikt
Nekem nemigazán jön be ez a mobil
-
Csöpe
csendes tag
válasz
dancsuri #17358 üzenetére
tudom tudom de eskű h kb 2 hete nézegetem bujom a netet és egy magyar billentyűn kivűl ami eltakarja az smst nem sikerült semmit találnom ....
köszönöm szépen a segitséget..
hálás vagyok már ez is haladás nálam h csöng a telefon...
de azért még egy kérdés mi van ha reset-telek akkor esetleg a memo kártyám vagy az agom msn-em is törlödik???
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ilyen PDA-t néztem ki magamnak, pontosabban ezt: [link]
Még sosem rendeltem neten, de a 8GB-os 63.000ért + 2.000 a postaköltség megéri.
De a kérdésem a következő. Ugyebár a Winmo 6-os már kezd kifutni. Most amúgy is az Android a menő.
Ha Omniát vennék, mennyi ideig tudnám még úgy használni, hogy ne kereítsen hatalmába a "már uncsi, már öreg, elavult érzés"?Nyilván minden új telefon megvásárlását követő 2 hét alatt öregnek számít, az Omnia meg már nem mai gyerek.
A hardver bámulatos ezért a pénzért, de a szoftver...és a benne rejlő lehetőségek...Hogy képben legyetek, 3-4 éve K750-et nyúzok, gondolom előttetek van, hogy hol helyezkedik el a mai telefonokhoz képest...
Nyílván mivel még soha nem volt érintős mobilom, sem PDA-m, sem olyan, amin bármilyen OS lett volna, ezért nagy újdonság lesz nekem, és hetekig el leszek a testreszabásával, meg ismerkedem vele...de egyszer ugye mindent ki lehet ismerni, ezt a K750-et meg már nagyon unom....ugye 2005-ben jött ki...
Ezért is említettem korábban az Androidot, amik folyamatosan frissülnek, csiszolódnak..
-
Csöpe
csendes tag
válasz
dancsuri #17350 üzenetére
Szia
rájöttem h ha belemegyek a mappába és megnyomom h menü-ott van egy olyan h összes fájl ha az nincs kipáipálva akkor a 20mp3bol csak 3mat mutat kb mert a többi nincs 1M csak az e feletieket mutatja és csak azokat rakja bele h beállitsam csörgésnek vagy üzihangnak!!!
-
Csöpe
csendes tag
Wow
haladás köszönöm szépen a segitséget megcsináltam a mappát de az a gond h bemásoltam vagy 50 mpemat de ha bemegyek a hangok és értesitésekbe és ott a bejövö hivásba,vagy a szöveges üzenetbe csak 2-3 szá,mot mutat miért lehet ez??
üdv Edina
-
Csöpe
csendes tag
Sziasztok
vettem egy ilyen álom telefont de rájöttem hogy nagyon hülye vagyok hozzá
,és kérnék segitséget vkitől aki ebben nagyon penge.
Nos a panaszaim:
- nem tudok mp3mat smsnek beállitani
- sőt mp3 csengőhangnak sem
- és ebresztő hangnak sem
- nem tudom a prograokat leszedni az i900.eoldalról azt sem ami ingyenesvalaki segitene nekem
előre is köszönöm
-
Kombat
őstag
-
Galant
tag
válasz
dancsuri #17288 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Új vagyok a windowsos mobilosok között.Vettem egy ilyen gépet és érdekelne,hogyan kell rá telepíteni progikat.Kiváltképp érdekelne annak a bill. proginak a telepítése,ami abban a hsz-ben van,amire most válaszolok.Letöltöttem a gépre és hogyan tovább?Esetleg valaki tud hasznos és ingyenes progikat?Köszönöm!
-
hr2
őstag
Üdv.
Van valami progi i900-ra ami hasonlít a symbian-okon a Naplóra? -
volvoguy
addikt
válasz
dancsuri #17329 üzenetére
Akkor asszem megvan a telefonom
Még valami. Nagyon tetszik az Android, sőt, ha lenne iylen áron normális Androidos telefon, olyat vennék. De szerintem a Winmo se lehet rossz.
Mégis mennyire támogatott maga a telefon és az OS? És mennyi ideig lesz az?
Úgy értem, hogy pl. az Androidot folyamatosan fejlesztik, csiszolják, rengeteg ingyenes remek alkalmazás van hozzá a Market-en. Ugyanez elmondható a Winmo és Omnia párosról is? Vagy mivel Windows, ezért még jobb helyzetben is van, mint az Android?Nem sokat tudok az OS-ekről, annyit azonban igen, hogy az Android a legújabb sláger, most nagyon nyomatják, meg fogják is a jövőben.
Ehhez képest hogy áll az Omnia? -
volvoguy
addikt
És árakról tudunk beszélni? 60-70ezret szántam az "új" telefonra, ehhez képest amit ezen az oldalon találtam:
[link]8GB - 63.000Ft
18GB - 73.000FtEz valós lenne? Jah, meg plusz 2.000 a házhoz szállítás.
-
Okosság
tag
válasz
volvoguy #17321 üzenetére
Jó helyen kérdezed !? Itt sztem ritkán találni olyat, aki nem ajánlja!
Nagyon jó PDA!! Szinte nincs olyan videó vagy zene, amit nem játszana le. Ha Zenét hallgatsz, akkor kicsit hozzá kell nyúlni (1-2 segédprogi...) és olyat szól, hogy dobsz 1 hátast! Hogy lehet-e frissíteni újabb romra? Lehet, hogy nincs még 1 ilyen PDA, amelyikre ennyi fajta kiváló ROM elérhető!
Nem fogsz benne csalódni!Dancsuri:
Azt a 3 fájlt raktam fel nemrég, amire gondolsz. Kizárólag a billentyűzet miatt, mert nekem az jött be legjobban. -
volvoguy
addikt
Sziasztok. Mobilt, bár lehetőleg okostelefont szeretnék magamnak "olcsó", vagy olcsóbb áron.
Először az LG Arena volt a kiszemelt. Remek telefon, jó multimédiás képességek, de sajnos zárt rendszer.
Aztán jött a HTC Tattoo majd Touch2 Androiddal felvértezve, ám 70.000Ft körüli árukkal gyengített multimédiás képeségekkell.És akkor rátaláltam az i900 Omniára. Windows Mobile-t nem ismerem, de feltételezem, ha az van rajt, "buta" nem lehet. És ami a legjobb, hogy 65.000ért már lehet neten rendelni.
Szóval, ajánljátok? Jó ez a Winmo 6.1? Frissíthető a legújabb Winmo-ra?
-
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17319 üzenetére
FIGYELJ már régebben is kérdeztem milyen Magyarítót????
Azok a fájlok 3db. az egész romnak a magyarításai, ráadásul a WM 6.1-esé. TILOS ezekre a 6.5-ös romokra feltenni .Amit ajánlottam rom a VILÁGON a legjobb és alapbol MAGYAR . amit linkeltam Sunnysoft billentyűt szintén alapbol MAGYAR -
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17317 üzenetére
Hát nem tudom elképzelni nálad mi kavar ennyire be már a romcseréd óta?
Legjobb lenne Anzo utolso Magyar romját felrakni (28227_CLEAN_Office_HUN) [link] utána HR. és mindem használni kívánt programot szépen egyenként felrakni. ha már ezt a romot használod akkor HR és onnantol ahogy írtam -
dancsuri
veterán
-
Okosság
tag
válasz
dancsuri #17313 üzenetére
Kipróbáltam a sunnysoftos billentyűzetet...jól odatett a rendszernek! Start menü nincs,felvesz-lerak gombok semmit nem csinálnak, nem lehet a progit eltávolítani sem, indulásnál egyből hibával indul ([link].
Ja és nálam teljes képernyős módban csak akkorában rakja ki, mintha 320x240 lenne a képernyőfelbontás.
Van ezekre valami egyszerű megoldás? Vagy hideg vizet ihatok a jól beállított, összeszedett romnak és HR. (rosszabb esetben romcsere) -
dancsuri
veterán
Viszont nekem is lenne egy kérdésem,
A PhonEx tárcsázót használom, de néha elfelejti a beállításokat (kedvencek, fényképek) -
Okosság
tag
válasz
dancsuri #17288 üzenetére
Köszi! Igen, nem rossz (ha lenne benne teljes képernyős mód, akkor tökéletes lenne), de a régi sunnysoft vagy az spb keyboard még mindig jobbnak tünik. Kár hogy nem tudom őket 100%-osra csinálni. (Amúgy felraktam nemrég a három magyarító fájlt az i900.eoldalról és működött szépen a billentyűzet, de utána újra kellett rakni a romot (nem valószinű, hogy miattuk). Most meg már inkább nem rakom fel, mert mindent beállítottam, meg minden, nehogy valamibe bekavarjonak.
-
dancsuri
veterán
válasz
pocakhontas #17309 üzenetére
Ha romcserét tervezel a függetlenítést hagyd utána mert romcserekor ujra függő lesz
1: romcsere
2:függetlenítés
3 programok telepítése (majdnem minden fontos progi elérhető Magyarul is) -
dancsuri
veterán
válasz
pocakhontas #17307 üzenetére
Itt egy kis registribuhera
http://data.hu/get/2315049/registrymui_p.arm.cab -
dancsuri
veterán
válasz
pocakhontas #17305 üzenetére
Regeditor, vagy TC
-
dancsuri
veterán
válasz
pocakhontas #17302 üzenetére
Függetlenítés itt:
http://data.hu/get/2314812/fuggetlenites.txt
Legujabb WM6.5 HUN rom itt:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1515.0
Romfrissítésröl itt:
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/romfrissites
Egyébként bátran kérdezz, akár privibe is -
pocakhontas
csendes tag
Sziasztok van egy Omniám és függetleníteni szeretném!
Hogy tehetem meg??
Én Fw frissítésre gondoltam de olvastam valahol hogy egy progival is meg lehet oldani!Valaki megtudná mondani melyik a mostani legfrisebb magyar vagy legalábbis magyarul tudó Fw?? És honnan lehet letölteni??
Symbiant frissítettem már de ez nem ugyan az!!
A két alaprogram megvan hozzá az Active Sync 4.5 és a samsung modem driver!
A többi lépést nem tudom az valaki leírná privibe vagy itt?? Sürgős lenne!Köszönöm Előre is
-
gurabli
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Ha meglesz a tel és gondom lenne az ébresztővel (vagy bármi mással), akkor számítok majd a segítségetekre!
Sokat szeretném a WiFi-n Skype-ra használni, ugye ez a része hibátlanul működik?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest