Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hello
Volna egy tök egyszerű kérdésem.Miért csak 10 féle csengőhang van egy ilyen telefonban és hogy a fenébe lehet új hangot betenni vagy netán mp3 at használni.
Köszi a helpet.
-
joe357
tag
válasz
logarithm #18897 üzenetére
Helló
Már sokszor újraindítottam, csináltam backup-ot majd hard resetet és visszaraktam a rendszert hátha jó lesz de nem. Ha jön sms ki se jelzi. A mail lekérdezést se csinálja, szó szerint megszünt a szöveges üzenet opció. régi hk2 van de eddig nem volt gond vele meg hard reset után van csak akkor bukom minden adatom.
-
joe357
tag
Helló
Kéne egy kis segítség. Eltünt az üzenet funkcióm, hiába kattintok az üzenetek ikonra semmi nem történik. Csinálta mindezt azután hogy megszakítottam egyszer a mail küldés/fogadást. Kiírta hogy hiba az inicializálásnál és kész vége. Melyik file az indító exe a windowsban és hol? Valaki segítsen. Köszi előre is. Nem akarok hard resetelni mert nagyon jól belakott.
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Romot szeretnék frissíteni Win7 alatt.
A leírás alapján csinálnám, de mikor a dataconnectionben át kell állítani phonera, nekem nem talál drivert -
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Vettem egy Omniát, amikor a programok közt matatok és pálcával akarom jobb oldalt a gőrgetőt lehúzni/felhúzni akkor nem igazán érzékeli középtájon. Digitizer probléma, vigyem gariba?
üdv
zoli
-
válasz
HartgeH3-2.8 #18887 üzenetére
Én már ismertem amikor linkelted, igaz én teljesen más miatt.
Omniára még nem kódoltam át semmit, mert lazán viszi torrentről leszedett divx-eket. (egy jó ideje pl a csillagkapu összest nézem.. 8.évadnál tartok) 640*368es a felbontása jah.. és xvid nem divx
Én arra kerestem progit, hogy a fényképező által mov-ba készített videókat dobjam át valami kisebb emészthetőbb formátumba..
Olyat ami egy két gombnyomás és már alakít is..
Több kis progit próbáltam, mindnek volt valami baja.. volt aminél hol volt hang hol nem.. volt aminek a hangja jó volt, de a képminőség ratyi..Ez most úgy nézem egész jó lesz...
Viszont tényleg nem semmi, mennyi formátumot támogat..pláne úgy,hogy free progi!
-
logarithm
őstag
Csak kíváncsiságból ki milyen romot használ, és ki milyet ajánl a másiknak?
Érdekelne, hát ha meg tudok valami okosat -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #18884 üzenetére
Szia
Nem akarom fényezni de nekem nagyon tetszik a minőség
Az általad ajánlott TCMP-vel játszotta le alapértelmezetten és meglepően szépen.
Nem tapasztaltam szemcsésedést és a sebessége is remek.Hangkésés nincs.A mobil eszközöknél az Mpeg4-el próbálkoztam elsőként.
Egy gigás jó minőségű DivX-ből.Nagyon hamar megcsinálta.. -
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18883 üzenetére
Köszi, meglesem
, s amúgy akkor ezzel már nem szemcsés a kép?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok gondoltam megosztanám hirtelen jött "tapasztalatom"..
Találtam egy nagyon szuper kis progit ami szinte pillanatok alatt bármit bármire át tud konvertálni jelen esetben nekem mobil eszközre kellett.Hihetetlen mennyi formátumot ismer és nagyon szép minőségben dolgozik.Neve: FormatFactory 2.50 szerintem megér egy misét.(Free)
[link] -
AdamP900
tag
válasz
Okosság #18879 üzenetére
Bekapcsolva is toltottem mar es ugy is merul miutan zoldre valtott a led. Kell ennek is par ora a zoldre valtas utan, hogy meruljon. Multkor diekt megneztem... toltes utan ahogy zoldre valtott a led rajta hagytam egy oran keresztul es 100% -rol 90% -ra csokkent az akku. Probaltam ugy is tolteni ahogy irtad, flight modba. Ugy is leszivja. De ha Te is azt mondod, hogy egy par oran keresztul nem huztad le es nem birta annyi ideig (gondolom akkor csak merult valamit a akku) akkor ez valami gyari hiba ezeknel? Netan a WM -nek lesz koze hozza?!
-
brian1974
tag
VOIP kliense nincs valakinek?
-
Okosság
tag
válasz
AdamP900 #18878 üzenetére
Próbáld meg úgy tölteni, hogy nem kapcsolod ki a pda-t, hanem csak a telefon részét (hívni,zavarni így sem tudnak). Éjszakára nem szoktam rajtahagyni töltőn, hanem mondjuk lefekszek tévézni, addig rádugom töltőre és mire vége a filmnek fel is van töltve. Néha rápillantok és ha a led zöld, le is húzom! Eddig még soha nem volt bajom a töltéssel. Régebben azt vettem észre, hogy ha a led zöldre vált és nem húzom le (pár órát még rajta marad),akkor nem bírja annyi ideig, mintha azonnal lehúztam volna.
-
AdamP900
tag
Hello!
Igen a Phone reszt is frissitettem. A DXHK3 -as van rajta. A ROM pedig DXID1. Hogy miota csinalja lovesem sincs... Itt vettem Ph! -n egy felhasznalotol es mar masnap megfigyeltemm a dolgot. Irtam is neki, hogy gubanc van a PDA-val erre jott a valasz, hogy nala semmi gondja nem volt... Erdekesnek talaltam a dolgot, hogy pont nalam es mindjart az elso naptol fogva hibas volt a keszulek. Szerintem mar regota az lehet es ez lehetett az eladas oka amibe en szepen belemasztam... Szivem szerint eladnam es vennek egy masikat ami meg garis! A szervizes temat kihagynam... Egyebkent a javitasa mennyi lenne szerinted kb?
-
AdamP900
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18875 üzenetére
Nekem is feltoltodik maxra, szerintem nem akku hiba, sot ugye biztos mert mar van masik akku is hozza es ugyan ez a hiba. Nade hiaba a max toltottseg elerese ha nem huzom le akkor mikor zold a led a tetejen. Mert ugye ki az a hulye aki felkel hajnalba azert, hogy megnezze, hogy ugyan feltoltott e mar a telom...
Hanem az a problema, hogy ha rajta van a halozaton egyszeruen lemerul az akku annyira, hogy a 100%-bol lesz 20%.. Es akkor jon ugye a kis uzenet, hogy toltse fel az akkumulatort ha nem akarja, hogy az adatai elvesszenek, na ott szoktam idegbajt kapni, hogy egesz ejjel toltott a telo es semmi ertelme nem volt. Ha szervizbe kell vigyem az necces lesz, biztos nem lesz 2Ft a javittatasa... Az meg nem megoldas, hogy kikapcsolva nem lehet tolteni, minden telot lehet kikapcsolva tolteni. Ugy ahogy az sem ahogy nehany embertol hallottam ma, hogy "kulonben is minek kikapcsolni?!" Miert ne? Ha en ugy szeretnem tolteni...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
AdamP900 #18874 üzenetére
Személyeset tudok mondani.Én amikor hozzám került a cucc feltöltöttem maxra töltővel és szépen működött.Azóta én itt mahinálok progikkal ezzel azzal tehát pc tölti az eszközt.Az hogy éjszakára érdemes e kikapcsolni vagy maradhat e bekapcsolva "mert kvázi úgy is töltöm majd pc-ről minek offoltatni" azt nem tudom..de ott szerintem valami szervizes gond lesz.Ha hülyeséget írtam elnézést csak saját kezdő szárnycsapások.
-
AdamP900
tag
Sziasztok!
Nem tudom jo helyre irom -e, de mar a hajam lassan kihullik az Omniamtol...
Talalkozott mar valaki olyan hibaval, hogy az Omniajat este folteszi kikapcsolva toltore es reggel ahogy folebredsz a telod lemerult? Mert nekem sajnos ezt csinalja es gozom sincs mitol lehet ez... Mar probaltam egy Samsung S5230 -as toltojevel is tolteni, vettem uj gyari I900 akkut, frissitettem is a ROM -ot, de a helyzet tovabbra sem javult! Teljesen tanacstalan vagyok... Valakinek van valami epkezlab otlete, hogy mi a banat ez? Eleg idegesito, hogy ahelyett, hogy toltodne a telefon lemerul ha a halozaton log tobb oran kerszetul a feltoltes utan. A segitseget elore is koszonom!
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18872 üzenetére
Ja-ja mert beleépül, a bootba
-
HartgeH3-2.8
addikt
Újraindítottam aztán visszaállt ez a mocsok
-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy átállítottam a készülékem hogy szégyen
Vissza se tudom állítani
Nem nyomkodom agyba főbe csak valamit átraktam valahova aztán a Home Screen (ugye ami kis ikonok meg stb a főképernyő) helyett lett egy felfelé, lefelé gördithető menü.. foggalmam sincs hogyan állítsam vissza
Napsütésbe egy az egybe nem látom a kijelzőt, igaz én beállíttottam ezt a kis ikont hogy magam vezéreljem az erősséget de azt meg most nem érem el
ja és hmm..leteszem lock módba tehát bezárom...azt veszem észre néha döccen egyet az mp3 mondom de jó nem birja a proci? Aztán letettem "alvó" módba zene megy tovább akadás semmi...nemtom lehet ez a mobil shell kavar be..fene tudja.
Asszem Win 6.5 van rajta meg ez a mobil shell 3.5.1 talán...de ha elmondjátok hol nézzem meg rálesek..(Bocs a láma hsz-ért)
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18868 üzenetére
Igen, előfordul ilyen sok mindentől függ , néha egy egy program
, a lényeg, hogy sikerült.
-
HartgeH3-2.8
addikt
CorePlayer másik verzióval megoldva.. I love this game
-
HartgeH3-2.8
addikt
Telepítettem ezt a CorePlayert ki is irta hogy sikeres install nézem a startmenübe ott is van feltéve elinditom és főképernyő jelenik meg.Nem indul el..
-
Lehet az alap progik nem tudják ezen funkciót...
Én se találok ilyen részt. csak a részletes hívásonkéntit...
Szóval passz.. hacsak nincs jól eldugott helyen valahol.
Mint ahogy azt is kerestem egy darabig, hol tudom beállítani az sms kézbesítési értesítőt. (az adott sms-re megtaláltam, csak hogy globál legyen azt nem.. de meglett.. és mákomra az is, hogy az ékezetes sms-eknél az éűá meg nem is tom melyik karakter miatt ne legyen egyből 2-3-4 sms méretű egy mondat)
Ezeket fel is írom hol vannak, mert következő HR-nél lehet megint keresgélném -
logarithm
őstag
Na megvolt a PHONE rész csere DXIF1.
Tapasztalatok: nagyon egyszerű cserélni, kb. mint a romokat.
Tényleg, nem váltja 3G+ és 2G között, stabilabb így a beszélgetés, GPS-nél még nem volt szerencsém tesztelni, de majd ha sikerült írom. Plusz stabilabbnak érzem, a telefont, lehet csak be beszélem, nekem eddig bejön.
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18862 üzenetére
Minőségben teljesen, jó. Bírja a telefon, coreplayert ajánlom.
Utána már csak annyi a teendő, hogy jó minőségben konvertáld a telefonra a filmet, ilyen egyszerű
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Minőségben mit lehet elvárni a készüléktől? Próbáltam ezt a TCM playert is DivXet, mp4-et, Wmv-t is de picit szemcsés a kép, pedig you tube on láttam szebb minőségű lejátszást.(Nem a HD-ra gondolok)
Én hibáztam valamiben?
(Kezdő vagyok) -
logarithm
őstag
Rendben, köszi kipróbálom akkor, de nekem a coreplayer az bevált nagyon
-
Szemo
csendes tag
Megtudná valaki írni, hogy honnan tudok normális, működő tcmplayert letölteni?Köszi.
-
Mezy
csendes tag
Samsung omnia telón hol tudom megnézni, h mennyi az összes fogadott, tárcsázott idő?
-
logarithm
őstag
Attól függ, filmre Coreplayer, zenére pedig Pocketmusic player
-
Ice!?
őstag
milyen lejátszóprogramot használtok, ami bevált?
-
logarithm
őstag
Oké, köszi akkor erre figyelni fogok
, bár ahogy láttam, nekem már megvolt adva, hogy frissítsen ha csatlakozik a gépemhez, annyi különbséget tapasztalok, hogy tudja merre vannak a műholdak, azután nem keresgél, de rá csatlakozni nehezen tud ettől függetlenül.
PHONE csere lesz szerintem, majd ha lesz rá időm
-
r0by
addikt
A műhold keresést nagyban segítheti, ha frissíted az XTRA-t.
Nekem így max 3-4 perc kell, mindig talál jelet. -
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18844 üzenetére
Akkor, vagy rom problémák, plusz leginkább a PHONE rész a nem megfelelő, de ugye ez rommal együtt jár, de külön cserélhető a PHONE rész.
Elméletileg itt leírják hogyan kell, de én nem foglalkoztam vele, mert a romomba van integrálva.
-
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18840 üzenetére
Érdemes vele utcán lenni, egy házban nem fogja megtalálni, kevesebb az esély rá, plusz állíthatod nagyobb sebességre is, legalábbis nekem úgy van.
-
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18839 üzenetére
Nekem is, eléggé sokára kapcsolódik rá valamelyik műholdra sajnos, ezt már a kollégával beszéltük, hogy egy PHONE rész csere megoldaná, vagy javítaná.
Vagy pedig tudtommal, van egy program amivel le lehet kérni a műholdak hollétét netről, s már tudni fogja a telefon, sajnos nem tudom mi a neve, de majd gondolom lesz majd itt aki okosabb, és mond jobb ötletet
-
Stukker1987
senior tag
GPS vétel bekapcsolva
port: 3
Adatáviteli: 4800
Szóval elvileg minden belöve,de mégsem találja magát... -
logarithm
őstag
válasz
Stukker1987 #18835 üzenetére
Milyen böngészőt futtatsz?
Ezt a nyelv csomagot nem ismerem, pontosan nem tudom mi lehet a baj forrása, de nyelv csomag előtt nem csinálta ezt?Próbáld meg azt amit linkeltem egyel feljebb.
Amúgy nyugodtan teheted az iGO-t bárhova, csak legyen helyed hozzá
-
Stukker1987
senior tag
Ja még egy dolog!
Ha nem mem kártyára telepítem az Igot akkor is menni fog? -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!A problémám az lenne h böngészőt elindítása után még tudok a kitöltő mezőbe irni,de adott esetben a google mezőbe már nem...
Az i900-am-ra tettem már magyar nyelvet Samsung Levi_100_hungarian néven fut asszemTudja valaki mi lehet a gond?
Köszönöm!
-
tomek8210
csendes tag
Magyar 9.5-ös Opera van valaiknek?
-
tomek8210
csendes tag
Köszi már megoldodott lehuztam majd reset és ujry inditootam az exet. Jó lett. Aztán az Anzo féle 28233_Clean_Hun raktam fel. Eddig tetszik. Leszámitva hogy az istenért se akarja a fingerkeyboardot alapértelmezz nillentyüzetnek bevenni amikor ujrainditom mindig a sansungos jön elő. A másik probélma a mobil tv demo csatornái nem müködnek. A szerviz romon ment.
-
Rick4
félisten
Keresnék M2D-s romokat, de ahol a pfc-n találok, feltéve köze nincs a képhez, se leírás se semmi, hogy hogy tudom megcsinálni.... erre valakinek ötlete?
-
Rick4
félisten
válasz
tomek8210 #18829 üzenetére
Elvileg a kábel lehúzása nélkül elég a telefonnak egy ceruzahegyes soft reseet, és hagyod azt csinálni amit akar. A frissítőt megállítod, újra elindítod, és amikor elindult, akkor a telefonon még egy cerkás soft reset, majd indul megint. Valószínű a letöltött fájlod hibás, kapd le még egyszer..
-
tomek8210
csendes tag
Raknám fel a DXHK3-at de a writing imagenél 67%-nál megállt már kb 10 perce. Mit csináljak?
-
logarithm
őstag
-
tomek8210
csendes tag
azért kérdezem mert az i900 eldalon inkább a dxhk3-as szervizromot ajánlják.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #18821 üzenetére
Yaya 75k ért nem lett volna rossz akkoriban ha jól tudom akkor jött be talán..
Nekem is lenne egy ROM-os kérdésem.Ha átlag felhasználó vagyok és nem akarok belenyúlni és sikerül találnom egy olyan példányt amibe nem babráltak lehet később bármi problémám vagy macerám? Rá leszek kényszerülve erre a ROM buzerálásra?
Köszöntem a választ.
Egyébként tetszik az Omnia nagyon -
tomek8210
csendes tag
XDHK2-es szervízromra biztonságosan lehet rakni fözött romot?
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18820 üzenetére
Poén, de szánalom, de am anno 2008.11.07 75ezerért jó ár lett volna bőven
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdvözlök minden kedves Samsung i900 Omnia tulajdonost és leendő tulajdonost
Én szeretnék az lenni ezért böngésztem a neten és egy érdekességre bukkantam
Ime -
joe357
tag
Helló
Használta már valaki az spb airisland-ot. Megvan a válaszmail az spb-től meg a regkód, írja hogy a tool fülön írjam be a számsort, de én nem találok ilyet sehol.
Valaki? -
válasz
somnia #18815 üzenetére
Szerintem az érintőre gondol.
Szvsz, ha normálisan volt cserélve, miért ne?!
Bár én is így vettem, de úgy veszem észre, mintha kicsit csalna az érintő.
És érdekesen: alsó részen okés.. középen szoszo.. de felső részen, mintha alá kellene kicsit tapiznom, mint ahol van amit érinteni akarok...Tegnap mondjuk sikerült nekem is úgy elhasaltatni, hogy csak HR segitett
Fel akartam tenni Coreplayer egy újabb verzióját.. nem indúlt a régi ikonjával.. gondoltam megpróbálom magát az exét.. az se akart.. majd resco expoban lépkedtem volna, erre megállt mint a szög..Ok.. reset.. aham.. samu feliratig eljutott, aztán meg is állt.. akármit csináltam.. szal kapott egy HR-t.
Ami a szörnyű, úgy megszoktam a SPB MobileShellt, resco explorert, resco photot, spb billt, meg még nem is tudom mit, hogy így alapon szinte használhatatlannak mondom az omniát(na jó nem használhatatlan, csak körülményes.. )
Viszont lett 70 mega szabad hely a 20 helyett a storage-n
Illetve rájöttem arra, hogy valamivel akadhatott régen az S2U2.
Egy olyan problémám volt, hogy ahol valamit be kellett neki "tallózni", pl. háttérképet, reminder hangot, ott a mappákra kattintva nem lépett az istenért se beléjük. (de szép mondat)Amúgy is ki akartam próbálni majd, hogy vajh, szűz rendszeren is ezt csinálja-e vagy sem, hát most itt volt az alkalom.
Szűz rendszeren jó!
Lassan majd pakolok fel progikat,meglátjuk melyik az amitől elhasal.. bár lehet nem is fog kelleni nekem.. annyira nem nagy durr.. vannak jópofa dolgok benne, de az más progiban is megvan... viszont van pár apróság, ami zavar benne... -
gyuszmó
őstag
Sziasztok érdemes használtban olyan telót venni amiben difitizerrel volt cserélve?
Vagyis ha még nem volt akkor bármelyiken betojhat?
-
logarithm
őstag
Közben rájöttem, hogy mégsem azt a PHONE részt találtam meg, azt olvastam más fórumon, hogy nem adták ki, hivatalosan. Valaki megdobna egy linkel ahonnan letudom szedni a DXIF1 PHONE részt; Köszi
-
tomek8210
csendes tag
Sziasztok!
XDHK2 es romom van és xxhj2 es phone résszel. Kérdésem hogy csak a phone részt le lehet e cserélni. És ha igen érdemes e beujjitani a DXIF1 re? Mennyire kockázatos és hogyan kell csinálni? Milyen változások lesznek tapasztalhatók?
-
válasz
kpeterkornel #18806 üzenetére
Mivel ez az omnia I topik, nem biztos,hogy sok választ kapsz majd... de!
Az egyesből kiindúlva.
2GB elég-e egy átlag felhasználónak?
Erre csak azt mondanám, ami egy örök igazság, háttértárból, memóriából sose elég.. előbb utóbb úgyis kinövi az ember
Rájössz, hogy hopp.. de jó dokinál várakozva, lehet ezen filmet is nézni.. vagy zenét hallgatni.. rakjunk rá pár kis filmet, egy két albumot, és sity-suty tele is lesz..
(persze, ha nincsenek ilyen igényeid elég a memo)
Vagy ha Igo fullost akarod feldobni, akkor is elég sok hely ugrik.(bár nem tom minek kellene felrakni az összes országot, hacsak nem kamionos vagy...)No de ennek ellentmondásként én személy szerint valószínűleg a 2 gigást venném, mert 10rugóból szerintem már 16Gigás microSD-t is kapsz..(no nem photo hóóólba).
Azt beledobod, és már van is 18giga tárhelyed.. ami azért nem kevés.. (igaz, nekem 16 van az omiban, de most is majdnem fullon van.. igaz, van rajta vagy 4-5 rész csillagkapu, rakás saját fénykép.. videók, zenék.. progik,játékok.)
Nah.. és az előző hsz-edre amennyire rémlik.
A legtöbb dolog (a 900-asból kiindulva) fut sd-ről is.. van egy két makrancos progi ami nem, de lehet az is rá lehet venni a dologra. (erre elég a 2 giga belsőd).
Illetve van még a készüléknek a saját kis memó része.. ami talán 512 a II-esben.. vagy nem tom hirtelen mennyi.
Az sms-eket, jegyzeteket nem a 2gigára, hanem ide menti. (ha jól rémlik.. bár a saját kis memója is 2 részre oszlik...)A lényeg, sztem vedd meg a 2 gigásat, és a 10rugóból vegyél bele egy tetszés szerinti méretű micro Sd-t.
Én pl 8gigásat vettem valami 3ezer forint körül... -
kpeterkornel
csendes tag
Elnézést, kicsit pontatlanul írtam, helyesen :
Tapaszalatotok szerint a 2 GB elég -e egy átlagos felhasználónak ? A később telepített programok futtathatók - e sd-ről is, vagy ez a media csak tárolási funkcióval bír ?
-
kpeterkornel
csendes tag
Üdv !
Omnia II I8000 vásárlása előtt állok - valószínű a P.Hallban veszem meg. Ahol 3 féle ára van a telefonnak : 8 gb Ram -os 10e-el drágább a 8 gb ram -osnál.
Kérdésem az lenne, menyiben befolyásolja a ram méret a sebességét a telefonnak ? A később telepített cuccosok, jegyzetek, uj programok, sms-ek ezt a 2/8 Gb-ot fogyasztják gondolom. Tapaszalatotok szerint a 2 GB elég egy átlagos felhasználónak. A később telepített prpgramok futtathatók sd-ről is, ez a media csak tárolási finkcióval bír ?
Véleményetek szerint megéri az a plusz 10e a plusz 6 GB-ot ?
Előre is köszönöm, az okosságokat....
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
nem talaltam errol a bongeszerol bejegyzest itt (Uzard web), pedig szeritem megeri tesztelni. Keves beallitasi lehetoseg, de azokat tudja is
gyors, es mindent visz, youtube stb. -
sziasztok, a barátnőm i900-a elkezdett kicsit rakoncátlankodni. A kijelző szélén bizonyos oldalak bizonyos részein nem érzékeli a nyomást ... érintő kijelző probléma lehet? ha igen kb mennyi egy kijelző csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- Posta, csomagküldés
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest