Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Nem a tapasztalatodat vontam kétségbe, hanem amit a szervízestől hallottál:
"Jah és voltam itt egy gsm bolt/szervízben is és azt mondta az eladó srác hogy valahogy hardveresen meg lehet csinálni, de ő nem foglalkozott ezzel és hogy minden samsungnak gondja van a térerővel."
Különösen a vastagon kiemelt résszel nem értek egyet. Ez meg az én tapasztalatom, amit neked nem kell elfogadnod.
-
ivzso
csendes tag
-
ivzso
csendes tag
válasz
Feenyx #18694 üzenetére
Nálam is volt ilyen.Általában a sávváltás miatt történik (amikor 3G-ről GSM-re vagy fordítva)
Megoldás lehet ha kikapcsolod a 3G-t. Beállítások-telefon-sávválasztás és az automatikusról GSM-re kell állítani.Hátránya: nincs HSDPA és nincs videóhívás.
Próbáld ki, nekem megoldotta a problémát. -
Feenyx
aktív tag
Na lecseréltem rajta a a radio részt PUJA1-re amit mondtál. Sajnos a hiba még mindig fenn áll
Ha van 3G akkor még okés viszonylag jó a vonal, de a 3G elmegy teljesen reménytelen szinte. Elkezd szakadozni a vonal és érthetetlen hogy a másik mit mond. Lehet ezt orvosolni valahoyg máshogy? Nagyon szeretem ezt a pda-t nem szívesen válnék meg tőle
Jah és voltam itt egy gsm bolt/szervízben is és azt mondta az eladó srác hogy valahogy hardveresen meg lehet csinálni, de ő nem foglalkozott ezzel és hogy minden samsungnak gondja van a térerővel.
-
MATEO6600
őstag
Hi
Kéne egy kis segítség ma vettem a telefont és még kezdő vagyok.
Telefont rácsatlakoztattam a kábellel a gépre, kiíta, hogy az eszközt nem lehet telepíteni...
Mind1 másoltam rá pár fájlt, okés volt.
Utána megint rádugtam és akkor sem ismerte fel.
Most a My Storaget próbálom formatálni, de már 20 perce formázza, most mit tegyek? :/ (üres, de még is 20 perce formázza...) -
R19
senior tag
Sziasztok!
Adjatok egy linket, ahonnét Pocket Office-t lehet letölteni.
Annyira light lett a ROM, hogy nincs benne.Köszi!
-
star93
csendes tag
Kössza segítséget mostmár megy
-
star93
csendes tag
Azt szeretném kérdezni a kedves fórumozóktol hogy hogy lehet azt megvcsinálni a telefonnal hogy amikor a számítógépröl töltök zenét blútúszon keresztül a telóra hogy a memória kártyára mentse ne pedig a telefon saját memóriájába ????
előre is köszönöm a választ és nagy segítség lenn a ha segítenétek emrt nem nagyon értek hozzá köszi mégegyszer
-
Gaben92
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy elakadt a frissítés EBOOT feltöltés közben 24%-nál és van-e rá remény hogy helyrehozzam? Még mindig be van dugva csak 24%-tól nem megy tovább. Vagy már végleg kukás? :S
-
snooze
veterán
válasz
cbrfireblade #18664 üzenetére
van a vaterán csak nyilván nem brando..2990ft..[link]
-
grafikus17
senior tag
Tudnátok segíteni, hogy Ti, hogy nézitek meg, milyen formátumban a telefonnal készített videókat hanggal a számítógépen?
-
Rick4
félisten
Egy példa, nekem a garanciában cserélt digitalizáló kb 4 hónapot bírt, már megint a bal oldalával van baj... Egyik cég se maga javít, pl: a telemaxhoz viszik át a cuccot (ezt megnézheted a garijegyen, és Te magad is beviheted) mielőtt odaadod a készüléket, irasd le velük, hogy megértették: na hajligassák el a hangszórórácsot a digitalizáló cseréjekor.
-
ohaus
csendes tag
Az előző kérdésemhez kapcsolódva: ez a digitalizáló hiba általában mennyi idő múlva jelentkezik?
Jellemzően garancia időn belül?
A T-Mobile a + 1 év korlátozott jótállás időtartamában ezt gariban kicseréli?
Milyen tapasztalatok vannak a T-Mobilos garanciális javításokkal?Előre is köszi a válaszokat!
-
R19
senior tag
Sziasztok!
A digitalizáló hiba mindegyik Omnia szériára jellemző?
Gondolok itt a T-Mobilos, a 8GB.-os és a 16GB.-os verziókra. Tehát van-e ezek közül olyan, ahol sűrűbben előforduló gond, vagy teljesen független a belső tárhely nagyságától.Tudom, hogy a tárhely mérete abszolút nem befolyásolhatja ezt a hibát, inkább arra gondolok, hogy a 8 és 16GB.-os verziók esetleg jobb minőségű érintőpanellel készültek-e?
Várom a tapasztalatokat.
-
Feenyx
aktív tag
-
Fuksza
tag
sziasztok,az lenne a kérdésem hogy mennyire bonyolult az i900?(menüje ...stb)
-
gabi2107kira
csendes tag
válasz
kisvivyenn #18669 üzenetére
Az azért van, mert frissen van telepítve, és még nem talált jelet. Ha van valami net előfizud, vagy meg tudod oldani ingyen netkapcsolattal(Wifi, vagy ActiveSync) akkor a beállítások között a külső GPS-nél le tudod tölteni a legfrissebb műhold pozíciókat( download XTRA data) Aztán menj ki a szabadba és várj pár percet mire megtalálja pozíciódat, és onnantól mehet a navigálás.
-
kisvivyenn
csendes tag
Szabadban még nem próbáltam... lehet akkor ez a gond. Magyarország térkép is van rajta útvonalat tudok benne tervezni. Csak ez zavart, hogy mindig Franciaországra ugrott vissza, bár lehet, hogy ez valami alapbeállítás lenne...
Köszi a segítséget, próbálkozom. Remélem menni fog -
válasz
kisvivyenn #18667 üzenetére
Elméletileg nem kell hozzá semmi csak a készülék..
Szabadban próbáltad? Magyarország térkép rajta van? -
kisvivyenn
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene... ma telepítettem a nav n go igo-t az omniámra, de nem értek a gps-ekhez és még a telóhoz sem annyira
Az lenne a kérdés hogy szükséges e net, wap kapcsolat, mert mikor elindítom az igot mindig Franciaországot ajánlja fel kezdőpontnak.
Arra gondoltam, hogy emiatt nem látja a helyzetem....
Hogy van ez az egész??Előre is köszi
-
Feenyx
aktív tag
A kijelzőmön található egy kis fehér folt. Kicsit visszább olvastam és látom hogy ez omnia betegség. Csak kíváncsiságból kérdem hogy egy kijelzőcserével megoldódna ez a gond?
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv.
Lehet kapni Mo.-n Brando kemény műanyag tokot, amibe bele van építve a ceruza?
-
MATEO6600
őstag
Szerintetek megér +20 ezer többletet az Omnia 2?
-
válasz
gyuszmó #18658 üzenetére
Helló!
Kijelző: szvsz: elég nehezen látni, pláne amíg fel nem oldom... full fényerőn már nagyjából használható.. de filmet, képet nem fogsz nézni rajta napfényben
Akku: attól függ mennyire mire használod épp..
Navi: 2-3 óra max
film zene..nem is tom.. ezt azért bírja rendesen..
játék: attól függ milyen.
Ha tényleg használod, akkor naponta tölteni kell.
Ha csak telcsizésre használod a 2 napot röhögve viszi..Tipikus "hibája", navi közben nagyon melegszik... ezért ha még tölteni is akarod, egy idő után lekapcsolja a töltést.. (darabfüggő.. van akinél előjön, de van akinek nem..)
Esetleg kijelzőt nézd meg.. pixelhiba.. sérülés..
Illetve hogy az érintő rendesen műkszik-e.. -
gyuszmó
őstag
Sziasztok egy omnia1 csere előtt állok,mennyire gáz a kijelző napfényben?
Az aksi meddig birja,esetleg mire érdemes figyelnem a telónál?
köszönöm -
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Van egy I900-as telefonom április óta, nagyon szeretem. Vettem hozzá tévé kábelt és rendszeresen nézek rajta és vele filmeket. Eddig a saját videóit is mindig a tévén néztük meg mert kényelmes volt. Most szeretném számítógépre áttenni, de nem sikerül. A VLC csak hang nélkül játssza le őket a gépen. Van Format factory és Any video converterem is. De egyikkel sem tudom WMV formátumba áttenni, hogy a media player lejátsza. 20-30MB-os videókból csak 7-8mp-et kovertál át.Tudnátok segíteni, hogy Ti, hogy nézitek meg a videókat hanggal a számítógépen? -
Halli!
Utoljára én is a 2.42-őt próbáltam.. az is azt csinálja.. nem tudom, hogy összeakadna valamivel, vagy a romom nem szereti (6.5 romovics ha jól tom).. majd egy HR után kipróbálom, hogy csak ezt rakom fel, és úgy mit csinál..
Úgy látszik ezzel a hibával csak én találkoztamKöszi
-
Okosság
tag
válasz
ujtzjani #18647 üzenetére
Nálam is volt ilyen probléma. Kiraktam az ok/x gombot az egyik hardver gombra és úgy már le lehet okézni!
Doris Lune:
Ez azért van, mert túlmelegszik és olyankor lekapcsol a töltés (úgy mint 1-2 embernek navigáció közben). Sokmindent nem tudsz vele kezdeni, max annyit hogy míg netezel, leveszed a hátlapot, és kijelzővel lefelé rakod az asztalra. -
Doris Lune
tag
Azt lehagytam, hogy utána, ha újraindítom, tölt rendesen megint, de ha rámegyek vele az internet Sharingra, s netezni kezdek, akkor megint abbahagyja a töltést. Máskor mindig tölt rendesen, csak ennél a tevékenységnél hagyja abba.
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Omniámat bluetooth modemként Internet Megosztással (Sharing) használom laptopomhoz kapcsolódva. bluetooth-on keresztül a neten.
Ilyenkor tölteni kell folyamatosan, mert ez, hogy folyamatosan a neten van a gép, meríti az akksit rendesen.
Hálózati töltőn az Internet megosztó használata közben abbahagyja egy idő után a töltést az Omnia, és ha nem veszem észre, lemerül.
Mi lehet az oka ennek, van-e erre vmi orvosság, találkozott valaki már hasonló problémával?
Köszönöm a válaszokat! -
Az utóbbi esetben nekem még tölt.. mindegy.. tartaléknak jó lesz.. úgyis az adatkábel volt az elsődleges.. Bezzeg azóta van már pl adatkábel, hedset, töltő dobot 4500ért.. most inkább már azt vettem volna meg
De a kábel szerencsére okés..Nem úgy, mint a S2U2
Felraktam a legújabb verziót is, de az is szívat Ahol böngészni lehetne valamit (pl háttérkép, figyelmeztető hangok), ott egyszerűen hiába tapizom a mappákat nem lép bele.. egy pillanatra megszínezi, mintha megnyomtam volna(effekt), de ennyi.. meg görgetni se tom a listát..Pedig jó lenne ez a kis progi..
Tetszik benne, hogy pl feloldás előtt is fullos kijelző fénnyel indít, így napfényben nem kell vakon oldanom pl
Meg az elmulasztott dolgokra való emlékeztető ami bejönne még nagyon.. pl nem fogadott hívás sms.. de így kaki,mert pl ehhez nem tudok beállítani hangot, mert nem tom kikeresni -
csaresz002
senior tag
hali
frissítettem a gyári Igo8-at a naviextras-sal az Omnián. viszont megbolondult. elindul betölt műkszik rendesen. de ha kilépek és ujra elakarom indítani, betölt, kidob, betölt kidob....és ezt csinálja. csak akkor javul meg,ha ujra indítom az egészet.szerencsémre biztonsági másolatot nem csináltam. tudna valaki segíteni?
-
Rick4
félisten
Röviden: ha a telefonba dugom először, majd a hálózatba, tölt.
Ha a hálózatba először, majd a telcsibe, akkor nem tölt.. ez üzemszerű?Nekem is ilyen volt a hozzáadott töltő, gariban cserélték és kész. Sőt, ha a telefonban bent marad, a konnektorból kihúzod, majd visszadugod, már akkor se tölt tovább. Kuka...
-
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene. A kütyümön DXID1-es 6.5-ös rom van és a Pocket music ezt progit szerettem volna telepíteni, de a telepítés végén a nyelv kiválasztásánál nem tudok tovább lépni mert nincs OK gomb.
Tud valaki nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm...
-
rammstein88
csendes tag
Hali, nagy bajba ütköztem, a gépem nem akarta felsimerni a telomat mikor usb-vel rakötöttem és ezért nyomtam egy soft resetet és azota nem tudom bekapcsolni a telefont, ill bekapcsol, de nem hajlando tovabb lépni az omnia feliratos screentől.Probaltam hard resetet is előhozni de az sem akar előjönni, valakinek vmi ötlet ? :S :S
-
a franc.. írtam egy hosszabb rizsát.. már kész voltam vele.. erre rátenyereltem a tapipadra, meg valamelyik egérgombra, és elszállt mind.. a fene.. nem írom le még egyszer az biztos.. csak röviden.
Kocsi klíma detto.. nekem is kaki.. ezért konkrétan tűzforró szegénykém egy kis navi után .. tölteni meg se próbálom...
Másik dolog, anno írtam az adatkábel mizériámról. (töltést jelez, de nem tölt..)
Nos vettem egy APCBS10BBE kábelt.. jelentem, úgy néz ki, ez viszont tényleg tölt!! Érdekes!
A másik dolog, a kábelt egy "gyári" töltővel vettem. (2e postával.. ennyit megért)
Röviden: ha a telefonba dugom először, majd a hálózatba, tölt.
Ha a hálózatba először, majd a telcsibe, akkor nem tölt.. ez üzemszerű?
Típusát nem tom... otthun van
Ami nekem van töltő hozzá, annak tök nyolc, milyen sorrendben csatlakoztatok...
ennek a tipusa: ATADS10EBE -
r0by
addikt
válasz
cbrfireblade #18637 üzenetére
Én már használtam párszor. Szépen, stabilan tartja a telefont, lehet fekvőben is, szóval forgatható, de csak 270 fokban ha jól emlékszem.
Egyetlen gondja szerintem az, hogy nincs elég rés a telefon hátulja és a tartó között, ami így nyáron eléggé hátrányos dolog a melegedés miatt igo használata közben. Most nem jó a klíma a kocsimban, így meg aztán kész ko, csak pár percig tölt a töltő. Hiába fújum rá a kinti levegőt, nem tudja lehűteni.
Hacsak nem kezdünk el moddolni, közétenni egy jó hőelvezető anyagot -
Rick4
félisten
válasz
Feenyx #18635 üzenetére
Ebben a romban is van valamilyen radio rom, keresd kia menüpontok közül az info részt, ott súgja. Taglaltuk már, hogy a gps vétel- telefonálás közbeni hangminőség- akksizabálás szentháromság melyik sarka felé jobb ha billen az egyensúly. Lehet próbálkozni, kinek mi válik be.
-
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
Gyári autós tartóról vélemény...? Mennyire álja meg a helyét?Fekvő módban lehet használni vele a készüléket?
-
snowdog
veterán
válasz
somnia #18631 üzenetére
HR után kiderült, nem is az Omiával, hanem a PC-vel van a baj. USB módban sem látja a PC (unknow device). Végül is egy harmadik XP-vel megnézve rendben működik. Semmi infót nem találtam arról, hogyan lehetne a PC-t rávenni, hogy meglássa az Omniát. Azért egy dologban biztos vagyok, ezért nem fogom az XP-t újratelepíteni.
-
Feenyx
aktív tag
-
trémobil
tag
Üdv!
Omnia 2-m van, azt már sikeresen Romoltam is!
Ismerősöm megkért, hogy frissítsem az ő i900asát. Kérdésem az lenne, hogy romolhatom-e ugyanúgy octanssal, mint az i8000-et??? :shock: -
snowdog
veterán
Felteszem ugyan a kérdést, de előre sejtem a választ, illetve a megoldást.
Előzmények:
1. Eddig XP alatt rendben működött az ActiveSync kapcsolat.
2. Több gépen XP alatt próbálva jelenleg nem jön létre a kapcsolat (egyik gépen semmi sem történik, a másiknál az Omnián megjelenik egy hibaüzenet, hogy a működéshez 4.5 vagy újabb verzió szükséges, a gépen 4.5 van).
3. Soft reset nem segít.Újra lehet-e telepíteni az Omnián csak az ActiveSync-et?
Ha nem, akkor sajnos marad a hard reset, de ezt nagyon szeretném elkerülni.
-
Feenyx
aktív tag
Hali!
Ti is tapasztaltatok olyat DXHK3-as rom-nál hogy szakadozik a vonal? Mert velem viszonylag sűrűn megesik (az n95-höz képest). Főleg most hogy Balatonon voltam szinte nem volt olyan hogy ne szakadt volna meg a vonal pedig másoknak fullon volt a térerő és nekik nem volt ilyen problémájuk. Hardveres gond lehet?
-
hmiron
tag
hello mindenkinek
még viszonylag kezdő vagyok a témában de de nem síkhülye
na szóval sajnos egy olyan problémám lenne hogy egy hete vettem használtba egy függetlenített omnia i900-at két és fél napig vígan működött a gépezet (win 6.1 van rajta szerintem még az eredeti gyári és egy spb mobile shell-- így vettem még semmit se raktam rá azóta) na és esete éppen képeket nézegettem a pda-an fekvő képernyőállásban amikor egyszercsak befagyott a képnél és semmire se reagált az égvilágon még a reset gombra se szóval az akksi ki aztán visszaraktam gondolotam bekapcsolom de semmi szóval eléggé megállt bennem az ütő aztán mondom akkor hagyon kivettem az akksit aztán másnap beraktam na akkor bekapcsolt de a samsung feliratnál megállt az egész és megint semmire se reagált szóvalakkis ki gondoltam megnézem a tölőöre reagál-e de nem arra se aztán hagytam megint egy napot újra megpróbáltam na akkor végre bekapcsolt de elég lassan és a sima samsungos widgetes today jött be előbb de nagyon lassan aztán hirtelen átváltott spb-re ilyet előtte soha nem csinált de a lényeg hogy működött de maximum csak egy percig aztán megint befagyott és megint semmire se reagált pedig érzékelt mindent de egyszer csak befagyott és megint semmi akksi ki megint be és újra csak lefagy a samsung kiírásnál .................most kérnék segítséget hogy mi a csuda baja lehet vagy hogy hogyan lehet segíteni nagyon nagyon várom a a válaszokat és a segítséget persze csak ha lehet és nagyon nagyon megköszönném
-
MATEO6600
őstag
Próbálta valaki Ezt a ROM-ot?
Vélemények? -
yimm
aktív tag
Én is csepeli vagyok, miben tudnék segíteni , mi a hibajeleség ?
-
MATEO6600
őstag
Szerintetek Wm 6.1 vagy 6.5?
Nekem a 6.5 csak külsőre nem tetszik, belsőre gondolom sokkal jobb, de valahogy az ikonok és az elrendezésük nem tetszik... Témát lehet benne cserélni? -
rezber92
csendes tag
Magyarország egyedülálló Samsung Omnia szériával foglalkozó portálja: Játékok,alkalmazások,háttérképek,leírások,tippek & trükkök,fórum és még rengeteg más!
-
Misihi
csendes tag
Szia
Samsung Omnia i900 ( SOS KI Vállalja??? SOS )Samsung Omnia telepítése 6.1
Nem kérem ingyen!!!!!!!!
06702876256
Budapest Csepel!!! -
Wallandt
tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg szereléssel kapcsolatban segíteni? Nem merem szétkapni az Omniát.
Valaki csinált már ilyet? Esetleg budapesti személy?
Előre is köszi a segítséget. -
tresh
veterán
válasz
MATEO6600 #18605 üzenetére
Jó helyen kérdezed mert itt a többség az i900ra fog voksolni
de ettől függetlenül ax x1 is jó gép lenne de a gyári sw hulladék rajta csak úgy mint az i900 így hiába az erős hardver,evvel szembe az i900-ra rengeteg rom van mindenkinek kénye kedve szerint.X1 melett talán a nagyobb felbontású kijelző szólhat és a qwerty ha ez nem kell és inkább a multi média és a stabilitás akkor i900.Már jó pár féle fajta tudású készülék szolgált de az i900 most minden téren meg vagyok elégedve annak ellenére hogy van neki is sok kis idegesítő gyerek betegsége.De szerintem gyűjtsél és várj még egy 2-3 hónapot azt i9000
és akkor megint 2-3 évig nem váltasz telefont az fix
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni, a segítségeteket kérném...
Szerintetek melyik a jobb teló ár érték arányban?
i900 vagy SE X1? -
ivzso
csendes tag
válasz
csaresz002 #18601 üzenetére
Olvasd el itt
-
laszger68
csendes tag
Ma vettem a fiamnak egy i900omnia 8G telefont, amiben IGO is van.
Vodás volt kikódoltattuk t-mobilra ,mikor haza értünk vettük észre, hogy kevés memóriára
hivatkozik.
Tud vki segiteni.
Megköszönném ! -
csaresz002
senior tag
üdv
asszonykám addig nyomkodta az Omniámat,még csinált egy "my storage2" mappát. nem tudom se átnevezni,se törölni. valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest